bana dün önümüzdeki ay dedi doktor şeker yüklemesine şaşırdım şimdi geç olmuyo mu o zaman?? 22 haftalığım şu anda bi sonraki ay 26 olucak ne zamana kadar yapılıyo şeker yüklemesi?
bnm daha kramplarım başlamadı
ama eşimin başladı dün akşam
bnmde ayak tabanlarım çok acıyo bende evin içinde bile
ortapedik terlik aldım anca onla rahat ettim dışarda da
açık sandalet tarzı giyiyorum sabahları terlik giymeden basıyım resmen
cnm yanıyo
slm kızlar nasılsınız.Şeker yüklemesi yapılıcak bu ay bizlere bilginiz varmı yaptıran arkadaş varmı acaba?
selm kızlar doktordan geldik hersey normal oğlumm 23 haftalık ama 2 haftada büyükmüş haftasına göre önden gidiyormuş 615 gram <3
gozun aydın canım
yalnız gözüm korktu bebegimden 1 hafta ilerde 615 gram ve 28 santim dev gibi 5 kilo falan doğcak galba sfölsf
Ve eski doktorum sadece vegaferon diye kan hapı vermişti ama onu 1 aydır hiç kullanmadım kullanınca yataklara düşüyorum kolumu kaldırcak halim olmuyo yeni ilac yazdı 3 tane biri * cal-d vita - kalsiyum d3 vitamini suda eritiyosun portakaldı biri *magvital magnezyum oda suda eritmeli bide * perlex fol oda kan ilacı şurup şeklinde bakalım bunlar nasıl gelcek
Ya kızlar benim bugün kahverengi akıntım oldu dün iliskiden sonra kanama olmuştu doktora gitmiştim bügünde kahve leke geldi acaba dunkunun artığı falanmi dir
tetonoz asımı oldum bıraz agrım var ama abartılck bı durum dglmiş saglıklı gunler tum annelere..
Dr.ne dedi peki kanamana,yani neden olmuş?
kızlar merhaba
2. bi doktora giden varmı aranızda doktorumdan memnunum ama yinede bi doktora daha gidip bebeğimin kontrol edilmesini istiyorum.
ne dersiniz?
Canım valla sanırım iliskiden Kaynaklı böyle açıklayıcı bisey söylemedi bende iliskiden kaynaklı oldu diye cok utandım açıkcası korkuyla ve utancla bebeginde iyi oldugunu duyunca bisey sormamamisim hareketlerinde azalma var gibi cok korkuyorum aslında ama tekrar olmadı leke ondan biraz rahatladım haftaya cuma yine kontrol var bakalım ozaman bir sorayım tam ne diyecek
Canım çok iyi almışsın ya oto koltuğu var mı peki. Bakayım o modele ben zaten bebek biraz büyüyünce baston pusete geçiyomuş herkes gerçekten yazık o paraya..
Ben de sağda bi yükselti görüyorum bazen göbeğim çıplakken bide benimki gündüz uyuyo heralde ben yatınca başlıyo kıpırdanmaya ben de onun minik pıt pıtlarını dinlemekten çoğu zaman sahuru ediyorum ;-)
Bunu da not aldım bakıcam. Zaten bu gidişle vazgeçicem arabadan çok kafası karışıyo insanın ;-)
ılsıkıden olmustur canm bana yasak ılıskı mesela hamıle kaldıgımdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?