2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar süslü oluyor zaten birde herşey uyumlu olsun isteyince daha da beter elbisesi çorabına çorabı tokasına uysun dersen işin içinden çıkamıyorsun

kızlar yardıma ıhtıyacım var.bılenler vardı kardesım 15 haftalık hamıle.dun aksamdan berı ıshal ve mıde bulantısı var.kendı doktorumuz ızınde.baska bır doktor metpamıd reflor ve rennie vermıs.metpamidin prospektusunde fetuse gecer yazıyormus.kullanan oldu mu yardımcı olur musunuz

evet demi erkek çocuk kolay bir tişört bi pantolon. özel bi yere giderken de gömlek bide papyon taktımmı oldu bitti ama ben çok süslü değilim anasına çekse yeter.

Son düzenleme:

Canım daha 2-3 gün önce bendede benzer bir durum oldu dr ya emedur yada metpamid dedi bulantın varsa iç dedi günde 2 defaya misade etti yoksa hiçbirşey yiyemiyordum ve daha kötü olurdum bol bol sıvı alsın ve benim dr ne olursa olsun muhakkak bir büyük bardak kola iç dedi o iyi geldi,geçmiş olsun

evet demi erkek çocuk kolay bir tişört bi pantolon. özel bi yere giderken de gömlek bide papyon taktımmı oldu bitti ama ben çok süslü değilim anasına çekse yeter.

Ben hiç süslü değilimdir ama kıza aldıklarımı hep süslü seçiyorum sade ve şık,10 tane alacağıma 3 tane oldun şık olsun diyorum.Kız zaten akrep burcu olacak kolay kolay beğenmezler ve marka giyinirler:)

akrep burcu bana hep zor gelmiştir. bakalım yaşayıp göreceğiz. evde 4 ayrı burç olacak. eşim aslan ben ikizler oğlum terazi kızım ise inşllhh akrep

nasılsınız kızlar,
bizde ayrıntılıya girdik bugün, herşeyimiz normalmiş, şükürler olsun büyümüş paşam maşallah
sağlıkla birde doğsalar

nasıl canım tatlı istiyor benimde ama sıcaktan çıkamıyorum markete

Teo'nun anası Dün ben de 2 Halley yuvarladım coştu paşaammm

YAĞIz' ın anası bu cocuk çoştu ya 5 gündür bir tekmeliyor korkuyorum dün bacağı dışarı cıkacak sandım beklediğimiz günler sonunda geldi şükürr

ah canımm konu komşu ilişkisi varsa nazıl geçen bir komşu çocuguna yada iftar için ekmek almaya giden falan olur öyle birini yakalada aldırrt

çok sevindim canım gözün ydın bizde iki gün önce gitmiştik benimde paşam çok iimiş doktor teyzesi öyle demişti

rabbim sağlıkla kucğımıza almayı nasip etsin inşallah

neyse bu saatten sonra serinler hava alırsın ama mutlaka ye oğluşunun canı çekmiş annesi :)

kuduruk olcak senin oğlan demekki maşallah paşana
benim büyük oğlum öyleydi karnımda, şimdi tutamıyoruz :)
bütün bina akraba ama işte söyleyemiyorum ben kimseye, eşimi aradım gelirken getircek

canım çok kilo alıyorum diye dikkat ediyorum ama bazen insan gerçekten istiyor yani
yarasın bebişlerimize..

merhaba anneciklerrr
kontrolü olan ,güzel haberlerle gelen herkesin gözü aydın olsun . bizde yarın ayrıntılı ultrasona giricez inş .çok merak ediyorum kızımı ilk defa 4d görücem .inşallah güzel haberlerle gelirim bende .haftaya tetenoz aşım ondan sonraki haftada şeker yüklemem var kısmetse son tahlilimiz olucak .tabii troitimi saymazsak o doğana kadar hatta kızım doğuncada devam edicek
oruçla işgili yorumları okudum .kızlar bu mubarek günlerde kimse birbirini kırmadan güzel paylaşımlar yapsın lütfen .kırmaya yargılamaya gerek yok ki .herkesin kendi bileceği bişeydir tutup tutmamak .sağlığı elverdikten doktoruda izin verdikten sonra sorun çıkmaz zaten .ben tutamıyorum .ama tutanlara hem imreniyorum hemde saygı duyuyorum .
topiğimizin iyiyece ıssızlaştığı bu günlerde kalan arkadaşlarıda küstürmeyelim .doğuma kadar hep birlikte güzel paylaşımlarda bulunalaım

Nasılsınız kızlar..kontrolum gayet iyi geçti hem cinsiyetinide öğrendik bebegimin. Dr 3 bacaklı dedibi an korktum güldü meğer erkekmis o anlamda ole solemis :)) 15 gün sonra 4d ayrıntılı ultrasona gidicem 1 ay sonradA şeker yuklemesi yapicaklarmis....

kontrolü güzel geçenlere maşallah
kızlar nedir bu aralar bende dün gece krize girdim
zorda olsa tatlı bulduk aldık
ben 5.aya kada hiç tatlı yemedim desem yeridir
ama şeker yüklemesi yakşaltıkça bu şeker isteği neden artıyor

bugün izinliydim hem tetanoz olacaktım hem de druma kontrole gidecektim..sabah sağlıkocağına gittim önce kan verdim hazr gitmişken..sonra öğrendimki bizim bölgedeki sağlık ocaklarında aşı bitmiş..bugün gelecekmiş ama gelmemiş..off sinirlendim çok fenaaaneyse dedimözelde yaptırayım ama aradım sordum hamilelere sağlıkocağı yapıormuş..neyse mecburen haftaya cuma yine gidicemdruma gittim ayrıntılı sonucum güzelmiş..kramları söyledim magnezyum efervesan tab verdi..birde demir+b12+folik olan ferro ilaç verdi..decavite devam omegaya devam..ayyyilaç küpü olucam yaaa b u kadar vitamin fazla geldi gözümeeee:18::18:
bu arada 1,5 kilo almışım sonundaa..dr ad iyorum hala hamile kaldığımdan gerideyim..süpersin diyo...ama bu vitaminlerle 30 kilo almazsam iyidirrrrr
bir ay sonra şeker yüklemesiyaptırıcamışım..druma da ozaman gidicem..bayram sonrası yani..özlüycem kuzumuayrıca ağlıkocağında bende dinledim kalp atışlarını el doppleriyle..pek güzeldi..çalışmasam herhafta giderim dinlemeyeee
ayrıca oruç mevzusunu ailehekimimle konuştuk..kapalı bir bayan..dedi kiAllah kolaylık vermiş orucun telafisi var ama bebeğine bişey olsa telafisi yok dedi..şuan senin için en önemli şey bebeğin amniyotik sıvısının düzeyi dedi..o kadar susuz kalamazsın dedi..kış olsa günler kısa olsa bi denerdin ama bu günlerde olmaz dedi..kendi doktorum da bana oruçtutmuyorsun dimi dedi..yok dedim ..amannn sakın dedi..valla benim doktorların yorumu bu..biz günlerdir diyoruz..bugün iki doktordan da aldım cevabı..içim daha rahat artıkk..
öptüm hepinizi ve minişlerinizi

Son düzenleme:
Benim eşim akrep,ben yengeç oğlum başak yani iki akrep olacak inşallah:)

akrep burcu bana hep zor gelmiştir. bakalım yaşayıp göreceğiz. evde 4 ayrı burç olacak. eşim aslan ben ikizler oğlum terazi kızım ise inşllhh akrep

kızlar biz evde 3 akrep olucaz inşallahheşim ben ve bebikooo
ayy Allah kolaylık versin ne diyim..ama ben akrepleri iyi tanıyorum o yüzden sıkıntı yaşamamayı umuyorum..siz siz olun bir akrebi yönlendirmeye çalışmayın..istemediği bişeyi yaptırmak için baskı yapmayın..fena ters teper benden sölemesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…