2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cnm mümkünse geceliği deneyerek al diyorlar..kalıplar değişebiliyor çünküü
e-bebek internet sitesine bak istersen orada çok ürün var..

tatlim deneyerek alamam, ben internetten alicam annem doguma gelirken getircek. burad baktim hic iyi bisi bulamadim( artik büyük müyük alirim sansima:)) sonucta 20 kilo aldim:)

tatlim deneyerek alamam, ben internetten alicam annem doguma gelirken getircek. burad baktim hic iyi bisi bulamadim( artik büyük müyük alirim sansima:)) sonucta 20 kilo aldim:)

yaacnm doğru unutmuşum yurt dışındaydın dimiii..
o zaman büyük al cnm zaten öyle diyorlar rahat rahat giymek gerek.sıkmasın seni..

e bebekten 5o tl indirim cekım var 150 tl lık alısverıs yaparsanız 50 tl dusuyor
ben gecen hafta da merhaba bebek programından almıstım pompa aldım bu hafta alacak bısey bulamadım alacagınız bırsey varsa cekın numarasını vereyım kullanın 50 tl az degıl yazık yanmasın

e bebek sitesinde kullanılacak sıfreyı yazıyorum artık kıme kısmetse kullansın ama saat 12 ye kadar gecerlı
150 tl lık alısverıs yapıp promosyon kodu yerıne bu sıfreyı yazınca otomatık 50 tl dusuyor site guvenılır
ben gogus pompasını almıstım gecen hafta
suan alacak 150 tl lık bısey bulamadım

PKE6634E100

almadıysanız yenı doğan takımları ıyıdır mamas papas ın

kuzular ve anneleri umarım herkesin keyfi yerındedır
bu bayram bana gecmek bılmedı benım kuzuları görüş günüm bugün
bakalım annelerine el sallayacaklarmı

hepinize dertsiz tasasız bol tepikli bır hafta diliyorum

günaydın müstakbel anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

gunaydın herkeze mutlu haftalar dılıyorumm randevusu olanlar ınsallah guzel sonuclarla gelirrrr

Kizlar e bebekten hediye ceki nasil kazaniliyor.veya baska bebek sitelerinden

pazar günü show tv de merhaba bebek programı var
orada bı kod gecıyor alt yazı ile sonra merhababebek.tv adresine o kodu yazıyorsun
eger ilk 200 kişi arasındaysan sana 150 tl üzeri alışverişlerinde kullanmak üzere 50tl indirim kuponu veriyor.
şifreyi yazdıktan sonra seni ebebek sayfasına yönlendiriyor adın soyadını telefon numaranı yazıyorsun telefonuna mesaj geliyor o gelen şifreyi de ebebkte alışveriş yaparken promosyon kodunun olduğu yere gırıyorsun anında ındırım yansıyor

kızlarrr canım cok sıkkın

ugün görüş günümüzdü bebekleri o kadar hazırladım el sallıyacaklardı
ama doktorum sehır dısındaymıs persembeye kaldı kontrolümüz oyy cok uzgunum

Günaydın kızlar, herkez iyidir umarım benim cmrtesi kontrolum her geçen gün daha bir büyüdüğünü hissediyorum artık hareketlerimde kısıtlanıyor güya tatildeyim ama akşam hemen uykum geliyor çok da gezemiyorum bu arada ben bebek kıyafetlerinimyıkadım ütüledim deterjan olarak amwayın baby diye hassasciltler için olan deterjanını ve yumuşatıcısısnı kullandım tavsıye ederim yanlız kokusuz deterjanı yumuşatıcısı da eğer güzel koku olsun istiyorsanız hiç koku olmuyor bence sağlık açısından parfümsüz olması çok mantıklı geldi bana

Tesekkur ederim gercekten cok aydinlatici ve aciklayici yazmissin.insallah bu pazar yapabilirim.

Slm annişler ve baldan tatlı kuzucukları , benim bayram çok güzel dolu dolu geçti inş. Sizinki de öyledir , ben kızçemin bebek arabasını face üzerinden bir sayfadan aldım 50 güne yurtdışından geliyomuş inş. Sıkıntı yaşamadan elimizde olur doğuma gelmiş olacak , 260 liraya aldım işte bu
Eki Görüntüle 776658

Günaydın kızlar sabahtan kontrole gıttık doktorumuza suyum duzelmıs azdı. Doktor sımdıde bebegın zayıf olmaya meyılı var dedı kılosuda 1224 boyu 35 dedı normal mı sızce haftaya gore ???

Güzel anneler hepinize merhaba.Çalışan anneler doğum izninde maaş nasıl ,nereden ,ne şekilde alınıyor araştıran varmı.Maaşların düzenli alınmadığını duymuştum.Malum ev kredisi ödüyoruz ve budurum beni gerçekten sıkıntılandırıyor.
araştıranlar bilgi verebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…