2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ağır gibi gözüküyor ama bence değil. hatta ana kucağı maxi cosilerden bile hafif. aldığımız yerde ikisinide kaldırdım hatta maxi cosi nin mura arabasından hafif arabasıda

nergis sen yazdığında bende bakmıştım sitesine de burda fiyat 1.250 filan
senin daha uygun du diye hatırlıyorum

nergis sen yazdığında bende bakmıştım sitesine de burda fiyat 1.250 filan
senin daha uygun du diye hatırlıyorum

ben ankaradaki bayisinden 650 ye aldım canım. hepsiburadada 699 sanırım. bayisinde kampanyalı oluomuş genelde. bakarsın beğenirsen internetten alırsın bence

Biz geldik kontrolumuzden ... Sükur rabbime hersey cok iyiydi .. Bebege bakti ultrasonla .. Istersen simdi sadece dinliylm dedi yok bakalim cok özledim dedim :))

Bu aralar izindeyim kizlar haftayada izindeyim :)).
Dogum iznine ayrilmadan önce 8 kere daha gidecegim ise sonra hep evdeyim :))

56.7 kg olmusum 51 kg ile hamile kalmistim .. Su ara ara gire. Yorgunluk uyuzluk krizlerim olmasa sükür kendimi dinc hissediyorum ..
Gece yatmaz sabah kalkmaz modundayim :))... Sabah 10 dan önce kalktimmi kendimi cok yorgun hissediyorum ..
Gecede 1 i buluyor .. Tam brn yatiyorum oglum harekete geciyor :))
Gecemeride ne yana dönecegimi sasiriyorum .. Kaburgalarim cok batiyor ..

Bugun kontrole gidecekler vardi , insallah iyi haberlerle gelirler ..

Herkese mrb.. Kizlar ben sizden bisey rica edecektim merve diye arkadasim var ve uzun suredir tedavi goruyor ama bebegi olmadi. Hamislerden Ayetel kursi istiyor.. Okumak isteyen olursa bana yazabilirmi.. Simdiden sagolun kizlar..

canım yaa sana zahmet içerik kısmından hangi tür jelatin kullanıldığını, kaç mg olduğunu, bi de balığın hangi bölgesinden üretildiğini (gövde mi karaciğer mi?) bana yazabilir misin?

Formulü
Bir yumuşak kapsül’ün bileşiminde;
600 mg Triomega balık yağı, 300 mg Omega 3 yağ asidi (260 mg EPA ve DHA) ve 2 mg E
vitamini (dl-alfa tokoferil asetat) bulunur.
Enerji, protein, karbonhidrat ve yağ içeriği önemsizdir.
Seven Seas Pulse Triomega Kapsüller, yapay renklendirici ve koruyucu madde içermez
balığın hangi bölgesinden üretildiği yazmıyor

canım ağır gibi gözüküyor ama bence değil. hatta ana kucağı maxi cosilerden bile hafif. aldığımız yerde ikisinide kaldırdım hatta maxi cosi nin mura arabasından hafif arabasıda

canım ben eğirdirdeyim.bi araştırayım onu.netten almak istemiyorum ama ankarada kızkardeşim var.ona bi baktıriim olmadı.ankarada nereden almıştınız.yer tarifi yada mağaza adı verebilirsen sevinirim.bide fiyat olarak ne kadara almıştın.

Herkese mrb.. Kizlar ben sizden bisey rica edecektim merve diye arkadasim var ve uzun suredir tedavi goruyor ama bebegi olmadi. Hamislerden Ayetel kursi istiyor.. Okumak isteyen olursa bana yazabilirmi.. Simdiden sagolun kizlar..

okudum arkadasım ınsallah rabbım kabul ederrrr ... kızlar 20 kişi kalmıs sanırım bı kac kısı daha okusunnn bılırım tedavı zamanında bende toplamıstım once rabbımın sonrada hamıs arkadaslarımın duaları ıle hamıle kaldım cok sukur..

20 tanede ben okudum canım.Allah kabul eder işallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

cnm ben korunmayı bırakmadan başlattı dr um omegaya..tam 1 yılolmuş..seven seas pulse içiyorum ben de.kullanmanda fayda var tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…