2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkeslere selam..
Sicaklar belimi büktü dogrulamaz oldum valla .. Böyle sicak yasamamistik biz burda hic , ne esiyor ne serinliyor ..

Bebegin esyalarini cikardim , biraz serinleyince ortalik yapmayi düsünüyorum .. Bizimde odamiz henüz boyanmadi ama sadece benim odam kaldi .. Bebegin yatagi 1 yasina kadar benim odada diracak sanirim , abisi o zamana kadar 6 olur ayni odada yatirabilirim diye düsünüyorum , en azindan denerim :)

Gecemavisy gözün aydin canim atlattin sekeri sende ..
Neharcim masallah herseyleri tamamladin güle güle kullanmak nasip olsun insallah

Bu arada troidim 2,64 tsh cikti demistim , hamileligin basinda kontrol eden klinigi aradim , ilacimi 66 mg a cikarmami söyledi ..hamilelikte degerlerin düsük olmasini istiyoruz normalde 3 tsh ya kadar normal ama hamilelikte en fazla 2 olmasini istiyoruz dedi
Birde ilk defa bu hamilelikte kramf girdi bacagima üc günden beride agridini hissediyorum cok fenaydi ..
Bizden haberler b kadar kizlar , haftaya cumaya randevum var bakslim bebisim icerde ne yapiyor :))

selam canlar ve minnakları
çok mutluyum kontrolden gelim bebişim ters duruyordu normal pozisyonuna geçmiş
bir buçuk ay önce gittiğimde 300 grdı köye gittim geldim organik yemek çok işe yaramış bir hafta öne geçmiş bebişim şeker yüklemesi yaptıramadım tatilden sonra yaptırıcam artık 15 gün var inşallah çok geç olmaz öpüyorum hepinizi

canım ben senin haftanda ölçüm yaptırmamdım 20+0. haftamda 350 gr. dı 24+3 te 900 gr 32 cm di yaklaşık değerlerdir tabiki ama ben çok doğru bulmuyorum açıkçası o ölçümleri....

Aynen öyle, kardeşim doktor. O da diyor ilk 6/7 ay olan ölçümler anlamlı bir şey ifade etmiyormuş. Ancak çok geri ya da çok ileri olursa inceliyorlarmış. Bir de boyunu bilmeleri imkansızmış. İki büklüm zaten çocuk:) Küçükken ölçülür ama büyüdükçe ölçülemezmiş. Paylaşmak istedim

cnmo hesaptan herkesin kafası karışıkkkkkkkkkk
valla bende satı baz alıyorum..benim sat 17 şubat..her ayın 17sinde 1 ay bitti diye hesaplıyorum..mesela 10 gün sonra 6. ay bitecek

ohhh ohhh masallah şekerimmmmmmmm
darısı başımızaaaaaa..biz de ço yavaştan alıyoruz ama sonra telaşedicez sanırımmm

günaydın kızlar ve minik bebişleri..işe gitmeden bi burayada uğrayayım dedim..inşallah hepimiz için güzel bebeklerimiz için bol hareketli bir gün olur....

günaydın bayram şekerleri ve anneleri, işler yoğun ve yarım gün bugün bir daha görüşmezsek şimdiden iyi bayramlar

günaydın hatunlar bugün moralimiz çok bozuk doğum izninde son gelişmeler açıklandı sizlerlede paylaşmak istedim. bu olacak iş değil.
bunca zaman konuş konuş insanları ümitlendir et şimdide çık ortaya ve 18 hafta de çok yükselttiler ya yarısını geri alsalar bari. şaka gibi resmen.

dogum-borclanmas
Doğum izni 2013 doğum izni ne zaman 6 ay olacak. 2013 doğum izni.doğum borçlanması son durum.
Çalışan kadınlara, 18 hafta doğum izni, sonrasında da 2 yıl öğlene kadar işe gitme imkanı getirilecek
Hükümet, çalışan kadınların doğum izinlerinin artırılmasını içeren ‘çocuk teşviki’ paketinde sona yaklaştı. Daha önce 6 aya (24 hafta) çıkarılması planlanan doğum izinlerine, “Bu kadar uzun süre kadını istihdamdan uzaklaştırır” görüşüyle yeni bir formül getirildi. Yeni modelde, çalışan kadınlara, ’18 hafta doğum izni artı esnek çalışma’ var. Doğum sonrası 10 hafta izin yapması planlanan kadının, sonrasında çocuk 2 yaşına gelene kadar ‘esnek çalışma sisteminden’ yararlanmasının önü açılacak. Hazırlıkları sürdürülen paketin, Eylül’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması planlanıyor. Hali hazırda doğum öncesi 8 hafta olan izin aynen korunacak, doğum sonrası yine 8 hafta olan izin ise 10 haftaya çıkarılacak. Annelere çocuğu 2 yaşına gelene kadar ‘zamansal’ (işyerinde kısmi süreli çalışma) ve ‘mekansal’ (evden çalışma) olanakları sunulacak. Sabah işe gidecek olan kadın, öğleden sonra evinde olacak. (takvim)

Hayır anlamadığım şu, hem insanları doğuma teşvik etmeye çalışıyorlar hemde doğum iznini çok kısa tutuyorlar. çok kötü oldu ya ben 6 ay için çok umutlanmıştım. bebişim 2.5 aylıkken bakıcıya bırakmak çok zoruma gidiyorr.

mrb hanımlar....
ne güzel görmüşsün bebeğini bende epeydir kontrole gitmedim merak ediyorum bebeğimi:)...Allahtan hareket etmeye başladı da rahatlıyorum o vurdukça....benim bebişimde 245 gr ne kadar olduysa....

meclis tatil olurken 17 haftaydı şimdi 18 hafta lafı başlamış meclis açılana kadar artsa yahu ne bu ya çocuk oyuncağı gibi işler istihdam mış sanki millet koştur koştur çalışıyo millet hamileyken basıyo raporu çalışmamak için fesubhanallah

kızlar seker yukleme test sonucum normal degerlerde cıktı cok sukur kızımı 4 boyutluda gordum ve fotografını verdı doktor amcası :)) dudaklarına bbıttim ne dolgun seyler onlar dudakları bana benzıyor burnunu seçemedim henuz :)) gozlerde kapalı dogunca gorcez artık onları

tamam canım teşekkür ederim.. netten bakarım olmazsa..

arkadasım kim yazdı kim merak etti aklım kıt ama bu ürünü biliyorum aydınlatmak istedim. ben 10 seneden fazla market sektöründe çalıştım 2,5 senedirde çocugum olmuyor diye işten çıktım ev hanımıyım. çoğu ürün hakkında bilgim ve kullanmışlıgımda var.
''Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil (20'li)'' ben bu ürünü kullandım nerde nasıl satılır ayrıntılı bilmem ama bildiğim tek yer var o da migros. ben biraz cimrilik yapardım bir mendili 2 kere kullandıgım olurdu ve hiç sıkıntı yaşamadım dogrusu çokta memnunum.sırf ürünün doğruluğunu görmek için gözden çıkardığım kıymetli kıyafetlerimde oldu ama çok şükür hiçbirşey olmamıştı. her zaman kullanmıyorum şimdi arada kıymetli bi kıyafet olunca kullanıyorum. malum çalışırken alışveriş konusunda insan çok rahat oluyor ama ev hanımı olunca tek maasa kalınca herşeyde tasarruf etmek durumunda kalıyorsun. internetten satışı varmı diye baktım şimdi sadece bu sitede buldum Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil (20'li) : Temizlik : Leke Çıkarıcılar : : istoctan.com fiyatı 13.23 tl yazıyor. bide sanal migrostan baktım şimdi fiyatı 14:25 bide (migros kendisi çıkarmış bunu ilk defa görüyorum) KEEP COLOR RENK KORUYUCU MENDİL diye geçiyor 12 tane var 6 tl yazıyordu. umarım yardımcı olmuşumdur.

Sorma cnma yaaa. Resmen dalga geçtiler bizimle.doğum izni 6 ay süt izni de 90 gün olacak diyorlardı.bende çok umutluydum.
Kadınlara istihdamdan uzaklaşmamalarını değil resmen çalışmamalarını empoze etmeye çalışıyorlar işte.yarım gün işe gitmek te komik.hangi patron kabuledecek bunu acaba.devlet memuruysan şanslısın yada sendikalı çalışıyorsan.özel sektördeimkansız.mesela benim günde 3 saatim yolda geçiyo.yarım gün gitsem ne olur ki sabah 7 de çık 3 te eve gel.off offf.valla ben bu gidişle ücretsiz izin konuşucam. 2 aylık bebeği bırakamam ya annem de olsa hem ona yazık hem bebeğe hem bana.off offf

Yavrucuklarımızla bu ilk bayramımız henüz göbüşümüzde olsalarda bayram neşemiz onlar bizim.güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…