Şeker yuklemesindeyimmm... suyumu ictimm bekliooommm hastanedeee!!! mideeeemmmmmmmmmmm
slm kızlar ya aklıma geldi şu
merhaba bebek programını pazar yerine cumartesi yapsalar ya keşke
pazar eşimin tek izinli günü tamda öğlen saatine koyuyorlar
izlesek bi türlü izlemesek aklımda kalıyor
bide şu ndirim olayı var tabi o güne özel indirimler yapıyorlar ya
onuda merak ediyorum
ınsallah canım kaybetmessın merak etme eskısın sen ordaayyy evet bebegımmmm tabı muhesebecı arkadas yıllık ızıne ayrılmazsa
ya bu arada iş eyrinde mudurmuz dogumdan sonra napcaksın gelcekmısın ne kadar ızın kullancaksın falan dedı ben donene kadar bırını alcaklarmıs sanırım ıcım bı tuaf oldu yaaa İnşallah işimi kaybetmemAllah yardımcımız olsun
ben gelıyorum cANIM ama sıte bos oluyor cıkıyorum yoksa burayı bırakmadık kıgünaydın kızlarr güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah....
topik gerçekten azaldı kızlar ya, heyy face tekiler sizde arada uğrayın buraya :)))
ben artık kızımın tekmelerini hissetmeye başladım dünden beri çok şükür,
gerçekten çok güzel bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Herkeslere günaydin annecikler minicikler..
Yorgunlugum en doruk noktasinda aksamlari mutfagi bile topluyacak halim kalmiyor nedense...
Filzcim seker yüklemen iyi gecmis hadi gözün aydin canim..
Mehlikaerve sende iyi sonuclar alirsin insallah canim..
ınsallah canım kaybetmessın merak etme eskısın sen orda
ben gelıyorum cANIM ama sıte bos oluyor cıkıyorum yoksa burayı bırakmadık kı
canım fazla yorma kendını bende oleyım sabah topladıgımda oluyor yani..
saol cnm buarada ii cıktı sukur darısı sana olsunnnnn
herkese merhaba,
Kizlar kuzenin 4 ay önce dogum yapti, cok sükür cok rahat bir dogum oldu. Bebebk iki aylikken bacaklarini kipirdatmadigini gözlemlediler. Gittikleri doktorlar bekleyelim görelim dediler. En son iki hafta önce bebekde milyinda bir rastlanan bir kas hastaligi tespit ettiler. Nedenini konusunda kesin bir aciklama yapmadilar, genetik bir hastalik da olabilir, dogduktan sonra yapilan bir hata da olabilir dediler. Hatta hamile iken yapilan bir hatada. Kuzenim gecen hafta Ankara genetik hastanaesine gitti. Testler den yine kesin bir sonuc cikmadi. Doktorlar yasama sansi cok tanimiyorlar, büyüdükce kaslarininda gelismesi lazim ama gelismiyor...
28 Temmuz da bir profesör bir deney yapacak ve tek umutlu konusan doktor o. Rabbimden ümit kesilmez. Kuzenim daha cok kücük 21 yasinda, ve kabullenmiyor...Sizden ricam bu mubarek günün suyu hürmetine dualarinizda yer verin . Hamilelerin dualari kabul olur derler, bilinmez....Hem yer gök dua ile kurulmamismi, Rabbim mucizelerinden birini gösterir belki de...
Tesekkürler....
24. haftada basliyorlar canim burda ölcmeye...selayhus canım yanlış mı hatırlıyorum sen yazıyodun dimi göbeğimi ölçüyolar diye...en son ölçtüklerinde kaç çıktı bende kendimi ölçücem de :))
rabbim sifa versin insallah, kimseyi evladiyla sinamasin...herkese merhaba,
Kizlar kuzenin 4 ay önce dogum yapti, cok sükür cok rahat bir dogum oldu. Bebebk iki aylikken bacaklarini kipirdatmadigini gözlemlediler. Gittikleri doktorlar bekleyelim görelim dediler. En son iki hafta önce bebekde milyinda bir rastlanan bir kas hastaligi tespit ettiler. Nedenini konusunda kesin bir aciklama yapmadilar, genetik bir hastalik da olabilir, dogduktan sonra yapilan bir hata da olabilir dediler. Hatta hamile iken yapilan bir hatada. Kuzenim gecen hafta Ankara genetik hastanaesine gitti. Testler den yine kesin bir sonuc cikmadi. Doktorlar yasama sansi cok tanimiyorlar, büyüdükce kaslarininda gelismesi lazim ama gelismiyor...
28 Temmuz da bir profesör bir deney yapacak ve tek umutlu konusan doktor o. Rabbimden ümit kesilmez. Kuzenim daha cok kücük 21 yasinda, ve kabullenmiyor...Sizden ricam bu mubarek günün suyu hürmetine dualarinizda yer verin . Hamilelerin dualari kabul olur derler, bilinmez....Hem yer gök dua ile kurulmamismi, Rabbim mucizelerinden birini gösterir belki de...
Tesekkürler....
canım fazla yorma kendını bende oleyım sabah topladıgımda oluyor yani..
saol cnm buarada ii cıktı sukur darısı sana olsunnnnn
herkese merhaba,
Tesekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?