2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Dr.dan utanılır mı canım :) Soracaksın ki tekrar yapmayacaksın sakıncalıysa. Zaten hamileyken ilişki biraz riskli bir iş,en sağlamı uzak durmak :)

risklimş bende faydası oluo die duymuştum. benim kanamam varken doktor yasaklamıştı ama düzelince yasaı kaldırdı. bide hiç sakınmadık. normal doum için faydalı diye biliodum. gerçi olmasada hormonlar tavan yapıo :18: bilemedim şimdi içime endişe düştü

Benim dr.en başta ilk 3 ay düşük riskinden dolayı,son 3 ay erken doğum riskinden dolayı yasak demişti.Arada 3 ay kalmıştı onda da ben de plasenta previa olduğu için yasaklandı :)
En iyisini herkesin dr.bilir tabi ki.

canım doktorun ne der bilmiyorum ama şahsen kendi açımdan söyliyim bir sıkıntı olmuyor. belki eşin bebeğe zarar verebilirim die çekinebilir ama ondada temkinli olursunuz. ben şahsen hamilelikte ilişkiden uzaklaşılmasına karşıyım tabi doktor yasaklamadıı sürece. benim ilk zamanlar kanamam oldu die yasaktı ama sonra doktorum yasaı kaldırdı. şu andada eskisi gibi devam

Bizim de ilk 3 ay yasaktı. Yasak ortadan kalkmasına rağmen eşim aklının ucundan bile geçirmiyor, şiddetle karşı. Bebeğe zarar veririm, bi de o senin karnındayken yapamam,olmaz diyor. Hiiiiçççç öyle halinden de şikayetçi değil

Seviyom ulen bu adamı

Al benimkinden de o kadar.Sen istesen de ben dokunamam diyor ve en ufak bir sitemini bile duymadım. Erkeğe ihtiyaçtır yapmalı falan hovardalıklarını süslemek için uydurdukları bir şey zaten.

Al benimkinden de o kadar.Sen istesen de ben dokunamam diyor ve en ufak bir sitemini bile duymadım. Erkeğe ihtiyaçtır yapmalı falan hovardalıklarını süslemek için uydurdukları bir şey zaten.

Tabi bu konuda doktorlarımızın ne dediği önemli. Annede ve bebekte bir sıkıntı yoksa daha nazik bir şekilde yapılabilir. Ama annede bi problem var veya psikolojik olarak soğuduysa eşlerin de anlayışla karşılaması lazım. Buna rağmen trip atan tartışma çıkaran erkekler var, onlara zaten diyecek lafım yok

Merhabalar sevgili anneler sizeden bişicik rica edicem benim hamilelik takvimim kaçıncı haftda ben gôremiyorumda yazabilirmisiniz bana ?

Merhabalar sevgili anneler sizeden bişicik rica edicem benim hamilelik takvimim kaçıncı haftda ben gôremiyorumda yazabilirmisiniz bana ?

22. haftada canımmm, kopyalayayım sana;

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-11-2013
Hamileliğimin 22. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 128 gün kaldı.
Bebeğiniz erkek ise, bugünlerde testisleri pervis bölgesinden testis torbasına doğru inmeye başlayacaktır. Unutmayın yumurtalıklar ve testisler aynı dokudan meydana gelirler. Aynı dokular bir araya gelerek kızlarda geniş dudakları ve aynı dokular birleşek erkeklerde testis torbasını oluşturur. Doğum planınızı yapmaya başlayabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 470 gr. - Yaklaşık boyu : 26.7 cm. (Baştan Topuğa)

ben hamile kalınca çok değiştim bu konuda. eşimin bana sarılması bile beni çok sıkıyor. tamam yeter diyorum ama dibinden de ayrılmıyorum. böyle fazla yaklaşmadan sarılmadan ama beni sevsin istiyorum. iyice psikopat oldum ben yazık adama...

bnde ilk uc ay hormonlar iyiydi yaptıktak sonrada ne agrım ne kanamam olmadı sorun yaşamadık falakt 2. trimstrde hormonlar tukndi gibi aklıma bıle gelmıyor eşim getırmedıkce tabı :))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

uzun zamandır gırmıyordum tam konusuna denk gelmısım.bıze ılıskı hamılelık boyunca yasak galıba kı doktor yasaklar devam aynı sekılde dıyor.yasak olmasa bıle esım sarılırken karnıma kolunu ble degdırmıyor.sankı bebıse agırlık olacak dıye korkuyor.kurban olurum anlayıslı kocama.kı benım hormonlar tavan yaptı bazen gozum donuyor ama kendımı tutuyorum hemen.ınsallah oglusumuz kırkı cıksın eskı gunlerımıze donerız.sımdı onemlı olan oglumuz.

Ben sağlıkçıyım fizyolojik olarak doğrusunu eğrısını gayet iyi biliyorum..3 aydır eşimi görmüyorum ve arkadaşça konuşmak için yazdım.samimiyetine güvendiğim daha ilk günlerimizden buyana konuştuğum arkadaşlara güvenerek. ve sizin uslubunuzu tarzınızı hiçç beğenmedim.fikrinizi söylemek istemişsiniz,söylemeyin..benim yazdığım herhangi bir konuya birdaha size lazım gelen, o değerli sığ fıkırlerinizi soylemeyin.Nokta...

Tamam canım ben şimdi adını not eder (başka işim yok çünkü) bir daha senin yazılarını alıntılamam. Olayların eğrisini doğrusunu öğrenmek için ayırdığın kıymetli vaktini,senin gibi düşünmeyenler olduğunda saygıyla karşılamayı öğrenmeye de ayırman dileklerimle...

Bakın benim söylediklerim sadece sizin anladıklarınız olduğu için,iletişim problemi yaşıyoruz. Ben oraya böylemi olmalı yada şöylemi olmalı diye bir konu yazmadım.Heycan,korku ve endişem var acaba nasıl olur nasıl oluyor diye sesli düşündüm. Alanen bir fikir bile beyan etmedim. Çünkü herkesin fikri kendine özeldir ve saygı duyulur. Sizin ise fikrinize değil "uslubunuz ve tarzınız" hoşuma gitmedi.Bukadar, ötesi olamaz zaten.

Nasıl diyorsan öyle olsun.Bu tarz polemiklere harcayacak enerjim yok benim.

canım hamılelıkte herhangı bır sorun yasaamdıgın surece cınsel ılışkının bı zararı rıskı yok her yerde bunu yazıyorlar benım okudugm gebelık kıtabın da da aynısı yazıyor.Doktorun zaten yasagını kaldırmıs.benım ılk gıttgımde mıyomumdan oturu doktor doguma kadar seyahat ve ılşkı yasak dedı.fakat en son kontrolumde çok şükür miyomum hıc buyumedıgınden dolayı rsıklı donem bıttı yasakların ortadan kalktı sadece agrın oldugu gunlerde ılışkıde bulunma dedı okadar.

Kaç gündür sormak istiyorum ama hep boş,hazır biraz kalabalıklaşmışken sorayım: Aranızda plasenta previa (plasentanın aşağıda olması) rahatsızlığı olan var mı?

Selam annecikler minicik kuzucuklar...
Misafirim gelecek tutusmus sekilde ev temizliyorum :))))
Benim ayaklarda sisme yok ama ayakta cok kalirsam tabanlarimda agri hissediyorum..

duruma göre bakarsin canim , isteme istememe durumuna ... arzu istek yön verir :))

canim doktorlar bile kestirip atmiyor yasak riskli diye, her hamilelik farkli cünkü .. anneye bebege bakiyor ,senin gecmiste yasadiklarina veya bebekte risk varmi diye bakiliyor..
sende bir sorun yoksa doktorlar yasak koymuyor.
spermde bulunan bazi maddeler rahim kasilmasina sebep olabiliyormus.. oluyormus demiyorum olabiliyormus :)))
benim oglum gec dogdu... 10 gün gec .. Ebe kontrolde eve git iliski dene belki faydasi olur dedi.. bizdeöyle deyince denemistik
ama bebek istemiyorsa bir yere gelmiyor :))), bir faydasi olmadi

ay canim bu yaziyi ben yaziyorum sandim.. yan yana yatalim hep beni sevsin istiyorum ama birsey olmasin istiyorum
bu beyazin eskiden psikopat gözlüklü tiplemesi vardi onun gibi bisey :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…