2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok sağol içim rahatladı şimdi.. inşallah benimde normal çıkar.. eşimle gitmeyi düşünüyoruz, annem de geldi bugün memleketten belki o da gelir..

bebeklerimizin kemikleri olgunlaşdıkça olurmuş ödem ama aniden olursa yüksek tansiyon olabilir diye yazıyo nette aman dikkat edelimde.. nasıl geçdi kontrolün bebeğin suyu neden fazla olurmuş merak ettim benim karınım fazla iri kimse 28 haftalık olduğuma inanmıyor çarşamba bende dr gidecem bakalım soracağım dra inşallah suyum fazla felan değildir

canım çok sağol içim rahatladı şimdi.. inşallah benimde normal çıkar.. eşimle gitmeyi düşünüyoruz, annem de geldi bugün memleketten belki o da gelir..

kadıköylünün dediği gibi aynen bendede 50lik yüksek çıkdı 100lük yapıldı normal dedi dr hiç telaş yapma ama o 4 saat aç kalmak gerçekden kötü yanlız gitme sakın

kadıköylünün dediği gibi aynen bendede 50lik yüksek çıkdı 100lük yapıldı normal dedi dr hiç telaş yapma ama o 4 saat aç kalmak gerçekden kötü yanlız gitme sakın

sağol canım ya, inşallah benimde normal çıkar.. 4 saatte dişimi sıkcam artık.. inşallah sorunsuz atlatırım..

cnm ben korunmayı bırakmadan başlattı dr um omegaya..tam 1 yılolmuş..seven seas pulse içiyorum ben de.kullanmanda fayda var tabiki..

çok sağ olsun kızlar... capsül olarak carlson marka aldım balık yağını. şifa olsun fayda olsun kuzularımıza inşallah :)
kan hapımı gece uyandığımda içiyorum, bu arada geceleri en az 3 kere uyanıyorum ter basmalarımdan
omega3 ü de öğlen yemeğile birlikte :)

şifa olsun kuzuna tatlım..
bende kahvaltı sonrası magnezyum..öğlen yemeği sonrası elevit..akşam yemegi sonrası gyno ferro sanol..yatmadan da omega
ayyy yazarken yoruluyo insannnama herşey bebiş içinnnn..
valla ben sıcaktan uyuyamaz oldum..odaya vantilatör koyduk kafasını da havaya çevirdik az da olsa fayda ediyo işte

18 kilo aldim ( Daha cok var Allah yardim etsin...

kaç kiloyla hamile kalmıştın? ben de 12 kilo aldım ve hayatım çok zorlaştı nefes nefese kalmalar, gece kan ter içinde uyanmalar Allah sağlık sıhat versin tabiki yavrularımız için her şeye katlanılır ama doğumdan sonra kasım anneleri zayıflamaya çalışıyor diye bi topik bulursak orada toplanalımmm

yürüyüş işine ben başladım günde 1 saat yürüyorum ama eve geldiğimde hem çok terlemiş elleri şişmiş ve kurt gibi acıkmış oluyorum.. ama herkes yürüyüşün normal doğum için iyi bir hazırlık olduğunu söylüyor.

inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz 100 lükte. nerede yaptırıcaksın bilmiyorum ama özel hastanedeyse ben iyi değilim uzanmak istiyroum de sana bir sedye tahsis ederler. yatar pozisyonda bulantı daha az oluyor...
ve inan sana çok özendim 4,5- 5 kilo dediğin nedir ki yaaa

ben günde bi tane maden suyu içmeye çalışıyorum odan ne kadar magnezyum alıyosam artık... eleviti doktor kesti, baktı ben duba gibi şişiyorum kilo alıyorum sen yeterince vitaminlisin dedi
geriye bitek gyno ferro kaldı..omega 3 için bile kilo aldırır almasan olur dedi de yok alayım ben balık malık yiyemiyorum dedim zorla yazdırdım...

inşallah canım.. özel hastanede yaptırıcam evet, sedye olayını hiç düşünmemiştim söylediğin çok iyi oldu.. canım önemli olan bebişlerin sağlığı kilolar verilir, yeter ki sorun çıkmasın..

Kontrolümüz pek iyi geçmedi maalesef. Bugün hep ağladım sinirimden çok moralim bozuk. Suyu 220 çıktı ama çok aşırı bir polihidroamniyos değil çok şükür. Ama maalesef bu yeterli değilmiş. İnsülin direncim varmış ve bebek bundan etkilendiği için suyum fazlaymış. Yani diyabete yatkınım. 50 lik testim 146 çıkmıştı; 100 lük testi iki kere yaptırdım ikisi de normal çıkmıştı. Bunlarda önemli değilmiş ve ben bir diyabetli gibi diyet yapmak zorundaymışım. Çünkü hem bebeğimin suyu fazla hem ilk defa haftasından iki hafta önde çıktı ki bu güne kadar hep haftasında çıkardı hiç şaşmazdı hem de kilosu 1500 gram çıktı. Yani şekerden ötürü çok kilo almış yavrum makrozomik olmuş haftasına göre. Daha 3 hafta önce 940 gramdı. Eğer böyle giderse erken doğum riskim varmış hem de sezeryan olmak zorunda kalırmışım hem de bebeği yoğun bakıma almak zorunda kalırlarmış şekerden ötürü; buna da ayrı canım sıkıldı zaten( Ben sezeryandan daha çok korkuyorum normale göre. İnşallah senin suyun fazla değildir. Zaten öyle birşey olsa doktorlar bunu atlamazlar canım...

canım moralini bozma bu sorunlar diyet ve yürüyüşle kontrol altına alınıyor.benim gebelik öncesindede insülin direncim yüksek olduğu için 7 haftalık hamileyken şeker yüklememe bakıldı 50 gramlık yüksek çıktı 100 gramlık yüklemem bile çok yüksek çıkmıştı.endokrin uzmanına gittim diyet artı yürüş önerdi şeker ölçüm cihazıda verdi ev de sürekli takip ediyorum dikkat edince allaha şükür iyi çıkıyor.biraz yüksek çıkmaya başlayınca yürüyüşü arttırıyorum hemen düzeliyor bak bu haftaya kadar insüline başlamaya gerek kalmadan getirdik kilosuda iyi haftasıyla uyumlu çıkıyor. sen bu durumu stres yapma inşallah seninde hemen düzelir sana söylenen şeyler dikkat etmeyip şekerin kontrol altına alınmazsa olabilecek tehlikeler allahın izniyle dikkat ettiğin sürece ve kontrol altında olunca hiçbir sorunun olmaz .kuzucuklarımızda bizlerde allaha emanet olalım.

İyi pazarlar , şimdi siz yazınca endişelendim benimde 2 ay öncesine kadar normaldi kilosu 2 ay dır hep önde 850 idi 1 ay önce şimdi 1500 doktor banada önde gidiyor dedi ama risklı hiçbir şey söylemedi

canım çok geçmiş olsun inş. 100 lük sonucun normal çıkar ,
benimde çarşamba günü şeker testin hep aklımda bakalım nasıl çıkıcak :18: :18: :18:

İyi pazarlar , şimdi siz yazınca endişelendim benimde 2 ay öncesine kadar normaldi kilosu 2 ay dır hep önde 850 idi 1 ay önce şimdi 1500 doktor banada önde gidiyor dedi ama risklı hiçbir şey söylemedi

Bende açıkcası iki ayrı doktora gidiyorum. Biri benim çalıştığım devlet hastanesinde biri özelde. İkisi de birbirini tanıyor ve ikisine de gittiğimi biliyorlar. Özele gitme sebebim ise devlette doğum yapmak istememem. Ama ikisi de çok farklı şeyler söylüyor bana. Devletteki doktorum suyunu ölçtüğünde 220 çıkmıştı. Çok kötü değil ama hafif biraz suyu fazla dedi ilaç falan vermedi, diyet yap da demedi sadece demir hapına devam dedi. 3 buçuk hafta sonra özeldeki doktora gittim devletteki izinli diye o da ölçtü suyu gene 220 çıktı ama haftası ve kilosu fazlaydı. O da keşke daha önceden bana gelseydin endol başlar suyunu biraz azaltırdık dedi. 28. haftadan sonra endol verilmiyormuş. Sonrada olumsuz olabilecek ne varsa saydı benimde gözümün korkmasını istedi. Bir tane güzel birşey demedi yani. Haftaya inşallah öbür doktorum izinden dönmüş olur da tekrar ona giderim...

Sağol canım ya dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah düzelir bu durum bende normal bir şekilde gebeliği tamamlarım hayırlısıyla...

Canım ikeada fıyatlar cok ıyı bence bızım aldıgımız besık 229 tl dı ve ıkı kademelı degısıyor boyu bebek ayaga kalkmaya baslayınca assaya ınıyor yatak bız cok begendık cıbınlık felanda aldık 2 tanede gunluk kullanımlık nevresım aldım cok hosumuza gıttı tanesı 29 tl dı nevresımlerın kuvetını felanda ıkeadan aldık 17 tl felan olması lazımdı gardrop almadım bebek 6 aylık olana kadar bızım odamızda yatcak sonra tasınmayı dusunuyoruz o zaman odasına dolabınıda ıkeadan alcam cok guzel begendım bı tane oda 230 tl felan olmalıydı bence ıkeaya bak

canım benim bebegım makat pozısyonunda kafası yukarda ayakları asagıda ve dönmesse sezeryan inşallah döner dıye dua edıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…