2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba arkadaslar bende Kasım anneciğim daha önce birkaç kez sohbet imkanım olmuştu sizlerle o kadar daha sonra yazacak yada girecek pek vaktim olmadı şimdi tatildeyken biraz bakayım dedim umarım hepinizin ve bebeklerinizin saglıgı iyidir ben 24.haftamdayim bu ikinci bebeğim ilki kızdı şimdi birde şükür oğlum olacak inşallah Allahım hepimize sag salim kavuşmak nasip etsin bebislerimizi

şiirr cnm allah bağışlasın

bide ben hmn konuyu değiştireyim acaba 2013 kasım annleri göbek fotolarını
paylaşıyorlarmı öyle bi yer varsa bende eklemek isterim merak ediyorum
bnmki ne durumda die

hayırlı cumalar.ne olmus bızım guzelım topıgımıze.oruc konusu tartısılmıs.kızlar ısteyen tutsun ıstemeyen tutmasın.ben su anda kendımı ve bebegımı herseyden sakınırken tabı kı ac susuz 17 saat duramam kı calısıyorum.normal ınsanlar bıle zor dayanırken benım mınıcık bebegım nasıl dayansın.ama herseye razı olan varsa buyursun tutsun

bnmki ne durumda die

canımmmm var tabı bebegımıze aldıklarımı ekledıgımız yer gıbı gobekk fotolarımızı koydugumuz yer ve bebısın ultrasyon resımlerını koydugumuz yerler var 1. sayfaya bak orda lınklerı var ..

aslında bu kadar basit tartışma ortamına bile gerek bence. hele hakarete varacak keliimelere hiç gerek yok

kıslar lutfen dın içerikli konularda tartışma ortamına gırmeyelım bıldıgım kadrıyla bu tarz konular da konusmak ve tartısmak yasak dıye bılıyorum ben.onun dısnda da hoş olmuyor dahada uzayıp ıyce tatsızlaşacağını dusunuyorum mevzunun.

bnmki ne durumda die

Canım teşekkür ederim bence de tartışma konusu değişsin Bu isler Allah ile kulu arasında tartışmaya gerek yok nitekim herkes bir basına verecek hesabını

canımı hiç bişey sıkamaz zaten bugün cuma ve ayrın tatil. ayrıca yarın dr gideceğim kızımı göreceğim inşllh. hala bi isim bulamadık kızım diye seviyorum. hatat doğunca adını kızım mı koysam

selamlar herkese.akşamları bazen girip okuyorum sadece 1-2 sayfa yazmaya halim olmuyor.tabletlede yazma hevesim olmuyor.
topiğe gelince, sağlık personeli oldugum halde tıbbi konularda bilgi alışverişi yapıp faydalı şeyleri,tecrübeleri özellikle öğrenme amaçlı giriyorum topiğe.butarz konuların uzaması bana hitab eden şeyler değil.komik ve basit düşünce tarzları.anne adayı olan bireyler birbirlerine saygı duymalı hertürlü düşüncede.
topiğin ilk günlerini özledim.puffy,filiz,neharx,vahsihatun,selayhus ve neslii tabiki.unuttuklarımda vardır.
buarada detaylı usg ye gittim dr.beni sinir etti, elhamdulillahhhh evladım saglıklı şükür.Allah miniklerimizi korusun.

dr gerçekten çok öenemli ben bu 5aylık ahmileliğim boyunca 5 dr gittim ama hala beni hangisi kesecek kararımı vermiş değilim. çok pimpiriklide değilim ama insanın içine sinmiyor birde sezeryan olacağı için insan daha çok titizleniyor.

Sen çok kolay hamile kalmışsın anlaşılan,senin için bebek herşey demek olmadığına göre.Ben de kolay hamile kaldım ama benim için bebeğim herşeyim.Bazı sıkıntılarım var ve bana önce senin canın diyenlere bile kızıyorum çünkü önce onun canı.O savunmasız canın her sorumluluğu bana ait.
Oruç konusunda baştan beri sinirleniyor olmama rağmen susuyorum,tercih de bebekler de onların diyorum.Sizler de tutabildiğiniz kadar tutun beni ilgilendirmez ama karşıma geçip de kimse bana bebek herşey değildir gibi anlamsız fetvalar vermesin lütfen.
Sizler için yapabileceğim tek şey sorumluluğunu taşıdığınız canlar için dua etmek olacaktır.

canım hosgeldın goremıyorz artık senı pek hos gercı bos oluyor artık topık:))
allaha sukur ne guzel saglıklıymşş bebişinnn..benımde bıttı ohh sukur herseyım sekerımde yuklendı darısı sızlere olsun...

şeker yüklemesinide atlasak geriye sadece günlerin geçmesinni beklemek kalacak sanırım inşllh başka bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

Selam arkafaşlar,geçen hafta sonu tatile gidelim dedik ama zehirlendik,yeğen hastalandı ve apar topar geri döndük:/Neyse şükür sağlığımız yerinde

geçmiş olsun sıcaklardanmıdır nedir biz her sene bi hastaneyi ziyaret ediyoruz. özellikle tavuk çok tehlikeli birde düğünlerde tavuk falan yemeye korkuyorum bende

sanırım ne anlatmak istediğimi anlamadınız ama önemli değil ben sakin bir insanım sabırlıyım kalp kırmakta niyetim değil canınız sağolsun...yazdığım bütün yorumları kafanızı vererek okumuş olsaydınız anlatmak istediğimi daha güzel bir şekilde anlar ve bana bu mesajı yazmazdınız arkadaşım...ben bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum...

Dışarıdan hiçbirşeyyemiyoruz,tavuk zaten yemem ablamlar gelen misafirlerine ıspanaklı börek almışlardı onlar ondan zehirlendi ama ben yememiştim,bana başka birşey dokundu ama anlamadım:/

Bu arada kızlar ben bugün biraz alışveriş yaptım bakmaya diye çıktım çarşıya aldım geldim ve bu kız pek süslü olacak gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…