2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar gorusruzzzzzzzzzz cıkıyorum ınşallah kalp atıslarınıda duyarımmm dualarınızı eksık etmeyınnnnn çok korkuyorummm
2 bucukta randevummm hazırlanıyım namaz kılım anca optum hepınızı

masallah ne guzel beslenıyorsun.ben kepek ekmege beyaz peynırlı tost yanında salatalık yedım kahvaltıda.1 saat once de 4 tane kuru kayısı.sızce az mı yıyorum

sabah 1 haşl. yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 1 bardak süt :) ekmek yemiyorum yersem de buğday ekmeği yiyorum. 2 saat sonra 1 avuç kadar ceviz badem fındık kuru üzüm yiyorum :) ve bu süre içinde 1 litre su içiyorum yavaş yavaş :) o zaman ben çok yiyorummm

burda çoğumuzun kaybı var ..ne kadar üzücü...
benimde iki düşüğümde bebeğin kalp atışı alınmadı..
şimdi elim ayağım buz kesiyor... Allahım inş. nasip eder yavrularımızı bu defa..
ben 4+3 ken gittim..küçücük bir kese vardı..şimdi ittiğimde 6+3 olucam görünür mü bilmiyorum..
Allah tamamına erdirsin inş. hepimizin hamileli,ğini..
sağlıkla kucağımıza alıp ,huzurla büyütelim yavrularımızu..amin

:) rabbim yar ve yardımcın olsun... Kendine dikkat et çok stres yapma :)

cuma günü benim de lekelenmem oldu, çok korktum. acile gittim doktor düşük tehlikesi dedi progestan verdi yat dedi.. bu gün de kontrole gittim doktor vajinal bakalım dedi, karından sadece kese görünüyordu çünkü. vajinal ultrasonda bebeği de gördük kalp atışlarını da gördük Allaha şükür...

mide bulantım var, iştah yok ama sağlık olsun da şikayet etmiyorum...

Rabbim bebeklerimizi sağlıkla anne babalarına bağışlasın inşallahh...

Mide bulantim yok sadece sabahalri tansiyonum dusuk.benimde 2gundur adet olucakmisim gibi karnim agriyor.ozellikle geceleri sag yumurtaligim.umarim bisi yoktur...

cnim cok sevindim iyi olduguna. ama sen yinede cok dikkat et... insalllah gececek hepsi....

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin

nergis, burcu, ben, kurtlukiraz, 34moni..25 yolcusuyuz
Allahım hepimize o güzel sesi duymayı nasip etsin inş.

herkese merhaba ,

bende kasım annesi olacağım sürekli yazdıklarınızı okuyorum fakat hiç yazmadım şimdiye kadar

bende keseyi görüp henüz bebişi göremeyenler denim :26:

mide bulantım vs hiç bir belirtim yok sadece çok fazla yoruluyorum o kadar eee belirti olmayınca kendimi hamile gibi de hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…