Herkeslere kolay gelsin anneler minicik minicik bebekleri....
Bu mübarek günde gecede insallah dualarimiz kabul olur, ve suan icin en bas sirada olan duamizi bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi rabbim hepimize nasip eder
yine sicakmi sicak bir güne basladim kizlar , cok sicak burasi ,iyikide bugun calisiyorumda klimali odada sicagi hissetmiyorum, evde durulacak gece yatilacak gibi degil... ...
GEcemavisy bugun seker kontrolun vardi insallah iyi sonuclar alirsin canim..
Skorpion rüyani okurken cok etkilendim , tüylerim havaya kalkti ... Ne güzel bir rüya görmüsün canim, sadece bugun görebiliyorsun hirka-i serif i, baska birgün gitsen görsen, bugun gercekten cok yogun olur ., gittiginde bizim icinde dua edersen cok sevinirim ...
Akrabanin ameliyati nasil gecti ?? ..
günaydın kızlarr, hepiniz iyisinizdir umarım....akşam hepimiz için bolbol dua ettim..Rabbim kabul etsin....ne kadar uzun bi süre gibi geldi foruma giremedim...bu esnada doktor aradım...hastanelerin başhekimleriyle görüştüm...26 haftadan sonra hamile bayan ları özel hastaneler kabul etmiyormuş...arayışlarda olmasam bilmeyeceğim.... en sonunda bahar hastanesinde doktor özlem hanım kabul etti beni...15 ine randevu aldım...zaten 15 inde doktora gitmeyeli tam 1 ay 1 hafta geçmiş olacak....doktordan memnun olmayınca aslında hemen kestirip atmalı..ben yapamadım işte...çok pişmanım...keşke en basından bir sürü doktora gitseydim...neyse bakalım inşallah iyi olur bundan sonra herşey....15 inde şeker yüklemesi yapılacak benim 27. haftanın içinde olacağım...bebeiğimi deli gibi merak ediyorum görmüyorum ne zamandır....özledim ki
Bugun sabahtan annemle ciktik.hirkai serife ziyarete.cok sukur Allah yardim etti o an kalabalik azdi ziyaretimizi yaptim.hepimize dua ettim.bizden sonra tur otobusleriyle insanlar dolustu resmen.ziyaretle cok rahatladim simdi.insallahh hayirlara vesile olur.
[sıze=2]günaydın minnak davşan anneleri
Biz bebeğimzin alışverişinin çoğunu tamamladık. çok şükür her şeyi yavaş yavaş içimize sine sine yaptık,çok zevkli bi şey, hep onun için geziyoruzOdamızı aldık. Bi tek odanın diğer eşyaları kaldı(halı,perde,uyku seti, sticker, abajur vs.) bir de benim eşyalarım kaldı. Onları da allahın izniyle bayram sonrası tamamlayıp eylül sonu gibi de çantamı hazırlamak istiyorum. Zaten odamızın teslimi de eylül sonu gibiymiş, minnakımın cicilerini yıkar ütülerim o zaman ooohhhh missss.
Bu arada minnakımın çamaşırlari için ilk etapta bunu aldım. Sonra bi de dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını alırım. çünkü bu sabun tozları kaka çıkarmada pek iyi değilmiş.
Eki Görüntüle 773260
hepinizi öpüyorum.[/sıze]
offff ben normaldede çok fena evhamlıydım şimdi beterin beteri gibi birşey oldum. ya banada bakılıyor her muayenede hatta 16. ve 19. haftamda memleketteydim 4 boyutluya girdim 2 kere kalbi, böbregi omirilikleri, parmakları, beyni... herşeye baktı herşey çok güzel ve herşey normal dedi ama doktoruma söyledim bu başka diyor bu doktorun raporunu görmem lazım ona göre yani doğumdan önce ne olup ne bittiğini bilmek adına hazırlıklı olmam lazım diyor. uzun zamandır bu doktora gidiyorum paracıda değil gerçekten sadece gerekli şeyleri istiyor. kaç doktoru sömürüyor diye bıraktım bundan önce. buda öyle olsaydı bunuda bırakırdım. ama işte stres oluyor insan durduk yere.
25. haftada yapıyorlarmış şeker yüklemesini bende 13nde falan yaptıracagım kısmetse. şişiyorum tuzlu yiyemiyorum tatlı birşey zaten hiç ağzıma koyamıyorum çay bile pek içemiyorum şeker var diye anca bol limon sıkarsam içebiliyorum agzım acı oluyor tatlı bişey yiyince halbuki tatlı canavarıyımdır hamile kalınca değiştim. şeker yüksek çıkmaz dimi tatlı yemeyle mi ilgili şekerin yüksek çıkması?
içinize sinmesi ne güzel ay son zaman gelse herşeyi yerleşse istiyorum bende daha oda ayarlaması yapcaz boya işimiz var bizim odalar değişcekBende dalinin yumuşatıcısını aldım ilk yıkamayı onla yapayım sonra sabun tozlarına geçerim diyodum ha :44::44:
[sıze=2]biz odamızı boyadık çok şükür,zaten evin boya işi vardı oğluşumuzun odasını da maviye boyayıverdik aradaBayramda misafirim var,onları bekliyoruz,gelip gittikten sonra odayı boşaltcaz, 2 kanepe,1 de kitaplığım vardı zaten odada. Onları da eşimin bekar arkadaşşlarının boş odasına koycaz, ev 2+1 olunca mecbur
Insan hakikaten bi an önce hazır olsun istiyo her şey. Ama şimdden yaparsan da son zaman hiç geçmez diyolar haklı olarakönümüzde 3 ay var ama nedense paniklemeye başladım ben sanki hiç bişey yetişmeyecek gibi hissediyorum, bişey de kalmadı halbuki
Deterjan konusunu tam tersi düşünmüşüz desene[/sıze]
bizde bayramı geçirelim eylül gibi girişelim boya işine dedik ama dediğin gibi sanki yetişmeyecek ya , ben birde çamaşırları elde mi yıkasam ilk, renk veren olur mu diye korkuyom ama son zaman kalırsa elde yıkamaya mecalim olur mu oda tartışmalı beyaz kremleri atcam makineyede renkliler muallakta açıkçası :44::44::44: Deterjan işi içinde ben bir araştırma yapam bakıyım tecrübeliler ne kullanıyo
yetişir canım yetişir,bayramdan sonra basarsınız gaza biraz
valla şu koyu renkler benim de canımı sıkıyor. Hoş ben renklerin karışmasını engelleyen iziwash mendillerinden kullanıyorum ama yine 2-3 parça koyu mu koyu lacivert bi kaç parçası var onları mendille de olsa makinaya atmaya cesaret edemem. o yüzden roxy sabun tozunun elde yıkamasını da alıp o koyu renkleri elimde yıkarım artık. Yaa sonuçta leğen koyup oya aydoğan misali yıkayamayız.minnacık bi leğeni lavabonun içine oturtup ayakta 5 dk da yıkanır. leğene bile gerek kalmaz,zaten kiri yok bişeyi yok,maksat tozu gitsin
iziwashı gerçekten öneririm canım, acil olarak renkleri karıştırıp yıkadığım zaman garanti olsun diye 2 tane atıyorum hiç bir renk bulaşması olmuyor.
Sizin hazırlıkları gördükçe beni hafakanlar basıyo hiçbişey yapmadık daha boya işimiz yok allahtan ama ne oda baktık ne araba ne başka bişey sadece bir iki elbise bir iki tulum ve zıbını var kızımın bide hastane çıkışı. . Bugün memlekete gidiyorum döndüğümde geç mi olur acaba 1ay falan kalıcam çok mu geç kaldım ben yaa:-(
canım ben senin haftanda ölçüm yaptırmamdım 20+0. haftamda 350 gr. dı 24+3 te 900 gr 32 cm di yaklaşık değerlerdir tabiki ama ben çok doğru bulmuyorum açıkçası o ölçümleri....KIZLAR GÜNADYINNNNN BEBİŞLERİNİZ OYNUYORMU BENM KIZ GECEN HAFTA DOKTORA GİTTİK 23 HAFTA DEDİ DOKTOR 28 CM 600 GR DEDİ AĞIRLIĞINA SİZİNKİLER KAÇ GR OLDULAR EMRAK ETTİM
nehar canım şu iziwash ı ilk senden duyuyorum o pakette kaç mendil oluyo ..............
yetişir canım yetişir,bayramdan sonra basarsınız gaza biraz
valla şu koyu renkler benim de canımı sıkıyor. Hoş ben renklerin karışmasını engelleyen iziwash mendillerinden kullanıyorum ama yine 2-3 parça koyu mu koyu lacivert bi kaç parçası var onları mendille de olsa makinaya atmaya cesaret edemem. o yüzden roxy sabun tozunun elde yıkamasını da alıp o koyu renkleri elimde yıkarım artık. Yaa sonuçta leğen koyup oya aydoğan misali yıkayamayız.minnacık bi leğeni lavabonun içine oturtup ayakta 5 dk da yıkanır. leğene bile gerek kalmaz,zaten kiri yok bişeyi yok,maksat tozu gitsin
iziwashı gerçekten öneririm canım, acil olarak renkleri karıştırıp yıkadığım zaman garanti olsun diye 2 tane atıyorum hiç bir renk bulaşması olmuyor.
canım iziwash mendiller hangi markette satılıyor? bir de fiyatı ne kadar? ben dün Dr Beckmann'ın mendillerine baktım 14,50 TLydi.. bana pahalı geldi..
bilmemki benim ki öyle dedi ne dese ona inanıp söylüyoruz fazlası hakkında bilgim yok ;/canım 8 kasım da benim tahmini doğum ben 2 hafta önce gittiğimde aynı gr ve cm verdi ama iri falan demedi
maşallah kuzucuğa. kaç haftalık şu an. benim bebişimde 10 gün önnden gidiyor bakalım nolucak:)
bilmemki benim ki öyle dedi ne dese ona inanıp söylüyoruz fazlası hakkında bilgim yok ;/
suan 26 haftalık benimkide 1,5 hafta ilerdeymiş bakalım nolcak gercekten erken dogmasınlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?