kızlar ya bana annemler dedi ki iyi aldığın hastane çıkışını koyma hastane çantana, hastane iyi temizler mi bebeği, ayrıca ilk tuvaletide bulaşabilir o zor mu çıkıyomuş nedir tam anlamadım o kısmı vasat bişey koy dediler :44::44::44:
cnm bnm görümcem 8 ay önce dogum yaptı bende hastanedeydim hatta o ilk kakayı ben temizledim
hakkaten bütün sırtına kadar bulaşmıştı simsiyah böyle sıvı neyse içini komple değiştirdik üstü
gene aynı kaldı,bide ztn 2takım istiyorlar biri kirleniyor 2.yi giydiriyorsun
sen gene hangisiyle görmek istiyosan
yok bende zaten 2 tane götürcem de işte vasat koy dediler bana bilemedim bende ..........
canım deneyimli anniş demişsin ama ben de fikrimi söyleyeyim yaaa
Canım ben de düşünmüyorum hastane çıkışımızı götürmeyi. Aziz bebeden aldım,hani iyi para da saydımAma parayı geçtim 0-3 ay aldık biz ve inanılmaz büyük, ayrıca da gri-lacivert...ben bu takım yerine 2-3 tane şu bebitofun 5li setlerinden götürcem.minicikler onlar hem de beyazlı..hastane çıkışını da eve gelince temiz temiz giydircem. Doğru söylemişler yani
canım iyiyim cok sukur sen nasılsınn.. ınan ısım konusunda cok kararsızım eşimle basta konusmustuk kız olursa o koycak erkek olursa ben bende hep erkek hıssedıyordum
nasilsin filizcim , görüsemiyoruz :)) ... isim düsündünmü pembe insancigina :)
kızlar ya bana annemler dedi ki iyi aldığın hastane çıkışını koyma hastane çantana, hastane iyi temizler mi bebeği, ayrıca ilk tuvaletide bulaşabilir o zor mu çıkıyomuş nedir tam anlamadım o kısmı vasat bişey koy dediler :44::44::44:
bence çocuğun ilk görüntüsüde önemli ama yaa poz vercek herkese ilk bakış :))zor bişwy değil gelince çıkar yıkansınfeda olsun onlara beee
gecmis olsun canim...Selam herkese, dün Dr. a gittim idrar yolu enfeksiyonu ıcın Azosilin antibiyotik basladık,bol suya ütülü iç çamaşırına devam.
Ve oğlumu gördüm:) benim akıllım şuan makat geliş pozisyonunda bakalım dönecekmi...
sükür rabbime su an icin hersey yolunda gidiyor..Selin ismini de severim :))) kızım olursa inş. Bizimde gözümüze soktu pipiyi ama topikte herkesin üstüste gelmiş cinsiyet değişikliği çok ilginçsiz nasılsınız bebişinle herşey yolundadır umarım.
canim o kaka rengi cikmiyor..kızlar ya bana annemler dedi ki iyi aldığın hastane çıkışını koyma hastane çantana, hastane iyi temizler mi bebeği, ayrıca ilk tuvaletide bulaşabilir o zor mu çıkıyomuş nedir tam anlamadım o kısmı vasat bişey koy dediler :44::44::44:
herkese merhaba gusel annelerrrrrrrrrrrrrr ve mınıslerıııııı
Eki Görüntüle 762796 iremcim bak benim hastane çıkışı takımım bu
Eki Görüntüle 762799 Eki Görüntüle 762801 ama ben bunları götürmeyi düşünüyorum, yenidoğan bunlar çünkü,özellkle de grili kırmızılıya bayılıyorum zaten. Ekstradan çorabını,iç zıbınını ve battaniyesini de koydukmu ohhh misss
canim o kaka rengi cikmiyor..
Şimdi kızlar bişey dicem hastane çıkışıyor alalım ama hastanede değil evde mi giydirelim diyorsunuz hastanede 5 li set yeter diyorsunuz doğru anladım sanırım peki hastane çıkışı hiç almasak olur mu o zaman 5li 3lü setlerden alsak sadece
şimdi kızlar bişey dicem hastane çıkışıyor alalım ama hastanede değil evde mi giydirelim diyorsunuz hastanede 5 li set yeter diyorsunuz doğru anladım sanırım peki hastane çıkışı hiç almasak olur mu o zaman 5li 3lü setlerden alsak sadece
gecmis olsun canim...
daha döner annesi o :)
sükür rabbime su an icin hersey yolunda gidiyor..
hissediyorum pasami fikir fikir icimde oynuyor...
canim o kaka rengi cikmiyor..
selam güzellik hosgeldin
canım iyiyim cok sukur sen nasılsınn.. ınan ısım konusunda cok kararsızım eşimle basta konusmustuk kız olursa o koycak erkek olursa ben bende hep erkek hıssedıyordumerkek olursa ben koycam dedim sımdı o idil istıyor ben derin yada hazal ıstıyorum bakalım sonu nereye varıcak =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?