günaydın kızlar ve minnak davşancıklar ....
iremcim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...
Gurbetgüzeli inşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhatle bebişini kucağına alıcaksın. dualarımız her daim seninle rabbim isteyen bütün herkese tattırsın bu duyguyu.
nergiscim bende senden sonra wollex almaya karar verdim ancak tekerleklerinin arasındaki genişlik kafamı çok karıştırıyor aracımız wosvagen polo acaba bagaca sığarmı bide aldırıpta arabaya sığmazsa vay geldi halime eşimin dırdırından kurtulamam sen aldırdın bu arabayı diye.ama çok güzel bir araba istanbulda nerde satılıyor bir türlü yerini bulamadım gidip görüp alamak daha iyi tabiki. gittiğimiz mağzalarda hiç denk gelmedim wollex marka arabayı.
Selamlar annecikler ve minik minik kuslari ...
Takmayin kizlar kilolara bu kadar herkes ayni almiyor , her hamilelik farkli oluyor ..
Bebekler saglikli olsunda verirsiniz ...
Caniniz ne cekiyorsa onu yeyin fazla abartili olmadigi sürece ..
Benim cok sicaklarda istahim kapanmisti .. Simdi yeni yeni kendine geliyor ..
Iremneva cok gecmis olsun babannene canim , rabbim sifa versin ..
Asagi yukari son 3 ayimiz kaldi kizlar insallah güzel sekilde geciririz ..ve saglikli bir sekilde dogururuz
Yarin benimde kontrolum var 36 gün oldu bebisimi görmeyeli , cok özledim .. Insallah ultrasonla bakar doktorum..
Bilgecubuk insallah ayarlamisindir sende randevunu canim görebilmisinizdir minnoslari ..
Isim buldunmu ??
Skorpion seninde gözün aydin canim masallah manken bacakli kizina :)))
günaydın kızlar :)
şimdi kontrolden geliyorum Allaha şükür iyi geçti herşey yolunda dedi doktor
paşam 1100 gr olmuş :)) günden güne büyüyorlar :))
doktor gene kiloma vurgu yaptı "tombişlik yakıştı sana" dedi, ama artık takmıyorum sinirlenmiyorummm yeterki sağlık olsun ikimizde de napim...
canım ne güzel uygulamalar varmış sizin orda... sanırım doğumlar azki bu kadar yoğun ilgi gösterebiliyolar. Türkiye de bu uygulamayı düşünemiyorum milyarlarca ebe gerekir herhelde, çalışkan milletiz bizzzz
20km yi de hiç kafana takma... benim hastanem aslen 5 km mesafede ama trafikten ve ışıklardan en az 25-30 dakikada ancak varılabiliyor
şu wollwx benim de kafamı karıştırdı. nerede görüp inceleyebilirim bilmiyorum, öğrenirsen bana da yaz canım... bi de kafamı karıştıran arabanın tek yönlü olması ben ilk 6 ay falan yüzü bana dönük olsun isterim...
bagaj sorunu bizde de var baby2go proton almayı düşünüyoduk biz bi de yanına ekstradan ana kucagı... ikisi birlikte 500 e geliyor. araba hem çift yönlü hemde 3e katlanıyor diye gönlümü fethetmişti...
şimdi yine kararsızım......
şu wollwx benim de kafamı karıştırdı. nerede görüp inceleyebilirim bilmiyorum, öğrenirsen bana da yaz canım... bi de kafamı karıştıran arabanın tek yönlü olması ben ilk 6 ay falan yüzü bana dönük olsun isterim...
bagaj sorunu bizde de var baby2go proton almayı düşünüyoduk biz bi de yanına ekstradan ana kucagı... ikisi birlikte 500 e geliyor. araba hem çift yönlü hemde 3e katlanıyor diye gönlümü fethetmişti...
kızlar bir de size danışayım dedim:
yaz günü malum balık mevsimi de degil ben balık tüketemiyorum diye doktordan omega3 kapsül ismi önermesini istedim. ocean plus cap yazmış...
şimdi internetten araştırdım bir sürü marka bir sürü çeşit var. kullanan var mı içinizde? ne dersiniz?
son üç ay beyin gelişiminin en hızlı olduğu dönem bebişi desteklemek istiyorum...
omega 3 kullananların tavsiyelerini duymak isterim.
Günaydın arkadaşlar.ya bende baktım netten wollex ve protona wollex hepsi buradada detaylı gösterilmiş.resimlerden anlayamadığım 3 değişik şeklemi giriyor.biri beşik gibi oluyo biri araba çok kullanışlı görünüyo.ama sanki biraz ağır ve büyük gibi görünüyo.protonada baktım oda daha hafif ve kullanışlı gibi geldi.bilemedim.acab dışarda mağazalarda bulabilirmiyiz bu markaları görerek karar vermek daha garanti gibi geliyor.wollwx 600 tl proton 400 tl idi fiyatı.
canım benim doktorum kendisi verdi ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemli dedi. marincap diye bir ilaç ben onu kullanıyorum.
Günaydın arkadaşlar.ya bende baktım netten wollex ve protona wollex hepsi buradada detaylı gösterilmiş.resimlerden anlayamadığım 3 değişik şeklemi giriyor.biri beşik gibi oluyo biri araba çok kullanışlı görünüyo.ama sanki biraz ağır ve büyük gibi görünüyo.protonada baktım oda daha hafif ve kullanışlı gibi geldi.bilemedim.acab dışarda mağazalarda bulabilirmiyiz bu markaları görerek karar vermek daha garanti gibi geliyor.wollwx 600 tl proton 400 tl idi fiyatı.
ben bebek arabasina cok para verilmesine biraz karsiyim. Cünkü benim arkadasim 3 bin liraya aldi bir yil sonra hasati cikti, yazin araba cok agir geldi hafif araba almak zorunda kaldi..Bence uygun alinip yazin yada seneye bir daha alip zarar etmemek gerekir. Benim arabami kayinvalidem aldi o yüzden ben bisi demedim:))) kendim alsaydim 300 e 400 3 cok kullanisli hafif arabalar var onlari alirdim...
Bir ebeye yaklasik bes yada alti hamile düsüyor iste. Aslinda Türkiye de saglik ocaklari bu uygulamayi baslatti. Bence gidip bir bilgi edinsen, biliyorsun sen sormadikca hizmet hic ayagina gelmez memleketimde...:)
Hastaneyi cok dert etmiyorum, nasil olksa ebem ev dogumunda uzman..Hayirlisi ne ise o olasun, insalllah normal dogum olur. Aslinda cokda düsünmüyorum dogumu, nette izledim bir cok defa.. Önceleri ayaklarim titriyordu, icim bir hos oluyordu. Ama simdi cok normal biseymis gibi izliyorum.En cok suda dogum ilgimi cekiyor..
Bebegimin odasi geldi ama daha kurmaya vakit bulamadik, malum evde tadilat hala devam ediyor..Besigini merak etmistim, oda hatali cikti geri götürecegiz. Bende artik carsiya ciktigimda bir kac kiyafet aliyorum, annem kiziyor cokkkk erken dogunca aliriz diye:))) ama ben duramiyorum:))
Sende durumlar ne, nasil gidiyor? Okul acilinca gitmeyeceksin dimi, yani izinlisin?
kızlar bir de size danışayım dedim:
yaz günü malum balık mevsimi de degil ben balık tüketemiyorum diye doktordan omega3 kapsül ismi önermesini istedim. ocean plus cap yazmış...
şimdi internetten araştırdım bir sürü marka bir sürü çeşit var. kullanan var mı içinizde? ne dersiniz?
son üç ay beyin gelişiminin en hızlı olduğu dönem bebişi desteklemek istiyorum...
canım yaa sana zahmet içerik kısmından hangi tür jelatin kullanıldığını, kaç mg olduğunu, bi de balığın hangi bölgesinden üretildiğini (gövde mi karaciğer mi?) bana yazabilir misin? öğlenden sonra almaya gideceğim de seninkiyle karşılaştırayım değerlerini bi... bu arada Türkiye desin değil mi yurt dışı değil?
yaa gerçekten proton tam bagaja uygun, hafif çok pahalı da değil 10 numara araba... bir arkadaşım da kullanıyor tavsiye ediyor yani... diğer tüm modellere sırf travel sistem takım diye bakıyorum inan... yoksa proton alıp yanına bi de ana kucağı ekledim mi aynı işi görücek ama....
sanırım proton alıcam
benim için de hafif ve bagaja sığabilir olması en önemli özellik...
ay yok canım sağlık ocağı takibine gidiyorum, gitmez olayım... kaprisli, dünyadan haberi olmayan, moral bozan bi tip kilomu ölçüp, tansiyonuma bakıp, aşım varsa yapıp yolluyor. yani adları ebe ama ebelik sistemiyle alakaları yok, zaten güven de vermiyorlar... profesyonelce yürüyen bi sistem yok anlayacağın..
ben sevens seas triomega kullanıyorum.tüpbebek tedavi sürecine başlamadan tüpbebek doktorum başlamıştı hamileliktede doğuma kadar kullanacaksın dedi. gebelik kontrollerim için gittiğim perinatologda onayladı.ben doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum.üstelik düzenli balık ve ceviz tükettiğim halde içiyorum.
valla ben ne balık yiyorum ne hap kullanıyom bol semizotu ceviz du kontrolde bende sorayım bari :44::44::44:kızlar bir de size danışayım dedim:
valla ben ne balık yiyorum ne hap kullanıyom bol semizotu ceviz du kontrolde bende sorayım bari :44::44::44:
Eveeet oğluşumun çamaşırlarını yıkadık ütüledik yerleştirdik çok şükür ALLAHIM güle güle sağlıklı mutlu huzurlu giydirmeyi nasip eder tüm annelere inşallah...
yok canım eşim gece 1,5 da geldı bende randevuyu bugüne almıştım zaten sabah şeker yüklemesi yaptık 3.ve son olarak 11 de kan vericem aksamada inşallah ultrasonda bebekleri görücez
isim konusunda hala karar veremedik bu arada kayınvalidem gelıyor haftaya sanırım torunla bırlıkte gelecekler hiç düşünen yok evde hamile kadın var aklı basında mıdır keyfı ıyı mıdır dıye
canım yaa sana zahmet içerik kısmından hangi tür jelatin kullanıldığını, kaç mg olduğunu, bi de balığın hangi bölgesinden üretildiğini (gövde mi karaciğer mi?) bana yazabilir misin? öğlenden sonra almaya gideceğim de seninkiyle karşılaştırayım değerlerini bi... bu arada Türkiye desin değil mi yurt dışı değil?
yaa gerçekten proton tam bagaja uygun, hafif çok pahalı da değil 10 numara araba... bir arkadaşım da kullanıyor tavsiye ediyor yani... diğer tüm modellere sırf travel sistem takım diye bakıyorum inan... yoksa proton alıp yanına bi de ana kucağı ekledim mi aynı işi görücek ama....
sanırım proton alıcam
benim için de hafif ve bagaja sığabilir olması en önemli özellik...
ay yok canım sağlık ocağı takibine gidiyorum, gitmez olayım... kaprisli, dünyadan haberi olmayan, moral bozan bi tip kilomu ölçüp, tansiyonuma bakıp, aşım varsa yapıp yolluyor. yani adları ebe ama ebelik sistemiyle alakaları yok, zaten güven de vermiyorlar... profesyonelce yürüyen bi sistem yok anlayacağın..
günaydın kızlar ve minnak davşancıklar ....
iremcim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...
Gurbetgüzeli inşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhatle bebişini kucağına alıcaksın. dualarımız her daim seninle rabbim isteyen bütün herkese tattırsın bu duyguyu.
nergiscim bende senden sonra wollex almaya karar verdim ancak tekerleklerinin arasındaki genişlik kafamı çok karıştırıyor aracımız wosvagen polo acaba bagaca sığarmı bide aldırıpta arabaya sığmazsa vay geldi halime eşimin dırdırından kurtulamam sen aldırdın bu arabayı diye.ama çok güzel bir araba istanbulda nerde satılıyor bir türlü yerini bulamadım gidip görüp alamak daha iyi tabiki. gittiğimiz mağzalarda hiç denk gelmedim wollex marka arabayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?