- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Dr.dan utanılır mı canım :) Soracaksın ki tekrar yapmayacaksın sakıncalıysa. Zaten hamileyken ilişki biraz riskli bir iş,en sağlamı uzak durmak :)
risklimşbende faydası oluo die duymuştum. benim kanamam varken doktor yasaklamıştı ama düzelince yasaı kaldırdı. bide hiç sakınmadık. normal doum için faydalı diye biliodum. gerçi olmasada hormonlar tavan yapıo :18: bilemedim şimdi içime endişe düştü
Günaydın herkese.Ayaklarım şişerek büyüdü ayakkabı sıkıntısı çekiyorum.ortapedik sandalet-terlik almam lazım tavsiyesi olan?
Birde eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı ağustos başında gelecek 6 aylık hamile oluyorum, cinsel ilişki nasıl olacak bilemiyorum hem korkuyorum hem olmalı diyorum.uzun zaman oldugu için nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.umarım eşimi kırmam.
Bizim de ilk 3 ay yasaktı. Yasak ortadan kalkmasına rağmen eşim aklının ucundan bile geçirmiyor, şiddetle karşı. Bebeğe zarar veririm, bi de o senin karnındayken yapamam,olmaz diyor. Hiiiiçççç öyle halinden de şikayetçi değil
Seviyom ulen bu adamı
Al benimkinden de o kadar.Sen istesen de ben dokunamam diyor ve en ufak bir sitemini bile duymadım. Erkeğe ihtiyaçtır yapmalı falan hovardalıklarını süslemek için uydurdukları bir şey zaten.
Merhabalar sevgili annelersizeden bişicik rica edicem benim hamilelik takvimim kaçıncı haftda ben gôremiyorumda yazabilirmisiniz bana ?
Tabi bu konuda doktorlarımızın ne dediği önemli. Annede ve bebekte bir sıkıntı yoksa daha nazik bir şekilde yapılabilir. Ama annede bi problem var veya psikolojik olarak soğuduysa eşlerin de anlayışla karşılaması lazım. Buna rağmen trip atan tartışma çıkaran erkekler var, onlara zaten diyecek lafım yok
günaydınnnnnnnnnnn:)))))))))))) facede bir sorun var ekran darmaduman ne oldu bilmiyorum :/ bugun bebişimin odası geliyor ama daha hiçbirşeyi hazır değil odayı boyayamadık bile:))))))))) artık nasılsa yapıcaz:) birdee dün doktorluk olduk hem çok susuz kalmışım hemde miyomum dev gibi olmuş yavrumla ikisi yer kavgasındalar :) buda benım kasıklarıma agrı olarak yansıo dahada ağrıcakmış bebiş büyüdükce artık hayırlısı ne diyelim:))))))
Sana da günaydın.Ben hafta sonu Beta da çok güzel sandaletler gördüm bilgin olsun.
Bir de lafım sadece sana değil yanlış anlama ama bu cinsel ilişki olayı çok fazla büyütülüyor gibi geliyor bana. Çok önemsiz demiyorum elbetteki,ama bizler hamileyiz ve orta da sakıncalı bir durum varsa elbetteki birçok şeyde yaptığımız gibi kendimizi bundan da soyutlamamız gerekiyor.Başka topikte kanaması olduğu ve yasaklandığı halde,kanaması kesilince ilişkiye gireni okudum.Olması lazım gibi bir kural çok saçma bence.Eşlerinde fedakarlık yapması lazım,biz anneysek onlar da baba. Keyfimize minicik canların hayatını tehlikeye atmak kadar büyük bir bencillik düşünemiyorum.Bunların konuşulmasından hiç hoşlanmam ama böyle okudukça da kendime hakim olamıyorum ve söylemekte sakınca görmüyorum artık;22+3 günlük hamileyim ve başından beri ilişkiye girmiyoruz,evde duvara tırmanan falan da yok çok şükür...Evet ihtiyaç ama 9 ayda kimseye birşey olmaz arkadaşlar ki 6.aydan sonra da erken doğumu tetiklediği için en başından yasaklamıştı bana dr.Sonra başka sorunlar da çıktı tamamen yasaklandı ayrı konu.
Tabi ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil karar sizlerin,ben sadece fikrimi söylemek istedim.
Ben sağlıkçıyım fizyolojik olarak doğrusunu eğrısını gayet iyi biliyorum..3 aydır eşimi görmüyorum ve arkadaşça konuşmak için yazdım.samimiyetine güvendiğim daha ilk günlerimizden buyana konuştuğum arkadaşlara güvenerek. ve sizin uslubunuzu tarzınızı hiçç beğenmedim.fikrinizi söylemek istemişsiniz,söylemeyin..benim yazdığım herhangi bir konuya birdaha size lazım gelen, o değerli sığ fıkırlerinizi soylemeyin.Nokta...
Tamam canım ben şimdi adını not eder (başka işim yok çünkü) bir daha senin yazılarını alıntılamam. Olayların eğrisini doğrusunu öğrenmek için ayırdığın kıymetli vaktini,senin gibi düşünmeyenler olduğunda saygıyla karşılamayı öğrenmeye de ayırman dileklerimle...
Bakın benim söylediklerim sadece sizin anladıklarınız olduğu için,iletişim problemi yaşıyoruz. Ben oraya böylemi olmalı yada şöylemi olmalı diye bir konu yazmadım.Heycan,korku ve endişem var acaba nasıl olur nasıl oluyor diye sesli düşündüm. Alanen bir fikir bile beyan etmedim. Çünkü herkesin fikri kendine özeldir ve saygı duyulur. Sizin ise fikrinize değil "uslubunuz ve tarzınız" hoşuma gitmedi.Bukadar, ötesi olamaz zaten.
risklimşbende faydası oluo die duymuştum. benim kanamam varken doktor yasaklamıştı ama düzelince yasaı kaldırdı. bide hiç sakınmadık. normal doum için faydalı diye biliodum. gerçi olmasada hormonlar tavan yapıo :18: bilemedim şimdi içime endişe düştü
Günaydın herkese.Ayaklarım şişerek büyüdü ayakkabı sıkıntısı çekiyorum.ortapedik sandalet-terlik almam lazım tavsiyesi olan?
Birde eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı ağustos başında gelecek 6 aylık hamile oluyorum, cinsel ilişki nasıl olacak bilemiyorum hem korkuyorum hem olmalı diyorum.uzun zaman oldugu için nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.umarım eşimi kırmam.
risklimşbende faydası oluo die duymuştum. benim kanamam varken doktor yasaklamıştı ama düzelince yasaı kaldırdı. bide hiç sakınmadık. normal doum için faydalı diye biliodum. gerçi olmasada hormonlar tavan yapıo :18: n bilemedim şimdi içime endişe düştü
ben hamile kalınca çok değiştim bu konuda. eşimin bana sarılması bile beni çok sıkıyor. tamam yeter diyorum ama dibinden de ayrılmıyorum. böyle fazla yaklaşmadan sarılmadan ama beni sevsin istiyorum. iyice psikopat oldum benyazık adama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?