Bugun sabahtan annemle ciktik.hirkai serife ziyarete.cok sukur Allah yardim etti o an kalabalik azdi ziyaretimizi yaptim.hepimize dua ettim.bizden sonra tur otobusleriyle insanlar dolustu resmen.ziyaretle cok rahatladim simdi.insallahh hayirlara vesile olur.
Dün rüyanı okuyunca tuglerim diken diken olmuştu, ne mutlu gidip ziyaretini yapabilmissin hayirli uğurlu olsun canim, Rabbim tüm dualarini kabil etsin inşallah. Istanbulda yasayanlari bu yüzden kiskaniyorum, çok sanslisiniz maniviyati çok yüksek biryerde yasiyorsunuz.Rabbim bizlerede nasip eder.insallah o güzellikleri görmeyi.
Slm herkese
Kizlar ben hastaliktan dolayi 1 kilo vermisim
Bide gene hastsliktan idrar yollarim yaniyor
Enfesiyon mu oldum acaba
Migde bulantim geri geldi yemek cok zor yiyorum
iyi geceler kızlar tabletimdeki sorundan dolayı klübe giremiyorum görümcemin bilgisayarını elime geçirdim :))) kızımın cicilerini koydum topiğe bakarsınız http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-64.html
inşallah herkes iyidir bizde bir sorun yok :)))
Slm herkese Kizlar ben hastaliktan dolayi 1 kilo vermisim
Bide gene hastsliktan idrar yollarim yaniyor
Enfesiyon mu oldum acaba
Migde bulantim geri geldi yemek cok zor yiyorum
canım 8 kasım da benim tahmini doğum ben 2 hafta önce gittiğimde aynı gr ve cm verdi ama iri falan demediselam kızlar doktordan geldik biz doktor bebeğim için hep iri bebek önden gidiyor diyor tırsıyorum tomtonum 900 gram 32 santim ve babasının kopyasıııı
selam kızlar doktordan geldik biz doktor bebeğim için hep iri bebek önden gidiyor diyor tırsıyorum tomtonum 900 gram 32 santim ve babasının kopyasıııı
pazartesi 20 günlüğüne tatile çıkyorum .Havalar dıcak havuza değilde denize girebilir miyim acaba?doktorum olabilr dedi.Yine de içim rahat etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?