2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok sağolasın. allaha şükür şeker yüklemem iyi çıktı ama açlıktan ölecektim:))))

canım olsun zararın neresinden dönersen kardır derler inşallah bundan sonrası senin ve bebişin için iyi olur inşallah bu doktorun çok iyidir.. Hakkınızda hayırlısı olsun

canım senin adına okadar çok sevindim ki rabbim dermekki senin gidip görmeni istemiş bu ne güzel bir rüyadır böyle keşke anlatmasaydın kimselere. bence o anlattığın kısmı düzenle sil....rabbim hepimize nasip etsin inşallah

içinize sinmesi ne güzel ay son zaman gelse herşeyi yerleşse istiyorum bende daha oda ayarlaması yapcaz boya işimiz var bizim odalar değişcek Bende dalinin yumuşatıcısını aldım ilk yıkamayı onla yapayım sonra sabun tozlarına geçerim diyodum ha :44::44:

Herkese Günaydın. Şeker yüklemesiaç karnına yapılacak diyw bir şey yokki. Õrneğin bana tokken yapıldı.birde anladım ki kaderde kısmette ne varsa o nu yaşicaz çok evham gereksiz stress yüklemesi.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün işallah.

Biz odamızı boyadık çok şükür,zaten evin boya işi vardı oğluşumuzun odasını da maviye boyayıverdik arada Bayramda misafirim var,onları bekliyoruz,gelip gittikten sonra odayı boşaltcaz, 2 kanepe,1 de kitaplığım vardı zaten odada. Onları da eşimin bekar arkadaşşlarının boş odasına koycaz, ev 2+1 olunca mecbur
İnsan hakikaten bi an önce hazır olsun istiyo her şey. Ama şimdden yaparsan da son zaman hiç geçmez diyolar haklı olarak Önümüzde 3 ay var ama nedense paniklemeye başladım ben sanki hiç bişey yetişmeyecek gibi hissediyorum, bişey de kalmadı halbuki
Deterjan konusunu tam tersi düşünmüşüz desene

bizde bayramı geçirelim eylül gibi girişelim boya işine dedik ama dediğin gibi sanki yetişmeyecek ya , ben birde çamaşırları elde mi yıkasam ilk, renk veren olur mu diye korkuyom ama son zaman kalırsa elde yıkamaya mecalim olur mu oda tartışmalı beyaz kremleri atcam makineyede renkliler muallakta açıkçası :44::44::44: Deterjan işi içinde ben bir araştırma yapam bakıyım tecrübeliler ne kullanıyo

yetişir canım yetişir,bayramdan sonra basarsınız gaza biraz
valla şu koyu renkler benim de canımı sıkıyor. Hoş ben renklerin karışmasını engelleyen iziwash mendillerinden kullanıyorum ama yine 2-3 parça koyu mu koyu lacivert bi kaç parçası var onları mendille de olsa makinaya atmaya cesaret edemem. o yüzden roxy sabun tozunun elde yıkamasını da alıp o koyu renkleri elimde yıkarım artık. Yaa sonuçta leğen koyup oya aydoğan misali yıkayamayız. minnacık bi leğeni lavabonun içine oturtup ayakta 5 dk da yıkanır. leğene bile gerek kalmaz,zaten kiri yok bişeyi yok,maksat tozu gitsin
iziwashı gerçekten öneririm canım, acil olarak renkleri karıştırıp yıkadığım zaman garanti olsun diye 2 tane atıyorum hiç bir renk bulaşması olmuyor.

aklımda olsun inş. renk vern yoktur beyaz ama kırmızı kolllar boyun kısmı olan var mesela kırmızı bir renk veriyosa tatlı bir pembe tulumu olacak bu gidişle

Sizin hazırlıkları gördükçe beni hafakanlar basıyo hiçbişey yapmadık daha boya işimiz yok allahtan ama ne oda baktık ne araba ne başka bişey sadece bir iki elbise bir iki tulum ve zıbını var kızımın bide hastane çıkışı. . Bugün memlekete gidiyorum döndüğümde geç mi olur acaba 1ay falan kalıcam çok mu geç kaldım ben yaa:-(

KIZLAR GÜNADYINNNNN BEBİŞLERİNİZ OYNUYORMU BENM KIZ GECEN HAFTA DOKTORA GİTTİK 23 HAFTA DEDİ DOKTOR 28 CM 600 GR DEDİ AĞIRLIĞINA SİZİNKİLER KAÇ GR OLDULAR EMRAK ETTİM

canım maddiyata bakar bir günde bile biter işin , bende yatağını ve kıyafetlerini hallettim zaten başka bişey yapmıycam arabayıda doğumdan sonra duruma göre alcam , benim acelem ödemeleri erken bitsin diyeydi dogduktan sonra en basiti bez parası var bu kuzuların nihayetinde

KIZLAR GÜNADYINNNNN BEBİŞLERİNİZ OYNUYORMU BENM KIZ GECEN HAFTA DOKTORA GİTTİK 23 HAFTA DEDİ DOKTOR 28 CM 600 GR DEDİ AĞIRLIĞINA SİZİNKİLER KAÇ GR OLDULAR EMRAK ETTİM
canım ben senin haftanda ölçüm yaptırmamdım 20+0. haftamda 350 gr. dı 24+3 te 900 gr 32 cm di yaklaşık değerlerdir tabiki ama ben çok doğru bulmuyorum açıkçası o ölçümleri....

Son düzenleme:
nehar canım şu iziwash ı ilk senden duyuyorum o pakette kaç mendil oluyo ..............

canım marketlere bi bak istersen, ama internette satışı olduğunu biliyorum. içinde 12 tane var. sadece bebek için değil kendimiz için de yıllardır kullanırım. 2 renkli kıyafetler için de ideal bence,alıp dene istersen. ama dediğim gibi garanti olsun diye 2 tane at makinaya

canım iziwash mendiller hangi markette satılıyor? bir de fiyatı ne kadar? ben dün Dr Beckmann'ın mendillerine baktım 14,50 TLydi.. bana pahalı geldi..

canım iziwash mendiller hangi markette satılıyor? bir de fiyatı ne kadar? ben dün Dr Beckmann'ın mendillerine baktım 14,50 TLydi.. bana pahalı geldi..

canım ben 2 yıl kadar oldu alalı,o zaman 2 paket almıştım, realden aldık diye hatırlıyorum ama fiyatını inan bilmiyorum.

canım bu da arka yüzü açıklamalarına bak diye çektim
Eki Görüntüle 773377

internette satışını gördüm paket fiyatı 9 lira 6 lı paket 48 liraydı bu arada , ben bir paketinde kaç tane var merak ettim o yüzden, açıklamalarından öte videosu var bez suda ki rengi aldı bembeyaz oldu su bizim marketlere bakcam olmadı yine net yollarına düşerim kızımın herşey netten buda netten olur , teşekkürler canım çok işime yarayacak bu gidişle

canım 8 kasım da benim tahmini doğum ben 2 hafta önce gittiğimde aynı gr ve cm verdi ama iri falan demedi
bilmemki benim ki öyle dedi ne dese ona inanıp söylüyoruz fazlası hakkında bilgim yok ;/
maşallah kuzucuğa. kaç haftalık şu an. benim bebişimde 10 gün önnden gidiyor bakalım nolucak:)

suan 26 haftalık benimkide 1,5 hafta ilerdeymiş bakalım nolcak gercekten erken dogmasınlarda

bilmemki benim ki öyle dedi ne dese ona inanıp söylüyoruz fazlası hakkında bilgim yok ;/

suan 26 haftalık benimkide 1,5 hafta ilerdeymiş bakalım nolcak gercekten erken dogmasınlarda

ben korkuyom iri olmasından ya herşey normal olsada iri diye yinede sezeryan olanlar var , banada başlarda bir hafta ileri diyordu halen usg ler öyle ama doğum zamanını etkilemez dedi bende takmıyom artık hayırlısı hakkımızda ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…