arkadasım kim yazdı kim merak etti aklım kıt ama bu ürünü biliyorum aydınlatmak istedim. ben 10 seneden fazla market sektöründe çalıştım 2,5 senedirde çocugum olmuyor diye işten çıktım ev hanımıyım. çoğu ürün hakkında bilgim ve kullanmışlıgımda var.
''Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil (20'li)'' ben bu ürünü kullandım nerde nasıl satılır ayrıntılı bilmem ama bildiğim tek yer var o da migros. ben biraz cimrilik yapardım bir mendili 2 kere kullandıgım olurdu ve hiç sıkıntı yaşamadım dogrusu çokta memnunum.sırf ürünün doğruluğunu görmek için gözden çıkardığım kıymetli kıyafetlerimde oldu ama çok şükür hiçbirşey olmamıştı. her zaman kullanmıyorum şimdi arada kıymetli bi kıyafet olunca kullanıyorum. malum çalışırken alışveriş konusunda insan çok rahat oluyor ama ev hanımı olunca tek maasa kalınca herşeyde tasarruf etmek durumunda kalıyorsun. internetten satışı varmı diye baktım şimdi sadece bu sitede buldum Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil (20'li) : Temizlik : Leke Çıkarıcılar : : istoctan.com fiyatı 13.23 tl yazıyor. bide sanal migrostan baktım şimdi fiyatı 14:25 bide (migros kendisi çıkarmış bunu ilk defa görüyorum) KEEP COLOR RENK KORUYUCU MENDİL diye geçiyor 12 tane var 6 tl yazıyordu. umarım yardımcı olmuşumdur.
Merhaba herkeze iyi bayramlar ne zamandır girmedim umarım herkez iyidir artık iyice ağırlaşıyoruz sıkıntılı dönemlere giriliyormuş benim hafiften başladı ayaklarımı sarkıtamıyorum uzun süre hemen şişiyor ve nefes darlığı dün alaçatıya geldim rüzgarlı oluyor diye ama burası da yanıyor Allahtan nem fazla yok herkezin bebeşini öpüyorum.
Arkadaslar bayramınız mübarek olsun.
ben bayram arefesindendir agır bir grip geçiriyorum antibiyotiğe başladım.aksırık öksürük kasıklarım çok ağrıyor artık.
sen o kadar sakın kendini koru kolla bak olacagı bu işte sakınan göze çöp batar hesabı oldu.
allerjik astımım var ve allerji ilacı içemiyormuşum inşallah toparlanırım.
önümüzdeki hafta doktorumla konusacam onaylarsa bu mikrobu atlattıgım gibi eylülde hemen grip aşısı olucam kısmetse.
çünkü meger herkes oluyormuş ben bilmiyordum.
erken dogum sebebiymiş sık sık olunan gripler.
bide dün dogum günümdü ve ben hep yattım kafam yerden kalkmadı bayram ziyaretinede gidemedik.
bugün gitmeye çalışacagım ama yine gücüm yok inşallah gidebilirim.
umarım sizlerin benim gibi sıkıntılı değilde güzel geçmiştir.
herkesin bayramı mübarek olsun.
çok geçmiş olsun.
alerjik astım bendede var. yalnız hamilelikte durdu inşallahta geri gelmez. sen ne yaptında grip oldun acaba çok mu yordun kendini. dikkat etmeliyiz canım bende grip aşısı düşünüyorum.
herkese merhaba ve iyi bayramlar..
lohusa geceligi alan var mi? Netten alan varsa adresi yazabilir mi?
Emzirme önlügü, emzirme yastigi falan netten alan varsa adresi verebilir mi?
kisaca netten nereden alisveris yapiyorsunuz:))
tatlım benim göbk deliğimde ağrı gii bişey oluyrdu yorulunca, dr beni nst ye bağladı o sonuca göre magnezyum verdi.,kalsiyumu ise kan verdiğimde çıkan değerlere göre kalsiyıum değermi biraz düşük görünce günde 1 tane verdi.Arkadaşlar benim doktorum sadece elevit ve demir hapı verdi. acaba magnezyum ve kalsiyum kullanmam gerekmiyormu. siz kendinizmi istediniz yoksa doktorunuz mu verdi. bende mi istesem acaba.
günaydın kızlar,magnezyum ilacı kullananlar varsa isimleri neler kızlar.
Günaydın kızlar. Bebişin beşigını aldık ıkeadan cıbınlıklı felan kurduk dayanamadık eve coook hos durdu ve cok uygunumuza geldı. Sımdı sırada kıyafetlerını yıkayıp utulemek kaldı ama detarjan konusunda kararsızım alıp kullanan var mı aramızda dalın sıvı detarjan mı alcam toz mu alsam netten arastırdım toz kalıntı bırakıyo felan yazmıslar yardımcı olur musunuz ona gore yarın alayım yıkayım oglusumun esyalarını ayaklarım cok sısmeye basladı daha cok ılerlemeden utu ısını bıtırmek ıstıyorum da:)))
herkese merhaba ve iyi bayramlar..
lohusa geceligi alan var mi? Netten alan varsa adresi yazabilir mi?
Emzirme önlügü, emzirme yastigi falan netten alan varsa adresi verebilir mi?
kisaca netten nereden alisveris yapiyorsunuz:))
Arkadaşlar benim doktorum sadece elevit ve demir hapı verdi. acaba magnezyum ve kalsiyum kullanmam gerekmiyormu. siz kendinizmi istediniz yoksa doktorunuz mu verdi. bende mi istesem acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?