selam kızlar doktordan geldik biz doktor bebeğim için hep iri bebek önden gidiyor diyor tırsıyorum tomtonum 900 gram 32 santim ve babasının kopyasıııı
canım 8 kasım da benim tahmini doğum ben 2 hafta önce gittiğimde aynı gr ve cm verdi ama iri falan demedi
masaallah sızın bebeklerınızze valla allah askına kızlar ne yıyorsunuz benım kı daha 550 ben bısı yemiorum galba
arkadaşlar merhaba;
keyifler iyidir inşallah. dün misafir geldi iftara son dakka haberim oldu çok fena yoruldum en son salatayı yaparken canımın agrısından aglıyordum nerdeyse. bugünde ses gitmiş grip gibi bişey olmuşum boğazım agrıyor. inşallah sıkıntı çıkmaz
tatiller konuşuluyor gidin arkadaslar bol bol yüzün ama güneşe dikkat edin. ben evden çıkamıyorum dışarı çıktıgım an kalbim sıkıyor tansiyonum düşüyor düşüp bayılacakmış gibi oluyorum. ALLAH ım çalışanlara yardım etsin.
bayramdan sonra ayın 12 sinde ayrıntılı ultrasona giricem sizden giren var mı arkadaslar. adını unuttum ama hastane değil labaratuvar gibi biryer galiba gidiyorsunuz bebeğin herşeyine ayrıntılı olarak bakıyor rapor veriyormuş şimdiye kadar yapılan tahlilleride götürüyormuşsun. ben gereksiz gördüm ama doktorum istedi.
hemen ardından 13 ünde şeker yüklemesi yaptıracagım illa aç mı gitmek gerekiyor kızlar ben aç çıkınca dışarı çok fenalaşıyorum siz deneyimlisiniz. bide sonuç aynı gün çıkıyor mu?
stresliyim biraz şu ultrasonla tahliller bi olsaydı sonucu alsaydım doktor herşey çok güzelmiş deseydi offffffff fena stres yaptım:18:
arkadaşlar merhaba;
keyifler iyidir inşallah. dün misafir geldi iftara son dakka haberim oldu çok fena yoruldum en son salatayı yaparken canımın agrısından aglıyordum nerdeyse. bugünde ses gitmiş grip gibi bişey olmuşum boğazım agrıyor. inşallah sıkıntı çıkmaz
tatiller konuşuluyor gidin arkadaslar bol bol yüzün ama güneşe dikkat edin. ben evden çıkamıyorum dışarı çıktıgım an kalbim sıkıyor tansiyonum düşüyor düşüp bayılacakmış gibi oluyorum. ALLAH ım çalışanlara yardım etsin.
bayramdan sonra ayın 12 sinde ayrıntılı ultrasona giricem sizden giren var mı arkadaslar. adını unuttum ama hastane değil labaratuvar gibi biryer galiba gidiyorsunuz bebeğin herşeyine ayrıntılı olarak bakıyor rapor veriyormuş şimdiye kadar yapılan tahlilleride götürüyormuşsun. ben gereksiz gördüm ama doktorum istedi.
hemen ardından 13 ünde şeker yüklemesi yaptıracagım illa aç mı gitmek gerekiyor kızlar ben aç çıkınca dışarı çok fenalaşıyorum siz deneyimlisiniz. bide sonuç aynı gün çıkıyor mu?
stresliyim biraz şu ultrasonla tahliller bi olsaydı sonucu alsaydım doktor herşey çok güzelmiş deseydi offffffff fena stres yaptım:18:
dur bakalım strese girmek için erken kontrole 3 gün kala gırılır strese olmadık seyler gelir insanın aklına
vee aklına geleni internetten araştırır arastırdıkca kafası karısır karıstıkca canı sıkılır vee stressss gerilirsinde gerilirsin
taaa kiii doktorun aman maşallah keyifleri yerinde herşey normal diyene kadar
benım de 12 sinde kontrolüm var bakalım neolacak ertesi günde seker yüklemesi yapılır herhalde
daha gerilmeye baslamadım sadece bebişlerin kıpırtılarıyla mutlu oluyorum.
Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ayrıntılı ultrasona kendı doktorum bakıyor her gıttığımde bıseylerı olcuyok ıyı dıyor
şeker yüklemesi içinde bişey demedi bakalım gıdınce görürüz
eminim kuzularımda bana el sallamak için sabırsızlanıyorlardır.
offff ben normaldede çok fena evhamlıydım şimdi beterin beteri gibi birşey oldum. ya banada bakılıyor her muayenede hatta 16. ve 19. haftamda memleketteydim 4 boyutluya girdim 2 kere kalbi, böbregi omirilikleri, parmakları, beyni... herşeye baktı herşey çok güzel ve herşey normal dedi ama doktoruma söyledim bu başka diyor bu doktorun raporunu görmem lazım ona göre yani doğumdan önce ne olup ne bittiğini bilmek adına hazırlıklı olmam lazım diyor. uzun zamandır bu doktora gidiyorum paracıda değil gerçekten sadece gerekli şeyleri istiyor. kaç doktoru sömürüyor diye bıraktım bundan önce. buda öyle olsaydı bunuda bırakırdım. ama işte stres oluyor insan durduk yere.
25. haftada yapıyorlarmış şeker yüklemesini bende 13nde falan yaptıracagım kısmetse. şişiyorum tuzlu yiyemiyorum tatlı birşey zaten hiç ağzıma koyamıyorum çay bile pek içemiyorum şeker var diye anca bol limon sıkarsam içebiliyorum agzım acı oluyor tatlı bişey yiyince halbuki tatlı canavarıyımdır hamile kalınca değiştim. şeker yüksek çıkmaz dimi tatlı yemeyle mi ilgili şekerin yüksek çıkması?
canım birincisi aramızda 10 gün var ki bebekler için bir gün bile önemli ayrıca ne zaman sana 550 dediler ..........
2 hafta once demiştı 23 haftalık olmama 3 gun vardıama bana az geldı sızınkılerı duyunca
Günaydın annişler ve köfteleri :-D
Kızlar bugün itibariyle 24+6yım ama şu ay hesabının içinden hala çıkamıyorum. Dr. 6 aylık diyo bir ay 4 hafta 24hafta 6 ay yapıyp mantıklı ama o zaman 40 hafta 10 ay yapıyo diyorum zaten hamilelik 10 ay diyo şaşırıp kalıyorum. Anneme soruyorum anneme göre daha 5 buçuk bile değil onun hesabı da sattan 14gün sonra başlıyo. Dr bilmez sen daha 5 buçuk bile değilsin diyo yine ağzım açık kalıyo. Şunu hesaplamanın daha mantıklı bi yolu var mı kaç aylığız biz şimdi 5buçuk mu 6 mı;-);-);-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?