kızlar merabaaa...dün internetten alışveriş listelerine baktım hiç istediğim gibi listeler yok..bu akşam siteden bi kaç altlı üstlü takım alayım diyorum.....bu arada tetanoz aşısı olucam aranızda tetanoz aşısı olan var mı?? çok korkuyorum.. akşam çok ağrım vardı...beeğimde akşamdan beri az kıpırdıyor nerdeyse hiç gibi.....acaba diyorum bu ağrı gaz sancısı falan olabilir mi...sizinde ağrılarını z oluyor mu zaman zaman...bide bebişlerinizin kıpırdaması nasıl çok yoğun mu? doktorum ayaktayken oturuyorken ve işyerinde çalışıyorken hissetmemen normal demişti..ama yatıncada arada pıt pıt hissediyorum sık değil...doğurana kadar drama kraliçesi olacağım endişeden:)
merhaba kızlar yeni üye oldum. bende kasım annesi olucam inşallah
herkese günaydınlarrryarın şeker yüklememiz var. inşallah sonuçlar güzel çıkar. dualarınızı bekliorum :) bu arada arabanın resmini yine yükleyemedim akşam eve geç gittik eve zor attım kendimi hergün çekiim diorum kalıo. bugün akşam çekicem inşallah :26:
Canım valla sanırım iliskiden Kaynaklı böyle açıklayıcı bisey söylemedi bende iliskiden kaynaklı oldu diye cok utandım açıkcası korkuyla ve utancla bebeginde iyi oldugunu duyunca bisey sormamamisim hareketlerinde azalma var gibi cok korkuyorum aslında ama tekrar olmadı leke ondan biraz rahatladım haftaya cuma yine kontrol var bakalım ozaman bir sorayım tam ne diyecek
günaydınnnnnnnnnnn:)))))))))))) facede bir sorun var ekran darmaduman ne oldu bilmiyorum :/ bugun bebişimin odası geliyor ama daha hiçbirşeyi hazır değil odayı boyayamadık bile:))))))))) artık nasılsa yapıcaz:) birdee dün doktorluk olduk hem çok susuz kalmışım hemde miyomum dev gibi olmuş yavrumla ikisi yer kavgasındalar :) buda benım kasıklarıma agrı olarak yansıo dahada ağrıcakmış bebiş büyüdükce artık hayırlısı ne diyelim:))))))
günaydınnnnnnnnnnn:)))))))))))) facede bir sorun var ekran darmaduman ne oldu bilmiyorum :/ bugun bebişimin odası geliyor ama daha hiçbirşeyi hazır değil odayı boyayamadık bile:))))))))) artık nasılsa yapıcaz:) birdee dün doktorluk olduk hem çok susuz kalmışım hemde miyomum dev gibi olmuş yavrumla ikisi yer kavgasındalar :) buda benım kasıklarıma agrı olarak yansıo dahada ağrıcakmış bebiş büyüdükce artık hayırlısı ne diyelim:))))))
Günaydın herkese.Ayaklarım şişerek büyüdü ayakkabı sıkıntısı çekiyorum.ortapedik sandalet-terlik almam lazım tavsiyesi olan?
Birde eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı ağustos başında gelecek 6 aylık hamile oluyorum, cinsel ilişki nasıl olacak bilemiyorum hem korkuyorum hem olmalı diyorum.uzun zaman oldugu için nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.umarım eşimi kırmam.
Günaydın herkese.Ayaklarım şişerek büyüdü ayakkabı sıkıntısı çekiyorum.ortapedik sandalet-terlik almam lazım tavsiyesi olan?
Birde eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı ağustos başında gelecek 6 aylık hamile oluyorum, cinsel ilişki nasıl olacak bilemiyorum hem korkuyorum hem olmalı diyorum.uzun zaman oldugu için nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.umarım eşimi kırmam.
günaydın tatlım stres yapma iyi çıkıcak bizim annelerimiz bir tanedir güzel haberlerle gel inşallah canım benimm:) benimde ayın 1 de olucak şeker yüklemesi bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?