günaydın arkadaşlarrrrr
bugün bizim yıldönümümmüz akşamda kızımızı görcez
perinatalog var
hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeee
kıslar benımde dısımle basım fena dertte
günaydın arkadaşlarrrrr
bugün bizim yıldönümümmüz akşamda kızımızı görcez
perinatalog var
hayırlı cumalar annişlerrrr :))))
hayırlısı olsun canım nice yıllara ,
geçmiş olsun canım , çok zordur diş ağrısı , rabbim dayanma gücü versin inş.
ya kızlar gören senin karnın nekadar aşağıda deyip duruyor göğsümün altından elimi koyduğumda elim rahatlıkla o boşluğa sığıyor normalde doğuma yakın oyle olurmuş kafayı yicem şimdi buna takmış durumdayım heee bide karnım çok şişmiş öyle diyorlar kimisideşuanda ki karnın normal diyor. erken doğum riskinden çok korkuyorum..:18:
Kizlar ydisinda yasiyorum ve esimle burada kimsemiz yok. Kismetse dogumdan 10 gun falan annem ile babam destege gelecekler. Biz de dogum sonrasi da en az 1 ay kalsinlar diyoruz. Kayinvalide kayinpederle ayni anda evde musait olmaz diye sira ile gelcekler. Annemler toplam 45 gun kalsa sonrasinda kayinvalideler gelse normal mi sizce? Onlar da bebegi biran once gormek isterler ama amac burda saglik olmasi once benim ve bebegin toparlanmasi. Dogum sonrasi 1 ay annemlerin kalmasi sonra onlara gel dememiz normal mi?
bencede mantıklı insan ilk önce kendi annesini ister nazı herşeyi ona geçer çünkü eşiniz ne diyor bu durumda
ya kızlar gören senin karnın nekadar aşağıda deyip duruyor göğsümün altından elimi koyduğumda elim rahatlıkla o boşluğa sığıyor normalde doğuma yakın oyle olurmuş kafayı yicem şimdi buna takmış durumdayım heee bide karnım çok şişmiş öyle diyorlar kimisideşuanda ki karnın normal diyor. erken doğum riskinden çok korkuyorum..:18:
biz geldik allaha ne kadar şükretsek az çok mutluyum
direnç baya azalmış 1.5 normalmiş 1.6 dr normal kabul ederiz
bu kadarını dedi bagırsaklardaki parlaklık azalmış
kalbinde de hiç bişey yok dedi öbür dr yalış görmüş dedi
boyuda kilosuda normal
bize kızım yıldönümü pozları bile verdi dr amcassı
çok hareketli bu kız dedi
Kizlar ozellikle aksamlari karnim semsert oluyor tas gibi hemen de gecmior. O sirada hareketleri hissetmiyorum ama az daha yumusak oluna hareket basliyor tekmeler. Bebek pozisyonu ile ilgili olabilir mi? Yasayan var mi bole acaba gaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?