Bu ara acayip bi uyku hali var üstümde. Hiç bişey yapmasam paso uyusam dursam ;-)
Mini mini ciciler almaya başladım yavaştan ama tereddütlüyüm. Mesela yazlık elbiseleri 6-9 aylık alıyorum yeni doğanları kışlık uzun kollu almaya çalışıyorum. Ama zıbınlar kısa kollu mu uzun kollu mu yoksa hepsinden mi olmalı hangi ayı kısa hangi ayı uzun alsam bilemiyorum. Aaah anneciğim yakınımda olaydı :-( kv nin kendine hayrı yok bırak yardım etmeyi o yardım bekliyo benden..
Bu ara acayip bi uyku hali var üstümde. Hiç bişey yapmasam paso uyusam dursam ;-)
Mini mini ciciler almaya başladım yavaştan ama tereddütlüyüm. Mesela yazlık elbiseleri 6-9 aylık alıyorum yeni doğanları kışlık uzun kollu almaya çalışıyorum. Ama zıbınlar kısa kollu mu uzun kollu mu yoksa hepsinden mi olmalı hangi ayı kısa hangi ayı uzun alsam bilemiyorum. Aaah anneciğim yakınımda olaydı :-( kv nin kendine hayrı yok bırak yardım etmeyi o yardım bekliyo benden..
kızlarrrrr dün geceden beri belim agrıyo
kopuyo resmen dün gece bi yere gitsem mi die düşündüm
ama aradıgım yerlerde kadın dogumcu yoktu
kendi doktorumda başka bişey varmı deidi yok dedim tmm
endişe etcek bişey yok dedi ama ilk defa olunca kokrktum
bugünde agrıyo 1 gün önce yürüyüş yapmıştım
ondan mı oldu acep?
Herkezemerhaba sağlıklı mutlu günler herkeze, zaman ne kadat çabuk geçiyor ilk başlarda konuştuklarımızı hatırlıyorum şimdi okuyunca epey yol katetmişiz. Benim moralım bozuk biraz 10 gündür hiç iştahım yok sürekli atıştıran ben bir anda yemekten kesildim, zorla yemek yemeğe çalişıyorum mide yanmalarıda başladı tabi ya birde 4-5 gündür enerjim çok düşük ayaklarım çık ağrıyor biraz ayakta kalsam ayklarımın üstüne zor basıyorum anlamadım ki kramplarda arttı sizde de oluyormu ?
çok sagol cnm bnm daha ilk defa oldugu için
bu şiddetlimi değil mi neye göre anlıycam bileedim
normalde bel agrısı olan biri değilimdir
oluncada farklı geldi ev işlerini fln öyleceeee bıraktım
hiç bişey yapmıyorum cuma da kontrol var sabredebilirsem az kaldı
slm kızlar nasılsınız.Şeker yüklemesi yapılıcak bu ay bizlere bilginiz varmı yaptıran arkadaş varmı acaba?
benim haftaya çarşamba yapılacak
Benimde kontrolüm haftaya çarşamba ama doktor bana yapılcak diye sölemedi büyük ihtimalle yapılır ama.Sana aç gel vs.bişey söledimi doktorun.
merhaba
benimde şeker yüklemem haftaya yapılacak doktorum aç gitmemi ve iki yöntem varmış bir parmaktan birde damardan kan alıyorlarmış mutlaka damardan aldırmamı söledi
Evet burdada damardan alınıyo kan ben parmakdan duymamıştım.birde gece 10 dan sonra yemek yenmemesi söleniyo o bile etkiliomuş.
Benimde kontrolüm haftaya çarşamba ama doktor bana yapılcak diye sölemedi büyük ihtimalle yapılır ama.Sana aç gel vs.bişey söledimi doktorun.
bana dün önümüzdeki ay dedi doktor şeker yüklemesine şaşırdım şimdi geç olmuyo mu o zaman?? 22 haftalığım şu anda bi sonraki ay 26 olucak ne zamana kadar yapılıyo şeker yüklemesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?