2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın millet, herkezin keyfi yerindedir umarım ben dün çok gezdim bugün ayaklarımın üstüne basamıyorum, 5 saat abartısız dolaşınca bu hale gelmek normal yarın 100 fr. Yüklemem var bu arada sizle de paylaşmak istedim her anlattığım şok oluyorda ben bu zamana kadar gittiğim doktorumu değiştirme kararı aldım dangalak herif, zaten hap düşünüyordum eşim mani oldu, acayip ukala cmrtesi gittiğmde artık kesinlikle gitmemeye kara verdim usg sırasında sorarsınız ya bebeğin boyunu kilosunu bende sordum, kilosunu söyledi boyunu daha ölçemeyiz dedi anlamadın sonra gerizekalı bana pipisini ölçelim dedi bende ne münasebet diye tersledim ve hala bana duvara asarsınız işte babası arkadaşlarına gösteriri laflar biz dedim meraklı değiliz ve bebeğin hakıkaten pipisini ölçtü sinir oldum neyse test sonuçlarım çıktı aradılar doktor görüşücek diye sizle bende gerek yok size söylesin ne gerekliyse ona göre 100 gr yaptırırrım ve bir dahaki kontrol randevusunu iptal ettirdim aynı hastanede mettini çok duyduduğum hatta detaylı usgyi bana o doktor yapmıştı bundan sonra o doktora gidiceğimi söyledim, kapılarıda yan yana doktorların salak şey Siz hiç duydunuzmu çocuğun pıpısını ölçen doktor Allah aşkına hala sinir içindeyim.

Günaydın HerkeSe...Pazartesi gelir iş başlar, hepimize kolay gelsin.
İdrar tahlilimde lökosit değerim 10-15 çıktı enfeksiyon var pöfff...Hiç bir belirti yok aslında kasık ağrısı,yanma,agrı vs. Tek kullanımlık monurol dü sanırım ondan kullandım su içiyorum geçmemiş. İdrar kültürü istendi ona göre antibiyotik verecek ama ben hiiçç istemiyorum ilaç kullanmayı. Okadarda dikkat ettim iç çamaşırı,wc konusunda ama nafile hamilelikte kaçmak zor.

çokkk güldüm yaaaa
ilahi doktor farklı, biraz da münasebetsiz bir espri anlayışı varmış
napcak titisinin boyunu o muymuş önemli olan
boş ver ne sinirleneceksin adamın kültürel birikimi buymuş de geç
sosyal iletişimi ancak bu konu kadarmış senin prensinin titişinin boyu kadar :)

günaydın güzel annecikler ve minnak davşannarı herkese ii haftalar diliorum. p.tesileri hiç sevmiorum bide dünden yorgunum zaten c.tesi babamız yoktu kızımla beraber benim için gezdik :) çok yorulmuşum. dünde kızım için gezdik. beşiini yataını uyku setini bide dolabını aldık. ben şu an oda düşünmediim için ikesadan ucuz bi dolap aldık. beşiinide oyun parklarından aldık. toplanıp küçücük oluo o yüzden mobilyalardan hiç düşünmedim. 2 yaşına gelsin odasını yapcaz inşallah o zaman kendi zevkleride olmaya başlar :) tabi umarım pembe istiorum die tutturmaz pembeyi pek sevmiyorum :) gerçi akrebin renkleride kırmızı ve siyahmış :) isabet oldu bizde arabasını beşiini hep kırmızı siyah aldık :) benim yiğenim boğa burcu onun herşeyinide bilmeden yeşil almıştık. meğer onun rengide yeşilmiş ve temsil edilen rengin bulunduu ortamlarda daha huzurlu oluolarmış bende bunu gördükten sonra hemen kızımınkine baktım isabetli olmuş denk gelmiş şansına :) kırmızı siyah :)

Bende değiştiriyorum dr.mu. gebze medical park tayım kadın gönderdi beni detaylı usg ye ekstra ekstra parasını verdik 2 hafta hayalini kurduk vasat ötesi bir yer 10 dk baktı bakmadı önümde monitor dahi yoktu göremedim birşey,sanki devlet hastanesi şaka gibi.bide ters nursuz bir adamdı dr.sonraaaa öğrendim kiii benim hastanemde diğer dr.lar detaylı usg lerini kendi odalarında yapmış ve 45 dk sürüyormuş herbirinin.beni gönderdiği renkli 3 boyutlu falan olsa içim acımaz.bende aynı hastanede başka bir dr.a randevuyu bastım,iyi oldu.

kızlar park yatak için uyku seti alan var mı
ben ne alacağımı bilmiyorum
o kenarlıklarından da almak gerekli mi
bide yorganı için elyaf mı aldınız yoksa pamuk mu

nasılsın
herşey yolunda mı
kuzunla nasıl gıdıyor anlaşabılıyormusunuz tıpışıp duruyormu

günaydın canım. çok şükür herşey yolunda. c.tesi gece karın ağrısıyla uyandım saatlerce gezindim ters bi hareket yaptım sandım. baya bi ağrım vardı. meğer sölemesi ayıp acaip gaz olmuş magnorm kullanmaya başlamıştım o yaptı sanırım bide benim doktorum günde 2 tane verdi bana c.tesi 2 yutmuştum. dün unuttum tek yutmuşum gece yine birz vardı. şimdide karnım ağrıyo gibi hafif hafif içicem ama korkuyorum. hayatta gazım olmazdı benim. bide şimdi korkuom bebeede gaz yaparsa die onun dışında çok şükür iyiyiz. cimcime hareketli baya. dün göbeimin sol tarafı böle fındık gibi şişti birden ya elini dayadı ya ayaını :) büyüyümce sığamıcak heralde. sen nasılsın. seninkilerde şimdiden yer kavgasına başlamışlardır :)

canım o yanlıklı olanlardan istiodum bende gidip gördüm çok daraltıo ve gereksiz. onlar genelde mobilyalara öneriliomuş. ben normal uyku seti aldım funna babay önerdiler. gayette güzel. yorgan yorgan kılıfı yastık yastık kılıfı bide çarşafı var. yastığı çok ince ama öle olması gerekiomuş. şimdi kumaş beencem annemde yedek olsun die çarşaf dikicek. bide yastıkla o oyun parkı üzerindeki alt açma yerine elyaflı biraz büyük alt açma gibi bişey dikicek. biri yıkanırken birini kullanırım yeter. battiside var bi sürü. hepsi bi olsunda resimlerini çekip yüklicem :)

canım ben park yatak aldım , o takım olanlardan düşünmüyorum kenarlık falan gerekli gelmiyo çünkü kendide kumaş üstüne tekrar örtüye gerek yok bence, yatak yorgan işinide benim annem dikişten anlıyo o yapacak pike takımı birde ince ağır olmayacak şekilde pamuktan değilde yünden yorgan yapacak ben de gerekirse yaza doğru elyaf hazırlardan alırım belki kış geçince diye düşünüyom ....

aldığın takıma kaç lira verdin canım ...

evet canım benım kibar kızım hafif hafif dokunuyor da serseri oğlum sağlam geciriyor. Aman sağlıkları sıhatleri yerlerinde olsunda
benım ayaklarım cok sısıyor sabahları üstüne basamıyorum elimden geldığınce yukarıda tutuyorum ama ne fayda
aldığın funna baby nin modeli ne ben boyut olarak da karar veremıyorum park yatakta 76x110 mu yoksa70x120 mi alsam bilemedim nevresimin de boyları var mı ki
biliyorsun ilk 3 ay aynı yerde yatırmayı planlıyorum

park yataımız 70 e 110 sanırım canım biz 70 kısmına dikkat ettik 60 dar gelio dediler. kollarını açınca rahat yatması için 70 öneriolarmış. boyuda zaten 110 yeterli geldi. luna elegant die bi modeli sanırım. yataımız kırmızı olunca düz beyaz aldık takımını. üzerinde ayla yıldız kabartması var. önerilince boyutlarına çok dikkat etmedim açıkçası canım. ama evde açıp serdik denedik güzel oldu. yaza doğru yorganı atarız zaten. annem pike takımı falan yapar

doktorun saka yapmıs bana kalırsa canım.ama tabı karar senın.enerjın tutmadıysa degıstır.benım doktorum da ayrıntılıda sadece pıpısı 300 gr demıstıama bız cok gulmustuk.hatta her gıdısımızde muhakkak pıpı fotografı verır bıze

kızlar ben oda yapmayı dusunuyorum kısmetse.yatak odamıza da ya park yatak ya da kucuk baska bır yatak alırız dıye dusunuyorum.masraf cok olacak ama hevesım boyle.rabbım saglıklı gunlerını gostersın hepsı olur allah ın ıznıyle dıye dusunuyorum.

günaydın kızlar, iki akşam önce duş alırken kanamam oldu hastaneye gittik hemen bolbol yatış verdi ilişki yasağı geldi Allah a şükür kanamam durdu herhangi bir sıkıntı yok ama dinleniyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…