- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Günaydın arkadaşlar.ya bende baktım netten wollex ve protona wollex hepsi buradada detaylı gösterilmiş.resimlerden anlayamadığım 3 değişik şeklemi giriyor.biri beşik gibi oluyo biri araba çok kullanışlı görünüyo.ama sanki biraz ağır ve büyük gibi görünüyo.protonada baktım oda daha hafif ve kullanışlı gibi geldi.bilemedim.acab dışarda mağazalarda bulabilirmiyiz bu markaları görerek karar vermek daha garanti gibi geliyor.wollwx 600 tl proton 400 tl idi fiyatı.
canım araba tek yönlü değil pusetide ana kucağıda iki yönlü kullanılabiliyor. bazı sitelerde arka tekerleklerinde manevra yok ters kullanırken sorun olur denmiş ama bunda tutacak yer dönmüyor. yani bebek sanada baksa karşıyada baksa büyük tekerlekler arkada kalıo yani arabayı istediin gibi monte edebiliosun. henüz bebek olmayınca kullanmadım ama evde kurup denedik. çok çok güzel yani benim her türlü beklentimi karşılıo. ben wollxin sitesinden satış yerlerine bakıp gittim ankarada tek bir yerde vardı. zor bulduk görür görmezde beenip aldık. istersen çift yönlüde fotorafını çekip yükleyebilirim fikir olsun. hatta şu an bilgisayarımda varsa hemen yükliim
nergis sen yazdığında bende bakmıştım sitesine de burda fiyat 1.250 filan
senin daha uygun du diye hatırlıyorum
ben ankaradaki bayisinden 650 ye aldım canım. hepsiburadada 699 sanırım. bayisinde kampanyalı oluomuş genelde. bakarsın beğenirsen internetten alırsın bence
hem araba hem anakucağı toplam 650 mi
canım yaa sana zahmet içerik kısmından hangi tür jelatin kullanıldığını, kaç mg olduğunu, bi de balığın hangi bölgesinden üretildiğini (gövde mi karaciğer mi?) bana yazabilir misin?
Herkese mrb.. Kizlar ben sizden bisey rica edecektim merve diye arkadasim var ve uzun suredir tedavi goruyor ama bebegi olmadi. Hamislerden Ayetel kursi istiyor.. Okumak isteyen olursa bana yazabilirmi.. Simdiden sagolun kizlar..
canım ağır gibi gözüküyor ama bence değil. hatta ana kucağı maxi cosilerden bile hafif. aldığımız yerde ikisinide kaldırdım hatta maxi cosi nin mura arabasından hafif arabasıda
ben okuyabilirim kaç tane okunması gerekiyor
burdada benimkinin resimleri var kızlar ama tersinden koyup çekmemişim hiç araba iki türlüde konabiliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-60.html
Herkese mrb.. Kizlar ben sizden bisey rica edecektim merve diye arkadasim var ve uzun suredir tedavi goruyor ama bebegi olmadi. Hamislerden Ayetel kursi istiyor.. Okumak isteyen olursa bana yazabilirmi.. Simdiden sagolun kizlar..
selam hamişler artık bizde 100 olduk diyelimmi
kızlar bir de size danışayım dedim:
yaz günü malum balık mevsimi de degil ben balık tüketemiyorum diye doktordan omega3 kapsül ismi önermesini istedim. ocean plus cap yazmış...
şimdi internetten araştırdım bir sürü marka bir sürü çeşit var. kullanan var mı içinizde? ne dersiniz?
son üç ay beyin gelişiminin en hızlı olduğu dönem bebişi desteklemek istiyorum...
omega 3 kullananların tavsiyelerini duymak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?