Hayır anlamadığım şu, hem insanları doğuma teşvik etmeye çalışıyorlar hemde doğum iznini çok kısa tutuyorlar. çok kötü oldu ya ben 6 ay için çok umutlanmıştım. bebişim 2.5 aylıkken bakıcıya bırakmak çok zoruma gidiyorr.
meclis tatil olurken 17 haftaydı şimdi 18 hafta lafı başlamış meclis açılana kadar artsa yahu ne bu ya çocuk oyuncağı gibi işler istihdam mış sanki millet koştur koştur çalışıyo millet hamileyken basıyo raporu çalışmamak için fesubhanallah
Sorma cnma yaaa. Resmen dalga geçtiler bizimle.doğum izni 6 ay süt izni de 90 gün olacak diyorlardı.bende çok umutluydum.
Kadınlara istihdamdan uzaklaşmamalarını değil resmen çalışmamalarını empoze etmeye çalışıyorlar işte.yarım gün işe gitmek te komik.hangi patron kabuledecek bunu acaba.devlet memuruysan şanslısın yada sendikalı çalışıyorsan.özel sektördeimkansız.mesela benim günde 3 saatim yolda geçiyo.yarım gün gitsem ne olur ki sabah 7 de çık 3 te eve gel.off offf.valla ben bu gidişle ücretsiz izin konuşucam. 2 aylık bebeği bırakamam ya annem de olsa hem ona yazık hem bebeğe hem bana.off offf
Günaydın kızlar sabahtan kontrole gıttık doktorumuza suyum duzelmıs azdı. Doktor sımdıde bebegın zayıf olmaya meyılı var dedı kılosuda 1224 boyu 35 dedı normal mı sızce haftaya gore ???
merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır hiç giremedim bayram telaşı falan derken bugün benim doğum günümm :) bebeğim 27 haftalık olmuş artık ağlayabiliyormuş, beni dünden beri yedi sol boslugumu oyuyor sanki bir tuhaf hareket etmeye başladı sanırım şekil olarak beni rahatsız eden bir durum aldı :)
nice nice mutlu yıllara kuzucuğunla birlikte sağlıklı mutlu bi ömür dilerim Allah ağzınızın tadını bozmasın
sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır hiç giremedim bayram telaşı falan derken bugün benim doğum günümm :) bebeğim 27 haftalık olmuş artık ağlayabiliyormuş, beni dünden beri yedi sol boslugumu oyuyor sanki bir tuhaf hareket etmeye başladı sanırım şekil olarak beni rahatsız eden bir durum aldı :)
Kizlar e bebekten hediye ceki nasil kazaniliyor.veya baska bebek sitelerinden
günaydın kızlar,magnezyum ilacı kullananlar varsa isimleri neler kızlar.
kızlarrr merhaba
bugün çok yogundu çok yoruldum hem sevindim masallah kızımın organları iyiymiş herşey normal dedi ama kilosu 720gr. Dedi bana az geldi
Tahlil vermiştim kötü çıktılar demirim düşük ve daha birçok şeyler... Verilen ilaçları içemedim ondan galiba artık düzenli içmem lazım kaçış yok yemek yeterli gelmiyor demekki çok şaşırdım düşük çıkınca
Sıkma canıní düm değerlerin normale en kısa zamanda döner umarım. BEndw bugün doktordaydım oğlumuz olucak işallah 770 grammis iyi dedi banada .ısrarla sordum besleyebiliyormuyum diye ısrarla haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.sağlikli olsunlarda gerisi teferruatkızlarrr merhaba
bugün çok yogundu çok yoruldum hem sevindim masallah kızımın organları iyiymiş herşey normal dedi ama kilosu 720gr. Dedi bana az geldi
Tahlil vermiştim kötü çıktılar demirim düşük ve daha birçok şeyler... Verilen ilaçları içemedim ondan galiba artık düzenli içmem lazım kaçış yok yemek yeterli gelmiyor demekki çok şaşırdım düşük çıkınca
merhaba e bebek çeki show tv de merhaba bebek diye bir program var programın başlangıcında kod veriyor o kodu merhaba bebek in sayfasına giriyorsun öyle kazanıyorsun ilk 500 kişiye 50 tl lik indirim çeki veriyor 150 tl üstü için... ben bebek arabasını böyle aldım
Bu arada ben 25+3 teyim
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yıllara
canım iyi ki dogdun. Benim ki de bu ayın 8 indeydi. Aynı burçtanız :)
nice yaşlara tatlımmm.minnakınla güzel günlere inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?