2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende şu zamana kadar 9 kilo aldım çok da iştahlı değilim öyle aman amn yemiyorum ama zannedersem atıştırmalar bana kilo yapıyor 44 kiloyla hamile kaldım şimdi 53 üm bir daha ki kontrole kadar garanti 54 dü geçerim esas bu aydan sonra alınıyormuş bakalım kaç kiloyla bitiricem ben

canım biz doktor değiliz sonuçta bence doktoruna sor ama benim çok samimi arkadasım var 1-2 ay var aramızda gecen ay bu bahsettiğin agrılardan çok sikayetçiydi hatta doktorda ultrason sırasında alet kasıgına değdiğinde cok acımıs o kısım demiş. doktorda ona kafası burda ondan demiş baskı yapıyor. sakat yürüyordu o bide bel agrısı çoktu. belki seninkide bu yüzdendir. bacak arana yastık koyuyormusun bu yastık olayı beni çok rahatlatıyor sabah kalkıyorum bel agrım rahatlamış yürüyüşüm normal olmuş.
ben sagada yatıyorum solada ama sola daha cok yatıyorum. tek taraf yatmak daha cok rahatsız ediyor beni

cnm bnm kusmalarm 5 bucuk aya kadar devam etti simdilerde arda bulanıyor ama cıkmıyor iştahım iyi yiyorum ama abur cubur yemıyorum o düşkünlügüm yok et ve sebze yıyorum 1 hafta sonra kontrolum var bebegımın kılo durumu cok merak ediyorum inş bişi cıkmaz

canım çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamadan doğumunu görürsün meleğinin....

çok gecmıs olsun canımmmm ınsallah bıdaha agrı yasamassın benımde wc sorunum hep vardı cıkamıyordum ama magnezyum işe yaradı cok bende

hamişlr 6 aylık oldum 1bucuk kilo aldım normalmi bu ??

cnm bende sadece bulantı oldu 4. aya kadar..hiç kusma da olmadı ama hala 3 kg almış durumdayım.bünyeyle ve yemeyle de alakalı.birde ben çalışan kadın olarak sanırım enerji de harcıyorum ondan..önemli olan bebişin gelişimi zaten..nekadar azkilo o kadar iyi şu an anne için yaz sıcaklarında

iki gündür enteresan rüyalar görüyorum..ilkinde kızımı gördüm yeni doğurmuşum yüzünü görüyorum..böyle 1 aylık bebek gibi..aynı eşime benziyor..tombul yanakları var kalın dudaklı bana gülüyor..hatta kulakları bile eşim gibi kepçeee--ki dr amcamız kepçe değil bu bebek demişti 14. haftaayyy nerdeyse eşimi uyandıracaktım..çok etkilendim yaaa..hayırlısıyla vaktınde doğsalar da görsek yavrucuklarımızı..
dün geceki rüyamda maneviyat çok yoğun..ama yorumlayamadım..siz bana yardımcı olun..ben ist fatihte oturuyorum..bilirsiniz her ramazan hırka-i şerif ziyarete açılır..geçen senelerde ziyaret etmişliğim var benimde..ama kaç yıldır gidemedim..neyse rüyamda peygamberimizin hırkasını görüyorum..ama birinin elinde..önce anlam veremiyorum..diyorum hırka ziyarette burada işi ne?sonra hırkanın elinde olduğu kişi onu katlıyor ve sanki secdeye gider gibi hırkanın üzerine yatiyor..o an o kişinin veyselkarani hz. olduğunu düşünüyorum rüyamda..ve sonra uyandım..ziyarete gitmek istiyorum ama yarın kadir gecesi ve tıklım tıklım beni ezerler bu hamile halimle orada..ne yapsam bi,lemedimmm:44::44::44:

sağol canım cevabın için.. doktoruma sordum kasık ağrısını, bir problem olmaz dedi ama yine de gözlem altında tutuyor.. yastık koyuyorum bende bir süredir, gerçekten rahatlıyorum.. sanırım hava çok sıcak olduğu için de uyurken zorlanıyorum

Nasılsınız güzel kasım annelerim Kadir Geceniz mübarek olsun tüm dualrımız kabul olur hayırlısıyla inşallah

Kadir gecemizin mübarek, dualrımızın kabul olması dileğiyle İnşallahhhhhhhhhhhhhh........
Rabbim hepimizin dularını kabul etsin bu mübarek günde İnşallah

Herkeslere kolay gelsin anneler minicik minicik bebekleri....

Bu mübarek günde gecede insallah dualarimiz kabul olur, ve suan icin en bas sirada olan duamizi bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi rabbim hepimize nasip eder

yine sicakmi sicak bir güne basladim kizlar , cok sicak burasi ,iyikide bugun calisiyorumda klimali odada sicagi hissetmiyorum, evde durulacak gece yatilacak gibi degil... ...

GEcemavisy bugun seker kontrolun vardi insallah iyi sonuclar alirsin canim..

Skorpion rüyani okurken cok etkilendim , tüylerim havaya kalkti ... Ne güzel bir rüya görmüsün canim, sadece bugun görebiliyorsun hirka-i serif i, baska birgün gitsen görsen, bugun gercekten cok yogun olur ., gittiginde bizim icinde dua edersen cok sevinirim ...
Akrabanin ameliyati nasil gecti ?? ..

Herkese merhabalar .Bu hayırlı günde hepimizin duaları kabul olur elleri boş çevrilmez işallah.
Lütfen benim ve oğlum içinde dua edin çok ihtiyacımız var buna .

Kizlar pompanin elektriklisi mi manuelimi mantikli.daha onceki bebeklerinde kullanan arkadaslar markada verirlerse ii olur.

manuel sütü bol olup fazladan sütünü boşaltmak için alınabilir yoksa pek kullanışlı değil..
çalışanlar için en uygunu pilli ve çiftliler..
ben çok araştırdım adam akıllı bişey istiyosan medelanın çantalı olanı var onlar çok iyi
ama biraz pahalı..teklilerinden alacaksanda yine medelanın swing modelinin iyi olduğunu biliyorum
çantalı model 1000 liraya akın swing 350 gibi bişey

Merhaba arkadaslar çok sıcak birgün üstüne bide bi dünya ütü yaptım iyice bayıldım. burnumdan kan geldi yine şimdide baş agrım basladı. çok yoruldum valla. bugün pek kimse yazmamış
scorpions gerçekten rüyan çok güzel hayırlara vesile olur inşallah
hilal 19 yazını okurken çok endişelendim ama çok şükür atlatmışsın hayırlısıyla çok geçmiş olsun
kendinize dikkat edin aman havalar çok sıcak bizi mahfediyor bu havalar

bütün arkadasların kandilini kutluyorum ALLAH ım tüm dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin bide kazasız belasız hayırlısıyla şu bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. bide onların üzüntüsünü acısını göstermesin bize. Analı babalı mutlu ve şanslı bir çocuk olarak büyütmeyi nasip etsin ALLAH ım..... bende dua çok yazmakla bitmez en iyisi kendi kendime söylemek
ALLAH A emanet olun

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun güzel kasım anneleri.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı saygılı kendi güzel ahlakı güzel evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Prensesimizi de gördük bugün şeker yüklememiz de iyi çıktı çok şükür. Kızım uyuyodu gittiğimizde. Dr 2-3 kere bi dolaş gel bidaha bakalım diye gönderdi tedirgin oldum ama uyuyomuş meleğim;-) gündüzleri uyuyo hanımefendi gece tam ben uyuyacakken başlıyo tekmeleri savurmaya kıyamam çok sabırsızlanıyorum onu kucağıma alıp koklamak için ve daha hiç duymadığım kokusunu özlüyorum.. ne güzel duygularmış allah eksikliklerini göstermesin acılarını yaşatmasın hiçbirimize..

Hayırlı kandiller hepinize..

maşallah rüyan çok güzel. hayırlara çıksın inşallah bebişin ve senin için
amin cnm inşallahhhh
cnm ya ben de çok etkilendim..bu mübarek günde gitmek isterdim ama şu an bizim buralar sahura kadar acayip kalabalık..sadece kadir geces sahura kadar ziyaret var..yarın sabahtan annemle bi şansımızı deneyeceğiz..içeri giremezsem de oradan dua edeceğim hepimiz için..kalabalıktan korkuyorum karnıma falan çarparlar diye..sabah inşallah kalabalık olmaz..
kuzenimin ameliyatı başarılı geçti cnm..tümorun tamamını alamamış dr..çok büyük çünkü..kalanını da ilaçla kurutmaya çalışacaklar..inşallah patoloji de temiz çıkar ona dua ediyoruz.inşallah zamanla daha iyi olacak

amin cnm inşallah hayırlara çıksın

Selam kızlar, kandilimiz mübarek olsun

Dualarımız kabul olsun inşallah.

Bebeklerimize Rabbim sağlık,sıhhat,akıl versin tastamam. İlim,iman,ihlas,nur,güzel ahlak versin.

Aminnnn

Kadir geceniz hayırlı mübarek olsun. Allahu teala her kimin ne sıkıntısı var ise hayırlısı ile gidersin.Bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Salih salihalardan eylesin Allahu tealaya hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet bizlere vatanınana da hayırlı evlat eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…