şiirr cnm allah bağışlasın
bide ben hmn konuyu değiştireyim acaba 2013 kasım annleri göbek fotolarını
paylaşıyorlarmı öyle bi yer varsa bende eklemek isterim merak ediyorum
bnmki ne durumda die
hayırlı cumalar.ne olmus bızım guzelım topıgımıze.oruc konusu tartısılmıs.kızlar ısteyen tutsun ıstemeyen tutmasın.ben su anda kendımı ve bebegımı herseyden sakınırken tabı kı ac susuz 17 saat duramam kı calısıyorum.normal ınsanlar bıle zor dayanırken benım mınıcık bebegım nasıl dayansın.ama herseye razı olan varsa buyursun tutsun
şiirr cnm allah bağışlasın
bide ben hmn konuyu değiştireyim acaba 2013 kasım annleri göbek fotolarını
paylaşıyorlarmı öyle bi yer varsa bende eklemek isterim merak ediyorum
bnmki ne durumda die
bir insanın hamileliği yolunda gidiyorsa bebeğin gelişimi suyu olması gerektiği gibiyse oruç tutmasında nasıl bir mahsur var arkadaşım ben anlayamadım öfkeni agresifliğini...annelerimiz bütün ramazanlarda oruç tutmuşta engellimi olmuşuz düşükmü yapmış oruçtan ötürü şükürler olsun rabbime hepimizin sağlığı yerinde bende denedim bünyemi bir tgün tuttum sağlığım elvermedi tutmuyorum keşke sağlığım elverseydi ve bebeğimin gelişiminde bir sorun olmasaydıda tutabilseydim tabiki bu can bir emanet onu göz ardı edipte hiç bir anne adayının oruç oruç diye tutturacağını sanmıyorum ama bebek demekte her ama herşey değildir birde kulluk görevinde olduğumuz rabbimiz var ve o bizi biizden çok sevip bizi bizden çok düşünür verdiği kolaylıklarıda kendi şahsında değerlendirirsin kimseye saygısızlık yapmadan...
selamlar herkese.akşamları bazen girip okuyorum sadece 1-2 sayfa yazmaya halim olmuyor.tabletlede yazma hevesim olmuyor.
topiğe gelince, sağlık personeli oldugum halde tıbbi konularda bilgi alışverişi yapıp faydalı şeyleri,tecrübeleri özellikle öğrenme amaçlı giriyorum topiğe.butarz konuların uzaması bana hitab eden şeyler değil.komik ve basit düşünce tarzları.anne adayı olan bireyler birbirlerine saygı duymalı hertürlü düşüncede.
topiğin ilk günlerini özledim.puffy,filiz,neharx,vahsihatun,selayhus ve neslii tabiki.unuttuklarımda vardır.
buarada detaylı usg ye gittim dr.beni sinir etti, elhamdulillahhhh evladım saglıklı şükür.Allah miniklerimizi korusun.
Selam arkafaşlar,geçen hafta sonu tatile gidelim dedik ama zehirlendik,yeğen hastalandı ve apar topar geri döndük:/Neyse şükür sağlığımız yerinde
Sen çok kolay hamile kalmışsın anlaşılan,senin için bebek herşey demek olmadığına göre.Ben de kolay hamile kaldım ama benim için bebeğim herşeyim.Bazı sıkıntılarım var ve bana önce senin canın diyenlere bile kızıyorum çünkü önce onun canı.O savunmasız canın her sorumluluğu bana ait.
Oruç konusunda baştan beri sinirleniyor olmama rağmen susuyorum,tercih de bebekler de onların diyorum.Sizler de tutabildiğiniz kadar tutun beni ilgilendirmez ama karşıma geçip de kimse bana bebek herşey değildir gibi anlamsız fetvalar vermesin lütfen.
Sizler için yapabileceğim tek şey sorumluluğunu taşıdığınız canlar için dua etmek olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?