2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Desene ayın 25 sadece bana değil kimseye gelmiyor (( beni de kalp atışı için çağırdı ben de beni geç çağırdı diye düşünüyorum gerçi yoğun olduğum için dedi her doktorun kendine göre bir bildiği vardır elbet

bende burada benim gibi olanları okuyunca içim rahatladı ama ne yapalım çok zor hamile kaldık herşeyden korkuyoruz

Öyle şey mi olur tatlım ya çok miğdesi bulananlar bişey yiyemiyo kilo veriyo nasıl daha sağlıklı olabilir ki? Bünye meselesi bence öyle şey mi olur. Hem kimi insanlar 4. aydan sonra çekiyo mide bulantısını.kimisi ilk ayda. bak beni strese sokuyorsunuz bunlarla gelmiyim oraya :) bebişlerimiz doğsun onlara şikayet etcem sizi :))

Canım benim doktorumun bana dediği biz gebelikde sadece annemizin ateşlenmesini istemeyiz dedi bence doktorununara eğer ateşliysen o sana daha sağlıklı bilgi veriri ve de için rahatlar

oyyy oyy geçmiş olsun bebeğim.umarım şuan Dr.dasındır.ateş önemli dr.kontrolünde parasetamol parol vb neyse artık.çabuk iyileş gel.

doktoruna sormadan ılac alma canım.

sağolun kızlar ..çok yüksek değil ateşim dr.u aradım minoset iç ama plus olmasın dikkat et dedi..sizinde aklınıda bulunsun

Kuzum korkma 5. Haftada gorunen bile var bn iki sefer gittim iki sefer uktrasona girdim ikinciide kese gorundu cok sukur hersey yolunda dedi iki dusugum ldugu icin sik sik geldedi kontrol altinda ol dedi 28 sinde gidicem bnde gelirrrr o gunlerde gelir mecimegini gorursun beslneme dikkat et sen dinlen bol bol bu sefer olacak inaniorum insAllahh

canim 2-3 haftalik kese gorunmemistir sanirim degil mi? gordugu rahim duvari falandir. benim oyleydi cunku. ilk itti rahim duvarini olctu 2. gidisimde keseyi gordu ki 4 bucuk haftalik dedi 7. haftaya kadar gelip gitme istersen 7. aftaya girdiginde kalp atisni goruruz dedi.

Kuzum korkma 5. Haftada gorunen bile var bn iki sefer gittim iki sefer uktrasona girdim ikinciide kese gorundu cok sukur hersey yolunda dedi iki dusugum ldugu icin sik sik geldedi kontrol altinda ol dedi 28 sinde gidicem bnde gelirrrr o gunlerde gelir mecimegini gorursun beslneme dikkat et sen dinlen bol bol bu sefer olacak inaniorum insAllahh

Eltim de hamile 26 ocak sati sadece kan verdi trde kendisi iki hafta sonra gidecek dr bbizlermi pipirikliyiz omu vudumduymaz bilemedim

Daha öncede dedim annem mide bulantısı çekmemiş biz 3 kardeşiz maşallah hepimizde turp gibi doğmuşuz herkesde aynı olacak diye birşey yok tadını çıkartın gebeliğinizin her şey allahdan ona sığınıp dua edicez yapılacak başka birşey yok

mide bulantısı ve sağlıklı bebek ilişkisi şu açıdan
mide bulantısının nedeni yüksek miktarlardaki hcg ve progesteron hormonu .
bu hormonlar ne kadar yüksekse o kadar güzel tutunuyor bebek demek .
onun dışında hamilelerin %20si olan şanslı gruptansanız mideniz hiç bulanmaz. ama geriye kalan %80 farklı oranlarda ( sadece sabah hafif bir bulantı da olabilir ya akşama kadar tuvaletten çıkamamak da olabilir ) mide bulantısı yaşamakta.
özellikle annelerinize sorun
mide bulantısı biraz da genetik. anneniz yaşamadıysa büyük olasılıkla siz de yaşamayacaksınız demek.
yani midenizin bulanmıyor oluşu kötüye işaret olmamakla birlikte
mide bulantısı yaşamak iyiye işaret.
ilk 3 ay bebek çok küçük olduğundan verilen kilolar ya da kusmaların bebeğe bir zararı yok .
bebek kendini çok güzel koruyabilir.
ben -9 kilo ile bitiren dahi biliyorum hamileliğini
daha yeni tanıdığımız +2,5 kg ile bitirdi hamileliğini ve 3 kg bebeği doğdu.
ilk 3 ayda 5 kilo vermişti.

Bnm basimdan geceni sen yazmisin bndede le oldu 7+ 2 de gidicem kismetse insAllah

benimki pıhtılaşmış halde bi damla kadar katıydı aslında hatamı daha sonra farkettim akşam jelimi kullandım ama çok az yürüdüm halbuki hemşire bana demişti 45 dk 1saat arası yürü yoksa jelin geri atar ve kırmızı yada kahverengi akıntı gelir korkma çok fazla gelmazse sorun olmaz ama muhakkkak yürü demişti ben 20dk kadar yürüdüm yani suçlu bulundu ben

masallah ne guzel beslenıyorsun.ben kepek ekmege beyaz peynırlı tost yanında salatalık yedım kahvaltıda.1 saat once de 4 tane kuru kayısı.sızce az mı yıyorum

sen eminmisin kan olduğundan ..bazen jel kahvereni pıhtı halinde geliyor..
bende sürekli oluyo...

masallah ne guzel beslenıyorsun.ben kepek ekmege beyaz peynırlı tost yanında salatalık yedım kahvaltıda.1 saat once de 4 tane kuru kayısı.sızce az mı yıyorum

ben bitane çiziyiçaya batırıp yedim..bikaçtane zeytin bikaç dilim kaşar..
başkada midem bişey almadı

şimdi 25 ini ben burcu ve kurtlu kiraz bekliyoruz..varmı başka 25 çi:)

ben de bekliyorum 25i
aslında 25inde 8 hafta 3 günlük olacagım SATa göre
ama bizim ufaklık baya geriden geliyor
bakalım hayırlısı ise kalp atışını görebiliriz.
Geçen sene düşük yaşadığımda 5 hafta 5 günlükken kalp atışını duymuştum 3 gün sonra kanamam balşamıştı 1 hafta sonra da kaybetmiştim.
O yüzden endişelenmemeye çalışıyorum. İnşallah büyüyordur ve kendini gösterir.
Yoksa geçen salı gittiğimde 6 hafta 4 günlük olması gerekirken 5 haftalık bile olmayan sadece 9mmcik bir kese içerisinde yolk kesesi gözüküyordu

canım eger degerın fazla ıse yanı ozaman kalp atısını duyarsınnnn korkmaaaa
bende ole dıyorum kuzum yaa bunyeyle alakalı dedı dr da ama nebılımmm herkez ole dıo yok saglıklı kısılerın mıgdesı bulanır vs korktum yani zaten zor bulduk ..
ett valla sıkayett teyzesıı cok pıpırıklıyım sanırım ben

dogru soyluyorsun tatlım yaaa ama genede ınsanın aklına takılıyor bazen seytannnn

oyyyyyyyyyyyy ne guzell acıklamıssın yaaaaaaaaa ıcım rahatladı canım coook saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…