2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kaç gündür sormak istiyorum ama hep boş,hazır biraz kalabalıklaşmışken sorayım: Aranızda plasenta previa (plasentanın aşağıda olması) rahatsızlığı olan var mı?

ben bebegı cok asagıda hısedıyorum baya bı asagıda ama dr sordum normal olması gereken yerde dedi. buarada aynı druumda bı arkadasım vardı 38. haftasına kadar tasıdı allahın ıznı ıle bısey olmaz

38 gayet iyi,bunu duymak iyi geldi bana sağol.Aşağıda hissetmen bebeğin duruşundandır belki ama benim durum farklı.Sitenin ilgili topiğini okuyorum iyice psikopata bağladım.27.hafta da doğum yapan var Çok araştırmamak en iyisi belki de.

kesınlıkle arastırma nettekı seylerede ınanma bana bunu dıyen babamın arkadası cerrah hep arastırıyordum gogsumden sut geldıgınde hmen pataolojıye gondermıstım hamıle deıldım ozaman. halbukı prolaktın hormonum yukselmıs nete bakarsan cok sacma seyler var.
o grupta benımde arkadasım var ıste oda aynı sorndan dolayı ıdı 38 haftasına kadarda tasıdı..

ay canim bu yaziyi ben yaziyorum sandim.. yan yana yatalim hep beni sevsin istiyorum ama birsey olmasin istiyorum
bu beyazin eskiden psikopat gözlüklü tiplemesi vardi onun gibi bisey :))))

Ya sorma selayhuscum bazen çok üzülüyorum.. adam bana sürekli sevgi gösterme derdinde aslında, yaramazlık niyetinde değil. ama dediğin gibi beyazın psikopatı gibi davranıyorum adam evine geliyor sarılıyor bana tamam yeter deyip kaçıyorum, yarım saat sonra da kedi gibi sırnaşıyorum 'saçımı okşanasanaaaa' diye..

simaycım benim plasenta aşağıdaymış, ayrıntılı ultrasında çıktı, en son kontrolümde de aşağıdaydı. doktorum 28. haftaya kadar çıkma ihtimali hala var, bekleyelim eğer çıkmazsa doğumun şekli değişir dedi (yani sezeryan olur).
plasentanın aşağıda olmasının da şekilleri var sanırım ama doktorum henüz netleşmeyen durumlar üstüne fazla yorum yapmıyor. Anladığım kadarıyla tedirgin olacak bir vaziyet yok fakat başka bir doktor plasenta aşağıda olduğundan riske girme ilişki olmasın dedi. bilgin olsun yani

İyi günler kızlar bugun doktoruma gıttım 24 haftalık gebeyım doktor suyun azalmıs normale gore dedı ama bebegın gelısımı normal 700 gr olmus. Cok su ıc soluna yat 1 hafta sonra gel takıbe almalıyız gebelıgını dedı boyle olan var mı aranızda ne yapmamı onerıyorsunuz cok korkuyorum bebegıme bırsey olcak dıye..

aynısının siyahını aldım canım 2 3 hafta önce ayağımdan çıkarmıyorum kesinlikle katılıyorum acayip rahat ;D

canım bizde hiç bir problem olmadı hamileliğimin başından beri ama benim canım hiç hiç istemiyor. haftada bir kere normal diye biliyorum doktorun yasaklamadığı sürece eşinlede dikatli davranırsınız tabi sen istersen inşallah herşey yolunda gider ama kendini strese sokma bunları düşünüp herşeyi akısına bırak ve güzel olacağını düşün:)

valla bende normal doğum için faydalı diye duymuştum.

aynen yaaa beni sevsin istiyorum ama bana fazla yanaşmasınıda istemiyorum yazık adam bana yatakta bile iki metre ilerde yatıyor çarparım falan die oda korkuyor. canımda hiç istemiyor beni öpmesini bile istemiyorum resmen oduna döndüm hani canımız çok isticekti bu hormonlar bizimle dalga geçiyor. :)

bence bunaları fazla düşünme ve araştırma kafaya taktıkca siterese girersin herşeyi akışına bırak umarım herşey yolunda gider.

Bende aynı şeyi okumuştum eğerbir sorun yoksa son aylardaki ilişkinin normal doğumu kolaylıştırdığı yazıyordu aslında mantıklı çünkü o bölgeye özel masaj yapılıyor o mantıkla düşününce ....

Ayy kızlar kendimden utandım malum konuda istekli değilim diyorsunuz ya bende başından beri libido hiç düşmedi doktor da hiç yasaklammıştı zaten ama benim eşim ödü patlıyor bir şey olur diye

Canım doktorun zaten yapman gerekeni söylemiş. Kendini üzmemeye çalış, strese sokma. Emin ol acil bir durum olsaydı doktorun seni daha yakından takibe alırdı sana tavsiyem bir termosa içebildiğin soğuklukta su doldur ve sana ait olsun, sürekli ondan su iç. yani içtiğin su litresi takibinde olsun. Ben ne kadar su içtiğimi anlayabilmek için öyle yapıyorum. çok çok geçmiş olsun, her şey yoluna girecektir.

Son düzenleme:
Kızlar size bişey soracağımm...

Benim göbek altı tüy çizgisi ve koltuk altım karardı. Duyduğuma göre erkek annelerinde daha çok olabilen bir durummuş. Hadi göbek altı çizgisi genelde kararır ona şahit oldum ama koltuk altı kararan da var mı??? Çok sinir bozucu... kolsuz giyiyorum sanki epilasyon yapmamışım gibi bir karartı var. ama tertemiz halbuki

Asyaarencim benimde koltuk altim ayni bahsettigin gibi oldu .. Beyaz tenliyim cok kotu duruyor .. Esimde farketmis :)oda sordu ..
Koltuk altimi gostermeyen uzunlukta seciyorum tsortleri kotu duruyor cunkuu, kendim rahatsizlik duyuyorum ..

Denizcii doktorunn dedigi gibi bol bol dinlen ve su ic , insallah dahada azalma olmaz hayirliszyla zamaninda dogurmak nasip olur ..

Bugun evi iisi beni cok yormus kizlar daha aksam yemegim yok , vay bana vaylar bana .
Siparislerim geldi sabah 7.30 da getirmis postaci ... Yataktan aninda kalktim gozlerim kapaliydi daha , dairenin kapisini actim sabah gunesi binaya vurmus tam camdan gozlerim kamasti ))acelesi neyse postacinin o saatte

bende göğüsler büyüyünce yarım kollu bişeyler aldım ama elbiselerim rahat ve askılı evde bile giyince rahatsız oluyorum. aynen eşimin de dikkatini çekti, söyledim de karardı diye ama bazen durup durup soruyor kirli mi diye. hergün bıcı bıcı yapuyorum yahuuu

bende bugün yoruldum valla... daha yeni yemeğimi pişirdim de oturdum. Artık ayakta kalmak daha zor olmaya başladı.

merhaba hanimlar nasilsiniz?? insallah hepiniz ve yavrulariniz iyisinizdir.
bir haftadir giremedim ben de,esim is aramalarinda devamli bilgisayar basinda, ne zaman tasinacagiz neresi olacak, e benim gobek de buyuyor :)) bunlarin telasindayiz. daha dogumu nerde yapacagimi bilmiyorum her an doktoru ve yasadigim sehri degistirebiliriz de, iki gunde bir yeni gelisme oluyor.

dun oglen ev isinden yorulmus uzandim, gobegime dogru ipod dan muzik actim Turkce..bizimki bir basladi dansetmeye :))) ben kapatana kadar azdi durdu kizim. cok guzel bir paylasimdi benim icin. Allah tamamina erdirsin hepimize.

hayırlı olsun nesleecim. Gönlünüze göre olur inşallah
Bende evde pc den müzik açıyorum dinletiyorum oğluşuma :))) bir yerde okumuştum, sesli cihazları vb.. direk göbeğine tutmamaya çalış. bazen bebeğin gösterdiği tepkiler sanılanın aksine rahatsız olduğundan da olabilirmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama bilgin olsun

saol canimmm!

ya benim de sonra aklima geldi uzaklastirdim ama duyuyorlar ya hala devamdi dans dediginde haklisin cunku annem de demisti bazen durdugun pozisyondan falan rahatsiz olur da cok oynar diye. o kadar hosuma gitti ki o an ama ilk basta hiiic dusunemedim acikcasi,sonra uzaklastirdim.

canım koltk altı beyazlaması ıcın bısey var ama hamıle ıken kullanılıyormu bılmem ıstersen ısım verebılırım. anne ve bebek sıtesınde duymustum bende not aldım :)) öle bısey olursa kullanrıım dıye

Son düzenleme:
Ayy kızlar kendimden utandım malum konuda istekli değilim diyorsunuz ya bende başından beri libido hiç düşmedi doktor da hiç yasaklammıştı zaten ama benim eşim ödü patlıyor bir şey olur diye

bizde cinsellik baya azaldi ama yurtdisinda yanliziz diye mi nedir cok dustum ben esime o da bana..sarilip saatlerce oyle duruyoruz hepsi hamilelikten sonra oldu. ama cinsellik dersen, ilk 3 ay zaten yasakti, sonra da cok az oldu. herkes farkli tepkiler gosteriyor iste hepsi normaldir :)))

ne demek canım sana karşı bilmişlik yapar gibi olmak istemedim ama belki bebiş rahatsız oluyordur söyleyemez diye yazıverdim... gönlüm razı olmadı :))

Allah bozmasın canımmmmm sevmek sevilmek güzel şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…