2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar c.tesiden beri kasıklarımda sancım var. idrara falan sık cıkıyorum ve cok sıkışıkmışım gibi oluyo ama sadece 2-3 damla.. İltihap vardı idrar yolumda ilac kullandım tek kullanımlık. daha 1 ay olmadı kullanalı. Acaba tekrarlamışmıdır ondanmıdır sancım? bebeğimin hareketlerinde herhangi bi sıkıntı yok ama her hangi bir şeyin ona zarar vermesinden korkuyorum panik yapıyorum

slm kızlar keyifler nasıl ben artık ayakta fazla duramıyorum hemen tabanlarım ağrıyor dün biraz dolaşalım dedik bulduğum yere attım kendimi otura otura çokda kilo aldım zaten
Herkese mrb.. Kizlar ben sizden bisey rica edecektim merve diye arkadasim var ve uzun suredir tedavi goruyor ama bebegi olmadi. Hamislerden Ayetel kursi istiyor.. Okumak isteyen olursa bana yazabilirmi.. Simdiden sagolun kizlar..

bende okudum canım rabbim kardeşimizin kucağını doldursun sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah... tüm isteyenlerle birlikte ...

aynı şekilde benimde şişiyor doktora sordum bacaklarında şişlik olmadığı sürece sıkıntı değil dedi. bacaklarda olursa tehlikeli olurmuş bilginiz olsun.

benim kontorlüm önümüzdeki hafta ozaman belli olur ak koyun kara koyun şuan bizimki ne pozisyonda hiç bilmiyorum.:)

canım benim de 50 lik şekerim 183 çıkmıştı 100 lük yüklettim normal çıktı inşallah seninkiside normal çıkar.

canım üzme kendini rabbimden gelene razıyız ne yapalım onun karşısında boynumuz kıldan ince bunları düşünme bebiğini kucağına alacağın günü düşün yeni cicilerinide sağlıklı sıhatli dünlerde giy canım

sagolun yanıtınız için . ilacın adı ne? alayım hemen.
kapsül dediğiniz gyno ferro sanol dimi? benim midemi mahfetti

kızlar bende gynoferon kullnıyordum sağlık ocağına gittiğimde ordaki kız bana gyno ferro sanol yazmış eczaneden aldığımda dikkat etmemişim eve gelince fark ettim doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. 2 gün miğdemi ağrıttı 3. gün ise yediğim ne varsa çıkardım sonra hemen o ilacı bıraktım gittim eczaneden eski ilacımdan aldım.

kullandığım ilaç gynoferon 30 depo draje kapsül şeklinde değil hani şu renkli bonibonlar varya onlara benziyor öbür ilacı bir daha ağzıma sürmem dokunan varsa doktoruna sorup bu ilaçtan kulllansın

aklına öyle şeyler getirip bebişlerini üzme annesi sen onlara lazımsın öyle yağma yok.... hayıırlısıyla doığumunu yapıp sağ salim bebişlerini kucağına alıp büyütüceksin. çok güzel anlarınız anılarınız olucak.

canım benim kullandığım ilacı bir sor doktoruna istersen eğer kullanabilirsin derse ondan kullanırsın bu zamana kadar çok rahat kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım.

hayırlısı bakalım kısmet
bu dönemde insanın aklına herbirşey geliyor
neyse sağlıkla sıhatle inşallah cümlemize kuzucuklarımızı almak nasip olur

3gundur sag kaburga altinda agrim var.yatinca geciyor gece o tarafa yatinca agriyor.ayaga kalkincada agriyor.arti dayanamadim 3gun yattigim halde gecmeyince hastaneye gittim.kadin dogimcu bebekle bir ilgi goremedi.radyolog bobrek safra kesesi sikinti yok dedi.ortapediye gittim. sag kaburga kikirdagi iltahabi gibi dedi ve kaburgama igne yapti.40dakika durdu sonra yine basladi.dolgit krem verdi.su an yatiyorum.dr hareketsiz kal dedi. darbe aldin mi dedi .cok sasirdim sizde benzer durum yasayan oldumu

herkese selamlar,bayramdı tatildi ancak yazabiliyorum.
tüm annecikler ve tatlı kuzuları iyidir umarım.sıcak yaktı bizi kavurdu bizi.çatlayacağım sanki.geceleride uyuyamaz oldum sıcaktan.doktorum balık yagı kapsulu yazmıştı ama kaybettim reçeteyi.kış hamilesi olsak bol bol yiyecektik,cevizden bıktım artık.

Güzel anneler hepinize merhaba.Çalışan anneler doğum izninde maaş nasıl ,nereden ,ne şekilde alınıyor araştıran varmı.Maaşların düzenli alınmadığını duymuştum.Malum ev kredisi ödüyoruz ve budurum beni gerçekten sıkıntılandırıyor.
araştıranlar bilgi verebilirmi?
Kızlar konu ile ilgili bilgisi olan kimse yokmu?

Canım mrb aynı sorun bendede var uzun zamandır ama benim doktorum bebeğin duruş pozisyonu ile alakalı dedi birde idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende.Bebek o tarafa baskı yaptığı için kaburgada ve böbreklerde ağrı oluşuyor.Hatta ben bu sorundan dolayı cuma günü akşam acile gittim sancı varmı diye bile baktılar bişey çıkmadı bebek hala kafası yukarıda duruyor.

sagolun yanıtınız için . ilacın adı ne? alayım hemen.
kapsül dediğiniz gyno ferro sanol dimi? benim midemi mahfetti

evet canım kapsül dediğim ferro sanol bir de feramat var kapsül şeklinde olan.. benim doktorum bana Santafer diye bir ilaç verdi, hiç midemi rahatsız etmiyor.. bir de dediğim gibi gece kalkıp içebilirsen hem mideni rahatsız etmez hem de emilimi arttırmış olursun..

benimkininde kafa yukarida ama ben 26 haftaligim dr agriyan yer daha yukarida dedi çocukla ilgisi yokmus.uyku yok hep agri.sadece yatinca geçiyor

canım üzülme sakın bebek herşeyi hisseder se diyetini yap en önemlisi bebişin iyi olsun sezeryanda olursan hayırlısını dile boşuna ağlayıp kendini yıpratma eğer diyete uyarsan bence herşey yoluna girecek ve sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin dualarım seninle ve bütün hamişlerle.. bende çarşambayı bekliyorum inşallah normal çıkar suyum çünki bendede ilk 50lik yüklememde 149 çıkıdı 100lük yapıldı normal demişdi dr Rabbim bebişlerimizi korusun aminn.

sağolcnm başa gelen çekiliyor işte zor da olsa..ama sen böyle olmayan şeyleri düşünüp yıpratma kendini cnm bebişlerini düşün..neden sana bişey olsun üzme kendini de böyle

Allah sevgisi kadar sabır versin arkadaşım .Seni ve yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.Ama ne mümkün elden gelen yok.Kader ...
amin cnmm..sabır olmasa yaşanmaz zaten çok şükür Allah sabrını veriyor

slm kızlar nasılsınız yaw ben çok daralıyorum sıcaklar ve karnımın gerginligi beni çok bunaltıyo ne yapacam böyle rabbim kolaylık versin bizlere.kızlar bu arada sizinde karnınız çok sertmi bazen bebekde tam derime yaslanıyo allahım karnım yarılacak sanıyorum hele gecen akşam kızım içerde tünel kazıyo sandım gece uykumu tatlı tatlı alamıyorum ne yapacam böyle ama şükürler olsun bebegim kış bebegi olacak benim iki arkadşım dogum yaptı ikiside çok cekiyo bebekler yapış yapış giydirselermi acsalarmı bilemiyolar oy cenem düştü

geçmiş olsun canım.... ilk defa duyuyorum kıkırdak iltihabını niye olurmuş bu sordun mu?

ne güzel yaa pek çok kişiye doktoru yazmış omega3 ü ben resmen yazsın diye yalvardım...
doğal yollardan ne yesen yeter bi tek kan ilacını ihmal etme diyodu ama omega3 alıyorum vallahi..

suyunuzu ölçüyo mu ki doktor? benim için hiç böyle bi ölçüm yapılmadı...

nikiyy nerelerdesin sen bakimmm??

inanilmaz ağrısı var kalkamiyorum yatalak oldum gibi bisey.gogus kafesi kemiginin ucu kikirdak yapı. orası zedelenmis.ne zaman eski halime donerim birsey demedi dr.darbe de almadım sag kaburgama ((agridan agliyorum.ne olur dua edin iyileşeyim.

kızlar merhaba...ben resmen tepik manyağı oldum...hiç durmuyo fırlama kızım benim..içerde halay çektiğinden şüpheleniyorum... :)

canım aslında buralardayım ama pek yazmıyorum sadece bakınıyorum öye. canım şekerim sınırda çıktı işte yeyip yememem gerenleri faln söyledi dr yle işte kuzum aslında ebe çok şaşırdı sende nasıl şeker olur diye çünkü kilo alımım falan o kadar çok degil adece 3,5 kilo almışım şimdiye kadar bide kansızlıgım çok işte bende böyle canım sende havalar nasıl bebek nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…