herkese merhaba ,
bende kasım annesi olacağım sürekli yazdıklarınızı okuyorum fakat hiç yazmadım şimdiye kadar
bende keseyi görüp henüz bebişi göremeyenler denim :26:
mide bulantım vs hiç bir belirtim yok sadece çok fazla yoruluyorum o kadar eee belirti olmayınca kendimi hamile gibi de hissetmiyorum
herkese merhaba ,
bende kasım annesi olacağım sürekli yazdıklarınızı okuyorum fakat hiç yazmadım şimdiye kadar
mide bulantım vs hiç bir belirtim yok sadece çok fazla yoruluyorum o kadar eee belirti olmayınca kendimi hamile gibi de hissetmiyorum
5 kişi olduk yok mu artıran desene pazartesi günü topik hareketli olacak :)))
Valla bana da 28 i dedi ama dün 25 ine aldim :-D
Yarinda aslinda baska bir hastaneden randevu alasim var, yarin doğum günüm de bebisimin kalp atışı ile katlayim diyorum :-D
Ben öğretmenim tatlım ama ne raporu ki ?aranızda devlet memuru varmı? rapor konusuyla ilgili bir iştişare yapmak istiyorum. ayyy çok kibar konuştum:)))))))))
merhaba kızlarr
buraya yazıyorum ama hamile falan deqilim malesef
reqlime 4 gün var bir sürü belirtide var ama biliyorum hepsi psikolojik...reql aqrılarımda başladı...sadece sizlere özendiqim için yazıyorum..çok şanslısınız..Rabbim saqlıkla kucaqınıza almayı nasip etsin kızlar..amin..
soal sekerimmm, vakti saati gelince Rabbim sanada vericek insalllah... dualarindan asla vazgecme...
herkese merhaba ,
Bizimm kasim analari tembel cikti yahuuu
Yatiyonumu bu saate kadarrr
Biz kaldik
Bir bardak limonlu pekmezimizi ictik
Findik ceviz badem yedik
Ananasimizi yeduk bir dilim
Balli zeytinli sütlü kahvaltimizida ettik
Biz goz atalim kizlar gelmismi dedik
Hoşgeldin canım bende henüz pıtırcığımı göremedim sadece keseyi gördüm inşallah pıtırcığımı ve kalp atışlarını duyarım
herkes de cok farkli oluyor belirtiler. ilk 5. haftaya kadar benimde hic belirtim olmadi sadece midem yandi. 6. haftada mide bulantisi basladi ama hic durmamaksizin. simdi bu hafta hem mide bulantisi hemde yanma var. gece asit geliyor bogazima, hamile reflüsü diyorlar. üstüne üstlük üsütmüsüm bademciklerim sis.
yani herkes farkli yasiyor.. bebegi görememenin nedeni gec döllenme olabilir. doktorlar haftayi son regl gününe göre aliyorlar ama döllenmen cok gec olabilir...endise etme sakin. hayirlisiyla zamani gelince oda görünür..
Bana kalsa hergün gideyim doktora kan tahlilleri ultrason falan hepsi yaptırayım hergün bana gebesin denilsin ama nerdeeeee :)))
merhaba hanimlarr herkeze iyi gunler dilerim..bugun dr kontrolumuz vardi bebegimizin kalp atisini gorduk ama duyamadik cunki cok kucuktu..2 mayisa tekrar randevumuz var.. insallah hayirli haberler aliriz ozaman bebesimizde buyur allahimin izni ilee mutterpassimizida alicaz :))) dua edin bana olurmu hanimlar.. bende hepinize dua ediorumm dunde 4444 tefriciye duami bitirdim rahatladim 1 haftada bitti allahima sukurler olsun..yuce rabbimin izni ile evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza almamizi nasip eyler..
burda çoğumuzun kaybı var ..ne kadar üzücü...
benimde iki düşüğümde bebeğin kalp atışı alınmadı..
şimdi elim ayağım buz kesiyor... Allahım inş. nasip eder yavrularımızı bu defa..
ben 4+3 ken gittim..küçücük bir kese vardı..şimdi ittiğimde 6+3 olucam görünür mü bilmiyorum..
Allah tamamına erdirsin inş. hepimizin hamileli,ğini..
sağlıkla kucağımıza alıp ,huzurla büyütelim yavrularımızu..amin
ben tatlı bişey hiç yiyemiyorum..
kusmuyorum ama midem hep kötü...
mrb kızlarr dün işden gelidkten sonra bende pembe ile açık kahve arası bi akıntı geldi çok endişelendim çünki iki kez düşük ve bir kezde dış gebelik yaşadım( erkenden yattım dinleneyim diye şükür kana felan yokk ama gece bir ara burun tıkanıklığıyla kalktım wcye birden lavobonun önü kan doldu meğerse burnum kanamış gece bugün işe gitmedim drumu aradım benim gıda alerjim olduğunu söylemişdi tavuk kültür mantarı şarküteri ürünleri yasakdı yedinmi dedi bende iş yerinde mantar çorbası ve tavuk dönerdende çok az yemişdim asla iş yerinde yeme diyor anlayacağınız işi bırakacağım böyle olmuyor..:2:
Canım bende yıllar sonra gebe kalmayı başardı. Bu bile benim için bir umut inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder sende en kısa zamanda yavruna kavurşun canım inşallahmerhaba kızlarr
buraya yazıyorum ama hamile falan deqilim malesef
reqlime 4 gün var bir sürü belirtide var ama biliyorum hepsi psikolojik...reql aqrılarımda başladı...sadece sizlere özendiqim için yazıyorum..çok şanslısınız..Rabbim saqlıkla kucaqınıza almayı nasip etsin kızlar..amin..
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı kalp atışını duyacakların başınamerhaba hanimlarr herkeze iyi gunler dilerim..bugun dr kontrolumuz vardi bebegimizin kalp atisini gorduk ama duyamadik cunki cok kucuktu..2 mayisa tekrar randevumuz var.. insallah hayirli haberler aliriz ozaman bebesimizde buyur allahimin izni ilee mutterpassimizida alicaz :))) dua edin bana olurmu hanimlar.. bende hepinize dua ediorumm dunde 4444 tefriciye duami bitirdim rahatladim 1 haftada bitti allahima sukurler olsun..yuce rabbimin izni ile evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza almamizi nasip eyler..
Bende katılıyorum ultrason alma fikrine :)))) artık 5 dk da bir bakarız :)))Geçen gün kızlardan biri yazmisti topik olarak para toplayip ultrasyon makinesi alalim diye, cok güldüm sonra bi farkettimmki alinsa nasil olur diye düşünüyorum :-D
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım bende troid hastasıyım tuzsuz ye elinden geldiğince diyor ama canım aksi gibi hep tuzlu şeyler istiyor aslında tatlıyı çok severim amamrb kızlarr dün işden gelidkten sonra bende pembe ile açık kahve arası bi akıntı geldi çok endişelendim çünki iki kez düşük ve bir kezde dış gebelik yaşadım( erkenden yattım dinleneyim diye şükür kana felan yokk ama gece bir ara burun tıkanıklığıyla kalktım wcye birden lavobonun önü kan doldu meğerse burnum kanamış gece bugün işe gitmedim drumu aradım benim gıda alerjim olduğunu söylemişdi tavuk kültür mantarı şarküteri ürünleri yasakdı yedinmi dedi bende iş yerinde mantar çorbası ve tavuk dönerdende çok az yemişdim asla iş yerinde yeme diyor anlayacağınız işi bırakacağım böyle olmuyor..:2:
Gözün ayfin canim darisi biz bekleyenlere. Allah kabul etsin dualarini kabul etdin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?