2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ivanka canım benimde oğlum kaç gündür maşallah kıpır kıprdır dün birden durdu gece korkmaya başladım. artık büyüdüğü için azıcık oynasa hemen hissediyordum o bile olmadı. gittim çikolata süt filan gönderdim rüşvet niyetine... yine pek bişey hissettiğim söylenemez... bugün yine kıpır maşallah. insanın elinde değil korkuyor ama tedirgin olma bir rüşvet gönder bakalım. Ben dün biraz işlere kaptırdım kendimi pek bişey yemedim, o yüzden olabilir...
tetanoz aşısını da oldum, dün resmen kıpkırmızıydı kolum yanıyordu, buz tuttum biraz çok iyi geldi aklında olsun. bugün çok daha iyi acımıyor.. bazı doktorlar yap, bazıları yapma diyor aşı için. Benim doktorum 2 dozu da yap dedi bende kafam rahat olsun diye yaptım. şart değil hani ama sen bilirsin tabi ki

Gününüz apaydın olsun Günaydınlar dünyanın en güzel anneleri:)) gününüz güzel mutlu olsun inşallah.. İyi ve hayırlı haberler sizlerin olsunnn canlarım benim :))

herkese günaydınlarrr yarın şeker yüklememiz var. inşallah sonuçlar güzel çıkar. dualarınızı bekliorum :) bu arada arabanın resmini yine yükleyemedim akşam eve geç gittik eve zor attım kendimi hergün çekiim diorum kalıo. bugün akşam çekicem inşallah :26:

günaydın tatlım stres yapma iyi çıkıcak bizim annelerimiz bir tanedir güzel haberlerle gel inşallah canım benimm:) benimde ayın 1 de olucak şeker yüklemesi bakalım hayırlısı :)

Dr.dan utanılır mı canım :) Soracaksın ki tekrar yapmayacaksın sakıncalıysa. Zaten hamileyken ilişki biraz riskli bir iş,en sağlamı uzak durmak :)

Günaydın herkese.Ayaklarım şişerek büyüdü ayakkabı sıkıntısı çekiyorum.ortapedik sandalet-terlik almam lazım tavsiyesi olan?
Birde eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı ağustos başında gelecek 6 aylık hamile oluyorum, cinsel ilişki nasıl olacak bilemiyorum hem korkuyorum hem olmalı diyorum.uzun zaman oldugu için nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.umarım eşimi kırmam.

günaydınnnnnnnnnnn:)))))))))))) facede bir sorun var ekran darmaduman ne oldu bilmiyorum :/ bugun bebişimin odası geliyor ama daha hiçbirşeyi hazır değil odayı boyayamadık bile:))))))))) artık nasılsa yapıcaz:) birdee dün doktorluk olduk hem çok susuz kalmışım hemde miyomum dev gibi olmuş yavrumla ikisi yer kavgasındalar :) buda benım kasıklarıma agrı olarak yansıo dahada ağrıcakmış bebiş büyüdükce artık hayırlısı ne diyelim:))))))

canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

Günaydın kızlar

Benimde ayalarımda şişmeler başladı. Tuzu iyice azaltmıştım zaten, azıcık ayakta kalsam ya da sandalyede otursam şişiyor hemen
Terlik soranlar ben Muya'dan bu terliği aldım,çok rahat tavsiye ederim.

burdan almıştım Muya 22103-3085 Krem | Zizigo

çok gecmıs olsun canımmmm

benim ayaklarım da şişmeye başlamıştı ama ben akşamları ayaklarımı duvara dikerek uzanıyorum bir süre. Yatmadan önce de ayaklarımı dizlerime kadar soğuk su ile yıkıyorum. şişliklerim indi çok şükür.
.... bol su içmeye de başladım, zaten onu söylemeye gerek yok galiba

Kızlar hepinize günaydınnnn :)))

gupsefe geçmiş olsun canım. Havalar sıcak daha çok su ihtiyacı doğuyor tabi.

Kızlar dün yatarken sol yanıma yattım. Sonra Allaaahh!!! diye sıçradım. Eren bey yatışımdan memnun kalmadı galiba, sağlam bir tekme yedim. Sağ tarafıma döndüm yine yedim rahat edene kadar döndük yani....

Sana da günaydın.Ben hafta sonu Beta da çok güzel sandaletler gördüm bilgin olsun.
Bir de lafım sadece sana değil yanlış anlama ama bu cinsel ilişki olayı çok fazla büyütülüyor gibi geliyor bana. Çok önemsiz demiyorum elbetteki,ama bizler hamileyiz ve orta da sakıncalı bir durum varsa elbetteki birçok şeyde yaptığımız gibi kendimizi bundan da soyutlamamız gerekiyor.Başka topikte kanaması olduğu ve yasaklandığı halde,kanaması kesilince ilişkiye gireni okudum.Olması lazım gibi bir kural çok saçma bence.Eşlerinde fedakarlık yapması lazım,biz anneysek onlar da baba. Keyfimize minicik canların hayatını tehlikeye atmak kadar büyük bir bencillik düşünemiyorum.Bunların konuşulmasından hiç hoşlanmam ama böyle okudukça da kendime hakim olamıyorum ve söylemekte sakınca görmüyorum artık;22+3 günlük hamileyim ve başından beri ilişkiye girmiyoruz,evde duvara tırmanan falan da yok çok şükür...Evet ihtiyaç ama 9 ayda kimseye birşey olmaz arkadaşlar ki 6.aydan sonra da erken doğumu tetiklediği için en başından yasaklamıştı bana dr.Sonra başka sorunlar da çıktı tamamen yasaklandı ayrı konu.
Tabi ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil karar sizlerin,ben sadece fikrimi söylemek istedim.

günaydın tatlım stres yapma iyi çıkıcak bizim annelerimiz bir tanedir güzel haberlerle gel inşallah canım benimm:) benimde ayın 1 de olucak şeker yüklemesi bakalım hayırlısı :)

inşallah canım büyüdükçe streste büyüyo gibi hayırlısıyla bi doğsalardı elleri ayakları düzgün sağlıklı. ben her gece bi kabus görüyorum artık :) dün gecede sütüm gelmemişti nasıl ağladım aç kaldı bebeim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…