Slm annişler ve baldan tatlı kuzucukları , benim bayram çok güzel dolu dolu geçti inş. Sizinki de öyledir , ben kızçemin bebek arabasını face üzerinden bir sayfadan aldım 50 güne yurtdışından geliyomuş inş. Sıkıntı yaşamadan elimizde olur doğuma gelmiş olacak , 260 liraya aldım işte bu
Eki Görüntüle 776658
demek demir ilacı önemli olan bende onu hiç içemedim. sabah ac içince midem çok rahatsız oldu yemekten 2 saat önce ve 2saat sonra içmeye çalıştım tutturamadım. bide benim küçüklüktendir yutma sorunum var. baktım yutamıyorum çıkaracam yediklerimide vazgeçmiştim. gyno ferrosanol vermişti doktor.sizde onu mu içiyordunuz?
ayyy çok sagolun sabah sabah bunu duymak iyi geldi rahatladım valla
nasilsiniz ne var Ne yok
bende hala tik yok henuz rahim filmi bile cekilmedi
uzadikca uzuyor malesef
bide tiroit bezi dugumlenmis ayrica onunlada ugrasicam
sizler in 2 ayi kaldi ne guzel MEVLAM aci keder gostermesin
saglicakla minilerinizi kucaginiza alin insAllah
canım bende çok zorlanıyordum açken demir ilacı içmekye, heleki ilk doktorum kapsül şeklinde kan ilacı vermişti o çok daha kötü yapıyordu, mide bulantısı fln.. şimdiki doktorum farklı bir demir ilacı verdi, eczacı yemekten 30-45 dk önce içmelisin demişti.. sağlık ocağındaki ebem o süre yetmez en az 2 saat önce içmen lazım dedi.. bende sabah namazına kalkınca içiyorum sonrasında uyuduğum için midem rahatsız oluyosada hiç hissetmiyorum..
1 ay sonra bugun kızımla hasret giderdik cook şükürr.ama anacim benimki yine yuzunu dönmedi bize.keyifle yatay pozisyonda yatiyordu.%100 kızz dedi dr teyzemiz de.25+3 uz ama kızım 1 kg olmus.26+5 gorunuyor.dedim biraz. Cok degilmiii?olçtü falan bizimki uzun bacakliymis.sanirim kemiklerdendedim boyle giderse kilolumu olur.32. Haftadan sonra belli olurmus.ama zannetmem dedi.bu arada 1 ayda 3 kg almisim.resmen şok oldum.hamilelik basindan beri 5 kg almis oldum.abur cubur da yemiyorum hatta yedigim herseye dikkat ediyorum ama alıniyor demekki kilolar
İste boyle canlarim.öptum hepinizi
iremneva bende o sıteye baktım ve gercekten okadar uygunkı ıstedıgım araba turkıyede 1.799 iken orda puset harıc 650 tl alıcaktım hatta bı model daha begendım ıstanbulda 1.250 orda 550arkadasımada soledımmm oda hemen arastırmıs sıkayetım var .com uzerınden sıkayetlerı okuyunca okadar korktumkı inşallah senın urunun elınde olur ve ıstedıgın sekılde gelırr
Merhabalar herkese umarım herkes iyi güzel bir bayram geçirmişsinizdir..Karasız kaldıgım 1-2 konuda fikrinize ihtiyacım var hanımlar öncelikle bebek arabası. internette arastırdım begendiğim bazı modeller var bunlar ;
-Chicco Trio Enjoy Travel Sistem(indirimde 850 tl)
-Chicco Liing Smart Travel Sistem( 1500 tl)
-Wollex New York Manhattan 2.Nesil Seyahat Sistem Bebek Arabası (indirimde 800tl)
wollex i duyan kullanan var mı ? chicconun bu iki model arasındaki fark indirimde olanın port bebe ve ana kucağı arabanın üstüne takılması sizce çocuk daralmaz mı? bir de oto koltuğunun altındaki ekstra baza ..
Sizce neyi seçmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirirm
nasilsiniz ne var Ne yok
bende hala tik yok henuz rahim filmi bile cekilmedi
uzadikca uzuyor malesef
bide tiroit bezi dugumlenmis ayrica onunlada ugrasicam
sizler in 2 ayi kaldi ne guzel MEVLAM aci keder gostermesin
saglicakla minilerinizi kucaginiza alin insAllah
günaydın kızlar ....
bizim canımız sıkkın salı gün babannemiz beyin kanaması geçirmiş büyük ihtimal tansiyondan dolayı, şuan yoğun bakımda ama bilinci yerinde ama müşahade altında olmalıymış tomografisi var bugün inş. herşey yolunda gider bir an önce evine gelir .....
canım kk da aynı ürünü alan birini buldum ben yeni 45 gün olmuş alalı mesaj atmış , bayram dolayısıyla gümrükteymiş 10 güne elinize geçer demişler haber bekliyorum alınca söyliyecek , birde o kişinin halası ordan alışveriş yapmış ve onun eline geçmiş aldıkları , sizede söylerim sonucu benimkine daha çok var , dediğin şikayetleri bende gördüm ama sayfada da teslim alanın ve mesajla daha önce alıp yeniden sipariş vereceklerin yorumları vardı o yüzden rahat aldım ben açıkçası :44: kısmet artık gidersede gider 260 nelere vermiyoz boşa para 500 verseydim acırdımbabası kombine bilete veriyo 600 kağıt kızınada harcasın bir 260 haybeden
amin canım sağolasın ......günaydın canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?