2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlarben ne yersem geri çıkartıyorum şimdi yine çıkardım benim bebişim nasıl beslencek. elevit kullanıyorum ama bazen o da geri çıkıo sanki. yuttuktan sonra baya direniorum çıkarmiim die. bulantı hapıda kullanıyorum. bişeyler yiyene kadar kesio bulantımı yedikten sonra sanki midemi bişey kemirio. su deseniz yudum içemiorum nolcak benim bu halim bebiş yaramaz galiba

hoşgeldin canım,benim de ikinci hamileliğim drumun tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde,7 yaşında bir oğlum var.

hiç endişelenme canım
demek ki bebeğin sana o kadar iyi tutunuyor ki bu kadar çok bulantı yaşıyorsun.
merak etme bebeğin gelişmesi için gerekenleri senin vücudundaki hazır depolanmış haldeki vitaminlerinden alacaktır endişe etme.

mide bulantıları aslında hamilelere bir lütuf.
her sabah uyandığında sana o gün hamile olduğunu hatırlatıyor böylece gün içerisinde yediğine içtiğine hareketine daha çok dikkat ediyorsun.
benim hiç bulanmıyor ve ciddi anlamda özeniyorum diyebilirim.

yemekten çok su önemli ama
suyu zorlayarak da olsa içmeye çalış
bu arada zencefil mide bulantısına iyi geliyor.
istersen suya zencefil doğrayarak kaynat onu soğutarak içmeye çalış.

valla al benden de o kadar.ben de özeniyorum bulantı yaşayanlara.oğluşuma hamileyken de bulanmadı midem hiç.

bulantı olsa bir dert olmasa bir dert..dişinizi sıkın hanımlar 3 ay geçse rahatlayacak herkes inş.

suyuda içemiorumki zorlayıncada geri çıkıo sabahtan beri sadece haplarımı yutarken su içtim oda toplasanız 1 bardak etmez su dahada çok bulandıryor. afedersiniz içmesemde sulu çıkartıyorum. doktorum kuru ye dedi. bugün çorba içeyim dedim pişman oldum 5 kaşık falan anca içtim. umarım 3 aydan sonra geçer yoksa yaz geldiğinde su içemezsem sıkıntı olur

bulantı olsa bir dert olmasa bir dert..dişinizi sıkın hanımlar 3 ay geçse rahatlayacak herkes inş.

benim kuzenimin 9 ay boyunca bulandı 3 ay dayanırız ama ya 9 ay sürerse. dediğim gibi çektiğim umrumda değil ama bebişe su lazım vitamin lazım yaz gelicek o zaman napıcam tek düşüncem o

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum hiç merak etme ilk 3-4 ay yediklerın içtiklerin bebeği pek ilgilendırmiyor ben bugun doktordaydım bır haftada 1 kilo almışım bu halde nasıl aldım anlamadım çok güzeldi bebeği görmek kalp atışları 140 mış ekranda kalbinin atışını bile gördüm mükemmeldi bunları düşününce dayanmaya çalışıyorum bu arada sanırım sen söylemiştin dil üstü emme hapını onu alıyorum ama anladığım kadarıyla işe yaramıyor zaten doktor 2-3 gün yarım al işe yaramazsa bırak dedi ultrason görüntüsünü yüklemeye çalışıcam herkeze Allah kolalık versin.

Kızlar yavrum için kan akıttım :))) parmağımı kestim önemli birşey yok ama baya kanadı allahdan eşim evdeydi kanı durdurduk aslında filiz için girmiştim ama hala gelmemiş filizzzzzzz hadi gel :)))))

benim kuzenimin 9 ay boyunca bulandı 3 ay dayanırız ama ya 9 ay sürerse. dediğim gibi çektiğim umrumda değil ama bebişe su lazım vitamin lazım yaz gelicek o zaman napıcam tek düşüncem o

Allah korusun ..öyle çok zor..benim komşuyu her gün battaniyelerle hastaneye taşıdılar..serum veriyolardı sürekli...aman inş. kimsenin öyle zor olmaz

maşallah canım :) darısı başımıza. ilk zamanlar çok iyi gelmişti o hap ama şu an ii gelmiyor sanırım en kuvvetliside oymuş. bende hiçbişey yiyemiyorum ama karnım kocaman ve çok sert.

inşallah canım Rabbim tez vakitte dilğine kavuştursunnn...

amin kızlar çok teşekkür ederim

Kızlar yavrum için kan akıttım :))) parmağımı kestim önemli birşey yok ama baya kanadı allahdan eşim evdeydi kanı durdurduk aslında filiz için girmiştim ama hala gelmemiş filizzzzzzz hadi gel :)))))

AYYY Canım saoll yaa meraklanmıssınnn..

kızlarrrrrrrr yok böle birseyy yaaaaa kalp atıslarını duyduk 6+3 olmusum oyle mutlu oldum kı bılıyorsunuz zor buldugumuz ıcın orda gozyaslarımı tutamadım yaa dr her gıtmemde salya sumuk aglıyorum hep allaha ne kadar sukretsek az ınanınnn mucıze kucucukk bır seyden nasıl kalp atısları cıkıyor yaa oyle ılgınckiiiiiiiiiiii
buarada cok ıyı dedı kalp atısları 135 atıyormuşşş 80 atsa dedı saglıklı gebelık dıyemem umudunu kes derdım dedı ama 135 cok ıyı dediii 2 ci kez mutlu oldummm

buarada mıgde bulantısını tekrar sordummmmm
dedıkı evet saglıksız derdım dedı bulanmadıgı ıcın ama nasıl derdım dedi eger mıgden basta bulansa ve mıgde bulantın kesılseydı eger ozaman gene saglıksız gıden bırsey var derdım dedii senın hıc bulanmadıgı ıcın gayet ıyı sanslı %20 kısının arasındasın ıste daha ne ıstıyorsun dedii..
ayyy canım doktorum zor buldugumuz ıcın haftaya gene cagırdı normalde 2 hafta sonra cagırcaktı ama bız torpilliyiz
umarım en yakınnnn zamanda sızde uyarsınızzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…