2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlarrrr
tatilden dönüm insanın evi gibisi yok özlemişim valla
yaaa benim ayaklarım şişmeye başladı ve gece uyurken çok fena kıramp giriyo neenini bilen varmı

Yorucu bi haftasonunun ardindan dustum yollara.kizimla işe gidiyoruz teyzelerii.masallah alarm da hizli artikk kendisitekmeleriyl uyandiriyo beni alarmdan once
Ctesi annemle eminonu turu yaptik.7 saat surdu tabi yavas yavas otura dinleneama bebek icn cikmadik aslinda.abimin 4. Senesi doluyor.mevlitte dagitmak icin hediyelik almaya ciktik.neyse guzel şallar bulduk.bu senede de degisik olsun dedik.bu ara yine zor gunlerdeyim anlayacaginuz.bebegimi heyecanla beklerken abimi dr deli gibi ozluyor olmak hamile psikolojime cok agiir geliyo.kader diyorum ama kizimin dayisini hic taniyamamis olmasi da canimi yakiyoe abimin yegen sevgisi asayamamis olmasi.oysa ne hayalleri vardi konusurduk..off neysr sabah sabah sizi de uzuyorum.kusura bakmayinn
Ayrica bebek sekeri arastirmasi yaptim biraz.hep ayni seyler var degisik istiyom dusunucem azcik.
Dun de kizcemin odasini hallettik.cilekten aldik.flower serisi.topige attim fotosunu.1ay sonra gelecek.zaman cabuk geciyor agirlasmadan halledelim diyorum.bu ara dugunler var kiyafet alayim dedim.abiiye tarzi da olmasin pek.gebe indirime girmis yari yariya.50 tl ye aldim siyah iici penye elbise uzeri §ifon.inciden de lame sandalet aldim oda 40 tlye dusmustu.ucuza geldi kiyafet isi.
İste boyle canlarim iyi kotu,mutlu hüzünlü geciyor gunler.
Opuyorum hepiniziuu

Günaydın güzel anneler ve onlarınn gün geçtikce büyüyen minik yavrularıı gününüz ve haftanız sağlıklı huzurlu güzel geçsin inşallah

canım ulusta konya sokak var orda küçük bir mağza baby hope yazıo dışında ama arayıp giderse daha iyi olur. şubelerini paylaşmıştım. Orda yazıo ankra adresi ve telefonu

slm kızlar hepinize günaydın benım bonuklar kafa kafaya vermısler cuma gunu yuzlerını gostemedıler
sağlıkları ıyıymıs bende ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı antıbıyotık basladık demır ılacını ıkıye cıkardı bıde progesteron verdı erken dogumu onlaemek ıcın

scorpıon Allah rahmet eylesın cok uzuldum senın yazdıklarını okuyunca ıcım fena oldu sen nasıl dayanıyorsun bılemedım
bu hamılelık ıcı fena yaptı bızlerı bende hafta sonu kocama doğumda falan bana bısı olursa bebişleri ayırma sakın bırını anneme bırını annene gonderme dıye agladım

bılıyorum sonrasında belkı komık gelecek ama napıyım aklıma bır suru sey gelıyor

off sabah sabah bunalım oldum

Allah sevgisi kadar sabır versin arkadaşım .Seni ve yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.Ama ne mümkün elden gelen yok.Kader ...

sagolun yanıtınız için . ilacın adı ne? alayım hemen.
kapsül dediğiniz gyno ferro sanol dimi? benim midemi mahfetti

sagolun yanıtınız için . ilacın adı ne? alayım hemen.
kapsül dediğiniz gyno ferro sanol dimi? benim midemi mahfetti

ben o ilacı aç karna aldım bir kere ölüyordum gün boyu toparlayamadım.
epey aksattım ilacı almayı cuma günü doktor kan tahlılınde demir eksikliğini görünce ilacı ıkıye cıkardı
eger ilacı kullanmazsam kanım yeterlı olmazmıs ve doğumda 4 üniteye kadar kan verme ihtimalleri olurmus.
anlayacağınız bayağ korkuttu gozumu napcaz mecburrrrrr içcez artık
kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum sonra 2 saat bişey yemiyorum
aksamlarıda aynı sekılde alıyorum ılacı
bunun yanında progesteron basladı
devit te alıyorum bıde idrar yolu enfeksiyonu için cefaks içicem 5 gün

olsuuunn kuzularımız sağlıklı olsunlarda

tamam içelimde ilaç olarak başka seçim varsa onu içelim midemizi mahfetmeyelim. dogumdan sonrasıda var çünkü
evet canım bi dünya ilaç içiyoruz. içmek yine neysede ben hergün göbekten igne yapıyorum ve gittikçe dayanılmaz oluyor acısı

mecbur dogurana kadar çekeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…