8-12 kg kilo artışı gebelikte normal.ben 54 le başladım ilk 3 ay bulantılardan dolayı kilo alamadım.sonraki 3 ayda maaaaşallah yani 10 kg aldım.çok ekmek hamur işi yememeye çalışıyorum ama çikolata tatlı hakgetire.
senin iştah durumun nasıl?
Gözün aydın canım. Şeker yüklemesini hastane de sağlık ocağı da yapıyor. Ben bayramdan sonra sağlık ocağında yaptıracağım.
kızlar ben 24+1 deyim.. çok şiddetli bel ve sırt ağrım oluyor.. yatsamda yorgun yatıyorum kalksamda yorgunum.. zaten şu sola yatma durumu beni çok zorluyor, sağa yatmaya alışmışım yıllardır ben.. bir de sağ kasığımda sürekli ağrı oluyor.. doktorum kasığındaki ağrıdan bir şey olmaz dedi ama bilmiyorum.. aynı sorunları yaşayan var mı aranızda?
8-12 kg kilo artışı gebelikte normal.ben 54 le başladım ilk 3 ay bulantılardan dolayı kilo alamadım.sonraki 3 ayda maaaaşallah yani 10 kg aldım.çok ekmek hamur işi yememeye çalışıyorum ama çikolata tatlı hakgetire.
senin iştah durumun nasıl?
herkese slm
biz bugün hastaneye kaldırıldık yazmıştım daha önce bağırsaklarım
çok kötü die bugün artık son raddeye dayandı çok ayrıntı yazmıyım
anestezi yapılmadan kolonoskopi yapıldı hastalıgım çok alevlenmiş
kullandıgım ilaçlar çok artırıldı benim canım yansın umrumda değil
ama bugün yüreğim agzımda ya işlem sırasında bebeğime bişey olursa die
düşündüm çok şükür sağ salim atlattık
herkese slm
biz bugün hastaneye kaldırıldık yazmıştım daha önce bağırsaklarım
çok kötü die bugün artık son raddeye dayandı çok ayrıntı yazmıyım
anestezi yapılmadan kolonoskopi yapıldı hastalıgım çok alevlenmiş
kullandıgım ilaçlar çok artırıldı benim canım yansın umrumda değil
ama bugün yüreğim agzımda ya işlem sırasında bebeğime bişey olursa die
düşündüm çok şükür sağ salim atlattık
hamişlr 6 aylık oldum 1bucuk kilo aldım normalmi bu ??
canım biz doktor değiliz sonuçta bence doktoruna sor ama benim çok samimi arkadasım var 1-2 ay var aramızda gecen ay bu bahsettiğin agrılardan çok sikayetçiydi hatta doktorda ultrason sırasında alet kasıgına değdiğinde cok acımıs o kısım demiş. doktorda ona kafası burda ondan demiş baskı yapıyor. sakat yürüyordu o bide bel agrısı çoktu. belki seninkide bu yüzdendir. bacak arana yastık koyuyormusun bu yastık olayı beni çok rahatlatıyor sabah kalkıyorum bel agrım rahatlamış yürüyüşüm normal olmuş.
ben sagada yatıyorum solada ama sola daha cok yatıyorum. tek taraf yatmak daha cok rahatsız ediyor beni
Kizlar pompanin elektriklisi mi manuelimi mantikli.daha onceki bebeklerinde kullanan arkadaslar markada verirlerse ii olur.
amin cnm inşallahhhhmaşallah rüyan çok güzel. hayırlara çıksın inşallah bebişin ve senin için
cnm ya ben de çok etkilendim..bu mübarek günde gitmek isterdim ama şu an bizim buralar sahura kadar acayip kalabalık..sadece kadir geces sahura kadar ziyaret var..yarın sabahtan annemle bi şansımızı deneyeceğiz..içeri giremezsem de oradan dua edeceğim hepimiz için..kalabalıktan korkuyorum karnıma falan çarparlar diye..sabah inşallah kalabalık olmaz..Herkeslere kolay gelsin anneler minicik minicik bebekleri....
Bu mübarek günde gecede insallah dualarimiz kabul olur, ve suan icin en bas sirada olan duamizi bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi rabbim hepimize nasip eder
yine sicakmi sicak bir güne basladim kizlar , cok sicak burasi ,iyikide bugun calisiyorumda klimali odada sicagi hissetmiyorum, evde durulacak gece yatilacak gibi degil... ...
GEcemavisy bugun seker kontrolun vardi insallah iyi sonuclar alirsin canim..
Skorpion rüyani okurken cok etkilendim , tüylerim havaya kalkti ... Ne güzel bir rüya görmüsün canim, sadece bugun görebiliyorsun hirka-i serif i, baska birgün gitsen görsen, bugun gercekten cok yogun olur ., gittiginde bizim icinde dua edersen cok sevinirim ...
Akrabanin ameliyati nasil gecti ?? ..
Merhaba arkadaslar çok sıcak birgün üstüne bide bi dünya ütü yaptım iyice bayıldım. burnumdan kan geldi yine şimdide baş agrım basladı. çok yoruldum valla. bugün pek kimse yazmamış
scorpions gerçekten rüyan çok güzel hayırlara vesile olur inşallah
hilal 19 yazını okurken çok endişelendim ama çok şükür atlatmışsın hayırlısıyla çok geçmiş olsun
kendinize dikkat edin aman havalar çok sıcak bizi mahfediyor bu havalar
bütün arkadasların kandilini kutluyorum ALLAH ım tüm dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin bide kazasız belasız hayırlısıyla şu bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. bide onların üzüntüsünü acısını göstermesin bize. Analı babalı mutlu ve şanslı bir çocuk olarak büyütmeyi nasip etsin ALLAH ım..... bende dua çok yazmakla bitmez en iyisi kendi kendime söylemek
ALLAH A emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?