2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçmiş olsun..lekelenme olduğunda iğne veya ilaç vermeyen Dr.dan kaçın
Allah korusun düşeceği varsa ne yaparsanız yapın düşer ama bu sağlıksız gebelik için geçerlidir..
kese aşağıda olur yerleşmesi iyi değildir bu durumlar ilaçla atlatılabilecek durumlar..
bazı çok bilmiş bilgisiz Dr.lar sağlıksız gebelik düşükle sonuçlanır ilaca gerek yok diyip belkide fazla tehlikesi olmayan bir gebeliği düşüğe dönüştürüyolar...

ev işi önemli deilde haklısın içocuk ilgi ister.. sıkma canını moralde önemlı

Kizlar cumartesi gunu doktora gittim tum tetkiklerim yapildi guzel cikti :))) ultrasonda kesemizi ve bebisimizi gorduk kesemiz 1cm olmus bebisim kucucuk bi nokta gibi :) 5 haftalik dedi dr 2 hafta sonraya 30 marta randevu verdi pit pitlari duymak icin. Acayip heyecanliyim 30 marti iple cekiyorum. Sonra o gun bebisimizin ilk zibinlarini aldik :)) minicik pek guzel

bazı doktorları anlamak imkansız
ben ilk 5 hafta 4 günlükken gittim hic bir sey gozukmedi ufacık 3mm kese
hcg progesteron seviyesi hic bir sey istemedi
gec dollenmemidir neyin nesidir ne olacaktı degil mi
ben kendi kendime yaptırdım
1 sonraki hafta 6+4te gittim gene kucucuk 9mm kese sadece yolk sac gozukuyor
hatta soyledin ben böyle boyle yaptırdım die sallamadı bile
ben de ilk yaptırdıgımda progesteronum sadece 13 çıktı
nette okuduklarıma baktım cok düsük
gecen sefer düsük riski oldugunda doktorun verdigi progesteron duruyordu evde
ben de günde 2 defa 200luk icmeye basladım kendi kendime
doktor dinlemeden ilac kullanamk iyi degil biliyorum ama
cok fazla insanın kullandıgı bi sey progesteron
zararı olmadıgına kanaat getirdim
düsecek bebek düsecekse de düsüyor gecen sefer kullandım ise yaramadı
ama ise yarayan durumlar var
yani ben düsük progesteron yüzünden bebegimi kaybetmem istemem

kızlarr selammm allah izin verirse bende kasım annesi olacağım ..inşallah hepimiz güzel bir hamilelik dönemi geçirir sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız ..

benimde mide bulantılarım 6.haftada başladı gün boyu sürüyor arada çıkartıyorum sonra iyiyim.bugün daha iyi hissediyorum hiç çıkarmadım bu sferde endişe ediyorum bişey mi oldu diye zor bi süreç dünden beride kaşıntım var heryerim kaşınıyor sanki..umarım bebeğimin keyfi yerindedir :)bu arada benimde canım hiç tatlı çekmiyor zorla yemek yiyiyorum nerdeyse günde 2 öğün kadar ..cuma günü doktor kontrolüm var umarım herşey güzel geçer ...

günde 2 defa 200 mg'lık progestan biraz fazla canım.bende progestan içiyorum. 200 lük günde 1 defa yeterli fazlası zarar.

teşekkür ederim canım.bende anlayamıyorum nasıl yaptı bu hatayı dr.um önceki gebeliğimide aynı dr.da tamamlamıştım.onda kanama fln olmamıştı sorunsuzdu.değişip değişmeme konusunda kararsızım bizim burada hastane çok ama herkes benim dr.uma gidiyor çok iyi diye.bir sonraki kontrolüme kadar inşallah bebişime bir şey olmazsa sert çıkıcam bakalım ne yapıcak?

selam kızlar

önce bir tanışalım.iki oğlum var.biri 4 biri 2.5 yaşında.bunlara ulaşma hikayem çok uzun bir ara anlatırım neler çektiğimi.şimdi ise üçüncü çocuğuma hamileyim.daha doğrusu bu gün kan sonucumu aldım.
son adet tarihim 18 şubattı.ben 18 mart günü kan testi yaptırdım sonuç 106 çıktı.değer az mı bilmiyorum iki dış gebelik hikayemde var ayrıca.ne ararsanız var iki dış gebelik 2 negatif tüp bebek denemesi asla normal yolla hamile kalmazsın diyen doktorlara inat normal yolla üçüncü hamileliğim.daha uzun zaman burdayız anlatırım uzun hikayemi artık.
diyarbakırda öğretmenim ayrıca.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz

selamlar :)benimde geçen hafta kontrolde kese etrafı sıkıntılı dedi kanama odakları var demişti doktor ama benim ne kanama oldu ne de lekelenmem önlem almak için pruluton depot iğne verdi haftada bir kez ..bakalaım cuma tekrar kontrol var umarım herşey yolundadır ..önlem almak adına progestan vermeliydi doktorun ..neyse ki sen kendin almışsın ..inşallah hepimiz için herşey yolunda gider...

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza sende :)

inşallah canım sağol.akşam nöbetçi dr. kese normal dedi o verdi ilacı.kendi dr.uma kontrolüm ay sonunda bebişim tutunursa kalp atışını görücez.allahım hepimize sağlıklı gebelik ve bebiş versin.

ben günde 3 kez 100lük içmiştim galiba fazla olmasın..iyice araştır canım..
Dr.lar yüzünden kendi bildiğimizi yapıyoruz..

melodiii hoşgeldiiiiin.nasılsın canım benbde yazacaktım topiğe gel diye..
en azından burda birbirimizden belirtiyi ağrıyı sızıyı öğrenip normalmi diye rahatlıyoruz..
nasılsın mercimeğin nasıl

Son düzenleme:
Tam umut kaynağısın yani mücadeleyi bırakmamak için güzel bir örneksin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin bence değerin iyi geç döllenmedir o yüzden düşük gelmiş olailir sana 2 günde iki kaına çıkarsa herşey normal deniliyor yarın birdaha yaptır istersen canım bu arada hoş geldin aramıza :)))

filizzz nerdesin kz. gelmedin mi doktordan :) hadi ikiz oldklarini soyle :)

Bende şimdi onu düşünüyordum inşallah güzel haberlerini alırız puffyden de haber yok kaç gün oldu ((

günde 2 defa 200 mg'lık progestan biraz fazla canım.bende progestan içiyorum. 200 lük günde 1 defa yeterli fazlası zarar.

gecen sefer doktorum gunde 3 vermisti
ben de kendimce 2 ye indirmistim
iyi ki yazmısım
1 alayım ben de bundan sonra madem
cok uyku yapıyor zaten
sadece geceleri alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…