2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cnm bnm görümcem 8 ay önce dogum yaptı bende hastanedeydim hatta o ilk kakayı ben temizledim
hakkaten bütün sırtına kadar bulaşmıştı simsiyah böyle sıvı neyse içini komple değiştirdik üstü
gene aynı kaldı,bide ztn 2takım istiyorlar biri kirleniyor 2.yi giydiriyorsun
sen gene hangisiyle görmek istiyosan

yok bende zaten 2 tane götürcem de işte vasat koy dediler bana bilemedim bende ..........

yok bende zaten 2 tane götürcem de işte vasat koy dediler bana bilemedim bende ..........

canım deneyimli anniş demişsin ama ben de fikrimi söyleyeyim yaaa
Canım ben de düşünmüyorum hastane çıkışımızı götürmeyi. Aziz bebeden aldım,hani iyi para da saydım Ama parayı geçtim 0-3 ay aldık biz ve inanılmaz büyük, ayrıca da gri-lacivert...Ben bu takım yerine 2-3 tane şu bebitofun 5li setlerinden götürcem.Minicikler onlar hem de beyazlı..Hastane çıkışını da eve gelince temiz temiz giydircem. Doğru söylemişler yani

merhaba hanımlar nasılsınız tabletimdeki sorun yüzünden kk giremiyorum eşimden pc sini kaçırdımda öyle giriyorum şimdi nasılsınız bakalım herşey yolundadır inşallah biz kızımla çok iyiyiz annesini uyutmuyor artık tekmeleriyle :) şimdiden alş uykusuzluğa diyor sanırım

Selam herkese, dün Dr. a gittim idrar yolu enfeksiyonu ıcın Azosilin antibiyotik basladık,bol suya ütülü iç çamaşırına devam.
Ve oğlumu gördüm:) benim akıllım şuan makat geliş pozisyonunda bakalım dönecekmi...

tatlım tecrübeden kastım, sohbet arasında dediler bana o tuvalet olayını çok çözemedim zor çıktığı için dediler galiba sende biliyorsan sende tecrübelisin Ben zaten iç zıbın falan almıştım yeni doğan için belki hastane çıkışınında iç zıbınını alırım çantaya üste kıyafet almıştım iki tane alırım hastane çıkışının kini almam ......

nasilsin filizcim , görüsemiyoruz :)) ... isim düsündünmü pembe insancigina :)
canım iyiyim cok sukur sen nasılsınn.. ınan ısım konusunda cok kararsızım eşimle basta konusmustuk kız olursa o koycak erkek olursa ben bende hep erkek hıssedıyordum erkek olursa ben koycam dedim sımdı o idil istıyor ben derin yada hazal ıstıyorum bakalım sonu nereye varıcak =))

bence çocuğun ilk görüntüsüde önemli ama yaa poz vercek herkese ilk bakış :))zor bişwy değil gelince çıkar yıkansın feda olsun onlara beee

İremcim bak benim hastane çıkışı takımım bu
Ama ben bunları götürmeyi düşünüyorum, yenidoğan bunlar çünkü,özellkle de grili kırmızılıya bayılıyorum zaten. ekstradan çorabını,iç zıbınını ve battaniyesini de koydukmu ohhh misss

gecmis olsun canim...
daha döner annesi o :)

sükür rabbime su an icin hersey yolunda gidiyor..
hissediyorum pasami fikir fikir icimde oynuyor...

canim o kaka rengi cikmiyor..
herkese merhaba gusel annelerrrrrrrrrrrrrr ve mınıslerıııııı

selam güzellik hosgeldin

çok güzeller tatlım , bende 10 lu takımı ara renk aldım ama bir tane kız rengi alcam onu götürürüm birde aldığım iç zıbınla bir takım oh mis olacak

canim o kaka rengi cikmiyor..

hah işte bende böyle bişey anladımda sohbet arasında kaka muhabbetini uzatamadım Bana sadece özeti iyiyi götürme dediler netleşti şimdi kafamda sağol canım , ben kızçeme cicili bir takım alayım ucuz yollusundan pahalıyı eve gelenler için giyinsin mankenim

selam annişler nasılsınız bakalım

canım bende nehar gibi düşünüyorum, 5'li takımlardan koyucam hastane için eve gelince de
miss gibi giysin kızım hastane çıkışına,

Şimdi kızlar bişey dicem hastane çıkışıyor alalım ama hastanede değil evde mi giydirelim diyorsunuz hastanede 5 li set yeter diyorsunuz doğru anladım sanırım peki hastane çıkışı hiç almasak olur mu o zaman 5li 3lü setlerden alsak sadece

evet canım aynen öyle. Zaten benim aldığım hastane çıkışı yenidoğan değil 0-3 ay ve biraz da rengi koyu. O yüzden 5li setler yeni doğan olduğu ve zıbın takımı olmasından dolayı bana mantıklı geldi. Hem baksana ilk kakaları da bulaşırsa çıkmıyomuş. Hastane çıkışı hiç alınmasa da olur neden olmasın. Haaa battaniyesi var içinde takım olarak o kısmı güzel. Ama bu 5li setlere uygun battaniye,iç zıbın,çorap, çıtçıtlı body uydurup öyle götürcem hastaneye. 2 takım almıştım zaten 2 takım daha alırım tamam.

artık çok geç ben aldım Ama şu çıkmama olayı tırstırdı hem battaniyesiyle falan 10 lu takım daha uyguna geliyo evde kullansın bence sakınca yok kafamda netleşti şimdi durum ...

al bendende o kadar canim :) hala kararsisiz
enes demistik ama nasil desem ,enes ismi güzel hos ama bana yalin geliyor birazcik..
böyle agzi dolduracak birseyler olsun istiyorum anlatabildimmi bilmiyorum...

Tolga, Yasin , toygar gibi
birde yabanci ülkede biraz düsnüyorsun isimlerin okunusunu falan..
hazal ve derin cok hoslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…