2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
5 kişi olduk yok mu artıran desene pazartesi günü topik hareketli olacak :)))
evet hepimiz havalarda uçarak dönelim evimize inş.

Geçen gün kızlardan biri yazmisti topik olarak para toplayip ultrasyon makinesi alalim diye, cok güldüm sonra bi farkettimmki alinsa nasil olur diye düşünüyorum :-D
hehe ben yazmıştım..siz düşünün bu dediğimi yoksa belirti aramaktan deliricez

benim arkadaşım hamile olduğunu adetinin geçmesinden anladı..9 ay boyunca bir kez bile Dr.a gitmedi
evleri misdafir kaynar bir dak. oturmadı..
doğuma gittiğinde dr.trafiğe takılmıştı..ebeyle doğumunu dikişsiz bişekilde yaptı..
ben kendime bakıyorumda ohoooo elimden gelse dr.un evine taşınıcam:)
tatlı yemiyorum yani şerbetli filan
kabızlık için kuru kaysı incir yiyodum..şimdi bunları yazarken bile tiksinerek yazıyorum:)
işte onları yiyemiyorum..meyve suyunu işkenceyle içiyorum filan..ama tuzu elime döküp yalayasım var:)

inşallah canım Rabbim tez vakitte dilğine kavuştursunnn...

tşkler kızlar moral verdiniz aman ne yapayım bende bebeşim için yemeyeceğim canım çok istesede tutacaım boğazımıRabbim bebeğimi koruu aminnn.

PazartEsi ve sinem
Gotunuz aydin cnlar
Daha ismini kacirdigim guzel anne adaylari Allah tamsmina erfirsin insAllah
Filizim hayirli haberle gel bakalim

Kizlar bndemi 25 e alsam
Ama yok almiyim bi gunde 4-5 heyexan yeter
Bisen olnasin gun gun olsun dimi ama

kızlar benım bı kaç gundur akıntım var krem rengı gıbı ama kokusuz kasıntı falan yok normal mı sızdede varmı:26:

selam kızlar çok şiddetli olmayan karın ağrıları,geçen hafta görülen kahverengi lekelenmeler,dün yaptığım temizlik ve kızım Alazı (23 kg ) kucağımda taşımanın sonucunda dün akşam kanamam oldu.hemen dr.a koştuk. dr. tutunma kanamasına benziyor bu ama yinede dikkat istirahat dedi.düşük önleyicihap ve karın ağrısı için fitil verdi.ancak asıl kendi dr.uma sinir oldum uyuzzzzzzz. en son gittiğimde lekelenme ve karın ağrımdan şikayet ettiğimde dikkat et düşmesin dedi de düşük önleyici hap niye vermedi bana? neyse kızlar bana ve bebişime dua edin ne olur bizde ay sonunda kalp atışlarımızı görebilelim

canım gecmıs olsun tatlım sen ve bebısın ıcın dualar okudum rabbım korusun ınsallah melaikeni dikkat et yat kalkma umarım yardımcı olucak bı yakının vardır... ayetel kursiyi dusurme dılınden

Ya ben de Listeye ismimi yazdırmak istiyorum nasıl yazacağım bilmiyorum
Canım gurbetgüzeline msj at listeye ekleyecektir adını
kızlar benım bı kaç gundur akıntım var krem rengı gıbı ama kokusuz kasıntı falan yok normal mı sızdede varmı:26:
Benimde akıntılarım var ama idrar yollarımı üşüttüğüm için (( kokusuz olanlardan korkmayı. Deiliyor ama içini rahatlatmak için doktoruna sor bence
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktordan doktora değişiyor uyguladıkları yöntemler bilemeyiz ki
slm kasım anneleri nasılsınız ..

İyiyim canım ben sen nasılsın biraz mide bulantısı ve üşüme mevcut :))

yumurta akı gıbı kokusuz akıntı nolmalmiş tatlım hormonlarımız artıgı ıcın oluomus...ama bende sarı renkte kokulu var bugun doktora gttım fıtıl verdı gecmezse 3aydansonra daha kuvvetlı bısıler verırız dedı ınsallah gecer

canım gecmıs olsun tatlım sen ve bebısın ıcın dualar okudum rabbım korusun ınsallah melaikeni dikkat et yat kalkma umarım yardımcı olucak bı yakının vardır... ayetel kursiyi dusurme dılınden

allah razı olsun canım inşallah bir şey olmaz diye hep dua ediyorum .yardımcı olacak kimse yok ne yazıkki kayınvalidem yakınımda ama bildiği halde gelmedi.annemde yakın sayılır ama kardeşim rahatsız onunla ilgileniyor.yaa ev işi fln serdim zaten ama kızım rahat bırakmıyor sağolsun çocuk işte ilgi istiyor yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…