ben bitane çiziyiçaya batırıp yedim..bikaçtane zeytin bikaç dilim kaşar..
başkada midem bişey almadı
masallah ne guzel beslenıyorsun.ben kepek ekmege beyaz peynırlı tost yanında salatalık yedım kahvaltıda.1 saat once de 4 tane kuru kayısı.sızce az mı yıyorum
kızlar gorusruzzzzzzzzzz cıkıyorum ınşallah kalp atıslarınıda duyarımmm dualarınızı eksık etmeyınnnnn çok korkuyorummm
2 bucukta randevummm hazırlanıyım namaz kılım anca optum hepınızı
ben de bekliyorum 25i
aslında 25inde 8 hafta 3 günlük olacagım SATa göre
ama bizim ufaklık baya geriden geliyor
bakalım hayırlısı ise kalp atışını görebiliriz.
Geçen sene düşük yaşadığımda 5 hafta 5 günlükken kalp atışını duymuştum 3 gün sonra kanamam balşamıştı 1 hafta sonra da kaybetmiştim.
O yüzden endişelenmemeye çalışıyorum. İnşallah büyüyordur ve kendini gösterir.
Yoksa geçen salı gittiğimde 6 hafta 4 günlük olması gerekirken 5 haftalık bile olmayan sadece 9mmcik bir kese içerisinde yolk kesesi gözüküyordu
kızlar gorusruzzzzzzzzzz cıkıyorum ınşallah kalp atıslarınıda duyarımmm dualarınızı eksık etmeyınnnnn çok korkuyorummm
bebegımız buyusun de napalım bulana bulana yıyecegız bıseyler
şimdi 25 ini ben burcu ve kurtlu kiraz bekliyoruz..varmı başka 25 çi:)
cuma günü benim de lekelenmem oldu, çok korktum. acile gittim doktor düşük tehlikesi dedi progestan verdi yat dedi.. bu gün de kontrole gittim doktor vajinal bakalım dedi, karından sadece kese görünüyordu çünkü. vajinal ultrasonda bebeği de gördük kalp atışlarını da gördük Allaha şükür...
mide bulantım var, iştah yok ama sağlık olsun da şikayet etmiyorum...
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla anne babalarına bağışlasın inşallahh...
cuma günü benim de lekelenmem oldu, çok korktum. acile gittim doktor düşük tehlikesi dedi progestan verdi yat dedi.. bu gün de kontrole gittim doktor vajinal bakalım dedi, karından sadece kese görünüyordu çünkü. vajinal ultrasonda bebeği de gördük kalp atışlarını da gördük Allaha şükür...
mide bulantım var, iştah yok ama sağlık olsun da şikayet etmiyorum...
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla anne babalarına bağışlasın inşallahh...
nergis, burcu, ben, kurtlukiraz, 34moni..25 yolcusuyuz
Allahım hepimize o güzel sesi duymayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?