Kaç gündür sormak istiyorum ama hep boş,hazır biraz kalabalıklaşmışken sorayım: Aranızda plasenta previa (plasentanın aşağıda olması) rahatsızlığı olan var mı?
ben bebegı cok asagıda hısedıyorum baya bı asagıda ama dr sordum normal olması gereken yerde dedi. buarada aynı druumda bı arkadasım vardı 38. haftasına kadar tasıdı allahın ıznı ıle bısey olmaz
38 gayet iyi,bunu duymak iyi geldi bana sağol.Aşağıda hissetmen bebeğin duruşundandır belki ama benim durum farklı.Sitenin ilgili topiğini okuyorum iyice psikopata bağladım.27.hafta da doğum yapan varÇok araştırmamak en iyisi belki de.
ay canim bu yaziyi ben yaziyorum sandim.. yan yana yatalim hep beni sevsin istiyorum ama birsey olmasin istiyorum
bu beyazin eskiden psikopat gözlüklü tiplemesi vardi onun gibi bisey :))))
38 gayet iyi,bunu duymak iyi geldi bana sağol.Aşağıda hissetmen bebeğin duruşundandır belki ama benim durum farklı.Sitenin ilgili topiğini okuyorum iyice psikopata bağladım.27.hafta da doğum yapan varÇok araştırmamak en iyisi belki de.
Günaydın kızlar
Benimde ayalarımda şişmeler başladı. Tuzu iyice azaltmıştım zaten, azıcık ayakta kalsam ya da sandalyede otursam şişiyor hemen
Terlik soranlar ben Muya'dan bu terliği aldım,çok rahat tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 758588 burdan almıştım Muya 22103-3085 Krem | Zizigo
Günaydın herkese.Ayaklarım şişerek büyüdü ayakkabı sıkıntısı çekiyorum.ortapedik sandalet-terlik almam lazım tavsiyesi olan?
Birde eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı ağustos başında gelecek 6 aylık hamile oluyorum, cinsel ilişki nasıl olacak bilemiyorum hem korkuyorum hem olmalı diyorum.uzun zaman oldugu için nasıl hissedeceğimi bilemiyorum.umarım eşimi kırmam.
risklimşbende faydası oluo die duymuştum. benim kanamam varken doktor yasaklamıştı ama düzelince yasaı kaldırdı. bide hiç sakınmadık. normal doum için faydalı diye biliodum. gerçi olmasada hormonlar tavan yapıo :18: bilemedim şimdi içime endişe düştü
ben hamile kalınca çok değiştim bu konuda. eşimin bana sarılması bile beni çok sıkıyor. tamam yeter diyorum ama dibinden de ayrılmıyorum. böyle fazla yaklaşmadan sarılmadan ama beni sevsin istiyorum. iyice psikopat oldum benyazık adama...
risklimşbende faydası oluo die duymuştum. benim kanamam varken doktor yasaklamıştı ama düzelince yasaı kaldırdı. bide hiç sakınmadık. normal doum için faydalı diye biliodum. gerçi olmasada hormonlar tavan yapıo :18: bilemedim şimdi içime endişe düştü
İyi günler kızlar bugun doktoruma gıttım 24 haftalık gebeyım doktor suyun azalmıs normale gore dedı ama bebegın gelısımı normal 700 gr olmus. Cok su ıc soluna yat 1 hafta sonra gel takıbe almalıyız gebelıgını dedı boyle olan var mı aranızda ne yapmamı onerıyorsunuz cok korkuyorum bebegıme bırsey olcak dıye..
Asyaarencim benimde koltuk altim ayni bahsettigin gibi oldu .. Beyaz tenliyim cok kotu duruyor .. Esimde farketmis :)oda sordu ..
Koltuk altimi gostermeyen uzunlukta seciyorum tsortleri kotu duruyor cunkuu, kendim rahatsizlik duyuyorum ..
Denizcii doktorunn dedigi gibi bol bol dinlen ve su ic , insallah dahada azalma olmaz hayirliszyla zamaninda dogurmak nasip olur ..
Bugun evi iisi beni cok yormus kizlar daha aksam yemegim yok , vay bana vaylar bana .
Siparislerim geldi sabah 7.30 da getirmis postaci ... Yataktan aninda kalktim gozlerim kapaliydi daha , dairenin kapisini actim sabah gunesi binaya vurmus tam camdan gozlerim kamasti))acelesi neyse postacinin o saatte
merhaba hanimlar nasilsiniz?? insallah hepiniz ve yavrulariniz iyisinizdir.
bir haftadir giremedim ben de,esim is aramalarinda devamli bilgisayar basinda, ne zaman tasinacagiz neresi olacak, e benim gobek de buyuyor :)) bunlarin telasindayiz. daha dogumu nerde yapacagimi bilmiyorum her an doktoru ve yasadigim sehri degistirebiliriz de, iki gunde bir yeni gelisme oluyor.
dun oglen ev isinden yorulmus uzandim, gobegime dogru ipod dan muzik actim Turkce..bizimki bir basladi dansetmeye :))) ben kapatana kadar azdi durdu kizim. cok guzel bir paylasimdi benim icin. Allah tamamina erdirsin hepimize.
hayırlı olsun nesleecim. Gönlünüze göre olur inşallah
Bende evde pc den müzik açıyorum dinletiyorum oğluşuma :))) bir yerde okumuştum, sesli cihazları vb.. direk göbeğine tutmamaya çalış. bazen bebeğin gösterdiği tepkiler sanılanın aksine rahatsız olduğundan da olabilirmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama bilgin olsun
Asyaarencim benimde koltuk altim ayni bahsettigin gibi oldu .. Beyaz tenliyim cok kotu duruyor .. Esimde farketmis :)oda sordu ..
Koltuk altimi gostermeyen uzunlukta seciyorum tsortleri kotu duruyor cunkuu, kendim rahatsizlik duyuyorum ..
Denizcii doktorunn dedigi gibi bol bol dinlen ve su ic , insallah dahada azalma olmaz hayirliszyla zamaninda dogurmak nasip olur ..
Bugun evi iisi beni cok yormus kizlar daha aksam yemegim yok , vay bana vaylar bana .
Siparislerim geldi sabah 7.30 da getirmis postaci ... Yataktan aninda kalktim gozlerim kapaliydi daha , dairenin kapisini actim sabah gunesi binaya vurmus tam camdan gozlerim kamasti))acelesi neyse postacinin o saatte
Ayy kızlar kendimden utandım malum konuda istekli değilim diyorsunuz ya bende başından beri libido hiç düşmedi doktor da hiç yasaklammıştı zaten ama benim eşim ödü patlıyor bir şey olur diye
saol canimmm!
ya benim de sonra aklima geldi uzaklastirdim ama duyuyorlar ya hala devamdi dansdediginde haklisin cunku annem de demisti bazen durdugun pozisyondan falan rahatsiz olur da cok oynar diye. o kadar hosuma gitti ki o an ama ilk basta hiiic dusunemedim acikcasi,sonra uzaklastirdim.
bizde cinsellik baya azaldi ama yurtdisinda yanliziz diye mi nedir cok dustum ben esime o da bana..sarilip saatlerce oyle duruyoruz hepsi hamilelikten sonra oldu. ama cinsellik dersen, ilk 3 ay zaten yasakti, sonra da cok az oldu. herkes farkli tepkiler gosteriyor iste hepsi normaldir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?