2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar....

emtucum canım doğum günün kutlu olsun bebişinle eşinle ailenle sağlıklı mutlu nice nice mutlu senelere inşallah allah uzun ömürler versin.

bilgecim senin vermiş olduğun o kod pazar günü için geçerliydi sadece değilmi? e bebekte bebek arabası gördüm 650 tl kullanırdım ne güzel

günaydın kızlarr çok hastaydım iki gündür kusma ishal çok kötüyüö bugün biraz iyiyimmm bişeyde yiyemedim

canım kafana takma aynı şey bendede olmuştu. demir ilacını düzenli kullanıp kan değerlerini yükseltince bebeğin gelişimi de iyileşiyor. ilaçlarını sakın aksatma senin yemek yemen çok etkilemiyor bebeğin gelişimini.

Herkeslere selam kizlar ...
Gecmis bayraminizi kutluyoruz kizlar .. Insallah birdahaki ramazan bayraminda bebislerimizle gezmek kismet olur ..

Cok güzel bir bayram gecirdim almanyadan teyzem geldi annemlerdeydik hepberaber ..
Ve bayramsekeri tadinda bir arkadasimla görüsme sansim oldu türkiyeden gezmeye gelmis..cok sevindim onu görebildigime
..
Bebisimde iyice büyüdü artik ... Kucagima almak icin sabirsizlaniyorum .. Rabbim saglikla almadi nadip rtsin hepimize ..
Emtucum dogum gunünn kutlu olsun .. Nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber ..

İyi geceler kızlar oglusumun kıyafetlerının hepsını cıkardım beyaz renklı dıye ayırdım yıkamaya baslıcam yarın utuler dolaba yerlestırırım ılk yıkama dıye 30 derecede yıkamayı dusunuyorum bıde herseyını yıkamak gereklı dımı?

Günaydınn canımmm anneciklerimmm ve onlarınnn biricik minnoşlarııı gününüz çookk güzel geçsinn bol tekmeli olsun inşallah kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallahh:)

günaydın anneler ve bebişleri ..
.bizi bugun kramp uyandırdı yarım saat oldu gideli ama sızısı hala var ...hamilelik krampı bu kadar zormuş demekkibenim muayenem çok uzadı ya 2 ay olacak nerdeyse çok merak ediyorum bebeğimi bu hafta gitsem artık...

günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun tatilden geldik baya ii geldi tatil. güneşe hiç çıkmadım ama yüzerken baya bi yanmışım :) p.tesi kontrolüm vardı. tam bana sıra geldi acil doğum çıktı öyle olunca uzun kalamadım. hemen baktı sıkıntı yok dedi. magnezyumla elevite devam edicekmişim. zaten geceleri bacaıma acaip kramp girio günde iki defa vermişti magnezyumu ben baya aksattım günde 1 anca içtim ondan oldu sanırım. cimcimem gayet iimiş güzel gözlü olcak dedi bu seferde :) geçende uzun bacaklı demişti :) babasının başını belaya sokucak anlaşılan :) teyzesine benzicek heralde ablam maşallah manken gibi 1.80 boy bide zayıf, kızımın kilo problemi olmasın teyzesi gibi olsun inşallah :) 1.218 gr olmuş :)

bu arada benim dudaklarımın üstü hafif lekelenir gibi oldu yada bana öle gelio lekeden korktuum için eşim yok dio ama bana öle gelio bide koltuk altlarım karardı gibi. doğumdan sonra geçermiki acaba yada bişeymi kullanmak lazım. fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Merhaba kasım anneleri, ben keçeden, kendi tasarımım olan, tamamen el işi bebek şekeri, nikah şekeri, kapı süsü yapıyorum, gerçi sizin doğumlarınıza daha zaman var ama şimdiden sizin de fikriniz olsun diye blogumu tanıtmak istedim. vakit ayırdığınız için teşekkürler, umarım beğenirsiniz. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle, şimdilik hoşçakalın

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

demek demir ilacı önemli olan bende onu hiç içemedim. sabah ac içince midem çok rahatsız oldu yemekten 2 saat önce ve 2saat sonra içmeye çalıştım tutturamadım. bide benim küçüklüktendir yutma sorunum var. baktım yutamıyorum çıkaracam yediklerimide vazgeçmiştim. gyno ferrosanol vermişti doktor.sizde onu mu içiyordunuz?
ayyy çok sagolun sabah sabah bunu duymak iyi geldi rahatladım valla

Selam güzel anneler:)Epeydir giremyorum,son 3 haftadır evde değildim,annemle yazlıktaydık.Orada oturmaktan ve annemin yaptığı reçelleri yemekten 5kg almışım 3 haftadaPazartesi günü kontrole gittim,kızım 1150 gr olmuş.doktor 25 Ekim'de sonrası için bekle dedi!!!
Dün kızıma aldıklarımdan yıkadım,ütüledim,son haftalar ütü yapmak gerçekten zor oluyor.Dün oturarak yaptığım halde belim çok ağrıdı.Gidip gelip dolabı açıp bakıyorum.Büyük alışveriş olarak yatağını almak kaldı.Onuda sanırım ikeadan hensvik alıcaz,aslında ben mothercare da 70-140 yatak beğendim de yatak odasında yer yok:/
Bu arada ben 40 derecede yıkadım ve herşeyini yıkıyorum,yatak takımını ve puset kılıflarınıda doğuma yakın yıkarım.

bayram dönüşü dün kızımı gördüm. onun gelşimi iyi ama ben 1 ayda 1 kilo almışım dr yemeye dikkat dedi.ayrıca B12 eksikliğim çıktı oun içinde iğne verdi kan değerlerim iyiydi kan ilacını gereksiz dedi.ama kolstrolüm yüksek çıktı .
ama olsun kızım iyiydi ya o yeterliydi .
bende alışverişe başladım dün hastane çıkışı aldım bi takım fazla alamaycağım kendim takım yapacağım ayrı ayrı alıp.çünkü bana göre kutudaki atlet külot gereksiz mesela. onları yıkamam gerek bi ara

Arkadaşlar herkese meraba.umarım herkes ve bebişleri iyidir.iki haftadır ailemin yanındaydım.giremedim nete.bebişim için alışveriş yaptım geldim ütüledik kaldırdık.ben herşeyi 30 derecede yıkadım ütüledim sonra hepsin çoraplarına kadar.deterjan olarakta dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım.iyi gibi görünüyo şimdilik.henüz bazı eksiklerim var ana kucağı bebek bakım seti gibi ufak tefek şeyler kaldı.ama ilk aylar için çok fazla bişey almamaya çalıştım.çabuk büyüyeceği için.hastane çıkışı 1takım aldım.diğerleriini alt üst takımo larak aldım.zıbın bayağı fazla aldım.ilk zamanlar çok lazım oluyomuş.bide kendim için lohusa geceliği ve pijama takımı almam gerek.gecelikten 2 tane almayı düşünüyorum pijama takımı ise evde giyinmek için 1 tane yetermiş.hastanede ama mutlaka 2 gecelik olsun diyolar.çabuk kirleniyomuş.

Merhabalar herkese umarım herkes iyi güzel bir bayram geçirmişsinizdir..Karasız kaldıgım 1-2 konuda fikrinize ihtiyacım var hanımlar öncelikle bebek arabası. internette arastırdım begendiğim bazı modeller var bunlar ;
-Chicco Trio Enjoy Travel Sistem(indirimde 850 tl)
-Chicco Liing Smart Travel Sistem( 1500 tl)
-Wollex New York Manhattan 2.Nesil Seyahat Sistem Bebek Arabası (indirimde 800tl)
wollex i duyan kullanan var mı ? chicconun bu iki model arasındaki fark indirimde olanın port bebe ve ana kucağı arabanın üstüne takılması sizce çocuk daralmaz mı? bir de oto koltuğunun altındaki ekstra baza ..

Sizce neyi seçmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…