merhaba bayanlar,
aylardır oğlum olacak diye bekledik,kıyafetlerini aldık,ismini bile koyduk,herkezlere haber verdik ama dün doktorum bu kesinlikle kız dedi.eşimde bende çok şaşkınız.doktorumu değiştirdim bu ay önceki doktorum kendinden emin erkek diyordu.şimdiki yeni doktorda kendinden emin kız diyor ne yapacağımı bilemiyorum.aynı durum başına gelen var mı?
eğer kız ise bebek aylardır oğlum diye seviyorduk inşallah kızmaz bize
anladım canım nette hep korumalıklılar var 250-300 arası sen iyi bulmuşun güle güle kullansın bebişin
kızlar ben oda yapmayı dusunuyorum kısmetse.yatak odamıza da ya park yatak ya da kucuk baska bır yatak alırız dıye dusunuyorum.masraf cok olacak ama hevesım boyle.rabbım saglıklı gunlerını gostersın hepsı olur allah ın ıznıyle dıye dusunuyorum.
günaydın kızlar, iki akşam önce duş alırken kanamam oldu hastaneye gittik hemen bolbol yatış verdi ilişki yasağı geldi Allah a şükür kanamam durdu herhangi bir sıkıntı yok ama dinleniyorum evde
Günaydın millet, herkezin keyfi yerindedir umarım ben dün çok gezdim bugün ayaklarımın üstüne basamıyorum, 5 saat abartısız dolaşınca bu hale gelmek normal yarın 100 fr. Yüklemem var bu arada sizle de paylaşmak istedim her anlattığım şok oluyorda ben bu zamana kadar gittiğim doktorumu değiştirme kararı aldım dangalak herif, zaten hap düşünüyordum eşim mani oldu, acayip ukala cmrtesi gittiğmde artık kesinlikle gitmemeye kara verdim usg sırasında sorarsınız ya bebeğin boyunu kilosunu bende sordum, kilosunu söyledi boyunu daha ölçemeyiz dedi anlamadın sonra gerizekalı bana pipisini ölçelim dedi bende ne münasebet diye tersledim ve hala bana duvara asarsınız işte babası arkadaşlarına gösteriri laflar biz dedim meraklı değiliz ve bebeğin hakıkaten pipisini ölçtü sinir oldum neyse test sonuçlarım çıktı aradılar doktor görüşücek diye sizle bende gerek yok size söylesin ne gerekliyse ona göre 100 gr yaptırırrım ve bir dahaki kontrol randevusunu iptal ettirdim aynı hastanede mettini çok duyduduğum hatta detaylı usgyi bana o doktor yapmıştı bundan sonra o doktora gidiceğimi söyledim, kapılarıda yan yana doktorların salak şey Siz hiç duydunuzmu çocuğun pıpısını ölçen doktor Allah aşkına hala sinir içindeyim.
arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Ben 8 aydır çalışıyorum istanbulda yaşıyoruz benim ailem ve eşimin ailesi vanda bebek doğduktan sonra yasal iznimi kullandıktan sonra nasıl yapacam bilmiyorum annem birkaç ay bakarım sonra götüreyim diyor ya işi temelli bırakacam yada biraz burda biraz orda büyütücez of çok uzak
arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Ben 8 aydır çalışıyorum istanbulda yaşıyoruz benim ailem ve eşimin ailesi vanda bebek doğduktan sonra yasal iznimi kullandıktan sonra nasıl yapacam bilmiyorum annem birkaç ay bakarım sonra götüreyim diyor ya işi temelli bırakacam yada biraz burda biraz orda büyütücez of çok uzak
inşallah canım. valla mağzaları gezdikçe benimde içim gitmiyor değil ama tutuyorum kendimi :) biraz büyüsün istiorum bide şimdi kullanılmıcak ya ileride daha güzelleri çıkarsa huyumu biliorum kesin pişman olurumbide evimiz kira. yani 1-2 seneye kalmaz kendi evimizi alabilirsek odanın şekline göre alırım die düşündüm bide taşınırken eşyalar mahvoluyo. senin kendi evinse problem olmaz. ama ben bunnarı düşündükçe oda yapmaktan vazgeçtim
valla canım bende olsam aynı şeyi yapardım benimde ilk doktorum bahsettiğin gibiydi dalga geçer gibi cevap veriyor soru sormaya çekiniyordum en sonunda değiştirdim çok methetmişlerdi ondan gidiyordum ama her gittiğimde moralim bozuluyordu en iyisini yapmışsın sinirlenme hiç başka doktor araştır bulursun inşallah.
günaydın kızlar, iki akşam önce duş alırken kanamam oldu hastaneye gittik hemen bolbol yatış verdi ilişki yasağı geldi Allah a şükür kanamam durdu herhangi bir sıkıntı yok ama dinleniyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?