2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hoşgeldin canım bende henüz pıtırcığımı göremedim sadece keseyi gördüm inşallah pıtırcığımı ve kalp atışlarını duyarım

herkes de cok farkli oluyor belirtiler. ilk 5. haftaya kadar benimde hic belirtim olmadi sadece midem yandi. 6. haftada mide bulantisi basladi ama hic durmamaksizin. simdi bu hafta hem mide bulantisi hemde yanma var. gece asit geliyor bogazima, hamile reflüsü diyorlar. üstüne üstlük üsütmüsüm bademciklerim sis.

yani herkes farkli yasiyor.. bebegi görememenin nedeni gec döllenme olabilir. doktorlar haftayi son regl gününe göre aliyorlar ama döllenmen cok gec olabilir...endise etme sakin. hayirlisiyla zamani gelince oda görünür..

Valla bana da 28 i dedi ama dün 25 ine aldim :-D
Yarinda aslinda baska bir hastaneden randevu alasim var, yarin doğum günüm de bebisimin kalp atışı ile katlayim diyorum :-D

Bana kalsa hergün gideyim doktora kan tahlilleri ultrason falan hepsi yaptırayım hergün bana gebesin denilsin ama nerdeeeee :)))

merhaba kızlarr
buraya yazıyorum ama hamile falan deqilim malesef
reqlime 4 gün var bir sürü belirtide var ama biliyorum hepsi psikolojik...reql aqrılarımda başladı...sadece sizlere özendiqim için yazıyorum..çok şanslısınız..Rabbim saqlıkla kucaqınıza almayı nasip etsin kızlar..amin..

merhaba hanimlarr herkeze iyi gunler dilerim..bugun dr kontrolumuz vardi bebegimizin kalp atisini gorduk ama duyamadik cunki cok kucuktu..2 mayisa tekrar randevumuz var.. insallah hayirli haberler aliriz ozaman bebesimizde buyur allahimin izni ilee mutterpassimizida alicaz :))) dua edin bana olurmu hanimlar.. bende hepinize dua ediorumm dunde 4444 tefriciye duami bitirdim rahatladim 1 haftada bitti allahima sukurler olsun..yuce rabbimin izni ile evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza almamizi nasip eyler..

soal sekerimmm, vakti saati gelince Rabbim sanada vericek insalllah... dualarindan asla vazgecme...

Bu arada herkeze gunaydin anneler ve mercimekleri.
Bugün kontrolü olan anneler güzel haberlerle gelin inşallah.
Kizlar topigimizin ablasindan haber alan varmi ( Puffy)
kizlar bu migde bulantisina cok takiliyorsunuz. Biz 3 kardesiz annemin hic bulanmamis, iki teyzemin hic bulanmamis ki birinin 3 birinin 5 çocuğu var. Kiz kardeşim 10 ay önce doğum yapti hiç migdesi bulanmadi 55cm 3kilo470 gr doğdu teyzesinin ay parcasi maşallah cokda saglikli anne karninda bile gelisimi haftadinin önünde gidiyordu. Yurumeye basladi 4 dişimiz var ve hiç susmuyor yakinda konusacak insallah. Migdesi bulanmayanlar nolur buna takilmayin

hos geldin canim hayirli olsun senin de bebisin :)

hey maşşallahh :)) 1 dilim kızarmış ekmek ve 2 zeytin :) bizim bu sabahın özeti.. nası yiosun nası canın istiyoo anlat bize de....

Hoşgeldin canım bende henüz pıtırcığımı göremedim sadece keseyi gördüm inşallah pıtırcığımı ve kalp atışlarını duyarım

hoşbuldum ,

migren hastasıyım mide bulantısı nasıl berbat ne zor bir illet olduğunu biliyorum en korktuğum da mide bulantısı

bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum bir sürü test verdi doktor bana ama özel hastanede çok tuttuğu için testler devlet hastanesinde yaptırdım bugün hatta kadın doğumda yer olmadı için enfeksiyon bölümünden randevu enfeksiyon doktoruna yazdırdım testleri

yarın sonuçları alıp cumartesi kendi doktoruma götüreceğim

Bana kalsa hergün gideyim doktora kan tahlilleri ultrason falan hepsi yaptırayım hergün bana gebesin denilsin ama nerdeeeee :)))

Geçen gün kızlardan biri yazmisti topik olarak para toplayip ultrasyon makinesi alalim diye, cok güldüm sonra bi farkettimmki alinsa nasil olur diye düşünüyorum :-D

mrb kızlarr dün işden gelidkten sonra bende pembe ile açık kahve arası bi akıntı geldi çok endişelendim çünki iki kez düşük ve bir kezde dış gebelik yaşadım ( erkenden yattım dinleneyim diye şükür kana felan yokk ama gece bir ara burun tıkanıklığıyla kalktım wcye birden lavobonun önü kan doldu meğerse burnum kanamış gece bugün işe gitmedim drumu aradım benim gıda alerjim olduğunu söylemişdi tavuk kültür mantarı şarküteri ürünleri yasakdı yedinmi dedi bende iş yerinde mantar çorbası ve tavuk dönerdende çok az yemişdim asla iş yerinde yeme diyor anlayacağınız işi bırakacağım böyle olmuyor..:2:

Gözün ayfin canim darisi biz bekleyenlere. Allah kabul etsin dualarini kabul etdin inşallah

evet malesef inşallah bu sefer sıkıntısız görürüz
aslında okuduğum forumlardan birinde bir amerikalı ultrason uzmanı yazmıştı
teknoloji gereğinden o kadar fazla gelişti ki çok fazla endişeye neden oluyor
ay şu günlükte kese gözüktü mü şu günde kalp atısı duyabilecek miyiz
ablamın kücük oglu 13 yasında o diyor biz 3 aya kadar hic kalp atısı filan duymuyorduk diyor
3. ayda gidiyorduk diyor
kendimizi düsünelim
ben 31 yasındayım bizim zamanımızda
adet görmüyorlardı aa hamileyiz ne ultrason ne bir sey bir daha 9 ay sonra masallah kızınız oldu/oglunuz oldu
teknoloji gelisti bizim endisemiz arttı
hepimiz kutu kutu haplar folikasitler progesteronlar vsler
kalp atısını duyucaz insallah sonra
yok 11-14. hafta tahlihleri stresti onu atlatıcaz hayırlısıyla 20. hafta taraması vs vs
endişe üstüne endişe
hamilelikten keyif alamaz olduk
endişeler yüzünden

ben tatlı bişey hiç yiyemiyorum..
kusmuyorum ama midem hep kötü...

tatlı yeme zaten
ne sana ne bebişe faydası var.
şeker en büyük düşman hamilelikte daha da tehlikeli
şeker ihtiyacımızı yaş ve kuru meyveden almak lazım
tabi arada küçük kacamaklara göz yummak lazım ne de olsa hamileyiz ama yiyemiyorsan canın cekmiyorsan en güzeli

burun kanaması bendede var canım ama su gibi kanamıyor topak topak. o sanırım bebeğin kalbi gelişirken oluomuş

banada doktorum iş yerinde yeme dedi. ama domates salatalıktanda usandım. dışardan söliyim dedim oda sağlıksız ne yapcam bilmiorum. biraz önce azcık domates çorbasıyla bulgur pilavı yedim. ölcem bulantıdan. ki normalde çok iştahlı bi insandım. acıkmayı özledim bişeyleri canım isteyerek tadını çıkara çıkara yemei özledim daha şimdide böle bulantısı 9 ay devam edenler varmış. bu arada 1 kilo vermişim. karnım şiş ama doru düzgün bişey yiyemiyorum önceden derdim benim boğazım hamile kalınca ikiye katlanır canım neler neler ister die şimdi hiçbişeyi gözüm görmüo herşeyden tiksinir oldum

Canım bende yıllar sonra gebe kalmayı başardı. Bu bile benim için bir umut inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder sende en kısa zamanda yavruna kavurşun canım inşallah
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı kalp atışını duyacakların başına
Geçen gün kızlardan biri yazmisti topik olarak para toplayip ultrasyon makinesi alalim diye, cok güldüm sonra bi farkettimmki alinsa nasil olur diye düşünüyorum :-D
Bende katılıyorum ultrason alma fikrine :)))) artık 5 dk da bir bakarız :)))
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım bende troid hastasıyım tuzsuz ye elinden geldiğince diyor ama canım aksi gibi hep tuzlu şeyler istiyor aslında tatlıyı çok severim ama (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…