2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Biraz geç oldu canım ama bugun şimdi fırsat buldum nete girmeye.. Kalıpları ben netten çbuldum onları çıktı aldım sonra keçenin üzerine koyup çizdim güzelce kesiyorsun tabi her kalıptan 2 tane keçelerin kalınlığını bilmiyorum şöyle söylıyım bi kalın olan var bir de birde ondan daha ince zaten genelde 2 tür vardı kalın olanını almadım parçaları üst üste koyup güzelce kenarlardan dikiyorsun içlerini de boncuk elyafla dolduruyorsun gözleri silikonla yapıştırdım, detayların bazılarını diktim bazılarını silkonla yapıştırdım bayağı bir uğraştırıyor ama sabrın varsa zevkle yaparsın.Ev deki odası için de kapı süsünü de yaptım onu paylaşmıştım bir de duvar süsü yapıcam bitince paylaşırım.

slm kıslarrr nasılsınız benim ayaklarım çok fena şişiyo oturarak çalışıyorum bütün gün balon gibiler eve gelincede hala öyle sabah kalkıyorum gene bi öğlene doğru iniyo sonra gene şişler sizlerdede başladımı ödem

Evet tatlım benım ayaklarımda sısıyo cok ozellıkle bebısın besıgını alcagımız gun ıkeada gezdık bıraz ufff nasıl sıstı ıyıkı almısız dedım eve gelınce son ayda asla gezemezdım alısverıs ıcın.

ben daha almadım beşiğini 3 hafta sonra izne çıkınca almayı düşünüyorum sen nasıl bişey aldın ben bi model beğendim geçen gün dolabıyla beraber eşimle bakıcaz ikeada fiyatlar ve modeller nasıldı

Kizlar bebekler dogum pozisyonuna gecmismi sizde ?? Yani kafa asagidami ..
Benim bugun baktiginda yani 27 . Haftada henüz kafa yukardaydi .. Doktor 33-34 . Haftaya kadar dönerler dedi ..
Insallah normal pozisyona gecer daha , sanirim büyük oglumdada 28 haftada kafa yukardaydi henüz, 34 de kontrolde normale dönmüstü :)

benim ellerimde ve ayaklarımda şişme oluyor.özellikle sabahları uyandığım zaman ayaklarımın üzerine basamıyorum bi 5 dk.birazda hızlı kilo aldım.13 kilo kadar:)artık dikkat etmeye çalışıyorum.

Bende toplam 13 kilo aldım. Doktor diyet verdi. Bebeğin suyu da biraz fazla. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah normale dönmüştür suyumuzda. Ayaklarımda ödem oluyor ama geçenlerde misafirlikte uzun oturmuşuz 4 saat kadar. Sağ elim hep aşağıdaydı ve kalkmadan eliminde şiştiğini gördüm. Ertesi güne anca geçti egzersiz yapa yapa. Çok pasif kalmamak lazım...

Cook sagolun kizlar.. Her hamis 1tane okuyabiliyormus telden girdigim icin bakmam falan uzun suruyor, tekrar tesekkurler herkese...

18 kilo aldim ( Daha cok var Allah yardim etsin...

arkadaslar sag gogsumun altinda bicak batmasi gibi siddetlibhir agri oluyor .gecede devamdevamediyor.belimi zatenbhic sormayin.bu arada 12 kilo aldim.

Merhabalar bende tembel tembel othruyorum henüz hiç bir hazırlığımız yok temizlik yapılması gerek ama bende takatt yok zaten böyle giderse doğumdan sonra yapılıcak temizlikte alışverişte , sıcaklardan gözümü açamıyorum

Mehaba kızlar bizde. Doktordaydık bugun 1 ay boyunca bekle bekle vesonuç hüsran bizimki dönmüş araksını yatıyor yüzünü göstermedi bir türlü bu arada pozızyonu değişmiş başı aşağıdaydı şimdi yukarda 1500 gr olmuş ve bende 12 kilo aldım doktor dikkat et ve yürü dedi ayak şişmeleri malesef bendede oluyor artık normal herhalde bu arada doktorumu değiştıimiştim ilk kontrolumuzdü çok doğru bir karar vermişim acayıp memnun kaldım daha şimdiden daha ben sormadan normal doğumu teşvik etmeye başladı Allah hepimizi bır avazda kurtarsın...

kızlar bugün 50 mg şeker yüklemesi sonucunu aldım 158 çıktı kan ve idrar değerlerim iyide şeker kötü işte.. halbuki yememe çok dikkat ediyorum, 4,5-5 kg aldım.. hamilelik boyunca yediğim tatlı sayılıdır.. tatlı olarak sadece meyve yiyorum desem yeridir, onu da abartmadan.. neden böyle oldu anlamadım.. doktorum pazartesi günü 100 mglık test istedi, sonuca göre diyet başlıcaz dedi.. bir de zaten 50 mglık testi yaptırırken çok kötü olmuştum, 1 saat zor dayanmıştım çıkarmamak için.. şimdi nasıl olcak bilmiyorum, 3 saat çok zor.. çok üzüldüm, gebelikte yüksek şeker erken doğuma fln sebep olabilir yazıyor nette oğluma bir zarar gelcek diye çok korkuyorum.. zaten gebeliğimin başlarında sıkıntılar atlatmıştım, kanamam olmuştu, düşük tehtidim vardı 2 ay yattım, sonra enfeksiyon kaptım hastanede yatarak tedavi gördüm falan.. inşallah şeker konusunda da sıkıntı yaşamam..

Hemen panık yapma canım benim de 50 gr. Yüklemem 158 di 100 gr. Da değerler normal çıktı hatta 2. Saatte hipoglisemi oldu yanı sende de şeker çıkıcağını zannetmiyorum bır tek 4 saat hastanede kalmak falan aç karnını çok zor oluyor sakın yanlız gitme yanında biri olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…