kızlar nasıl resim yukluyorduk
merhaba kızlarrrr
tatilden dönüm insanın evi gibisi yok özlemişim valla
yaaa benim ayaklarım şişmeye başladı ve gece uyurken çok fena kıramp giriyo neenini bilen varmı
kızlar paşamın cicilerini yükledim bakın bakalım beğenecek misiniz? ama yan çıktı düzeltemedim idare edin artık.
kaç kiloyla hamile kalmıştın? ben de 12 kilo aldım ve hayatım çok zorlaştı nefes nefese kalmalar, gece kan ter içinde uyanmalar Allah sağlık sıhat versin tabiki yavrularımız için her şeye katlanılır ama doğumdan sonra kasım anneleri zayıflamaya çalışıyor diye bi topik bulursak orada toplanalımmm
60 kg ile hamile kaldim.Ama boyumda cok kisa (1.55) Suanda 78 kiloyumnefes alamiyorum kendimi tasiyamiyorum.Diger 3 kizimda 12 ser kilo aldim ama bu hamileligim cok farkli.Hep tatli yiyorum.Zannederim 25 ile biter
canım ben eğirdirdeyim.bi araştırayım onu.netten almak istemiyorum ama ankarada kızkardeşim var.ona bi baktıriim olmadı.ankarada nereden almıştınız.yer tarifi yada mağaza adı verebilirsen sevinirim.bide fiyat olarak ne kadara almıştın.
cook sagolun kizlar.. Her hamis 1tane okuyabiliyormustelden girdigim icin bakmam falan uzun suruyor, tekrar tesekkurler herkese...
Allah sevgisi kadar sabır versin arkadaşım .Seni ve yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.Ama ne mümkün elden gelen yok.Kader ...Yorucu bi haftasonunun ardindan dustum yollara.kizimla işe gidiyoruz teyzelerii.masallah alarm da hizli artikk kendisitekmeleriyl uyandiriyo beni alarmdan once
Ctesi annemle eminonu turu yaptik.7 saat surdu tabi yavas yavas otura dinleneama bebek icn cikmadik aslinda.abimin 4. Senesi doluyor.mevlitte dagitmak icin hediyelik almaya ciktik.neyse guzel şallar bulduk.bu senede de degisik olsun dedik.bu ara yine zor gunlerdeyim anlayacaginuz.bebegimi heyecanla beklerken abimi dr deli gibi ozluyor olmak hamile psikolojime cok agiir geliyo.kader diyorum ama kizimin dayisini hic taniyamamis olmasi da canimi yakiyoe abimin yegen sevgisi asayamamis olmasi.oysa ne hayalleri vardi konusurduk..off neysr sabah sabah sizi de uzuyorum.kusura bakmayinn
Ayrica bebek sekeri arastirmasi yaptim biraz.hep ayni seyler var degisik istiyom dusunucem azcik.
Dun de kizcemin odasini hallettik.cilekten aldik.flower serisi.topige attim fotosunu.1ay sonra gelecek.zaman cabuk geciyor agirlasmadan halledelim diyorum.bu ara dugunler var kiyafet alayim dedim.abiiye tarzi da olmasin pek.gebe indirime girmis yari yariya.50 tl ye aldim siyah iici penye elbise uzeri §ifon.inciden de lame sandalet aldim oda 40 tlye dusmustu.ucuza geldi kiyafet isi.
İste boyle canlarim iyi kotu,mutlu hüzünlü geciyor gunler.
Opuyorum hepiniziuu
kaç kiloyla hamile kalmıştın? ben de 12 kilo aldım ve hayatım çok zorlaştı nefes nefese kalmalar, gece kan ter içinde uyanmalar Allah sağlık sıhat versin tabiki yavrularımız için her şeye katlanılır ama doğumdan sonra kasım anneleri zayıflamaya çalışıyor diye bi topik bulursak orada toplanalımmm
60 kg ile hamile kaldim.Ama boyumda cok kisa (1.55) Suanda 78 kiloyumnefes alamiyorum kendimi tasiyamiyorum.Diger 3 kizimda 12 ser kilo aldim ama bu hamileligim cok farkli.Hep tatli yiyorum.Zannederim 25 ile biter
durumumuz cok benzer canım. bende 59,5 le hamile kaldım. 72 yim şuan... kilo gerçekten zorluyor insanı Allah sağlık ve sıhat versin. Doğumdan sonra hallederiz inşallah...
Yorucu bi haftasonunun ardindan dustum yollara.kizimla işe gidiyoruz teyzelerii.masallah alarm da hizli artikk kendisitekmeleriyl uyandiriyo beni alarmdan once
Ctesi annemle eminonu turu yaptik.7 saat surdu tabi yavas yavas otura dinleneama bebek icn cikmadik aslinda.abimin 4. Senesi doluyor.mevlitte dagitmak icin hediyelik almaya ciktik.neyse guzel şallar bulduk.bu senede de degisik olsun dedik.bu ara yine zor gunlerdeyim anlayacaginuz.bebegimi heyecanla beklerken abimi dr deli gibi ozluyor olmak hamile psikolojime cok agiir geliyo.kader diyorum ama kizimin dayisini hic taniyamamis olmasi da canimi yakiyoe abimin yegen sevgisi asayamamis olmasi.oysa ne hayalleri vardi konusurduk..off neysr sabah sabah sizi de uzuyorum.kusura bakmayinn
Ayrica bebek sekeri arastirmasi yaptim biraz.hep ayni seyler var degisik istiyom dusunucem azcik.
Dun de kizcemin odasini hallettik.cilekten aldik.flower serisi.topige attim fotosunu.1ay sonra gelecek.zaman cabuk geciyor agirlasmadan halledelim diyorum.bu ara dugunler var kiyafet alayim dedim.abiiye tarzi da olmasin pek.gebe indirime girmis yari yariya.50 tl ye aldim siyah iici penye elbise uzeri §ifon.inciden de lame sandalet aldim oda 40 tlye dusmustu.ucuza geldi kiyafet isi.
İste boyle canlarim iyi kotu,mutlu hüzünlü geciyor gunler.
Opuyorum hepiniziuu
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin abine de rahmet eylesin inşallah... Hamilelikte insanın duyguları karmakarışık oluyor zaten çok derin düşünmemeye gayret et, yoksa ben herşeye ağlıyorum vallahi...
canım bende çok zorlanıyordum açken demir ilacı içmekye, heleki ilk doktorum kapsül şeklinde kan ilacı vermişti o çok daha kötü yapıyordu, mide bulantısı fln.. şimdiki doktorum farklı bir demir ilacı verdi, eczacı yemekten 30-45 dk önce içmelisin demişti.. sağlık ocağındaki ebem o süre yetmez en az 2 saat önce içmen lazım dedi.. bende sabah namazına kalkınca içiyorum sonrasında uyuduğum için midem rahatsız oluyosada hiç hissetmiyorum..
sagolun yanıtınız için . ilacın adı ne? alayım hemen.
kapsül dediğiniz gyno ferro sanol dimi? benim midemi mahfetti
ben o ilacı aç karna aldım bir kere ölüyordum gün boyu toparlayamadım.
epey aksattım ilacı almayı cuma günü doktor kan tahlılınde demir eksikliğini görünce ilacı ıkıye cıkardı
eger ilacı kullanmazsam kanım yeterlı olmazmıs ve doğumda 4 üniteye kadar kan verme ihtimalleri olurmus.
anlayacağınız bayağ korkuttu gozumu napcaz mecburrrrrr içcez artık
kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum sonra 2 saat bişey yemiyorum
aksamlarıda aynı sekılde alıyorum ılacı
bunun yanında progesteron basladı
devit te alıyorum bıde idrar yolu enfeksiyonu için cefaks içicem 5 gün
olsuuunn kuzularımız sağlıklı olsunlarda
ilk bebişim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?