2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba kızlar geçmişi oku oku ancak bitirdim herkez iyidir umarım dün gerilmiş biraz ortalık kim ne isterse yapsınboşverin sadece bu konuyla ilgili olduğu için bşr şeybpaylaşmak istedim. Oruç tutmak zarar vermiyecekse tutulsun cümlesi çok saçma nareden biliniyor zarar verilmiyeceği Geçen sene benim ramazanda teyzemin kızı 7 aylık hamileydi ve oruç tutuyordu doktoru bir şey demedi ona hamileliğnde hiçbir sorunu yoktu bünye
Ne sağlam bir kızdır 21 gün turp gibi tuttu ( benim o kadar kızmalarıma rağmen) ve 22. Gün oruçluyken sancıları başladı ve malesaf bebeği erken doğdı bir sürü problem yaşadı Allaha şükür bebek iyi oldu ama sonuçta bu riski almaya ne gerek vardı . Suyu ciddi anlamda azalmıştı tabiki %100 oruç tuttuğunda oldu kimse diyemez ama bence o yüzden ben ona hala kızarım ne zaman bu konu açılsın hatta şimdi o bana tembihlıyor aman tutma diye ben senin gibi kuş akıl değilim diyereknsinirlendiriyorum onu. Yani demem o ki herkezin kendi kararı ama bu riski almaya gerk varmı bilemiyorum benim kuzenimde 20 gün çok rahat tuttum diyordu ama işte Allah korusun herkezin yavrusunu!

günaydın kızlarr güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah....
topik gerçekten azaldı kızlar ya, heyy face tekiler sizde arada uğrayın buraya :)))

ben artık kızımın tekmelerini hissetmeye başladım dünden beri çok şükür,
gerçekten çok güzel bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Herkeslere günaydin annecikler minicikler..
Yorgunlugum en doruk noktasinda aksamlari mutfagi bile topluyacak halim kalmiyor nedense...

troide baktirmam gerekiyor en son 8 haftalikken bakilmisti, tamamiyle unuttum tekrardan baktirmayi..

Filzcim seker yüklemen iyi gecmis hadi gözün aydin canim..
Mehlikaerve sende iyi sonuclar alirsin insallah canim..

Benim diger hamilelikte tam sinirda cikmisti dikkat etmem gerekmisti... Simdide o yüzden tedirginligim ... Insallah bu sefer seker bari cikmaz
..

Calisanlara kolay gelsin.. Evde oturan annelerede iyi vakit gecirmelerini diliyorum..
Bizde oglusumla evdeyiz bugun...

Kizlar SMDMR arkadasimiz vardi en son rahatsizlanmisti safra kesesiydi sanirim doguda görevdeydiler.. haberi olan varmi acaba ??

Mrb arkadaşlar nasılsınız umarım her şey yolundadır hepinize kolay gelsin minik yavrularda bol bol tekmelesin yuvarlansınlar :)

slm kızlar ya aklıma geldi şu
merhaba bebek programını pazar yerine cumartesi yapsalar ya keşke
pazar eşimin tek izinli günü tamda öğlen saatine koyuyorlar
izlesek bi türlü izlemesek aklımda kalıyor
bide şu ndirim olayı var tabi o güne özel indirimler yapıyorlar ya
onuda merak ediyorum

ve aleyküm selam canım merhaba bebek programı dediğin nedir aceba netten falan mı? link atar mısın?

Şeker yüklemsini ben 1 ay sonra yaptırıcam doktor öyle söyledi ama sizler erken yaptırmışsınız bana göre... Ya zaten her hastaneye gittiğimde bir sürü sorun oluşuyor doktorlar hakkaten hızlı hızlı bakıyorlar özele gitsende aynı devlete gitsende aynı durum. Şöyle tatlı dilli bir doktora rastlamadım... Sempatik olmak çok önemli sonuçta hepimiz bu ülke insanları için çalışıyoruz ve hepimizin ayrı ayrı görevleri var ama herkesin egosu tavan yapmış vaziyette maalesef bu ülke siyah beyaz tv gibi...hastanede hemşirelere çok iş düşüyor doktor doğumda olabilir ve sen dışarıda randevun geçmiş vaziyette saatlerce bekliyorsun işte o an hemşire çıkıp şunu demesi lazım. Evet biliyoruz randevu saatiniz geçti ama doktor şuan dogumda özür dileriz lütfen sabırlı olun rica ediyoruz falan filan ama hemşire çıkıyor bizlik sorun yok hastane sorunu vs vs veya hamile kadınlara bagırıyor amaaann sinirlendim şimdi...

Merhaba annişler.Bugün kontrolümüz vardı ve çok iyi geçti şükür.Kaygılarımda gitti,çok aşağılarda hissediyodum bebeğimi doktor ultrasondan gösterdi ayaklarıymış o aşağıda hissettiğim sorun yok dedi. Ama artık günde mutlaka 3 litre su içmelisin dedi. Çok su içiyorum zaten ama 3 litreyi buluyormu kontrol et dedi. Ayaklarımın şişmesi de normalmiş. Herşey yolunda şükür.Darısı kaygılanan herkesin başına.

ınsallah canım kaybetmessın merak etme eskısın sen orda
ben gelıyorum cANIM ama sıte bos oluyor cıkıyorum yoksa burayı bırakmadık kı

canım fazla yorma kendını bende oleyım sabah topladıgımda oluyor yani..
saol cnm buarada ii cıktı sukur darısı sana olsunnnnn

inşallahhhh canımmmmm

herkese merhaba,

Kizlar kuzenin 4 ay önce dogum yapti, cok sükür cok rahat bir dogum oldu. Bebebk iki aylikken bacaklarini kipirdatmadigini gözlemlediler. Gittikleri doktorlar bekleyelim görelim dediler. En son iki hafta önce bebekde milyinda bir rastlanan bir kas hastaligi tespit ettiler. Nedenini konusunda kesin bir aciklama yapmadilar, genetik bir hastalik da olabilir, dogduktan sonra yapilan bir hata da olabilir dediler. Hatta hamile iken yapilan bir hatada. Kuzenim gecen hafta Ankara genetik hastanaesine gitti. Testler den yine kesin bir sonuc cikmadi. Doktorlar yasama sansi cok tanimiyorlar, büyüdükce kaslarininda gelismesi lazim ama gelismiyor...

28 Temmuz da bir profesör bir deney yapacak ve tek umutlu konusan doktor o. Rabbimden ümit kesilmez. Kuzenim daha cok kücük 21 yasinda, ve kabullenmiyor...Sizden ricam bu mubarek günün suyu hürmetine dualarinizda yer verin . Hamilelerin dualari kabul olur derler, bilinmez....Hem yer gök dua ile kurulmamismi, Rabbim mucizelerinden birini gösterir belki de...

Tesekkürler....

Allah şifa versin yavrucuğa..inş. düzelir..rabbim yardımcıları olsun..

selayhus canım yanlış mı hatırlıyorum sen yazıyodun dimi göbeğimi ölçüyolar diye...en son ölçtüklerinde kaç çıktı bende kendimi ölçücem de :))

selayhus canım yanlış mı hatırlıyorum sen yazıyodun dimi göbeğimi ölçüyolar diye...en son ölçtüklerinde kaç çıktı bende kendimi ölçücem de :))
24. haftada basliyorlar canim burda ölcmeye...
iki hafta sonra ölcer doktor kesin.
simdi ölctüm bende sen deyince :))) 89 cm olmus masallah:)))
suyuda daha fazla tüketmeye calis canim..
ben kalkar kalkmaz suya dayaniyorum :)
cok önemli su .. heleki su sicak havalarda... hem senin hem bebisin cok ihtiyaci var
su hayattir deyip slogan atmak istiyorum

rabbim sifa versin insallah, kimseyi evladiyla sinamasin...

canım fazla yorma kendını bende oleyım sabah topladıgımda oluyor yani..
saol cnm buarada ii cıktı sukur darısı sana olsunnnnn

rahat edemesemde yinede bazen benimkide kaliyor...

kesin Selim isminde karar kilmisiniz .. cok sevindim :)
Rabbim Selimine uzun ömürler versin saglikla kavustursun..
hepimizinkine...

Rabbım şifa versın İNŞALLAH tez zamanda saglıgına kavusur canım dualarım sızınle

Selam kızlar şu şeker yuklemesı hakkında bılgı verır mısınız ? Doktorunuz mu ıstıyor hangı haftadan sonra yapılabılıyor doktor ıstekte bulundugu gun hemen olabılıyor mu yoksa detaylı ultrason gıbı randevu mu alınıyor onun ıcın ?

kızlarr nasılsınız ben artık rahat yatamamaya basladım sızlerde öylemısınız sankı arada karnım agrıyomuş gıbı oluyo korkuyorum bışey olacak dıe bırde kendım kılo almamam için bıldıgınız yapabılecegım bışey varmı sadece kızım kılo alsın istıyorum ama hep ben alıyorum 1ayda 4 kilo almışım doktorum dıger ayda aynı olursa dıyete baslıcaz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…