evet hepimiz havalarda uçarak dönelim evimize inş.5 kişi olduk yok mu artıran desene pazartesi günü topik hareketli olacak :)))
hehe ben yazmıştım..siz düşünün bu dediğimi yoksa belirti aramaktan deliricezGeçen gün kızlardan biri yazmisti topik olarak para toplayip ultrasyon makinesi alalim diye, cok güldüm sonra bi farkettimmki alinsa nasil olur diye düşünüyorum :-D
evet malesef inşallah bu sefer sıkıntısız görürüz
aslında okuduğum forumlardan birinde bir amerikalı ultrason uzmanı yazmıştı
teknoloji gereğinden o kadar fazla gelişti ki çok fazla endişeye neden oluyor
ay şu günlükte kese gözüktü mü şu günde kalp atısı duyabilecek miyiz
ablamın kücük oglu 13 yasında o diyor biz 3 aya kadar hic kalp atısı filan duymuyorduk diyor
3. ayda gidiyorduk diyor
kendimizi düsünelim
ben 31 yasındayım bizim zamanımızda
adet görmüyorlardı aa hamileyiz ne ultrason ne bir sey bir daha 9 ay sonra masallah kızınız oldu/oglunuz oldu
teknoloji gelisti bizim endisemiz arttı
hepimiz kutu kutu haplar folikasitler progesteronlar vsler
kalp atısını duyucaz insallah sonra
yok 11-14. hafta tahlihleri stresti onu atlatıcaz hayırlısıyla 20. hafta taraması vs vs
endişe üstüne endişe
hamilelikten keyif alamaz olduk
endişeler yüzünden
tatlı yeme zaten
ne sana ne bebişe faydası var.
şeker en büyük düşman hamilelikte daha da tehlikeli
şeker ihtiyacımızı yaş ve kuru meyveden almak lazım
tabi arada küçük kacamaklara göz yummak lazım ne de olsa hamileyiz ama yiyemiyorsan canın cekmiyorsan en güzeli
merhaba kızlarr
buraya yazıyorum ama hamile falan deqilim malesef
reqlime 4 gün var bir sürü belirtide var ama biliyorum hepsi psikolojik...reql aqrılarımda başladı...sadece sizlere özendiqim için yazıyorum..çok şanslısınız..Rabbim saqlıkla kucaqınıza almayı nasip etsin kızlar..amin..
saol canim tesekkur ederim..hayirlisi ile sizlerde duyar gorursunuz insallah..
hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
oyyy hadi maşallaaaaaahhh darısı benim başıma
Ya ben de Listeye ismimi yazdırmak istiyorum nasıl yazacağım bilmiyorum
selam kızlar çok şiddetli olmayan karın ağrıları,geçen hafta görülen kahverengi lekelenmeler,dün yaptığım temizlik ve kızım Alazı (23 kg ) kucağımda taşımanın sonucunda dün akşam kanamam oldu.hemen dr.a koştuk. dr. tutunma kanamasına benziyor bu ama yinede dikkat istirahat dedi.düşük önleyicihap ve karın ağrısı için fitil verdi.ancak asıl kendi dr.uma sinir oldum uyuzzzzzzz. en son gittiğimde lekelenme ve karın ağrımdan şikayet ettiğimde dikkat et düşmesin dedi de düşük önleyici hap niye vermedi bana? neyse kızlar bana ve bebişime dua edin ne olur bizde ay sonunda kalp atışlarımızı görebilelim
Canım gurbetgüzeline msj at listeye ekleyecektir adınıYa ben de Listeye ismimi yazdırmak istiyorum nasıl yazacağım bilmiyorum
Benimde akıntılarım var ama idrar yollarımı üşüttüğüm içinkızlar benım bı kaç gundur akıntım var krem rengı gıbı ama kokusuz kasıntı falan yok normal mı sızdede varmı:26:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktordan doktora değişiyor uyguladıkları yöntemler bilemeyiz kiselam kızlar çok şiddetli olmayan karın ağrıları,geçen hafta görülen kahverengi lekelenmeler,dün yaptığım temizlik ve kızım Alazı (23 kg ) kucağımda taşımanın sonucunda dün akşam kanamam oldu.hemen dr.a koştuk. dr. tutunma kanamasına benziyor bu ama yinede dikkat istirahat dedi.düşük önleyicihap ve karın ağrısı için fitil verdi.ancak asıl kendi dr.uma sinir oldum uyuzzzzzzz. en son gittiğimde lekelenme ve karın ağrımdan şikayet ettiğimde dikkat et düşmesin dedi de düşük önleyici hap niye vermedi bana? neyse kızlar bana ve bebişime dua edin ne olur bizde ay sonunda kalp atışlarımızı görebilelim
slm kasım anneleri nasılsınız ..
kızlar benım bı kaç gundur akıntım var krem rengı gıbı ama kokusuz kasıntı falan yok normal mı sızdede varmı:26:
kızlar ayakta uyuyorum ınanamazsınız.daha ısten cıkmaya 4 saat var.napıcam ben yaa
aynen ben de
özellikle yemeklerden sonra
kahve çay da icemiyoruz ki uykumuz açılsın
canım gecmıs olsun tatlım sen ve bebısın ıcın dualar okudum rabbım korusun ınsallah melaikeni dikkat et yat kalkma umarım yardımcı olucak bı yakının vardır... ayetel kursiyi dusurme dılınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?