2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende canim simdi otutabildim , bir oglusum gobusumde otekide bacaklarima uzandi keyif yapiyoruz

Filzcim nedir nedir :)
Hamilelikten once normaldi gecmezse kullanayim ..

Neslecim seni gordugume sevindim , gozlerim ariyordu :)
Insallah en iyi sekilde sonuclanir .. Oynak kizinida operim :)

biodermine vucud beyazlatıcı krem canımmm benım kararmadı suan ama kararır belkı dıye ısmını falan not etmıstım canım

Asyaeren canim bende nesquik takviyesi yapmaya basladim minik oglum hareket etsin diye..... azicik kipirdamasin endiseleniyorum. Banada 1 er ay araliklarla 2 doz yaptir dedi. Hatta ben uludag uni.de 2 bayan gorfum bayatmis asilar bebeklerini kaybetmisler dedigim de bana kizmisti..sendemi safsatalara inaniyosun diye..bide ornek verdi ustune ya kaza gecirsen burdan cikinca nolcak. Asilarini yaptir dedi kiza kiza. Bu arada Kizlar benim doktorum 26 haftadan sonra yasakladi iliskiyi. Ben 20. Haftaya kadar doktora gittigimde serbest mi diye sormayi unutuyodum:) esimde 20. Hafta randevumda bak simdi sen sorcaksin ya doktor 3- 4 hafta sonra yasak dicek bak ozaman noluyo demisti:) gercektende oyle dedi:)))) 1 haftadir hormonlarim tavan yspti benimde:) baslarda hic o taraklarda bezimyoktu simdi kocami gorunce gozlerim parliyo:) ama ne yazikki yasak. Kasilmalar erken doguma sebep oluyor dedi doktorum. Ama bazi bayanlardada son haftaya kadar izin veriyorum dedi.

hayırlı cumalar olsun hepinize
bugün haftanın son iş günü nasıl mutluyum bilemezsiniz

dün tetenoz aşım vardı onu yaptırdım

sağlık ocagındakı doktor bana 7 den önce dısarı cıkma dedı ben çalışıyorum dedım
o zaman yıllık ıznını al dedı bende gecen ay ızındeydım dedim.
yürüme cok dıkkat et dedı
güldüm benım dıktor yürüyüş yap denize gir işe gitmende sakınca yok sadece güneşe dikkat et demişti.
Allahtan bu doktorun elınde değilim ne kadar pimpirikli
ohh benım doktor rahat sayesinde bende rahatım tabiki kuzucuklarda

tetenozdan sonra kolumu kaldıracak halim yok agrım var bıde halsızım
olsuuunnn gecer bunlarda inşallah
sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alalımda bu zorluklar hep unutulur

rabbim dileyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın. sağlıkla sıhatle uzun omur versin

Günaydın...
Benim dr.umda 24.haftaya kadar çıkmazsa doğuma kadar rapor veririz ve 38.haftayı görür görmez doğumu gerçekleştiririz dedi.Evet çeşitleri var benim dr.umda seninki gibi olduğundan benim plasenta hangi gruba dahil bilgi vermedi ama bana gösterdiği ve anlattığı kadarıyla benimki en iyisi. Senin dr.28.haftadan bahsettiyse seninki de iyi gruba dahil sanırım.
3 haftan kalmış umarım herşey yoluna girer.

İnsan araştırayım,yapmam gerekenleri bileyim diyor ama araştırılacak gibi değil hakikaten. Milyonda bir rastlanacak en olumsuz örneklerle dolu heryer.
İyi dileklerin için de teşekkürler.

Benim de oğlum olacak ve koltuk altlarımda sıkıntı yok ama göğüs uçlarım facia.Kahveringiyi aştı siyaha doğru gidiyor artık.

bende çarşamba günü yaptırdım aşımı kolum da hafif bir ağırlık oldu ilk dozda daha çok ağrımıştı sanki şimdi daha iyiyim..

aminnnnnnn sen yinede dikkatli ol canım bizim gibide değil iki can taşıyorsun iki kere dikkat yani rabbim yardımcımız olsun korusun kollasın inşallah...

ya kızlar gören senin karnın nekadar aşağıda deyip duruyor göğsümün altından elimi koyduğumda elim rahatlıkla o boşluğa sığıyor normalde doğuma yakın oyle olurmuş kafayı yicem şimdi buna takmış durumdayım heee bide karnım çok şişmiş öyle diyorlar kimisideşuanda ki karnın normal diyor. erken doğum riskinden çok korkuyorum..:18:

Benim de oğlum olacak ve koltuk altlarımda sıkıntı yok ama göğüs uçlarım facia.Kahveringiyi aştı siyaha doğru gidiyor artık.

simay senle anı durumdayım eşimde diyor neden bukadar siyah oldu diye artık kahve rengini geçti yani sonradan düzelirmi nasıl düzelicek hiç bir fikrim yok

amin Cümlemizin Yavrularını korusun Rabbim
dikkat etmez olurmuyum aklım cıkıyor ama hayatta devam ediyor kocamdan Allah razı olsun o cok yardımcı bana
Allah emanet diyorum ne yapalım hayırlısı inşallah

günaydın arkadaşlarrrrr
bugün bizim yıldönümümmüz akşamda kızımızı görcez
perinatalog var

Hayırlı cumalar hamile ahalisi, yarın benim için büyük gün oğlumu görücem aç açına olucam ama bakalım şeker yükleme yapılacak .,bu arada koltaltı karama meselesi bende henüz yok abimin eşinde iki hamileliğindede olmuştu çok da esmer bir kızdı ama yine de acayip di kapkara olmuştu herkezde olmuyor diye biliyorum

Bu arada erkek bebekte daha ço k kararır diye bir şey yok galiba yengemin ikisi de kızdı .

Herkese hayírlí cumalar
RABbim dualarímızı kabul etsìn ellwrimizi bo§ cevirmesin işallah.Bîzim bugün tetenozumu pazarteside detaylı taramamız var lütfen bizim içinde dua edermisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…