2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım cok sevındım gozun aydın ne guzel mutlu gununuzde en buyuk hedıye olmustur size pozıtıf yorumlar

benim başından beri hep aşağıda..göğsümle göbeğimini arasından otoban geçer :))
bu senin vücut yapınla alakalı..
biz sadece fazla yol yürüyemiycez,biraz daha fazla bel ağrısı çekicez filan takılma sen millete
beni görende 6 aylık olduğumu duyunca şok oluyolar..bebek sağlıklı mı gelişimi nasıl diye soruyolar
küçücük göbeğim var :)
millete bakarsak herşeye bi kulp takarlar zaten..

merhaba bayanlar,

aylardır oğlum olacak diye bekledik,kıyafetlerini aldık,ismini bile koyduk,herkezlere haber verdik ama dün doktorum bu kesinlikle kız dedi.eşimde bende çok şaşkınız.doktorumu değiştirdim bu ay önceki doktorum kendinden emin erkek diyordu.şimdiki yeni doktorda kendinden emin kız diyor ne yapacağımı bilemiyorum.aynı durum başına gelen var mı?
eğer kız ise bebek aylardır oğlum diye seviyorduk inşallah kızmaz bize

arkadaşlar bana 12. hafta da erkek demişlerdi .Şimdi kız diyorlar allah sağlıkla hayırlar versin insallah.Nedense erkek hissediyorum.Bir de rüyamda mavi patikli ve şapkalı bir bebek görmüştüm.Hayırdır insallah.Dediğim gibi sağlıkla ve hayırla versin insallah cinsiyeti önemli değil.sizde de öyle oldu mu

Merhaba kızlar,
Umarım herkes çok iyidir. Forumu sürekli takip ediyorum :) Bugün kafama takılan bişeyi sizlere sormak istedim. Fetal eko (fetal ekokardiyografi) yaptırdınız mı? Ben pazartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim, bir problem çıkmadı Allaha şükür. Bu konuyu doktora soracaktım unuttum. Zaten devlet hastanesine gidiyorum, yaparlar mı bilmiyorum.

Selamlar hamisler... hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum.. Ben bugun i$teyim calisiyorum, sizede bir selam vereyim istedim...
bacagimdaki agri hala gecmedi , sanki cok kilom varmista tasimiyormus gibi hissediyorum safinaz bacaklarimi :)))
oysaki henüz 4 kilo aldim

kiziniz hayirli olsun ... burda birkac arkadasa önce kiz deyip sonra erkek veyada tam terside olan olmustu...
Rabbim saglikli ve hayirli versin insallah..
Bircak yazi okumustum bebeklerin dilinden annelerine gönderdikleri ama onlar kiz diye sevilip erkek olanlardi :))
beni aylardan beri kizim diye sevdiniz pipimi gözünüze gözünüze sokacagim diyordu :))))
kizinin neler düsündügünü bilemedim ....

hayirli olsun , ben erkek hissediyordum yani erkek olur yine diyordum erkekte oluyormus , pipimizi gördük :))
Rabbim saglikla kucagina versin...

Merhabalar dün tetenoz aşımın ilk dozunu oldum ama sabah ezanından sonra uyuyabilmişim hem sıcak hemde kolumda ağrí olmamasìna rağmen alev alev yandí elimde buzla dolaştım. Yatmadan önce üzüm ywmiştim benimle beraber sabaha kadar kıpırdadı bir ara geliyor sandım.Umarım pazartesi detaylımızda iyi geçer.

slm kızlar bugün bana şeker yüklemesi yapıldı 50 grlık açlık 87 1saat sonra 149 çıkdı dr sınırda dedi çok üzüldüm ben elimden geldiğince diakkat ediyorum yediğme ama akşam misafirim vardı onlarla tatlı ve dondurma yemişdim dr a söyledim farketmez tahlil öncesi yemiş olman daha iyi biz yemelerini söylüyoruz dedi şimdi yeme içmene aynı şekilde devam ediyosun 100 gr lık tahlilden 3 gün boyunca tatlı fazla tüketip geliyosun dedi 100lük yapılacak haftaya sizler yaptırdınız mı ve nasıl çıkdı..

selam kızlar

şimdiye kadar erkek dediler bebişime , bugün rüyamda kız doğurdum, siz de böyle cinsiyet değişti deyince amanın :18::18::18:

gecmis olsun ... bazen bendede kipir kiipir hic durmuyor , masallah onlara :))
Insallah güzel gecer pazartesi kontrol, hasret giderirsin minigin ...

benim ilk hamileligimde cikmisti canim seker yani tam sinirdaydim .. biraz dikkat ettim sadece baska birsey yapmama gerek kalmadi sükür , oglum biraz iriydi sadece :) ama oda aileden gelen birseymis, esimin tarafinda bebekler hep masallah iri doguyorlar :)))

selam kızlar

şimdiye kadar erkek dediler bebişime , bugün rüyamda kız doğurdum, siz de böyle cinsiyet değişti deyince amanın :18::18::18:

selim e alternatif selin i düsün sence ben :))) vahsim..
ben sanmiyorum canim pipi gözüktüyse kesindir artik.. Bizim pipiyi gözümüze gözümüze soktu yavrusum :))
sendede öyledir :)

Selam herkese haftasonu kimse yok galiba oh evde yatın biz çalışalım :)

bende isteyim canim yaa. aksam 6 ya kadar yani sizin saate göre 7 ye kadar bürodayim ...
ögleyin molada yarim saat uzandim uyuyordum dalmisim bir ara :)))) öyle güzel oluyorki yatabilmek arada :)

aynisi banada oldu. iki ayri doktor kesin erkek dedi. 22. hafta kiz dedi doktor. Diger doktora gittik oda kiz dedi. Ayrintili ultrasonda da kiz dediler. Artik kiz alisverisi yapiyoruz:)Hayirli evlat olsunlarda...

Selam anneler ve minikleri kızlar ya benim bulantılarım 20. Haftaya kadar tam gazdı 20den sonra düzelmişti ama şimdi bikaç gündür sanki başa döndüm yeniden klozete merhaba dedim. Kanım düşük çıkmıştı demir ilacı verdi dr. Bir hafta olmadı daha başlayalı 4-5 gündür onu kullanıyorum ondan olabilir mi li ya fikri olan var mı dru arayıp değiştirtsem mi ki ilacı? Gynoferon kullanıyorum ve elevit. Eleviti 2aydır filan kullanıyorum onla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Bende de aynı durum olmuştu canım. başta sadece gynoferonu kullanmıştım 3. gün bulantılarım geri dönünce bıraktım. aradan biraz zaman geçince hem elevit hem de gynoferonu kullanmaya başladım. Yine 3. gün hem bulantı hem de kabızlık olunca yine devam edemedim bıraktım. Ben ilaçtan olduğunu düşünüyorum. Pekmezle falan demir ihtiyacımı karşılasam diyorum ama yeterli değil. İlaçlarıda bi türlü kullanamadım.

Sm bende bugun yaptırdm 50 gr. Bende de açlık 89 sonra kı de 158 çıktı bende salı günüç100 yaptırıcam ama bildiğim kadarıyla bir anda yükselmşte olabiliyormuş bende hiç beklemiyordum yüksek çıkıcağını çok tatlı da tüketmiyorum ama...

Bende önceden de hep demir eksikliği vardı zaten ileri seviyede şimdi hamilelikle iyice artmış hemogram sonucumu bi görsen bütün değerler yerlerde. Bence sen de kafana göre bırakma ilacı ya dra sormak lazım başka bi ilaç verir belki..

Standart ACİL YARDIM,HAMİLYM ve X RAY CİHAZINDAN GEÇEN BAVULUN İÇİNDEKİ YİYECEKLERDEN YEDM
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…