Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktordan doktora değişiyor uyguladıkları yöntemler bilemeyiz ki
selam kızlar çok şiddetli olmayan karın ağrıları,geçen hafta görülen kahverengi lekelenmeler,dün yaptığım temizlik ve kızım Alazı (23 kg ) kucağımda taşımanın sonucunda dün akşam kanamam oldu.hemen dr.a koştuk. dr. tutunma kanamasına benziyor bu ama yinede dikkat istirahat dedi.düşük önleyicihap ve karın ağrısı için fitil verdi.ancak asıl kendi dr.uma sinir oldum uyuzzzzzzz. en son gittiğimde lekelenme ve karın ağrımdan şikayet ettiğimde dikkat et düşmesin dedi de düşük önleyici hap niye vermedi bana? neyse kızlar bana ve bebişime dua edin ne olur bizde ay sonunda kalp atışlarımızı görebilelim
Canım gurbetgüzeline msj at listeye ekleyecektir adını
Benimde akıntılarım var ama idrar yollarımı üşüttüğüm için(( kokusuz olanlardan korkmayı. Deiliyor ama içini rahatlatmak için doktoruna sor bence
yumurta akı gıbı kokusuz akıntı nolmalmiş tatlım hormonlarımız artıgı ıcın oluomus...ama bende sarı renkte kokulu var bugun doktora gttım fıtıl verdı gecmezse 3aydansonra daha kuvvetlı bısıler verırız dedı ınsallah gecer
teşekkur ederım canlarım zaten yarına kontolumm var söylerım doktoruma ama yınede korkuyo insan
allah razı olsun canım inşallah bir şey olmaz diye hep dua ediyorum .yardımcı olacak kimse yok ne yazıkki kayınvalidem yakınımda ama bildiği halde gelmedi.annemde yakın sayılır ama kardeşim rahatsız onunla ilgileniyor.yaa ev işi fln serdim zaten ama kızım rahat bırakmıyor sağolsun çocuk işte ilgi istiyor yavrum.
geçmiş olsun..lekelenme olduğunda iğne veya ilaç vermeyen Dr.dan kaçın
Allah korusun düşeceği varsa ne yaparsanız yapın düşer ama bu sağlıksız gebelik için geçerlidir..
kese aşağıda olur yerleşmesi iyi değildir bu durumlar ilaçla atlatılabilecek durumlar..
bazı çok bilmiş bilgisiz Dr.lar sağlıksız gebelik düşükle sonuçlanır ilaca gerek yok diyip belkide fazla tehlikesi olmayan bir gebeliği düşüğe dönüştürüyolar...
bazı doktorları anlamak imkansız
ben ilk 5 hafta 4 günlükken gittim hic bir sey gozukmedi ufacık 3mm kese
hcg progesteron seviyesi hic bir sey istemedi
gec dollenmemidir neyin nesidir ne olacaktı degil mi
ben kendi kendime yaptırdım
1 sonraki hafta 6+4te gittim gene kucucuk 9mm kese sadece yolk sac gozukuyor
hatta soyledin ben böyle boyle yaptırdım die sallamadı bile
ben de ilk yaptırdıgımda progesteronum sadece 13 çıktı
nette okuduklarıma baktım cok düsük
gecen sefer düsük riski oldugunda doktorun verdigi progesteron duruyordu evde
ben de günde 2 defa 200luk icmeye basladım kendi kendime
doktor dinlemeden ilac kullanamk iyi degil biliyorum ama
cok fazla insanın kullandıgı bi sey progesteron
zararı olmadıgına kanaat getirdim
düsecek bebek düsecekse de düsüyor gecen sefer kullandım ise yaramadı
ama ise yarayan durumlar var
yani ben düsük progesteron yüzünden bebegimi kaybetmem istemem
geçmiş olsun..lekelenme olduğunda iğne veya ilaç vermeyen Dr.dan kaçın
Allah korusun düşeceği varsa ne yaparsanız yapın düşer ama bu sağlıksız gebelik için geçerlidir..
kese aşağıda olur yerleşmesi iyi değildir bu durumlar ilaçla atlatılabilecek durumlar..
bazı çok bilmiş bilgisiz Dr.lar sağlıksız gebelik düşükle sonuçlanır ilaca gerek yok diyip belkide fazla tehlikesi olmayan bir gebeliği düşüğe dönüştürüyolar...
teşekkür ederim canım.bende anlayamıyorum nasıl yaptı bu hatayı dr.um önceki gebeliğimide aynı dr.da tamamlamıştım.onda kanama fln olmamıştı sorunsuzdu.değişip değişmeme konusunda kararsızım bizim burada hastane çok ama herkes benim dr.uma gidiyor çok iyi diye.bir sonraki kontrolüme kadar inşallah bebişime bir şey olmazsa sert çıkıcam bakalım ne yapıcak?
selam kızlar
önce bir tanışalım.iki oğlum var.biri 4 biri 2.5 yaşında.bunlara ulaşma hikayem çok uzun bir ara anlatırım neler çektiğimi.şimdi ise üçüncü çocuğuma hamileyim.daha doğrusu bu gün kan sonucumu aldım.
son adet tarihim 18 şubattı.ben 18 mart günü kan testi yaptırdım sonuç 106 çıktı.değer az mı bilmiyorum iki dış gebelik hikayemde var ayrıca.ne ararsanız var iki dış gebelik 2 negatif tüp bebek denemesi asla normal yolla hamile kalmazsın diyen doktorlara inat normal yolla üçüncü hamileliğim.daha uzun zaman burdayız anlatırım uzun hikayemi artık.
diyarbakırda öğretmenim ayrıca.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz
selamlar :)benimde geçen hafta kontrolde kese etrafı sıkıntılı dedi kanama odakları var demişti doktor ama benim ne kanama oldu ne de lekelenmem önlem almak için pruluton depot iğne verdi haftada bir kez ..bakalaım cuma tekrar kontrol var umarım herşey yolundadır ..önlem almak adına progestan vermeliydi doktorun ..neyse ki sen kendin almışsın ..inşallah hepimiz için herşey yolunda gider...
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza sende :)
ben günde 3 kez 100lük içmiştim galiba fazla olmasın..iyice araştır canım..bazı doktorları anlamak imkansız
ben ilk 5 hafta 4 günlükken gittim hic bir sey gozukmedi ufacık 3mm kese
hcg progesteron seviyesi hic bir sey istemedi
gec dollenmemidir neyin nesidir ne olacaktı degil mi
ben kendi kendime yaptırdım
1 sonraki hafta 6+4te gittim gene kucucuk 9mm kese sadece yolk sac gozukuyor
hatta soyledin ben böyle boyle yaptırdım die sallamadı bile
ben de ilk yaptırdıgımda progesteronum sadece 13 çıktı
nette okuduklarıma baktım cok düsük
gecen sefer düsük riski oldugunda doktorun verdigi progesteron duruyordu evde
ben de günde 2 defa 200luk icmeye basladım kendi kendime
doktor dinlemeden ilac kullanamk iyi degil biliyorum ama
cok fazla insanın kullandıgı bi sey progesteron
zararı olmadıgına kanaat getirdim
düsecek bebek düsecekse de düsüyor gecen sefer kullandım ise yaramadı
ama ise yarayan durumlar var
yani ben düsük progesteron yüzünden bebegimi kaybetmem istemem
Tam umut kaynağısın yani mücadeleyi bırakmamak için güzel bir örneksin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bence değerin iyi geç döllenmedir o yüzden düşük gelmiş olailir sana 2 günde iki kaına çıkarsa herşey normal deniliyor yarın birdaha yaptır istersen canım bu arada hoş geldin aramıza :)))selam kızlar
önce bir tanışalım.iki oğlum var.biri 4 biri 2.5 yaşında.bunlara ulaşma hikayem çok uzun bir ara anlatırım neler çektiğimi.şimdi ise üçüncü çocuğuma hamileyim.daha doğrusu bu gün kan sonucumu aldım.
son adet tarihim 18 şubattı.ben 18 mart günü kan testi yaptırdım sonuç 106 çıktı.değer az mı bilmiyorum iki dış gebelik hikayemde var ayrıca.ne ararsanız var iki dış gebelik 2 negatif tüp bebek denemesi asla normal yolla hamile kalmazsın diyen doktorlara inat normal yolla üçüncü hamileliğim.daha uzun zaman burdayız anlatırım uzun hikayemi artık.
diyarbakırda öğretmenim ayrıca.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz
filizzz nerdesin kz. gelmedin mi doktordan :) hadi ikiz oldklarini soyle :)
günde 2 defa 200 mg'lık progestan biraz fazla canım.bende progestan içiyorum. 200 lük günde 1 defa yeterli fazlası zarar.
Tam umut kaynağısın yani mücadeleyi bırakmamak için güzel bir örneksin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bence değerin iyi geç döllenmedir o yüzden düşük gelmiş olailir sana 2 günde iki kaına çıkarsa herşey normal deniliyor yarın birdaha yaptır istersen canım bu arada hoş geldin aramıza :)))
hoşbulduk canım.doktorları ve çevremdek herkesi şaşırtarak hatta şok ederek normal yolla 2 dış gebelik 3 normal gebelik yaşadım.eş sorunu vardı asla normal yolla olmaz dediler 2 tüp yaptırdık negatif oldu ama şimdi normal yolla olan 2 oğlum var üçüncü hamileliğimide bu gün öğrendim
ben çıkıyorum kızlar.okulda yazıyordum size.yarına kadar hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?