2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bizimde tam tersi biz vandayız annemler ve eşimin ailesi istanbulda. Bende 7 aydır çalışıyorum ve aynı teklifi annemde bana yaptı. Kesinlikle hayır dedim. Yani anlamıyorum o da bir anne ama bu teklifi bana nasıl yapabiliyor. Anne evladından ayrılır mı ya??? Hele de bebekken... Bütün izinlerimi kullanıcam ücretli ücretsiz gerekirse dışardan bakıcı tutucam ama bebeğimi kendi yanımdan ayırmaya hiç niyetim yok....

Emtucum geçmiş olsun canım Allaha emanet kuzularımız
Selaycım her şeyde bi hayır vardır canımmm

Şu bebeğimi aileme bırakma durumları çok can sıkıcı. Biraz ağır olacak ama bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksın arkadaş. Benim de bi arkadaşım 5 aylık kızını taaa 1000 km uzaklıkta bi şehirde annesine bıraktı. Koca bi yuhhh çektim. Hani sağlık sorunu vs olur tamam ama facede bi resimler paylaşıyolar eşiyle çat orda çat burda havuzlarda tatillerde denizlerde. Kendi anneliğinizi geçtim, o minnacık yavrunun ne kadar çok ihtiyacı vardır annesine... Daha kucağıma almadım, evlat sevgisinin 10 da 1ini anca tadıyorumdur belki ama şimdiden düşünüyorum benden başkası kucağına alırsa naparım diye... Yazık çok yazıkkkkk

Hayirlisi olsun canim ,seker testi benim bildigim kadariyla 28.haftaya kadar yapilmiyormu ?
Oglusun konusuna gelince , cok zor gercekten canim ama sayili gün hemen gecer .. Benimde bazen kizimi annem alir cok özledim bende yatsin diye , o gün sabahi edemem , annelik gercekten cok farkli bir duygu , ALLAH im isteyen herkese nasip etsin insallah..

kızlar nasılsınız ?
benimde bugün bir damla kahverengi kanamam oldu devam etmedi çok şükür
ayrı kalmak konusunda bende çalıştım şimdiye kadar hiçbir gece ayrı kalmadık, ilk ayrılığımız bebişimin doğumunda olacak
düşünüyorum ben oğlumsuz nasıl dururum diye ama mecbur

günaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yani kızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim

günaydın hepinize kocamanından
dünkü pazartesi sendromunu cok sukur atlattım daha rahat geldım bugun işe

dün gecede bol tepikli bi uyku geçirdim. komik kuzularım neler yapıyorlar içerde bilemiyorum.

Rabbim herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin analı babalı uzun ömürler versin sevdiklerimizi korusun ağız tadımızı bozmasın

Günaydınlar annişler ve melekciklerii güne güzel ve sağlıkla tekmelerle başlayın inşallah :)

canım bu nasıl bir duygudur bilmiyorum tarif edemiyorum seninde dediğin gibi henüz kucağıma almadım ama kucağıma aldığımı düşününce içim içime sığmıyor heyecandan kalbim sıkışıyor düşünmesi bile beni benden alıyor ayrılık aklıma dahi getirmek istemediğim şey kokusunu alıcam günün hayaliyle yatıp kalkıyorum rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle gününde kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inş

gunaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr umarım herkzın keyfı yerındedır..kanaması olanlara cok gecmıss olsunnnnn ıns bıdaha yasamazlar..
iremneva ii cıkmıs seker yuklemen benımde 121 cıkmıstı =) darısı dıer arkadaslarımıza olsunnn

günaydın annecikler, yatakla aşkımızın 3, gününden hepinize merhaba benimde 50 gr lık şeker yüklemem 118 çıktı 3 5 gün önce

Günaydin güzellikler ..
Herkeslere guzel bir gun dilerim ...

Emtucum cok gecmis olsun ,neden olmuski kanama canim ??

Iremneva hadi gozun aydin canim atlatmisin sekeri ..
Ben kesin cikacak gozuyle bakmaya basladim .. Gecen hamilelikteki gibi
Keske beni sasirtsa :))

Neharcim arkadasina kocaman bir yuh demek istiyorum .. Oglum iki gun annemde kalsa burnumun diregi sizliyor ..
Iki yasina kadar yanimdan hic ayirmadim ...ve fulltime calismayi asla dusunmuyorum eevlatciklatimla vakit gecirmek istiyorum :))

Birgulcum sorma 1 gece ayri yatti ozlemden duramiyorum ..
Aksam konustum daha 3 gece daha yatmak istiyormus :)))) orda kuzenleri var cani sIkIlmiyor

Arabayla giderken , anne ben arabanin icinde kalp oldugunu dusundum diyor , nedenki dedim
Cevap : seni bide babami bide kardesimi ozluyecegim icin:))))
Aklimdan cikmadi bu cumle .. Kesin tomla jerry cizgi filminde gormustur :))))

günaydın çocuktan ayrı kalmak gerçekten çok zor.hele onun kokusunu aldıktan sonra nasıl bırakacaksınız zaten emziriyor olacak.ben sağlık nedeniyle 15 gün ayrı kalmıştım oğlumdanda çok zordu.benim oğlumda bazaen babannede kalıyor ayda yılda1 gece o fena olmuyor hani

selayhuscum ogün temizlik yaptım biraz öyle birşey kaldırmadım ama arkasındanda sıcağa yakın bir duşa girdim sanıyorum ondan anlattım böyle böyle diye olabilir bunlar hep sebep ilişkidende olabilir dedi gerçi kanamam olduğunda ilşki olmamıştı ama bilemiyorum bol bol yat dinlen dedi öyle yapıyoruz bakalım dün durdu şükür kanama leke kalmadı ama ben 1 2 hafta daha doktoruma gidene kadar böyle yatmayı planlıyorum

gunaydın canımmm ayy yerım yaa onu laflarna bak maşallahhhhh nasılda bilmişşş

sanirim bu dönemlerde daha dikkatli olmaliyiz canim ....
bende persembe günü evi temizledim , sonra misafirim geldi.. gece bacaklarim cok agridi..
kendimizi dinc hissetip yükleniyoruz , ama sanirim eski fitligimiz yok artik :)

gunaydın canımmm ayy yerım yaa onu laflarna bak maşallahhhhh nasılda bilmişşş

nasilsin filizcim , görüsemiyoruz :)) ... isim düsündünmü pembe insancigina :)

bende aynı senin gibi düşünüyorum işide bırakmayı düşünüyorum Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Selin ismini de severim :))) kızım olursa inş. Bizimde gözümüze soktu pipiyi ama topikte herkesin üstüste gelmiş cinsiyet değişikliği çok ilginç siz nasılsınız bebişinle herşey yolundadır umarım.

sanirim bu dönemlerde daha dikkatli olmaliyiz canim ....
bende persembe günü evi temizledim , sonra misafirim geldi.. gece bacaklarim cok agridi..
kendimizi dinc hissetip yükleniyoruz , ama sanirim eski fitligimiz yok artik :)

kesinlikle buna katılıyorum , bugüne kadar hiç bir sıkıntım yok diye mutlu mesut herşeyi yapıyordum ama gözüm korktu artık hayatta..

slm tatlı annişler
bizimde bugün şeker yüklememiz vardı çok şükür
verdik kanı bitti yrn alırım sonuçları bugün daha çıkmamam
hava çoooooook sıcak çok zor içtim o şekerli suyu öğüre öğüre

benimde geceleri çok burnum tıkanıyor
bütün camları açıyorum genede havasız geliyor
eşime dedim damda yatmak istiyorum ben böyle
püfür püfür bi dam olsa ohhhhhhhhh

kızlar ya bana annemler dedi ki iyi aldığın hastane çıkışını koyma hastane çantana, hastane iyi temizler mi bebeği, ayrıca ilk tuvaletide bulaşabilir o zor mu çıkıyomuş nedir tam anlamadım o kısmı vasat bişey koy dediler :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…