2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
HAYIRLI CUMALAR . cuma günlerine bayılıyorum ve haftayada çalışacağım sonra 2 hafta izin yupppi bekle Erzincan ben geliyorum inşlllh.

hayırlı cumalar annişlerrrr :))))

günaydın arkadaşlarrrrr
bugün bizim yıldönümümmüz akşamda kızımızı görcez
perinatalog var

hayırlısı olsun canım nice yıllara ,

hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeee
kıslar benımde dısımle basım fena dertte

geçmiş olsun canım , çok zordur diş ağrısı , rabbim dayanma gücü versin inş.

Hayirli cumalar arkadaslar saglikli sihhatli nice günlere insallah

kizlar benim ayaklarim hafif hafif sismeye basladi sizde de varmi neler uyguluyosunuz ayakta dururken agriyo cogu zaman

çok takılma canım benim ablamınki o kadar aşaıdaydıki o bile sıkıntı yaşamadıysa kimse yaşamaz

Kizlar ydisinda yasiyorum ve esimle burada kimsemiz yok. Kismetse dogumdan 10 gun falan annem ile babam destege gelecekler. Biz de dogum sonrasi da en az 1 ay kalsinlar diyoruz. Kayinvalide kayinpederle ayni anda evde musait olmaz diye sira ile gelcekler. Annemler toplam 45 gun kalsa sonrasinda kayinvalideler gelse normal mi sizce? Onlar da bebegi biran once gormek isterler ama amac burda saglik olmasi once benim ve bebegin toparlanmasi. Dogum sonrasi 1 ay annemlerin kalmasi sonra onlara gel dememiz normal mi?

bencede mantıklı insan ilk önce kendi annesini ister nazı herşeyi ona geçer çünkü eşiniz ne diyor bu durumda

bencede mantıklı insan ilk önce kendi annesini ister nazı herşeyi ona geçer çünkü eşiniz ne diyor bu durumda

canim esim zaten kendi diyor boyle. Yani yalniziz falan diye kalsinlar diyor. Digerleri gelecek diye hemen gitmelerine gerek yok diyor. Simdi sirayla olacak ya gelis ondan.

ben sure nasil olmali diye endise ettim.

Son düzenleme:
selamlar hamisdaslarim ....
nasilsiniz bebisler nasil ??
rabbim dualarimizi kabul eder insallah bu mübarek cuma gününde..

düsünüyorumda söyle sükür ne kadar yol kat ettik ilk günlerden bu yana...insallah tamamina ermek, bebeklerimizi kucagimiza almamizda nasip olur...

dün geceden beri bacagimda bir agri var, eskiden damar catlamasi yasamistim , ozamandan beri diz kapagimin ic tarafindaki damar belirgin bir sekilde gözüküyordu, tam o damarda agri hissediyorum, insallah tekrarlamaz....

epack_ ben yazini eskiden alinti yapti sandim birisi :)
ayni konuyu burda konusmustuk yanlis hatirlamiyorsam..
ozamanda yorum yazmistim simdide yazayim yine bence mantikli olani senin ailenin önce gelmesi zaten.. ilk basta yardima ihtiyacin olacak kendini dinc hissetmiyeceksin , lohusalik hali malum... o yüzden kendi annenin yaninda olmasi en dogrusu..

Masallah kizlar ne güzel seyler almisiniz, bakiyorum ara ara diger topigede ...

bakma millete canim sen, icin rahat olsun , doktorun bir tehlike görse söylerdi zaaten, bence bununda karin yapisiyla alakasi vardir...Insallah hepimiz zamaninda kolay dogum yapariz ...

biz geldik allaha ne kadar şükretsek az çok mutluyum
direnç baya azalmış 1.5 normalmiş 1.6 dr normal kabul ederiz
bu kadarını dedi bagırsaklardaki parlaklık azalmış
kalbinde de hiç bişey yok dedi öbür dr yalış görmüş dedi
boyuda kilosuda normal
bize kızım yıldönümü pozları bile verdi dr amcassı
çok hareketli bu kız dedi

Canimgozunuz aydin .. Guzel haberler almana sevindim .. Masallah minik kizina .. Rabbim saglikla kucagina verir insallah .. Yildonumunuz kutlu olsun ..

kızlar ya bi arkadaş burda ihtiyaç olacak şeyleri liste şeklinde paylaşmıştı ya kimdi o o liste elinde olan varmı bi paylaşsa da bende alsam...

Kizlar ozellikle aksamlari karnim semsert oluyor tas gibi hemen de gecmior. O sirada hareketleri hissetmiyorum ama az daha yumusak oluna hareket basliyor tekmeler. Bebek pozisyonu ile ilgili olabilir mi? Yasayan var mi bole acaba gaz mi?

Kizlar ozellikle aksamlari karnim semsert oluyor tas gibi hemen de gecmior. O sirada hareketleri hissetmiyorum ama az daha yumusak oluna hareket basliyor tekmeler. Bebek pozisyonu ile ilgili olabilir mi? Yasayan var mi bole acaba gaz mi?

aynen aynennn :) dışından da belli oluyo ya açıyomm göbeği... bakıyomm mööl mööl :) hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…