canım ben 2 yıl kadar oldu alalı,o zaman 2 paket almıştım, realden aldık diye hatırlıyorum ama fiyatını inan bilmiyorum.
canım ben senin haftanda ölçüm yaptırmamdım 20+0. haftamda 350 gr. dı 24+3 te 900 gr 32 cm di yaklaşık değerlerdir tabiki ama ben çok doğru bulmuyorum açıkçası o ölçümleri....
Günaydın annişler ve köfteleri :-D
Kızlar bugün itibariyle 24+6yım ama şu ay hesabının içinden hala çıkamıyorum. Dr. 6 aylık diyo bir ay 4 hafta 24hafta 6 ay yapıyp mantıklı ama o zaman 40 hafta 10 ay yapıyo diyorum zaten hamilelik 10 ay diyo şaşırıp kalıyorum. Anneme soruyorum anneme göre daha 5 buçuk bile değil onun hesabı da sattan 14gün sonra başlıyo. Dr bilmez sen daha 5 buçuk bile değilsin diyo yine ağzım açık kalıyo. Şunu hesaplamanın daha mantıklı bi yolu var mı kaç aylığız biz şimdi 5buçuk mu 6 mı;-);-);-)
Günaydın minnak davşan anneleri
Biz bebeğimzin alışverişinin çoğunu tamamladık. Çok şükür her şeyi yavaş yavaş içimize sine sine yaptık,çok zevkli bi şey, hep onun için geziyoruzOdamızı aldık. Bi tek odanın diğer eşyaları kaldı(halı,perde,uyku seti, sticker, abajur vs.) bir de benim eşyalarım kaldı. Onları da Allahın izniyle bayram sonrası tamamlayıp eylül sonu gibi de çantamı hazırlamak istiyorum. Zaten odamızın teslimi de eylül sonu gibiymiş, minnakımın cicilerini yıkar ütülerim o zaman ooohhhh missss.
Bu arada minnakımın çamaşırlari için ilk etapta bunu aldım. Sonra bi de dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını alırım. Çünkü bu sabun tozları kaka çıkarmada pek iyi değilmiş.
Eki Görüntüle 773260
Hepinizi öpüyorum.
günaydın hatunlar bugün moralimiz çok bozuk doğum izninde son gelişmeler açıklandı sizlerlede paylaşmak istedim. bu olacak iş değil.
bunca zaman konuş konuş insanları ümitlendir et şimdide çık ortaya ve 18 hafta de çok yükselttiler ya yarısını geri alsalar bari. şaka gibi resmen.
dogum-borclanmas
Doğum izni 2013 doğum izni ne zaman 6 ay olacak. 2013 doğum izni.doğum borçlanması son durum.
Çalışan kadınlara, 18 hafta doğum izni, sonrasında da 2 yıl öğlene kadar işe gitme imkanı getirilecek
Hükümet, çalışan kadınların doğum izinlerinin artırılmasını içeren çocuk teşviki paketinde sona yaklaştı. Daha önce 6 aya (24 hafta) çıkarılması planlanan doğum izinlerine, Bu kadar uzun süre kadını istihdamdan uzaklaştırır görüşüyle yeni bir formül getirildi. Yeni modelde, çalışan kadınlara, 18 hafta doğum izni artı esnek çalışma var. Doğum sonrası 10 hafta izin yapması planlanan kadının, sonrasında çocuk 2 yaşına gelene kadar esnek çalışma sisteminden yararlanmasının önü açılacak. Hazırlıkları sürdürülen paketin, Eylülde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması planlanıyor. Hali hazırda doğum öncesi 8 hafta olan izin aynen korunacak, doğum sonrası yine 8 hafta olan izin ise 10 haftaya çıkarılacak. Annelere çocuğu 2 yaşına gelene kadar zamansal (işyerinde kısmi süreli çalışma) ve mekansal (evden çalışma) olanakları sunulacak. Sabah işe gidecek olan kadın, öğleden sonra evinde olacak. (takvim)
selam canlar ve minnakları
çok mutluyum kontrolden gelim bebişim ters duruyordu normal pozisyonuna geçmiş
bir buçuk ay önce gittiğimde 300 grdı köye gittim geldim organik yemek çok işe yaramış bir hafta öne geçmiş bebişim şeker yüklemesi yaptıramadım tatilden sonra yaptırıcam artık 15 gün var inşallah çok geç olmaz öpüyorum hepinizi
günaydın hatunlar bugün moralimiz çok bozuk doğum izninde son gelişmeler açıklandı sizlerlede paylaşmak istedim. bu olacak iş değil.
bunca zaman konuş konuş insanları ümitlendir et şimdide çık ortaya ve 18 hafta de çok yükselttiler ya yarısını geri alsalar bari. şaka gibi resmen.
dogum-borclanmas
Doğum izni 2013 doğum izni ne zaman 6 ay olacak. 2013 doğum izni.doğum borçlanması son durum.
Çalışan kadınlara, 18 hafta doğum izni, sonrasında da 2 yıl öğlene kadar işe gitme imkanı getirilecek
Hükümet, çalışan kadınların doğum izinlerinin artırılmasını içeren çocuk teşviki paketinde sona yaklaştı. Daha önce 6 aya (24 hafta) çıkarılması planlanan doğum izinlerine, Bu kadar uzun süre kadını istihdamdan uzaklaştırır görüşüyle yeni bir formül getirildi. Yeni modelde, çalışan kadınlara, 18 hafta doğum izni artı esnek çalışma var. Doğum sonrası 10 hafta izin yapması planlanan kadının, sonrasında çocuk 2 yaşına gelene kadar esnek çalışma sisteminden yararlanmasının önü açılacak. Hazırlıkları sürdürülen paketin, Eylülde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması planlanıyor. Hali hazırda doğum öncesi 8 hafta olan izin aynen korunacak, doğum sonrası yine 8 hafta olan izin ise 10 haftaya çıkarılacak. Annelere çocuğu 2 yaşına gelene kadar zamansal (işyerinde kısmi süreli çalışma) ve mekansal (evden çalışma) olanakları sunulacak. Sabah işe gidecek olan kadın, öğleden sonra evinde olacak. (takvim)
tamam canım teşekkür ederim.. netten bakarım olmazsa..
Sorma cnma yaaa. Resmen dalga geçtiler bizimle.doğum izni 6 ay süt izni de 90 gün olacak diyorlardı.bende çok umutluydum.günaydın hatunlar bugün moralimiz çok bozuk doğum izninde son gelişmeler açıklandı sizlerlede paylaşmak istedim. bu olacak iş değil.
dogum-borclanmas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?