2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bana dün önümüzdeki ay dedi doktor şeker yüklemesine şaşırdım şimdi geç olmuyo mu o zaman?? 22 haftalığım şu anda bi sonraki ay 26 olucak ne zamana kadar yapılıyo şeker yüklemesi?

benimde önumuzdekı ay canım gec degılmış ben sordum doktorum saat 10dan sonra su harıcınde hiçbişey yıyıp içmememi söyledı

benim eşimin bacaınada kramp girio ve benimle kilo alıo sanki birinide o doğurcak gibi göbei çıktı psikolojik etkileniolar heralde. midesi de yanıo bulanıo ki hayatta olmazdı böle.

Ya kızlar benim bugün kahverengi akıntım oldu dün iliskiden sonra kanama olmuştu doktora gitmiştim bügünde kahve leke geldi acaba dunkunun artığı falanmi dir

selm kızlar doktordan geldik hersey normal oğlumm 23 haftalık ama 2 haftada büyükmüş haftasına göre önden gidiyormuş 615 gram <3

Son düzenleme:
yalnız gözüm korktu bebegimden 1 hafta ilerde 615 gram ve 28 santim dev gibi 5 kilo falan doğcak galba sfölsf

Ve eski doktorum sadece vegaferon diye kan hapı vermişti ama onu 1 aydır hiç kullanmadım kullanınca yataklara düşüyorum kolumu kaldırcak halim olmuyo yeni ilac yazdı 3 tane biri * cal-d vita - kalsiyum d3 vitamini suda eritiyosun portakaldı biri *magvital magnezyum oda suda eritmeli bide * perlex fol oda kan ilacı şurup şeklinde bakalım bunlar nasıl gelcek

Son düzenleme:

maşallahhhhh canım bebeğineeeeeeeeee .)))))))))))))

tetonoz asımı oldum bıraz agrım var ama abartılck bı durum dglmiş saglıklı gunler tum annelere..

Dr.ne dedi peki kanamana,yani neden olmuş?

Canım valla sanırım iliskiden Kaynaklı böyle açıklayıcı bisey söylemedi bende iliskiden kaynaklı oldu diye cok utandım açıkcası korkuyla ve utancla bebeginde iyi oldugunu duyunca bisey sormamamisim hareketlerinde azalma var gibi cok korkuyorum aslında ama tekrar olmadı leke ondan biraz rahatladım haftaya cuma yine kontrol var bakalım ozaman bir sorayım tam ne diyecek

kızlar merhaba

2. bi doktora giden varmı aranızda doktorumdan memnunum ama yinede bi doktora daha gidip bebeğimin kontrol edilmesini istiyorum.
ne dersiniz?

kızlar merhaba

2. bi doktora giden varmı aranızda doktorumdan memnunum ama yinede bi doktora daha gidip bebeğimin kontrol edilmesini istiyorum.
ne dersiniz?

Canım ben doktorumdan memnun değildim açıkcası bu ay doktor değiştirdim ve bu doktordan daha memnun kaldım öbürü he he iyisin iyisin iyi iyi cinsinden di ne aldığım kiloya bakiyodu ne beni hatirliyodu şimdiki valla iyi bı kadın bebeğimin karın cevresinde bı hafta küçüklük varmış kanamayız gittim dün hemen alttan muayeneye aldı dev ederse yine gel yatışa alacağım dedi öbürü umursamaz yani ne olmuş ne bitmiş ne zamann gelirim diyodum Can'ın isteyince diyodu bana allam ya

ılsıkıden olmustur canm bana yasak ılıskı mesela hamıle kaldıgımdan beri

oto koltuğu yok canım... bir incele sen yine

kızlar merabaaa...dün internetten alışveriş listelerine baktım hiç istediğim gibi listeler yok..bu akşam siteden bi kaç altlı üstlü takım alayım diyorum.....bu arada tetanoz aşısı olucam aranızda tetanoz aşısı olan var mı?? çok korkuyorum.. akşam çok ağrım vardı...beeğimde akşamdan beri az kıpırdıyor nerdeyse hiç gibi.....acaba diyorum bu ağrı gaz sancısı falan olabilir mi...sizinde ağrılarını z oluyor mu zaman zaman...bide bebişlerinizin kıpırdaması nasıl çok yoğun mu? doktorum ayaktayken oturuyorken ve işyerinde çalışıyorken hissetmemen normal demişti..ama yatıncada arada pıt pıt hissediyorum sık değil...doğurana kadar drama kraliçesi olacağım endişeden:)

ılsıkıden olmustur canm bana yasak ılıskı mesela hamıle kaldıgımdan beri

Heralde öyle zaten gebeliğim basından beri hep sorun yasadım ben ama ilk doktorum bisey demeyince devmda ettik ama seyrek zaten esım sehir dısı yurt dısı çalışınca seyrek oluyodu ama ilk hamileliğimde böyle bisey hicyasamayinca korktum tabi İnşallah sadece sorun iliskidir insan kaybedeceğini düşününce ne kadar üzülüyor bebisini Rabbim su mübarek günlerin hatrina sag salim dogururup büyütmek nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…