2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlarr, hepiniz iyisinizdir umarım....akşam hepimiz için bolbol dua ettim..Rabbim kabul etsin....ne kadar uzun bi süre gibi geldi foruma giremedim...bu esnada doktor aradım...hastanelerin başhekimleriyle görüştüm...26 haftadan sonra hamile bayan ları özel hastaneler kabul etmiyormuş...arayışlarda olmasam bilmeyeceğim.... en sonunda bahar hastanesinde doktor özlem hanım kabul etti beni...15 ine randevu aldım...zaten 15 inde doktora gitmeyeli tam 1 ay 1 hafta geçmiş olacak....doktordan memnun olmayınca aslında hemen kestirip atmalı..ben yapamadım işte...çok pişmanım...keşke en basından bir sürü doktora gitseydim...neyse bakalım inşallah iyi olur bundan sonra herşey....15 inde şeker yüklemesi yapılacak benim 27. haftanın içinde olacağım...bebeiğimi deli gibi merak ediyorum görmüyorum ne zamandır....özledim ki

Son düzenleme:
Bugun sabahtan annemle ciktik.hirkai serife ziyarete.cok sukur Allah yardim etti o an kalabalik azdi ziyaretimizi yaptim.hepimize dua ettim.bizden sonra tur otobusleriyle insanlar dolustu resmen.ziyaretle cok rahatladim simdi.insallahh hayirlara vesile olur.

Dün rüyanı okuyunca tuglerim diken diken olmuştu, ne mutlu gidip ziyaretini yapabilmissin hayirli uğurlu olsun canim, Rabbim tüm dualarini kabil etsin inşallah. Istanbulda yasayanlari bu yüzden kiskaniyorum, çok sanslisiniz maniviyati çok yüksek biryerde yasiyorsunuz.Rabbim bizlerede nasip eder.insallah o güzellikleri görmeyi.

Tunaydin güzel anneler ve yavrulari. Umarim çoook güzel bir hafta sonu geciririz tüm topikce. Kizim ve ben gece ayakta gündüzü de uyuklayarak geciriyoruz. Sicaklar yüzünden uyuyamiyoruz birde resmen ateş basiyor.

herkezin geçmiş kandili mübarek olsun Rabbim cumlenizin yaptığı dualari ibadetleri kabul etsin içlerinde benimkinide inşallah.

Şeker yüklemesi olup iyi çıkanların gözü aydin olsun darisi diğer annelerin başına inşallah.

Slm herkese
Kizlar ben hastaliktan dolayi 1 kilo vermisim
Bide gene hastsliktan idrar yollarim yaniyor
Enfesiyon mu oldum acaba
Migde bulantim geri geldi yemek cok zor yiyorum

Aminn cnm.evet istanbulda olmanin guzel yanlarindan biri de maneviyati.ama o kadar kalabalik ve trafikli ki yakin olmasina ragmen her an heryere gidemiyoruz.eyup sultana gitmek istedik ama cook zor bu ramazan gunlerinde.insallah istanbula gelip buralari gezmek sana da nasibolur

Slm herkese
Kizlar ben hastaliktan dolayi 1 kilo vermisim
Enfesiyon mu oldum acaba

canım çok geçmiş olsun. seni çok emin olduğum bir konudda uyarmak isterim başaıma geldiği için söylüyorum yanlış anlama o yanmaymış enfeksiyonmuş inan ödüm patlıyor ya ( git doktora idrar tahlili yapılsın hemen enfeksiyon erken doğum tetikler mesela benim 2 yıl önce yanma ve kaşıntı vardı akıntım geliyorsu hafif renkli benim ozamanki sqalak doktorum fitil yazmıştı bişey olmaz demişti idrar tahlili bile istemedi ... ama şimdiki doktorum hep sorar varmı bi durum tahlil yapalım der biz yinede. ayrıca sizlerden farklı olarak bende serklaj var birde onun kesinlikle enfeksiyon olmaması gerekiyormuş en büyük düşmanı enfeksiyonmuş..dikişleri eritirmiş. bende rahim ağzı yetmezliği olduğu farkedildi ve 14. haftada dikiş atılmıştı.. belki hastalığındandır panik yapmaya gerek yoktur senin durumuna ama nebiliyim benim cnm yandı ya böyle enfeksiyon kuşkusu duyan herkese söylerim yani yanlış anlama ok ?
Slm herkese Kizlar ben hastaliktan dolayi 1 kilo vermisim
Enfesiyon mu oldum acaba

selam kızlar doktordan geldik biz doktor bebeğim için hep iri bebek önden gidiyor diyor tırsıyorum tomtonum 900 gram 32 santim ve babasının kopyasıııı

selam kızlar doktordan geldik biz doktor bebeğim için hep iri bebek önden gidiyor diyor tırsıyorum tomtonum 900 gram 32 santim ve babasının kopyasıııı
canım 8 kasım da benim tahmini doğum ben 2 hafta önce gittiğimde aynı gr ve cm verdi ama iri falan demedi

pazartesi 20 günlüğüne tatile çıkyorum .Havalar dıcak havuza değilde denize girebilir miyim acaba?doktorum olabilr dedi.Yine de içim rahat etmedi.

pazartesi 20 günlüğüne tatile çıkyorum .Havalar dıcak havuza değilde denize girebilir miyim acaba?doktorum olabilr dedi.Yine de içim rahat etmedi.

denize bende gittim geçen ay biraz dikkat etmen lazım yoksa mantar enfeksiyonu kapabilirsin. havuzu doktorum istemiyor klordan dolayı.

havuzda enfeksiyon riski fazla kesinlikle girme dedi doktorum.denize temiz yerde gir ve çok uzun süre suda kalma dedi.ben girdim 2 günlük bir tatil yaptık.15 dakika yüzüp çıktım.kızımla uçuyordum adeta çok zevkliydi.2-3 kere girdim yetti zaten.bir şey de olması şükür.
diikkat etmek kaydıyla girebilirsin,ben yine giricem haftaya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…