2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bende bugun dalının sıvı camasırlar ıcın olan detarjanını alcam yarın felan yıkar utulerım oglusumun esyalarını. Bıde doktorum hareketlerınde azalma olursa gelırsın dedı. Gunde on kere hareket etmesı gerekırmıs...

merhaba kızlar herkes iyidir inşallahh .bende kızımın cicilerini yıkayıp ütülemeye başlıcam artık yavaştan .roxy sabuntozu aldım .havalarda çok sıcak azcık serinlese daha rahatlıcaz sanki .
geceleri hep rüyamda doğumla ilgili şeyler görüyorum
kan ilacınız sizde de kabızlık yapıyomu ben bir gün içersem bir gün içmiyorum çok rahatsız ediyo beni .
kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin bende haftaya perşembe görücem kızımı .

yaa kızlar daha ele avuca bile gelmemiş olucak düşünsenize anneye okadaqr muhtaç olacak ki ben ne yapıcağımı bilmiyorum. ücretsiz izin alsam ev kirası veriyoruz beni zorlıcak işe gitsem bebeğimi nasıl bırakıcam günlerdir ne yapıcağımı düşünüp duruyorum ne yapsam bakanlığa yazımı yazsam ama bukadar insan yorum yapıyor ediyor fayda olmuyor benim yazımlamı 6 aya çıkaracaklarki ((

Günaydın kızlar sabahtan kontrole gıttık doktorumuza suyum duzelmıs azdı. Doktor sımdıde bebegın zayıf olmaya meyılı var dedı kılosuda 1224 boyu 35 dedı normal mı sızce haftaya gore ???

normal tabiki hayatım haftana göre bence bebeğinin boyuda kilosuda gayet iyi. moralini bozma sen yemene içmene dikkat et vitaminlerini düzgün kullan gerisini düşünme

Selam güzel anneler,

Umarım herşey yolundadır, herkes çok iyidir. Bayram sonrası burası biraz şenlenmiş:)

Ben de bugün şeker yüklemesi için sağlık ocağına gittim. Sonuçlar yarın çıkacakmış. 2. doz tetenoz aşımı da oldum. Sonuçları alınca doktor kontrolüne gideceğim. Şaka maka bir ay oldu nerdeyse kızımı görmeyeli. Hareketleri de olmasa zaman hiç geçmez.

Bu arada ayaklarım çok ağrıdığı için sağlık ocağındaki doktordan magnezyum istedim, magvital yazdı. Kullanan arkadaşlar, faydasını gördünüz mü? Biraz iş yapsam yorulsam hemen belim ağrımaya başlıyor. Önümüzdeki bir ay içinde bütün hazırlıkları tamamlasam iyi olacak, yoksa hiç bişey yapamayacağım.

İzmir'deki arkadaşlar.... Aranızda devlet hastanesine kontrole giden var mı yoksa herkes özele mi gidiyor? Bir kaç sorum olacak onlara :)

merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır hiç giremedim bayram telaşı falan derken bugün benim doğum günümm :) bebeğim 27 haftalık olmuş artık ağlayabiliyormuş, beni dünden beri yedi sol boslugumu oyuyor sanki bir tuhaf hareket etmeye başladı sanırım şekil olarak beni rahatsız eden bir durum aldı :)

nice nice mutlu yıllara kuzucuğunla birlikte sağlıklı mutlu bi ömür dilerim Allah ağzınızın tadını bozmasın
sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

nice nice mutlu yıllara kuzucuğunla birlikte sağlıklı mutlu bi ömür dilerim Allah ağzınızın tadını bozmasın
sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

çok çok teşekkür ederim amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yıllara

Kizlar e bebekten hediye ceki nasil kazaniliyor.veya baska bebek sitelerinden

merhaba e bebek çeki show tv de merhaba bebek diye bir program var programın başlangıcında kod veriyor o kodu merhaba bebek in sayfasına giriyorsun öyle kazanıyorsun ilk 500 kişiye 50 tl lik indirim çeki veriyor 150 tl üstü için... ben bebek arabasını böyle aldım

kızlarrr merhaba

bugün çok yogundu çok yoruldum hem sevindim masallah kızımın organları iyiymiş herşey normal dedi ama kilosu 720gr. Dedi bana az geldi
Tahlil vermiştim kötü çıktılar demirim düşük ve daha birçok şeyler... Verilen ilaçları içemedim ondan galiba artık düzenli içmem lazım kaçış yok yemek yeterli gelmiyor demekki çok şaşırdım düşük çıkınca

canım iyi ki dogdun. Benim ki de bu ayın 8 indeydi. Aynı burçtanız :)

Sıkma canini.kac haftalikki.gerci ben de takiyorum.annelik boyle bir sey demekki.ilaclarini da duzenli icersen demirin hemen yukselir canim

Sıkma canıní düm değerlerin normale en kısa zamanda döner umarım. BEndw bugün doktordaydım oğlumuz olucak işallah 770 grammis iyi dedi banada .ısrarla sordum besleyebiliyormuyum diye ısrarla haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.sağlikli olsunlarda gerisi teferruat

nice yaşlara tatlımmm.minnakınla güzel günlere inşallahh

biz de dün anakucağını aldık cnm 120 tlye geldi..herhafta takipedicem eksikleri tamamlıycam sanırım

Bu arada ben 25+3 teyim

evenescence ve Kataleya;
sagolun inşallah ilaçları içince herşey normale döner.

kataleya; bende senden tam bir hafta gerideyim çünkü senin ortalama dogumun 23 kasım yazıyor benimki 30 kasım tam 1 hafta var aramızda. banada iyi dedi bir sıkıntı yok dedi ama baktım ortalama 790gr. yazıyordu o etkiledi beni bide tahlillerin düşüklüğü moralimi bozdu neyse madem öyle içecem ne varsa kusmam inşallah. oldum olası ilaç içemem. yarın da şeker yüklemem var inşallah o güzel çıkar.
hayırlısıyla sagsalim alsaydık kucagımıza miniklerimizi çok özlüyorum bide bugün gördüm elini çenesinin altına koymuş uyuyordu dedim alayım yiyeyim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…