2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

sana aynen katılıyorum canım..bikaç mesaj önce de iki doktorumdan aldığım cevapları yazdım..
dr dan daha iyi bilen varsa tutsun tabiii serbest yani..biz karışmıyoruz ki..biz uyarıyoruz arkadaşlarımızı sadece..
ama şu an benim için karnımdaki candan daha önemli hiçbirşey yokk..benim kanımla canımla beslenen yavruyu düşünmem gerek..ben de çok zor kavuşmadım bebişime ..6 ay bekledim sadece..ama zulüm gibiydi o 6 ay..şimdi ondan daha çok düşünebileceğim bişey yok..

aslında bu kadar basit tartışma ortamına bile gerek bence. hele hakarete varacak keliimelere hiç gerek yok

canlarım aslında tartışılan bir mevzu değildi..soran arkadaşlar oldu..biz de söyledik..hepimiz bi şekilde araştırdık bu mevzuyu..sorduk danıştık..burası bir anne topiğ ve bebişleri ilgilendiren bu konuda fikrimizi sunduk..kimse kimseye kesinlikle tut yada tutma demedi..zaten fetvayı hocalar verir biz değil..ben drlarıma bakarım öncelikle..çünkü din adamları da yeri gelip dr fikri alıyorlar..
yani aslında tartışma yok..fikir alışverişi vardı..ama uzadı..sanırım yavaş yavaş son bulur bu konu

dün şeker yüklemem bitti sabah aç karnına gidip 1 bardak şekerli su içip 1 saat bekledim çok şükür sonucum iyi çıktı ben şeker kesin çıkar diyordum ama bunu da atlattık çok şükür ..
şu ramazan ayında sizlerden dua istiyorum kızlar içim ferah olmuyor bir türlü rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

Merhaba Anne adayları inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız şimdien hayırlı doğumlar diliyorum..

Belki daha erkendir bebek şekerleriniz için ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum bn kızım doğduktan sonra şuan 14 aylık şeker yapmaya karar verdim eğer sizde düşünürseniz bi bakın yardımcı olmaya çalışırım..
Hatta kızımın adını koydum elifimin şekerleri diye alta linki ekliyorum.

https://www.facebook.com/elifin.sekerleri.1?ref=tn_tnmn

ben de şeker yüklemesi yaptırıcam sen 25. haftanda mı gittin canım

herkese gunaydddnnnnnnn
yel gırmıs herhalde kolum agrıyor bugun bu gün iş biter mi acaba cumartesı tum gun calışmaktan nefret edıyoruzzzzzzzzz oğlumla bennnn

haftaya cumartesı ızınlısın dayan:)))

ayyy evet bebegımmmm tabı muhesebecı arkadas yıllık ızıne ayrılmazsa
ya bu arada iş eyrinde mudurmuz dogumdan sonra napcaksın gelcekmısın ne kadar ızın kullancaksın falan dedı ben donene kadar bırını alcaklarmıs sanırım ıcım bı tuaf oldu yaaa İnşallah işimi kaybetmemAllah yardımcımız olsun

Şeker yuklemesindeyimmm... suyumu ictimm bekliooommm hastanedeee!!! mideeeemmmmmmmmmmm

Şeker yuklemesindeyimmm... suyumu ictimm bekliooommm hastanedeee!!! mideeeemmmmmmmmmmm

Bende dün yaptırdım yükleme testini. 100 gramlık 3 saat sürdü. Son kanı verdikten sonra hipoglisemiye girmişim. Son kandan sonra mutlaka birşeyler ye. Bir saatlik yaptırıyorsan o çok etkilemiyor ama gene birşeyler at ağzına özellikle aç gittiysen. İnşallah iyi çıkar sonuçların...

Ins canm yaa bana 50 mg verdiler kac cikti parmktn sekerin

Ins canm yaa bana 50 mg verdiler kac cikti parmktn sekerin

Canım benim koldan kan aldılar. 50 lilikte 146 çıktı. Açlık kan şekerim 76 idi. 140 ın üzerinde diye 100lük test yapalım dediler. Benim ailede hem şeker hastası var, hem ben pkosum hem de bir doktor bebeğin suyu fazla gibi dedi bana. Gebelik diyabetinde bebeğin suyu fazla olabiliyormuş o yüzden testi 22. haftalıkken yapmış olduk. 100 lük test biraz daha zahmetli çünkü 4 kere kan veriyorsun. Damar yolu taktırmıştım bende sürekli dinlenmen gerekiyor. Hareket edince de kan şekeri yükselirmiş. 100 lükte de açlık kan şekerim gene 76 çıktı. Sonra da sırayla 161,114 ve 63 çıktı. Son saatten sonra baya elim ayağım boşaldı. Nasıl kantine gidip birşeyler yediğimi bilmiyorum. Sonucum gelince hipoglisemiye girdiğimi anladım. Yoksa hep yüksek beklediğim için düşük geleceğini düşünmemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…