arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Ben 8 aydır çalışıyorum istanbulda yaşıyoruz benim ailem ve eşimin ailesi vanda bebek doğduktan sonra yasal iznimi kullandıktan sonra nasıl yapacam bilmiyorum annem birkaç ay bakarım sonra götüreyim diyor ya işi temelli bırakacam yada biraz burda biraz orda büyütücez of çok uzak
anneciklerim hepinize günaydin tünaydin....
kuzucuklarinizada ayrica selamlar :))
randevum gecen haftaymis dalginlik olarak bu haftaya kaydetmisim
bugun doktorumu aradim yeni randevu almak icin malesef 2 hafta tatile cikmis...
seker ve kan testi yapilacaktimoralim cok bozuldu randevu kacirmak hic yaptigim sey degildi..
randevusu olan arkadaslar iyi gecer insallah..
IS yerine yorgun gelen /giden arkadaslar bendende ayniyim..
Ana okulunun kapali olusuda elimi kolumu bagladi , oglumu dün anneme birakip geldim 70 km yol ,sali günüde calisiyorum ,artik carsamba günü alabilirim ..
evim onsun cok sessiz oluyor vidi vidi konusmasini kafami sisirmesini özlüyorum minik kaplumbagamin :))
Annelik cok güzel bir duygu yaaa , rabbim herkese nasip etsin ....
Zaten evlat sahibi olan anneler bilirler, hamile olan arkadaslarimda simdiden rabbim öyle bir bag sevgi vermiski onlara karsi, dogduklarinda bu kat kat artiyor.. dünyanin en degerli varliklari..
hicbirseye degisilmeyecek insanciklar karsiliksiz cikarsiz seven melekler
sevgi yüklüyum bugun icimden yazdikca yazasim geliyor :)
Emtucum geçmiş olsun canım Allaha emanet kuzularımız
Selaycım her şeyde bi hayır vardır canımmm
Şu bebeğimi aileme bırakma durumları çok can sıkıcı. Biraz ağır olacak ama bakamayacağın çocuğu doğurmayacaksın arkadaş. Benim de bi arkadaşım 5 aylık kızını taaa 1000 km uzaklıkta bi şehirde annesine bıraktı. Koca bi yuhhh çektim. Hani sağlık sorunu vs olur tamam ama facede bi resimler paylaşıyolar eşiyle çat orda çat burda havuzlarda tatillerde denizlerde. Kendi anneliğinizi geçtim, o minnacık yavrunun ne kadar çok ihtiyacı vardır annesine... Daha kucağıma almadım, evlat sevgisinin 10 da 1ini anca tadıyorumdur belki ama şimdiden düşünüyorum benden başkası kucağına alırsa naparım diye... Yazık çok yazıkkkkk
Günaydin güzellikler ..
Herkeslere guzel bir gun dilerim ...
Arabayla giderken , anne ben arabanin icinde kalp oldugunu dusundum diyor , nedenki dedim
Cevap : seni bide babami bide kardesimi ozluyecegim icin:))))
Aklimdan cikmadi bu cumle .. Kesin tomla jerry cizgi filminde gormustur :))))
sanirim bu dönemlerde daha dikkatli olmaliyiz canim ....selayhuscum ogün temizlik yaptım biraz öyle birşey kaldırmadım ama arkasındanda sıcağa yakın bir duşa girdim sanıyorum ondan anlattım böyle böyle diye olabilir bunlar hep sebep ilişkidende olabilir dedi gerçi kanamam olduğunda ilşki olmamıştı ama bilemiyorum bol bol yat dinlen dedi öyle yapıyoruz bakalım dün durdu şükür kanama leke kalmadı ama ben 1 2 hafta daha doktoruma gidene kadar böyle yatmayı planlıyorum
gunaydın canımmm ayy yerım yaa onu laflarna bak maşallahhhhhnasılda bilmişşş
Bizimde tam tersi biz vandayız annemler ve eşimin ailesi istanbulda. Bende 7 aydır çalışıyorum ve aynı teklifi annemde bana yaptı. Kesinlikle hayır dedim. Yani anlamıyorum o da bir anne ama bu teklifi bana nasıl yapabiliyor. Anne evladından ayrılır mı ya??? Hele de bebekken... Bütün izinlerimi kullanıcam ücretli ücretsiz gerekirse dışardan bakıcı tutucam ama bebeğimi kendi yanımdan ayırmaya hiç niyetim yok....
gecmis olsun ... bazen bendede kipir kiipir hic durmuyor , masallah onlara :))
Insallah güzel gecer pazartesi kontrol, hasret giderirsin minigin ...
benim ilk hamileligimde cikmisti canim seker yani tam sinirdaydim .. biraz dikkat ettim sadece baska birsey yapmama gerek kalmadi sükür , oglum biraz iriydi sadece :) ama oda aileden gelen birseymis, esimin tarafinda bebekler hep masallah iri doguyorlar :)))
selim e alternatif selin i düsün sence ben :))) vahsim..
ben sanmiyorum canim pipi gözüktüyse kesindir artik.. Bizim pipiyi gözümüze gözümüze soktu yavrusum :))
sendede öyledir :)
sanirim bu dönemlerde daha dikkatli olmaliyiz canim ....
bende persembe günü evi temizledim , sonra misafirim geldi.. gece bacaklarim cok agridi..
kendimizi dinc hissetip yükleniyoruz , ama sanirim eski fitligimiz yok artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?