Sen çok kolay hamile kalmışsın anlaşılan,senin için bebek herşey demek olmadığına göre.Ben de kolay hamile kaldım ama benim için bebeğim herşeyim.Bazı sıkıntılarım var ve bana önce senin canın diyenlere bile kızıyorum çünkü önce onun canı.O savunmasız canın her sorumluluğu bana ait.
Oruç konusunda baştan beri sinirleniyor olmama rağmen susuyorum,tercih de bebekler de onların diyorum.Sizler de tutabildiğiniz kadar tutun beni ilgilendirmez ama karşıma geçip de kimse bana bebek herşey değildir gibi anlamsız fetvalar vermesin lütfen.
Sizler için yapabileceğim tek şey sorumluluğunu taşıdığınız canlar için dua etmek olacaktır.
kıslar lutfen dın içerikli konularda tartışma ortamına gırmeyelım bıldıgım kadrıyla bu tarz konular da konusmak ve tartısmak yasak dıye bılıyorum ben.onun dısnda da hoş olmuyor dahada uzayıp ıyce tatsızlaşacağını dusunuyorum mevzunun.
aslında bu kadar basit tartışma ortamına bile gerek bence. hele hakarete varacak keliimelere hiç gerek yok
dün şeker yüklemem bitti sabah aç karnına gidip 1 bardak şekerli su içip 1 saat bekledim çok şükür sonucum iyi çıktı ben şeker kesin çıkar diyordum ama bunu da atlattık çok şükür ..
şu ramazan ayında sizlerden dua istiyorum kızlar içim ferah olmuyor bir türlü rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
herkeze günaydınnnnnnnnnnn güzel haftasonlarımız olur inşallahhhhh
günaydınnn seninde bebişinle güzel hafta sonların olsun canım :)
herkese gunaydddnnnnnnn
yel gırmıs herhalde kolum agrıyor bugun bu gün iş biter mi acaba cumartesı tum gun calışmaktan nefret edıyoruzzzzzzzzz oğlumla bennnn
haftaya cumartesı ızınlısın dayan:)))
Şeker yuklemesindeyimmm... suyumu ictimm bekliooommm hastanedeee!!! mideeeemmmmmmmmmmm
Şeker yuklemesindeyimmm... suyumu ictimm bekliooommm hastanedeee!!! mideeeemmmmmmmmmmm
Bende dün yaptırdım yükleme testini. 100 gramlık 3 saat sürdü. Son kanı verdikten sonra hipoglisemiye girmişim. Son kandan sonra mutlaka birşeyler ye. Bir saatlik yaptırıyorsan o çok etkilemiyor ama gene birşeyler at ağzına özellikle aç gittiysen. İnşallah iyi çıkar sonuçların...
seninki tostumu yedim bekliyorum gibi oldusonuç güzel çıkar inş
Ins canm yaa bana 50 mg verdiler kac cikti parmktn sekerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?