2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun... kimsecikler yok galiba...insallahh cokk guzel bi hafta sonu geciririz bebeklrrimiz ve biricik kocalarimizla beraber....izin gunleri cok mutlu oluyorum..hamileoldugumu daha cok hissediyorummm

Son düzenleme:
nerdeyse 1 haftadır gelemedim..annem yazlığa gitti bende iki evi idare edemem diye babamda kalıyorum..babam bende kalmaz rahat ta edemez çünkü..eşimi de 2 günlüğüne annesinin yanına yazlığa yolladım..bizde herkes ayrı bi yerde şu an
şimdi evime geldim zaten 2 sokak var arada..çamaşır yıkanıyo..ütü yaptım..çamaşırlarımı asıp babaevine dönücem
kızçem ve ben iyiyiz çok şükür..kıpır kıpır bazen hiç durmuyo..
bu arada bazı arkadaşların cinsiyetler değişmiş..acaba diyorum bizimki de dğişitrmi..alışverişler ufaktan başladı pembe pembe
ama ayrınlıda %100 kız dedi dr amcamız..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..kız olsun erkek olsun hiçfarketmez..
ben hala tetanoz aşımı olamadım..fatih bölgesinde aşılar bitmiş..sağlık müd. bu hafta yollayacaktı ama yollamamış..sadece bebek aşıları gelmiş..şimdiönümüzdeki cumayı bekliycem umarım gelir..zamanı var diyolar ama ben çok ta geciksin istemiyorum..
öpüyorum hepinizi..haftaya buradayıminşallahhhh

Şaka mı bu soru Allah aşkına? Biri bizle kafa buluyo sanırım :44:

Kizlar ayin 11 inde gitmistim doktora 23 haftalikti doktor 1 ay sonra gel dedi...bende seker yuklemesini sordum oda bana 26 haftadan sonra yapiliyo gelince yapariz dedi.12 agustosa randevu aldim 1 ay sonra gel deyince. Acaba gecikirmiyim daja 3 hafta var. Seker yuklemesinin bir suresi var mi acaba

Bende 2 gün önce yaptírdím aşímí

Günaydın kızlar perşembe gunu doktoruma gıtmıstım bebegın gelısımı cok ıyı ama suyun olması gerekenden az hamılelıgını takıbe alıyorum cok su ıc sol tarafına yat 1 hafta sonra gel dedı cok korktum devamlı su ıcıyorum nette okuduk esımle sulu armutta ıyı gelmıs bazı hamılelere onuda yıyorum ama dayanamıcam persembe gunune kadar yarın gıdıcem doktoruma suda artıs oldumu onca su ıcıyorum dun 4.5 lt su ıctım dua edın lutfen bana...

çok daha yüksek çıkanlar var dedi dr insülin iğnesi kullananlar varmış bizi belki diyetisyene yönlendire bilirler :26: diyet yapmayı hiç sevmem zaten fazla kiloluda değilim ne yapacam bilmiyorum

şeker yüklemesi 30 haftalığa kadar yapılabiliyomuş canım

kızlar ve kuzuları hepinize kocaman günaydın
malesef bugün pazartesi ve benim daha haftanın başından başlayarak dermanım yok
nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum

sıcaklar bı taraftan sırt bel ağrısı bi taraftan eee bide işe gelince ben tükeniyorum.

umarım hepinizin kuzuları kıpır kıprdır.
Rabbim sağlık sıhat versin uzun ömür versin kuzularımızla
haydi Bismillah diyip başlayalım bakalım haftaya

Günaydın kızlar nasılsınız...siz kabuslar görüyorum derken ben hep şaşırıyordum akşam bende kabus gördüm ağlamaklı uyandım rüyamda bebeğimi aldırmak zorundaymışım ve kürtaş oluyordum çok acı bir durumdu resmen olayın şokundan ağlayamıyordum bile( uyandığımda oğluşum beni tekmeleriyle sakinleştirdi:) ...

Günaydın minnoşların anneleri
Herkese güzel bir hafta diliyorum..Öncelikle çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun.
Çabucak Perşembe olsun da minik erkekimle buluşayımmmmm çoookk özledimmm

günaydın annişler ve kuzuları biz tatilden döndük biraz yorulduk ama iyi geldi valla bir doktor ziyareti birde sağlık ocağı yaptık kızçem ikisindede kıpır kıpırdı , tetanoz aşımızı olduk ilkinden daha iyiydi bu sefer sızlamadı bile sayılır , bugünde şeker için gitcez hakkımızda hayırlısı

hoşgeldin sefalar getirdin :) hayırlı haberler dönersin inş. :)

gunaydın kuzucuklar ve annıslercuma gunu 100 luk seker yuklemesı yaptırdım.sonucları haftaya gosterecegım.pazartesı gelse de oglusumu gorsem.kocam dun gece oglusumuzu ruyasında gormus cok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…