günde 2 defa 200 mg'lık progestan biraz fazla canım.bende progestan içiyorum. 200 lük günde 1 defa yeterli fazlası zarar.
badeeee nasılsın kuzum :)
selam kızlar
önce bir tanışalım.iki oğlum var.biri 4 biri 2.5 yaşında.bunlara ulaşma hikayem çok uzun bir ara anlatırım neler çektiğimi.şimdi ise üçüncü çocuğuma hamileyim.daha doğrusu bu gün kan sonucumu aldım.
son adet tarihim 18 şubattı.ben 18 mart günü kan testi yaptırdım sonuç 106 çıktı.değer az mı bilmiyorum iki dış gebelik hikayemde var ayrıca.ne ararsanız var iki dış gebelik 2 negatif tüp bebek denemesi asla normal yolla hamile kalmazsın diyen doktorlara inat normal yolla üçüncü hamileliğim.daha uzun zaman burdayız anlatırım uzun hikayemi artık.
diyarbakırda öğretmenim ayrıca.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz
kızlarben ne yersem geri çıkartıyorumşimdi yine çıkardım benim bebişim nasıl beslencek. elevit kullanıyorum ama bazen o da geri çıkıo sanki. yuttuktan sonra baya direniorum çıkarmiim die. bulantı hapıda kullanıyorum. bişeyler yiyene kadar kesio bulantımı yedikten sonra sanki midemi bişey kemirio. su deseniz yudum içemiorum nolcak benim bu halim bebiş yaramaz galiba
hiç endişelenme canım
demek ki bebeğin sana o kadar iyi tutunuyor ki bu kadar çok bulantı yaşıyorsun.
merak etme bebeğin gelişmesi için gerekenleri senin vücudundaki hazır depolanmış haldeki vitaminlerinden alacaktır endişe etme.
mide bulantıları aslında hamilelere bir lütuf.
her sabah uyandığında sana o gün hamile olduğunu hatırlatıyor böylece gün içerisinde yediğine içtiğine hareketine daha çok dikkat ediyorsun.
benim hiç bulanmıyor ve ciddi anlamda özeniyorum diyebilirim.
yemekten çok su önemli ama
suyu zorlayarak da olsa içmeye çalış
bu arada zencefil mide bulantısına iyi geliyor.
istersen suya zencefil doğrayarak kaynat onu soğutarak içmeye çalış.
hiç endişelenme canım
demek ki bebeğin sana o kadar iyi tutunuyor ki bu kadar çok bulantı yaşıyorsun.
merak etme bebeğin gelişmesi için gerekenleri senin vücudundaki hazır depolanmış haldeki vitaminlerinden alacaktır endişe etme.
mide bulantıları aslında hamilelere bir lütuf.
her sabah uyandığında sana o gün hamile olduğunu hatırlatıyor böylece gün içerisinde yediğine içtiğine hareketine daha çok dikkat ediyorsun.
benim hiç bulanmıyor ve ciddi anlamda özeniyorum diyebilirim.
yemekten çok su önemli ama
suyu zorlayarak da olsa içmeye çalış
bu arada zencefil mide bulantısına iyi geliyor.
istersen suya zencefil doğrayarak kaynat onu soğutarak içmeye çalış.
bulantı olsa bir dert olmasa bir dert..dişinizi sıkın hanımlar 3 ay geçse rahatlayacak herkes inş.
valla al benden de o kadar.ben de özeniyorum bulantı yaşayanlara.oğluşuma hamileyken de bulanmadı midem hiç.
kızlarben ne yersem geri çıkartıyorumşimdi yine çıkardım benim bebişim nasıl beslencek. elevit kullanıyorum ama bazen o da geri çıkıo sanki. yuttuktan sonra baya direniorum çıkarmiim die. bulantı hapıda kullanıyorum. bişeyler yiyene kadar kesio bulantımı yedikten sonra sanki midemi bişey kemirio. su deseniz yudum içemiorum nolcak benim bu halim bebiş yaramaz galiba
benim kuzenimin 9 ay boyunca bulandı3 ay dayanırız ama ya 9 ay sürerse. dediğim gibi çektiğim umrumda değil ama bebişe su lazım vitamin lazım yaz gelicek o zaman napıcam tek düşüncem o
Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum hiç merak etme ilk 3-4 ay yediklerın içtiklerin bebeği pek ilgilendırmiyor ben bugun doktordaydım bır haftada 1 kilo almışım bu halde nasıl aldım anlamadım çok güzeldi bebeği görmek kalp atışları 140 mış ekranda kalbinin atışını bile gördüm mükemmeldi bunları düşününce dayanmaya çalışıyorum bu arada sanırım sen söylemiştin dil üstü emme hapını onu alıyorum ama anladığım kadarıyla işe yaramıyor zaten doktor 2-3 gün yarım al işe yaramazsa bırak dedi ultrason görüntüsünü yüklemeye çalışıcam herkeze Allah kolalık versin.
Bugün doktor hesapladı beklenen doğum tarihi 3kasım ve 7 +2günlük dedi burdaki hesaplıyıcıda 8 hafta oluyor anlamadım.
Bugün doktor hesapladı beklenen doğum tarihi 3kasım ve 7 +2günlük dedi burdaki hesaplıyıcıda 8 hafta oluyor anlamadım.
Canım bende yıllar sonra gebe kalmayı başardı. Bu bile benim için bir umut inşallah rabbim kucağıma almayı nasip eder sende en kısa zamanda yavruna kavurşun canım inşallah
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı kalp atışını duyacakların başına
Bende katılıyorum ultrason alma fikrine :)))) artık 5 dk da bir bakarız :)))
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım bende troid hastasıyım tuzsuz ye elinden geldiğince diyor ama canım aksi gibi hep tuzlu şeyler istiyor aslında tatlıyı çok severim ama(
inşallah canım Rabbim tez vakitte dilğine kavuştursunnn...
Kızlar yavrum için kan akıttım :))) parmağımı kestim önemli birşey yok ama baya kanadı allahdan eşim evdeydi kanı durdurduk aslında filiz için girmiştim ama hala gelmemiş filizzzzzzz hadi gel :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?