kızlar yardıma ıhtıyacım var.bılenler vardı kardesım 15 haftalık hamıle.dun aksamdan berı ıshal ve mıde bulantısı var.kendı doktorumuz ızınde.baska bır doktor metpamıd reflor ve rennie vermıs.metpamidin prospektusunde fetuse gecer yazıyormus.kullanan oldu mu yardımcı olur musunuz
evet demi erkek çocuk kolay bir tişört bi pantolon. özel bi yere giderken de gömlek bide papyon taktımmı oldu bittiama ben çok süslü değilim anasına çekse yeter.
bebeğime bir çikolata ısmarladım mutluluktan çıldırıyo
akrep burcu bana hep zor gelmiştir. bakalım yaşayıp göreceğiz. evde 4 ayrı burç olacak. eşim aslan ben ikizler oğlum terazi kızım ise inşllhh akrep
Teo'nun anasıDün ben de 2 Halley yuvarladım coştu paşaammm
nasılsınız kızlar,
bizde ayrıntılıya girdik bugün, herşeyimiz normalmiş, şükürler olsun büyümüş paşam maşallah
sağlıkla birde doğsalar
nasıl canım tatlı istiyor benimde ama sıcaktan çıkamıyorum markete
nasılsınız kızlar,
bizde ayrıntılıya girdik bugün, herşeyimiz normalmiş, şükürler olsun büyümüş paşam maşallah
sağlıkla birde doğsalar
nasıl canım tatlı istiyor benimde ama sıcaktan çıkamıyorum markete
kuduruk olcak senin oğlan demekki maşallah paşanaYAĞIz' ın anasıbu cocuk çoştu ya 5 gündür bir tekmeliyor korkuyorum dün bacağı dışarı cıkacak sandım beklediğimiz günler sonunda geldi şükürr
ah canımm konu komşu ilişkisi varsa nazıl geçen bir komşu çocuguna yada iftar için ekmek almaya giden falan olur öyle birini yakalada aldırrt
canım çok kilo alıyorum diye dikkat ediyorum ama bazen insan gerçekten istiyor yaniçok sevindim canım gözün ydın bizde iki gün önce gitmiştik benimde paşam çok iimiş doktor teyzesi öyle demişti
rabbim sağlıkla kucğımıza almayı nasip etsin inşallah
neyse bu saatten sonra serinler hava alırsın ama mutlaka ye oğluşunun canı çekmiş annesi :)
Benim eşim akrep,ben yengeç oğlum başak yani iki akrep olacak inşallah:)
akrep burcu bana hep zor gelmiştir. bakalım yaşayıp göreceğiz. evde 4 ayrı burç olacak. eşim aslan ben ikizler oğlum terazi kızım ise inşllhh akrep
Selam arkafaşlar,geçen hafta sonu tatile gidelim dedik ama zehirlendik,yeğen hastalandı ve apar topar geri döndük:/Neyse şükür sağlığımız yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?