bende göğüsler büyüyünce yarım kollu bişeyler aldım ama elbiselerim rahat ve askılıevde bile giyince rahatsız oluyorum. aynen eşimin de dikkatini çekti, söyledim de karardı diye ama bazen durup durup soruyor kirli mi diye. hergün bıcı bıcı yapuyorum yahuuu
bende bugün yoruldum valla... daha yeni yemeğimi pişirdim de oturdum. Artık ayakta kalmak daha zor olmaya başladı.
Bende canim simdi otutabildim , bir oglusum gobusumde otekide bacaklarima uzandi keyif yapiyoruz
Filzcim nedir nedir :)
Hamilelikten once normaldi gecmezse kullanayim ..
Neslecim seni gordugume sevindim , gozlerim ariyordu :)
Insallah en iyi sekilde sonuclanir .. Oynak kizinida operim :)
Ya sorma selayhuscum bazen çok üzülüyorum.. adam bana sürekli sevgi gösterme derdinde aslında, yaramazlık niyetinde değil. ama dediğin gibi beyazın psikopatı gibi davranıyorumadam evine geliyor sarılıyor bana tamam yeter deyip kaçıyorum, yarım saat sonra da kedi gibi sırnaşıyorum 'saçımı okşanasanaaaa' diye..
simaycım benim plasenta aşağıdaymış, ayrıntılı ultrasında çıktı, en son kontrolümde de aşağıdaydı. doktorum 28. haftaya kadar çıkma ihtimali hala var, bekleyelim eğer çıkmazsa doğumun şekli değişir dedi (yani sezeryan olur).
plasentanın aşağıda olmasının da şekilleri var sanırım ama doktorum henüz netleşmeyen durumlar üstüne fazla yorum yapmıyor. Anladığım kadarıyla tedirgin olacak bir vaziyet yok fakat başka bir doktor plasenta aşağıda olduğundan riske girme ilişki olmasın dedi. bilgin olsun yani
canım bizde hiç bir problem olmadı hamileliğimin başından beri ama benim canım hiç hiç istemiyor. haftada bir kere normal diye biliyorum doktorun yasaklamadığı sürece eşinlede dikatli davranırsınız tabi sen istersen inşallah herşey yolunda gider ama kendini strese sokma bunları düşünüp herşeyi akısına bırak ve güzel olacağını düşün:)
valla bende normal doğum için faydalı diye duymuştum.
aynen yaaa beni sevsin istiyorum ama bana fazla yanaşmasınıda istemiyorum yazık adam bana yatakta bile iki metre ilerde yatıyor çarparım falan die oda korkuyor. canımda hiç istemiyor beni öpmesini bile istemiyorum resmen oduna döndüm hani canımız çok isticekti bu hormonlar bizimle dalga geçiyor. :)
bence bunaları fazla düşünme ve araştırma kafaya taktıkca siterese girersin herşeyi akışına bırak umarım herşey yolunda gider.
Kızlar size bişey soracağımm...
Benim göbek altı tüy çizgisi ve koltuk altım karardı. Duyduğuma göre erkek annelerinde daha çok olabilen bir durummuş. Hadi göbek altı çizgisi genelde kararır ona şahit oldum ama koltuk altı kararan da var mı??? Çok sinir bozucu... kolsuz giyiyorum sanki epilasyon yapmamışım gibi bir karartı var. ama tertemiz halbuki
hayırlı cumalar olsun hepinize
bugün haftanın son iş günü nasıl mutluyum bilemezsiniz
dün tetenoz aşım vardı onu yaptırdım
sağlık ocagındakı doktor bana 7 den önce dısarı cıkma dedı ben çalışıyorum dedım
o zaman yıllık ıznını al dedı bende gecen ay ızındeydım dedim.
yürüme cok dıkkat et dedı
güldüm benım dıktor yürüyüş yap denize gir işe gitmende sakınca yok sadece güneşe dikkat et demişti.
Allahtan bu doktorun elınde değilim ne kadar pimpirikli
ohh benım doktor rahat sayesinde bende rahatım tabiki kuzucuklarda
tetenozdan sonra kolumu kaldıracak halim yok agrım var bıde halsızım
olsuuunnn gecer bunlarda inşallah
sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alalımda bu zorluklar hep unutulur
rabbim dileyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın. sağlıkla sıhatle uzun omur versin
Benim de oğlum olacak ve koltuk altlarımda sıkıntı yok ama göğüs uçlarım facia.Kahveringiyi aştı siyaha doğru gidiyor artık.
bende çarşamba günü yaptırdım aşımı kolum da hafif bir ağırlık oldu ilk dozda daha çok ağrımıştı sanki şimdi daha iyiyim..
aminnnnnnn sen yinede dikkatli ol canım bizim gibide değil iki can taşıyorsun iki kere dikkat yani rabbim yardımcımız olsun korusun kollasın inşallah...
Hayırlı cumalar hamile ahalisi, yarın benim için büyük gün oğlumu görücem aç açına olucam ama bakalım şeker yükleme yapılacak .,bu arada koltaltı karama meselesi bende henüz yok abimin eşinde iki hamileliğindede olmuştu çok da esmer bir kızdı ama yine de acayip di kapkara olmuştu herkezde olmuyor diye biliyorum
simay senle anı durumdayım eşimde diyor neden bukadar siyah oldu diye artık kahve rengini geçti yanisonradan düzelirmi nasıl düzelicek hiç bir fikrim yok
Sonra düzeleceğini düşünüyorum ama şu an için bile sinir bozucu,resmen kir gibi.
günaydın arkadaşlarrrrr
bugün bizim yıldönümümmüz akşamda kızımızı görcez
perinatalog var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?