2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese selam uzun zamandır sizi uzaktan takip ediyordum.ama şimdi aranızdayım.24-0 haftalık hamileyim ikinci bebeğim olacak inşallah.

uyuyabiliyorsan bol bol uyu .herkesin dediği gibi şimdi uyu sonra ararsın bu günleri. ben kıyafet alamaya daha başlamadım ama uzun kollu alacağım eylülü bekliyorum uzun kolluların çıkması için. benimde annem uzakta kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama hiç yardım talep etmek gereksinimi duymadım. kaynanalar kalsa zaten herşey müsriflik oğulalrının parasına yazık o yüzden gördükçe alırım

benımde 2 gundur acayıp uykum varrr hemde nasılllll

kızlarrrrr dün geceden beri belim agrıyo
kopuyo resmen dün gece bi yere gitsem mi die düşündüm
ama aradıgım yerlerde kadın dogumcu yoktu
kendi doktorumda başka bişey varmı deidi yok dedim tmm
endişe etcek bişey yok dedi ama ilk defa olunca kokrktum
bugünde agrıyo 1 gün önce yürüyüş yapmıştım
ondan mı oldu acep?

gecmıs olsun canım ben de 1 haftadır yataktan bel agrısıyla kalkıyorum ama ole sıddetlı degıl

çok sagol cnm bnm daha ilk defa oldugu için
bu şiddetlimi değil mi neye göre anlıycam bileedim
normalde bel agrısı olan biri değilimdir
oluncada farklı geldi ev işlerini fln öyleceeee bıraktım
hiç bişey yapmıyorum cuma da kontrol var sabredebilirsem az kaldı

Herkezemerhaba sağlıklı mutlu günler herkeze, zaman ne kadat çabuk geçiyor ilk başlarda konuştuklarımızı hatırlıyorum şimdi okuyunca epey yol katetmişiz. Benim moralım bozuk biraz 10 gündür hiç iştahım yok sürekli atıştıran ben bir anda yemekten kesildim, zorla yemek yemeğe çalişıyorum mide yanmalarıda başladı tabi ya birde 4-5 gündür enerjim çok düşük ayaklarım çık ağrıyor biraz ayakta kalsam ayklarımın üstüne zor basıyorum anlamadım ki kramplarda arttı sizde de oluyormu ?

Evet canım bende de ayak ağrısı fena oluyor,sandaletlerimi giymiyorum artık spor ayakkabı ve converse giyiyorum 2 gundur ıyıyım.ama biraz fazla dolaşsam başlıyor.ortapedık sandalet alıcam.ara ara magnezyum alıyorum soda içmeye çalışıyorum.kramplarımıda daha gırmeden hıssedıp bacaagımı sallamaya başlıyorum daha hafif oluyor.

bnm daha kramplarım başlamadı
ama eşimin başladı dün akşam
bnmde ayak tabanlarım çok acıyo bende evin içinde bile
ortapedik terlik aldım anca onla rahat ettim dışarda da
açık sandalet tarzı giyiyorum sabahları terlik giymeden basıyım resmen
cnm yanıyo

benımde daha once olmazdı sabahları olyor sonra gecıyor kendılgınden....
bazende yuruyus yaparken karnımın altında agrı olyor benım anlamadım gıttııı

canım ben de beğendiği yazlıkları 6-9 alıyorum. Kış bebeği olacağı için 0-3 ve 3-6 uzun kollu body aldım bol bol, kısa kollu da 3er 5er bulunsun

Benimde kontrolüm haftaya çarşamba ama doktor bana yapılcak diye sölemedi büyük ihtimalle yapılır ama.Sana aç gel vs.bişey söledimi doktorun.

merhaba

benimde şeker yüklemem haftaya yapılacak doktorum aç gitmemi ve iki yöntem varmış bir parmaktan birde damardan kan alıyorlarmış mutlaka damardan aldırmamı söledi

merhaba

benimde şeker yüklemem haftaya yapılacak doktorum aç gitmemi ve iki yöntem varmış bir parmaktan birde damardan kan alıyorlarmış mutlaka damardan aldırmamı söledi

Evet burdada damardan alınıyo kan ben parmakdan duymamıştım.birde gece 10 dan sonra yemek yenmemesi söleniyo o bile etkiliomuş.

Evet burdada damardan alınıyo kan ben parmakdan duymamıştım.birde gece 10 dan sonra yemek yenmemesi söleniyo o bile etkiliomuş.

genelde sağlık ocaklarında yapılan şeker yüklemelerinde parmaktan alıyorlarmış kanı geçen hafta tetonoz aşımı yaptırırken hemşirede burda parmaktan alıyoruz hastanede yaptırsan damardan alırlar daha iyi sonuç alıp emin olunur dedi

bana dün önümüzdeki ay dedi doktor şeker yüklemesine şaşırdım şimdi geç olmuyo mu o zaman?? 22 haftalığım şu anda bi sonraki ay 26 olucak ne zamana kadar yapılıyo şeker yüklemesi?

Benimde kontrolüm haftaya çarşamba ama doktor bana yapılcak diye sölemedi büyük ihtimalle yapılır ama.Sana aç gel vs.bişey söledimi doktorun.

sordum canım aç mı tok mu geleyim diye. Ailende şeker var mı dedi(anne-babamda), yok dedim. O zaman aç gelmene gerek yok dedi

bana dün önümüzdeki ay dedi doktor şeker yüklemesine şaşırdım şimdi geç olmuyo mu o zaman?? 22 haftalığım şu anda bi sonraki ay 26 olucak ne zamana kadar yapılıyo şeker yüklemesi?

ben 20. haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum ama belirli bir şu haftayla bu hafta arası yapılacak diye kesin bir bilgim yok ama doktoruna güven yanlış yönlendirmez bence seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…