2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Merhaba bayanlar.Bende 22 haftalik hamileyim araniza yeni katildim.Bizede simdiye kadar erkek dediler ama ayrıntılıda kesin kız dediler kocamla sevinçten uçuyoruz :) 9 yaşında bir oğlumuz var çünkü :)

anneciklerim hepinize günaydin tünaydin....
kuzucuklarinizada ayrica selamlar :))

randevum gecen haftaymis dalginlik olarak bu haftaya kaydetmisim
bugun doktorumu aradim yeni randevu almak icin malesef 2 hafta tatile cikmis...
seker ve kan testi yapilacakti moralim cok bozuldu randevu kacirmak hic yaptigim sey degildi..

randevusu olan arkadaslar iyi gecer insallah..

IS yerine yorgun gelen /giden arkadaslar bendende ayniyim..
Ana okulunun kapali olusuda elimi kolumu bagladi , oglumu dün anneme birakip geldim 70 km yol ,sali günüde calisiyorum ,artik carsamba günü alabilirim ..
evim onsun cok sessiz oluyor vidi vidi konusmasini kafami sisirmesini özlüyorum minik kaplumbagamin :))

Annelik cok güzel bir duygu yaaa , rabbim herkese nasip etsin ....
Zaten evlat sahibi olan anneler bilirler, hamile olan arkadaslarimda simdiden rabbim öyle bir bag sevgi vermiski onlara karsi, dogduklarinda bu kat kat artiyor.. dünyanin en degerli varliklari..
hicbirseye degisilmeyecek insanciklar karsiliksiz cikarsiz seven melekler
sevgi yüklüyum bugun icimden yazdikca yazasim geliyor :)

slm kızlar cuma günü perinatalog iyi geçti yamıştım
arayıp kendi doktoruma söyledim şeker yüklemesi vakti geldi dedi
50 lik yaptırcakmışım daha önce erken diyabet rsikine fln bakılmıştı
bi şikayetim yoktu,bnm elimde reçete veya istek kagıdı yok
telde konuştuk doktorumla eczaneye gitsem alabilirim dimi
testtide saglık ocagında yaptırıcam aç veya tok fark etmezmiş 50.lik te
içip 1 saat sonra bakılcakmış

benimde annemler abime oda takımı almışlardı hmde en iyisinden süsüne perdesine kadar
yengem istedi de istedi sonra bi teşekkür dahi etmemişti uyuz olmuştumçokta
masrafa girmişlerdi
şimdi tutturmuş sanada aynısını yapcaz kardeşler arası ayrı gayrı olmaz diyo hatta beni
izmire geldiğinde çaktırmadan mobilyacıya bile soktu
şimdilik taşınma işi diye erteliyorum ama sanırım kararlı alcaklar

anladım canım nette hep korumalıklılar var 250-300 arası sen iyi bulmuşun güle güle kullansın bebişin

saol canım. o korumalıklı olanlarda sadece nette var dedi adam. özelcanın mağzasından aldık onların internet sitesinde vardı. ama mağzada satmadıklarını sölediler canım

inşallah canım. valla mağzaları gezdikçe benimde içim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi :) biraz büyüsün istiorum bide şimdi kullanılmıcak ya ileride daha güzelleri çıkarsa huyumu biliorum kesin pişman olurum bide evimiz kira. yani 1-2 seneye kalmaz kendi evimizi alabilirsek odanın şekline göre alırım die düşündüm bide taşınırken eşyalar mahvoluyo. senin kendi evinse problem olmaz. ama ben bunnarı düşündükçe oda yapmaktan vazgeçtim

merhaba güzel anneler ve küçük tospağaları, nasılsınız bakalım?

bizde bugün magnezyum ilacna magnorm a başlıcaz bacaklarım 1 haftadı sürekli kasılıyo, ve ağrı yapıyor, üstelik sürekli yattığım halde birde iş yapsam gezsem ne olacak acaba :18: :18: :18:

Selammmmm Bizimde bugğn ayrıntılımız vardı , geldik evimize Biraz dinlendik ve size yazmak için geldim
Yok kafası büyük yok karnın çıktı yok çıkmadı oydu buydu derken En Onca Hanım teyze kuruntusundan sonra her şeyin yolunda olduğunu sağlıkla büyüdüğünü öğrendik oğlumuzun
Bugün itibari ile 650 Gram olmuş Tabii her doktor farklı söylüyor Yarında kendi doktorumuzla randevumuz var hayırlısı ile şu şeker yüklemesinide halledeydik Bu arada doktor boyuma bakıp beklediğinizden daha uzun olucak oğlunuz dedi iÇİM PEK HOŞ BUGÜN acayippp Annelik doluyum ( Naı bişise bu cümle şimdi ) İnsan hiç görmediğini özlermi onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum işallah vakitli saatli gününde gelsinde

Son düzenleme:

valla canım bende olsam aynı şeyi yapardım benimde ilk doktorum bahsettiğin gibiydi dalga geçer gibi cevap veriyor soru sormaya çekiniyordum en sonunda değiştirdim çok methetmişlerdi ondan gidiyordum ama her gittiğimde moralim bozuluyordu en iyisini yapmışsın sinirlenme hiç başka doktor araştır bulursun inşallah.

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Ben 8 aydır çalışıyorum istanbulda yaşıyoruz benim ailem ve eşimin ailesi vanda bebek doğduktan sonra yasal iznimi kullandıktan sonra nasıl yapacam bilmiyorum annem birkaç ay bakarım sonra götüreyim diyor ya işi temelli bırakacam yada biraz burda biraz orda büyütücez of çok uzak

valla çok ilginç nasıl ayrı kalacaksın 1 yaşına bile girmemiş bebeğinden anlamıyorum. Benim fikrim ve olması gereken;
işini bıracaksın kendin bakacaksın kim olursa olsun nasıl emanet edeceksin. Bunu sorman bile garip olmuş. Taa vana ayda kaç defa gidip gelebilirsinki? yola vereceğin paran varsa neden çalışacaksın işini bırak kendin bak bebeğine çalıştığın para yola gidecek.

canım bu senin bileceğin birşey ama benim fikrimi sorucak olursan ben işi bırakırdım mecbur olmadığım sürece allah göstermesin yavrumdan ayrı kalmayı aklımdan bile geçirmezdim allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş

ben daha hıc gezmedım canım bayram bı gecsın kendımızı magazalara atıcaz allah ın ıznıyle.evet bızım kendı evımız.evkendıkten 1 sene sonra kendı evımızı alıp tasındık cok sukur.onun taksıtlerıyle bogusuyoruz

Son düzenleme:

Evet her gittiğimde dalga geçer gibi bir havası var aptal aptal gülmeler mesela aa diyorum bebek gözünümü açtı hı hı gülüyor yok canım daha neler bak ben yapıyorum bir karartı getirerek yani ben uzman değilim ki anlıyım her lafıma bir cvp ağzımı açmak istemiyordum aptal cvpları yüzünden detaylıya giren doktora gidşcem çok beğenmiştim zaten doktoru adam gibi cvp veriyor ve ondan daha iyi bşr uzman odaları da yanyana gittiğimde muhakkak görücücek beni ona da kapak olur

günaydın kızlar, iki akşam önce duş alırken kanamam oldu hastaneye gittik hemen bolbol yatış verdi ilişki yasağı geldi Allah a şükür kanamam durdu herhangi bir sıkıntı yok ama dinleniyorum evde

çok gecmıs olsun canımmmmm bol bol dınlennn allahın ıznıyle bıseycık olmaz ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…