slm kızlar,şu ayın 25i niye gelmiyor yaa,anlamadığım şey dr 6 martta gittiğimde ultrasonda gördü ve daha 2-3 haftalıktı ve de 25inde gel kalp etışına bakalım dedi.ben bu işi anlamadım gitti kızlar yaa,daha 5 haftalıkken nasık duyulur kalp atışı.
bende burada benim gibi olanları okuyunca içim rahatladı ama ne yapalım çok zor hamile kaldık herşeyden korkuyoruzTatlım öncelikle içini ferah tut sakin ve rahat ol bebeğin çok iyidir. Ben tecrübesizim ama burada kızlardan duyduğum kadarı ile kıpkırmızı kan gelmedikçe korkmabu arada iyice rahatlamak içinde Dr unla konuş istersen muayeneye git. Tatlım bebişin çok iyi :) hiç merak etme
oyle dıyorlar genelde arastır bak canım bende sınır oluyorummmmmmm dr 2 sefer sordu bulantın varmı dıye yok dedım
benımde reglı agrısı gıbı oluyor
valla canım oyle dıyorlar genelde mıgde bulanması bebegın saglıklı olduguna ısaretmıss
Canım benim doktorumun bana dediği biz gebelikde sadece annemizin ateşlenmesini istemeyiz dedi bence doktorununara eğer ateşliysen o sana daha sağlıklı bilgi veriri ve de için rahatlar
oyyy oyy geçmiş olsun bebeğim.umarım şuan Dr.dasındır.ateş önemli dr.kontrolünde parasetamol parol vb neyse artık.çabuk iyileş gel.
doktoruna sormadan ılac alma canım.
slm kızlar,şu ayın 25i niye gelmiyor yaa,anlamadığım şey dr 6 martta gittiğimde ultrasonda gördü ve daha 2-3 haftalıktı ve de 25inde gel kalp etışına bakalım dedi.ben bu işi anlamadım gitti kızlar yaa,daha 5 haftalıkken nasık duyulur kalp atışı.
offffffff,ben size bir itirafta bulunayım.bu topiğe yazıyorum ama kan tahlilinde 2-3 haftalık hamile olduğum yazısından başka bir belirti de yok sanki kendimi de hamile gibi hissetmiyorum zaten.ümidim de yoktu.25inde gittiğimde dr tekrar ultrasona baktığında inanacağım.
offffffff,ben size bir itirafta bulunayım.bu topiğe yazıyorum ama kan tahlilinde 2-3 haftalık hamile olduğum yazısından başka bir belirti de yok sanki kendimi de hamile gibi hissetmiyorum zaten.ümidim de yoktu.25inde gittiğimde dr tekrar ultrasona baktığında inanacağım.
Öyle şey mi olur tatlım ya çok miğdesi bulananlar bişey yiyemiyo kilo veriyo nasıl daha sağlıklı olabilir ki? Bünye meselesi bence öyle şey mi olur. Hem kimi insanlar 4. aydan sonra çekiyo mide bulantısını.kimisi ilk ayda. bak beni strese sokuyorsunuz bunlarla gelmiyim oraya :) bebişlerimiz doğsun onlara şikayet etcem sizi :))
Öyle şey mi olur tatlım ya çok miğdesi bulananlar bişey yiyemiyo kilo veriyo nasıl daha sağlıklı olabilir ki? Bünye meselesi bence öyle şey mi olur. Hem kimi insanlar 4. aydan sonra çekiyo mide bulantısını.kimisi ilk ayda. bak beni strese sokuyorsunuz bunlarla gelmiyim oraya :) bebişlerimiz doğsun onlara şikayet etcem sizi :))
canim 2-3 haftalik kese gorunmemistir sanirim degil mi? gordugu rahim duvari falandir. benim oyleydi cunku. ilk itti rahim duvarini olctu 2. gidisimde keseyi gordu ki 4 bucuk haftalik dedi 7. haftaya kadar gelip gitme istersen 7. aftaya girdiginde kalp atisni goruruz dedi.
Cnm tahmini ikinci adet gunun bazi kadinlarda
Adet gunlerinde bu tur lekelenme olurmus icini ferah tut
Drunu ara bol bol su tuket ayaklarini yukari kaldir yat dinlen
şimdi 25 ini ben burcu ve kurtlu kiraz bekliyoruz..varmı başka 25 çi:)
canım bendende bildiğin parlak kırmızı gelmişti hemde baya çok. ama çok şükür bişey olmadı. acile gittik. doktor kahverengi veya kırmızı gelirse korkma ama açık pembe gelirse hemen gel dedi. progestan verdi şimdi onu kullanıyorum. bi doktorunu ara istersen canım ama endişelenme. benimki böyle afedersin bir çorba kaşığını doldurcak kadardı ama şükür bişey olmadı.
Bizimm kasim analari tembel cikti yahuuu
Yatiyonumu bu saate kadarrr
Biz kaldik
Bir bardak limonlu pekmezimizi ictik
Findik ceviz badem yedik
Ananasimizi yeduk bir dilim
Balli zeytinli sütlü kahvaltimizida ettik
Biz goz atalim kizlar gelmismi dedik
benimki pıhtılaşmış halde bi damla kadar katıydı aslında hatamı daha sonra farkettim akşam jelimi kullandım ama çok az yürüdüm halbuki hemşire bana demişti 45 dk 1saat arası yürü yoksa jelin geri atar ve kırmızı yada kahverengi akıntı gelir korkma çok fazla gelmazse sorun olmaz ama muhakkkak yürü demişti ben 20dk kadar yürüdüm yani suçlu bulundu ben
masallah ne guzel beslenıyorsun.ben kepek ekmege beyaz peynırlı tost yanında salatalık yedım kahvaltıda.1 saat once de 4 tane kuru kayısı.sızce az mı yıyorum
şimdi 25 ini ben burcu ve kurtlu kiraz bekliyoruz..varmı başka 25 çi:)
canım eger degerın fazla ıse yanı ozaman kalp atısını duyarsınnnnslm kızlar,şu ayın 25i niye gelmiyor yaa,anlamadığım şey dr 6 martta gittiğimde ultrasonda gördü ve daha 2-3 haftalıktı ve de 25inde gel kalp etışına bakalım dedi.ben bu işi anlamadım gitti kızlar yaa,daha 5 haftalıkken nasık duyulur kalp atışı.
bende ole dıyorum kuzum yaa bunyeyle alakalı dedı dr da ama nebılımmm herkez ole dıo yok saglıklı kısılerın mıgdesı bulanır vs korktum yani zaten zor bulduk ..Öyle şey mi olur tatlım ya çok miğdesi bulananlar bişey yiyemiyo kilo veriyo nasıl daha sağlıklı olabilir ki? Bünye meselesi bence öyle şey mi olur. Hem kimi insanlar 4. aydan sonra çekiyo mide bulantısını.kimisi ilk ayda. bak beni strese sokuyorsunuz bunlarla gelmiyim oraya :) bebişlerimiz doğsun onlara şikayet etcem sizi :))
dogru soyluyorsun tatlım yaaa ama genede ınsanın aklına takılıyor bazen seytannnnDaha öncede dedim annem mide bulantısı çekmemiş biz 3 kardeşiz maşallah hepimizde turp gibi doğmuşuz herkesde aynı olacak diye birşey yok tadını çıkartın gebeliğinizin her şey allahdan ona sığınıp dua edicez yapılacak başka birşey yok
mide bulantısı ve sağlıklı bebek ilişkisi şu açıdan
mide bulantısının nedeni yüksek miktarlardaki hcg ve progesteron hormonu .
bu hormonlar ne kadar yüksekse o kadar güzel tutunuyor bebek demek .
onun dışında hamilelerin %20si olan şanslı gruptansanız mideniz hiç bulanmaz. ama geriye kalan %80 farklı oranlarda ( sadece sabah hafif bir bulantı da olabilir ya akşama kadar tuvaletten çıkamamak da olabilir ) mide bulantısı yaşamakta.
özellikle annelerinize sorun
mide bulantısı biraz da genetik. anneniz yaşamadıysa büyük olasılıkla siz de yaşamayacaksınız demek.
yani midenizin bulanmıyor oluşu kötüye işaret olmamakla birlikte
mide bulantısı yaşamak iyiye işaret.
ilk 3 ay bebek çok küçük olduğundan verilen kilolar ya da kusmaların bebeğe bir zararı yok .
bebek kendini çok güzel koruyabilir.
ben -9 kilo ile bitiren dahi biliyorum hamileliğini
daha yeni tanıdığımız +2,5 kg ile bitirdi hamileliğini ve 3 kg bebeği doğdu.
ilk 3 ayda 5 kilo vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?