Standart ACİL YARDIM,HAMİLYM ve X RAY CİHAZINDAN GEÇEN BAVULUN İÇİNDEKİ YİYECEKLERDEN YEDM
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum.
nerdeyse 1 haftadır gelemedim..annem yazlığa gitti bende iki evi idare edemem diye babamda kalıyorum..babam bende kalmaz rahat ta edemez çünkü..eşimi de 2 günlüğüne annesinin yanına yazlığa yolladım..bizde herkes ayrı bi yerde şu an
şimdi evime geldim zaten 2 sokak var arada..çamaşır yıkanıyo..ütü yaptım..çamaşırlarımı asıp babaevine dönücem
kızçem ve ben iyiyiz çok şükür..kıpır kıpır bazen hiç durmuyo..
bu arada bazı arkadaşların cinsiyetler değişmiş..acaba diyorum bizimki de dğişitrmi..alışverişler ufaktan başladı pembe pembe
ama ayrınlıda %100 kız dedi dr amcamız..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..kız olsun erkek olsun hiçfarketmez..
ben hala tetanoz aşımı olamadım..fatih bölgesinde aşılar bitmiş..sağlık müd. bu hafta yollayacaktı ama yollamamış..sadece bebek aşıları gelmiş..şimdiönümüzdeki cumayı bekliycem umarım gelir..zamanı var diyolar ama ben çok ta geciksin istemiyorum..
öpüyorum hepinizi..haftaya buradayıminşallahhhh
Sm bende bugun yaptırdm 50 gr. Bende de açlık 89 sonra kı de 158 çıktı bende salı günüç100 yaptırıcam ama bildiğim kadarıyla bir anda yükselmşte olabiliyormuş bende hiç beklemiyordum yüksek çıkıcağını çok tatlı da tüketmiyorum ama...
Kizlar ayin 11 inde gitmistim doktora 23 haftalikti doktor 1 ay sonra gel dedi...bende seker yuklemesini sordum oda bana 26 haftadan sonra yapiliyo gelince yapariz dedi.12 agustosa randevu aldim 1 ay sonra gel deyince. Acaba gecikirmiyim daja 3 hafta var. Seker yuklemesinin bir suresi var mi acaba
benim ilk hamileligimde cikmisti canim seker yani tam sinirdaydim .. biraz dikkat ettim sadece baska birsey yapmama gerek kalmadi sükür , oglum biraz iriydi sadece :) ama oda aileden gelen birseymis, esimin tarafinda bebekler hep masallah iri doguyorlar
inşallah benimde sadece dikkat etmem yeterli olur. iri olsun ayy ben tonton bebeleri çok severim azcık iri olsa fena olmaz
günaydın annişler ve kuzuları biz tatilden döndükbiraz yorulduk ama iyi geldi valla bir doktor ziyareti birde sağlık ocağı yaptık kızçem ikisindede kıpır kıpırdı , tetanoz aşımızı olduk ilkinden daha iyiydi bu sefer sızlamadı bile sayılır , bugünde şeker için gitcez hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?