2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

şu wollwx benim de kafamı karıştırdı. nerede görüp inceleyebilirim bilmiyorum, öğrenirsen bana da yaz canım... bi de kafamı karıştıran arabanın tek yönlü olması ben ilk 6 ay falan yüzü bana dönük olsun isterim...
bagaj sorunu bizde de var baby2go proton almayı düşünüyoduk biz bi de yanına ekstradan ana kucagı... ikisi birlikte 500 e geliyor. araba hem çift yönlü hemde 3e katlanıyor diye gönlümü fethetmişti...

şimdi yine kararsızım......

yok canım eşim gece 1,5 da geldı bende randevuyu bugüne almıştım zaten sabah şeker yüklemesi yaptık 3.ve son olarak 11 de kan vericem aksamada inşallah ultrasonda bebekleri görücez
isim konusunda hala karar veremedik bu arada kayınvalidem gelıyor haftaya sanırım torunla bırlıkte gelecekler hiç düşünen yok evde hamile kadın var aklı basında mıdır keyfı ıyı mıdır dıye

Bir ebeye yaklasik bes yada alti hamile düsüyor iste. Aslinda Türkiye de saglik ocaklari bu uygulamayi baslatti. Bence gidip bir bilgi edinsen, biliyorsun sen sormadikca hizmet hic ayagina gelmez memleketimde...:)

Hastaneyi cok dert etmiyorum, nasil olksa ebem ev dogumunda uzman..Hayirlisi ne ise o olasun, insalllah normal dogum olur. Aslinda cokda düsünmüyorum dogumu, nette izledim bir cok defa.. Önceleri ayaklarim titriyordu, icim bir hos oluyordu. Ama simdi cok normal biseymis gibi izliyorum.En cok suda dogum ilgimi cekiyor..

Bebegimin odasi geldi ama daha kurmaya vakit bulamadik, malum evde tadilat hala devam ediyor..Besigini merak etmistim, oda hatali cikti geri götürecegiz. Bende artik carsiya ciktigimda bir kac kiyafet aliyorum, annem kiziyor cokkkk erken dogunca aliriz diye:))) ama ben duramiyorum:))

Sende durumlar ne, nasil gidiyor? Okul acilinca gitmeyeceksin dimi, yani izinlisin?

ben bebek arabasina cok para verilmesine biraz karsiyim. Cünkü benim arkadasim 3 bin liraya aldi bir yil sonra hasati cikti, yazin araba cok agir geldi hafif araba almak zorunda kaldi..Bence uygun alinip yazin yada seneye bir daha alip zarar etmemek gerekir. Benim arabami kayinvalidem aldi o yüzden ben bisi demedim:))) kendim alsaydim 300 e 400 3 cok kullanisli hafif arabalar var onlari alirdim...

Günaydın arkadaşlar.ya bende baktım netten wollex ve protona wollex hepsi buradada detaylı gösterilmiş.resimlerden anlayamadığım 3 değişik şeklemi giriyor.biri beşik gibi oluyo biri araba çok kullanışlı görünüyo.ama sanki biraz ağır ve büyük gibi görünüyo.protonada baktım oda daha hafif ve kullanışlı gibi geldi.bilemedim.acab dışarda mağazalarda bulabilirmiyiz bu markaları görerek karar vermek daha garanti gibi geliyor.wollwx 600 tl proton 400 tl idi fiyatı.

canım benim doktorum kendisi verdi ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemli dedi. marincap diye bir ilaç ben onu kullanıyorum.

bende piercardin tarvel sistem bebek arabasını alıcaktım ama buradaki arkadaşlar çift tekerlekli arabaların kullanımının zor olduğunu söylediler o yüzden bende vazgeçtim şimdi vollex e bakıyorum ancak onda tek sıkıntım arabanın arka tekerleklerinin arasındaki mesafe çok geniş duruyor arabaya sığarmı sığmazmı onun derdindeyim ahhh ne zor işler bunlar.

canım benim doktorum kendisi verdi ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemli dedi. marincap diye bir ilaç ben onu kullanıyorum.

canım yaa sana zahmet içerik kısmından hangi tür jelatin kullanıldığını, kaç mg olduğunu, bi de balığın hangi bölgesinden üretildiğini (gövde mi karaciğer mi?) bana yazabilir misin? öğlenden sonra almaya gideceğim de seninkiyle karşılaştırayım değerlerini bi... bu arada Türkiye desin değil mi yurt dışı değil?

yaa gerçekten proton tam bagaja uygun, hafif çok pahalı da değil 10 numara araba... bir arkadaşım da kullanıyor tavsiye ediyor yani... diğer tüm modellere sırf travel sistem takım diye bakıyorum inan... yoksa proton alıp yanına bi de ana kucağı ekledim mi aynı işi görücek ama....
sanırım proton alıcam

benim için de hafif ve bagaja sığabilir olması en önemli özellik...

ay yok canım sağlık ocağı takibine gidiyorum, gitmez olayım... kaprisli, dünyadan haberi olmayan, moral bozan bi tip kilomu ölçüp, tansiyonuma bakıp, aşım varsa yapıp yolluyor. yani adları ebe ama ebelik sistemiyle alakaları yok, zaten güven de vermiyorlar... profesyonelce yürüyen bi sistem yok anlayacağın..

ben sevens seas triomega kullanıyorum.tüpbebek tedavi sürecine başlamadan tüpbebek doktorum başlamıştı hamileliktede doğuma kadar kullanacaksın dedi. gebelik kontrollerim için gittiğim perinatologda onayladı.ben doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum.üstelik düzenli balık ve ceviz tükettiğim halde içiyorum.

haklisin iyi birine rast gelmek sans isi... Avrupanin bir tek bu özelligini hic bir seye degismem. Burada insana insan oldugu icin deger veriyorlar. Kimse zorunluluktan degil, insalara saygi duyduklari icin önem veriyorlar. Ebem i görsen yemek istersin, cok tatli bir teyze:)) Dilinden tatlim, canim hic düsmüyor, bebek hareket ettiginde elimi karnima götürüyorum otomatik olarak hemen elini koyar karnimdaki bebegime tatli sözler söyler.. Esime de cok moral veriyor, dogumda en önemli görev sana ve bebege düsüyor diyor. Bebek yolu bulup cikmak icin cok caba harcicak, sende annenin nefesini düzenleyip bebege yerdim edeceksin diyor:))

canım yaa sana zahmet içerik kısmından hangi tür jelatin kullanıldığını, kaç mg olduğunu, bi de balığın hangi bölgesinden üretildiğini (gövde mi karaciğer mi?) bana yazabilir misin?

valla ben ne balık yiyorum ne hap kullanıyom bol semizotu ceviz du kontrolde bende sorayım bari :44::44::44:

Eveeet oğluşumun çamaşırlarını yıkadık ütüledik yerleştirdik çok şükür ALLAHIM güle güle sağlıklı mutlu huzurlu giydirmeyi nasip eder tüm annelere inşallah...

valla ben ne balık yiyorum ne hap kullanıyom bol semizotu ceviz du kontrolde bende sorayım bari :44::44::44:

semizotu yiyemiyorum da günde 3-4 cevz yiyorum ama vücudun ihtiyaç duyduğu omega3 bakımından yeterli değil diye biliyorum canım. gerçi annelerimiz falan omega 3 mü yemiş sanki? orası ayrı mesele...

Eveeet oğluşumun çamaşırlarını yıkadık ütüledik yerleştirdik çok şükür ALLAHIM güle güle sağlıklı mutlu huzurlu giydirmeyi nasip eder tüm annelere inşallah...

elinize sağlıkk ben ne tembelim böyle yaaa

selam kızlar kızım teyzesi ve kuzeni geliyo bugün.İnsallah haftasonu kızımın eksiklerini tamamlıycaz birlikte,ben işin içinden çıkamazdım tek başıma çok mutluyuz tecrübeli teyzemiz yardım etcek bize.

tatlım yoğunluktan ancak dönebildim evet türkiyedeyim. birim formulü 500 mg yumuşak solmon balık yağı omega 3 içerir. ve sığır jelatini olduğunu yazmışlar. ama nedesinden olduğu yazmıyor .

canım wollexin ana sitesinden satış yerlerine bakabilirsin. bulamazsan ben bakıp gönderirim sana. arabanın bütün tekerlekleri çıkabilio bizdede astra var bagajı öle aman aman büyük değil ama sığıyor. poloyada sığar diye düşünüyorum. tabi deneyip almakta fayda var.

canım araba tek yönlü değil pusetide ana kucağıda iki yönlü kullanılabiliyor. bazı sitelerde arka tekerleklerinde manevra yok ters kullanırken sorun olur denmiş ama bunda tutacak yer dönmüyor. yani bebek sanada baksa karşıyada baksa büyük tekerlekler arkada kalıo yani arabayı istediin gibi monte edebiliosun. henüz bebek olmayınca kullanmadım ama evde kurup denedik. çok çok güzel yani benim her türlü beklentimi karşılıo. ben wollxin sitesinden satış yerlerine bakıp gittim ankarada tek bir yerde vardı. zor bulduk görür görmezde beenip aldık. istersen çift yönlüde fotorafını çekip yükleyebilirim fikir olsun. hatta şu an bilgisayarımda varsa hemen yükliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…