2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar evt havuz için kesinlikle girmeyin diyolar mikrop çabuk kapılıyormuş ama denize girin diyolar arkadaşınd dediği gibi fazla durmazsan sıkıntı olmaz birde çok soğuk olmasın su dikkat et çok soğuksa girme bnce

slm kızlar bi çoğu izne ayrılşdı tatile gitti çarşamba gelsede bizde gitsek benm bebeiş de 23 haftalık 28 cm 600 gr olmuş

slm kızlar,nete genelde tlfdan girdiğim için,topiğe yazma fırsatım olmuyor.ama takip ediyorum elimden geldiğince.oğlum bir okula başlasa belki fırsat bulucam yani.neyse.bayram sonu alışverişe başlayacağım o zaman resimleri yüklerim.

kızlar benim doktorum bir ay önce izne gittiğimizde bol bol yüz demişti.
ama kesınlıkle güneşlenmek yasak demişti bende 20 gün boyunca aksam üstü 5 ten 7 ye kadar yüzüyordum.

ama havuza bende cesaret edemem tuzlu suyun iyi geleceğini (eger temiz ise denize girdiğiniz yer) biliyorum

gene de kendı doktorunuz sızı bılendir. onların dediklerini gözönüne almalısınız

arkadaşlar merhaba;
keyifler iyidir inşallah. dün misafir geldi iftara son dakka haberim oldu çok fena yoruldum en son salatayı yaparken canımın agrısından aglıyordum nerdeyse. bugünde ses gitmiş grip gibi bişey olmuşum boğazım agrıyor. inşallah sıkıntı çıkmaz
tatiller konuşuluyor gidin arkadaslar bol bol yüzün ama güneşe dikkat edin. ben evden çıkamıyorum dışarı çıktıgım an kalbim sıkıyor tansiyonum düşüyor düşüp bayılacakmış gibi oluyorum. ALLAH ım çalışanlara yardım etsin.

bayramdan sonra ayın 12 sinde ayrıntılı ultrasona giricem sizden giren var mı arkadaslar. adını unuttum ama hastane değil labaratuvar gibi biryer galiba gidiyorsunuz bebeğin herşeyine ayrıntılı olarak bakıyor rapor veriyormuş şimdiye kadar yapılan tahlilleride götürüyormuşsun. ben gereksiz gördüm ama doktorum istedi.

hemen ardından 13 ünde şeker yüklemesi yaptıracagım illa aç mı gitmek gerekiyor kızlar ben aç çıkınca dışarı çok fenalaşıyorum siz deneyimlisiniz. bide sonuç aynı gün çıkıyor mu?

stresliyim biraz şu ultrasonla tahliller bi olsaydı sonucu alsaydım doktor herşey çok güzelmiş deseydi offffffff fena stres yaptım:18:

dur bakalım strese girmek için erken kontrole 3 gün kala gırılır strese olmadık seyler gelir insanın aklına
vee aklına geleni internetten araştırır arastırdıkca kafası karısır karıstıkca canı sıkılır vee stressss gerilirsinde gerilirsin

taaa kiii doktorun aman maşallah keyifleri yerinde herşey normal diyene kadar

benım de 12 sinde kontrolüm var bakalım neolacak ertesi günde seker yüklemesi yapılır herhalde
daha gerilmeye baslamadım sadece bebişlerin kıpırtılarıyla mutlu oluyorum.
Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ayrıntılı ultrasona kendı doktorum bakıyor her gıttığımde bıseylerı olcuyok ıyı dıyor
şeker yüklemesi içinde bişey demedi bakalım gıdınce görürüz
eminim kuzularımda bana el sallamak için sabırsızlanıyorlardır.

Canım dur hemen stres yapma. bişeycikler olmuyor. şeker yüklemesine sabahın erken saatinde gittim bende açlığa gelemiyorum hiç.

offff ben normaldede çok fena evhamlıydım şimdi beterin beteri gibi birşey oldum. ya banada bakılıyor her muayenede hatta 16. ve 19. haftamda memleketteydim 4 boyutluya girdim 2 kere kalbi, böbregi omirilikleri, parmakları, beyni... herşeye baktı herşey çok güzel ve herşey normal dedi ama doktoruma söyledim bu başka diyor bu doktorun raporunu görmem lazım ona göre yani doğumdan önce ne olup ne bittiğini bilmek adına hazırlıklı olmam lazım diyor. uzun zamandır bu doktora gidiyorum paracıda değil gerçekten sadece gerekli şeyleri istiyor. kaç doktoru sömürüyor diye bıraktım bundan önce. buda öyle olsaydı bunuda bırakırdım. ama işte stres oluyor insan durduk yere.
25. haftada yapıyorlarmış şeker yüklemesini bende 13nde falan yaptıracagım kısmetse. şişiyorum tuzlu yiyemiyorum tatlı birşey zaten hiç ağzıma koyamıyorum çay bile pek içemiyorum şeker var diye anca bol limon sıkarsam içebiliyorum agzım acı oluyor tatlı bişey yiyince halbuki tatlı canavarıyımdır hamile kalınca değiştim. şeker yüksek çıkmaz dimi tatlı yemeyle mi ilgili şekerin yüksek çıkması?

oyyyyy gülüm bu ne panik azcık rahat ol. ben bile gerildim bu yazdıklarınla kuzun kım bilir ne haldedir.
yemezsen yeme içmezsen içme bebeğin canı ne istiyorsa senden alır zaten sakın takma kafayı

şeker yemekle falanda alakalı değilmiş bünyesel bişeymiş seker çıksa bıle ılaclarla kontrol altında tutuluyormus

bu kadar evham ıyı değildir. bı büyüğüm demişti ki "sen cocuklar üzerine evhamlanırsan melekler kenara cekılırmış bızden daha ıyı koruyabıleceğini zannediyor dıye" bu yüzden Rabbim hayırlısını versin diye dua et duanı eksik etme Allaha emanet kuzucuklarımız

günaydın kızlar
2 hafta once demiştı 23 haftalık olmama 3 gun vardı ama bana az geldı sızınkılerı duyunca

canım sen 22. haftandan bahsediyon biz 25-26 daki durumumuzdan ayrıca o ölçümler zaten yüzde yüz doğru değil kilolu diye sezeryan oldu benim arkadaşım 4 kilo bekliyolardı 3.400 doğdu .....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşallah bugün iş son bana yarından başlıyoruz bayram tatiline annemlere gidiyoruz:) oğluşuma cicişler düzmeye:) eğer yazamazsam şimdiden hepimizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle huzurlu mutlu bayramlar inşallah

Günaydın annişler ve köfteleri :-D
Kızlar bugün itibariyle 24+6yım ama şu ay hesabının içinden hala çıkamıyorum. Dr. 6 aylık diyo bir ay 4 hafta 24hafta 6 ay yapıyp mantıklı ama o zaman 40 hafta 10 ay yapıyo diyorum zaten hamilelik 10 ay diyo şaşırıp kalıyorum. Anneme soruyorum anneme göre daha 5 buçuk bile değil onun hesabı da sattan 14gün sonra başlıyo. Dr bilmez sen daha 5 buçuk bile değilsin diyo yine ağzım açık kalıyo. Şunu hesaplamanın daha mantıklı bi yolu var mı kaç aylığız biz şimdi 5buçuk mu 6 mı;-);-);-)

canım hafta hesabı söyle karşındaki hesaplasın artık son periyoda giriyoruz ben 7 in içindeyim diyorum çünkü tam 3 ayım kaldı artık sende 6 dolmak üzere de eskilere, yenilerde dört işlemle hafta hesabıyla bulsun kız kafana takcak şey mi bulamadın

Günaydın minnak davşan anneleri

Biz bebeğimzin alışverişinin çoğunu tamamladık. Çok şükür her şeyi yavaş yavaş içimize sine sine yaptık,çok zevkli bi şey, hep onun için geziyoruz Odamızı aldık. Bi tek odanın diğer eşyaları kaldı(halı,perde,uyku seti, sticker, abajur vs.) bir de benim eşyalarım kaldı. Onları da Allahın izniyle bayram sonrası tamamlayıp eylül sonu gibi de çantamı hazırlamak istiyorum. Zaten odamızın teslimi de eylül sonu gibiymiş, minnakımın cicilerini yıkar ütülerim o zaman ooohhhh missss.
Bu arada minnakımın çamaşırlari için ilk etapta bunu aldım. Sonra bi de dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını alırım. Çünkü bu sabun tozları kaka çıkarmada pek iyi değilmiş.

Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…