kızlar merhaba...ben resmen tepik manyağı oldum...hiç durmuyo fırlama kızım benim..içerde halay çektiğinden şüpheleniyorum... :)
canım anlaşılan senin kızda çok yaramaz benimdile içerde tünel kazıyo resmen bazen böğürlerşme öyle bi vuruyoki anam demekten kendimi alamıyorum canımı baya bi yakar oldu bu aralar gecede hiç uyutmuyo
sormacanım ya 8. ve 9. ayın daha zorlu geçeceğini söylüyorlar ama sıcak da sanırım çok etkiliyor şu anda...nefes alamıyorum bazen...daha bir çok şeyi de hazırlamadım..bakalım neler yapıcaz...
canım anlaşılan senin kızda çok yaramaz benimdile içerde tünel kazıyo resmen bazen böğürlerşme öyle bi vuruyoki anam demekten kendimi alamıyorum canımı baya bi yakar oldu bu aralar gecede hiç uyutmuyo
inanilmaz ağrısı var kalkamiyorum yatalak oldum gibi bisey.gogus kafesi kemiginin ucu kikirdak yapı. orası zedelenmis.ne zaman eski halime donerim birsey demedi dr.darbe de almadım sag kaburgama((agridan agliyorum.ne olur dua edin iyileşeyim.
slm kızlar nasılsınız yaw ben çok daralıyorum sıcaklar ve karnımın gerginligi beni çok bunaltıyo ne yapacam böyle rabbim kolaylık versin bizlere.kızlar bu arada sizinde karnınız çok sertmi bazen bebekde tam derime yaslanıyo allahım karnım yarılacak sanıyorum hele gecen akşam kızım içerde tünel kazıyo sandım gece uykumu tatlı tatlı alamıyorum ne yapacam böyle ama şükürler olsun bebegim kış bebegi olacak benim iki arkadşım dogum yaptı ikiside çok cekiyo bebekler yapış yapış giydirselermi acsalarmı bilemiyolar oy cenem düştü
inanilmaz ağrısı var kalkamiyorum yatalak oldum gibi bisey.gogus kafesi kemiginin ucu kikirdak yapı. orası zedelenmis.ne zaman eski halime donerim birsey demedi dr.darbe de almadım sag kaburgama((agridan agliyorum.ne olur dua edin iyileşeyim.
Allah twz zamanda şifa versin işallah arkadaşım kıyamam sana .inan duamdasın Rabbim beterinden saklasın son olsun işallhinanilmaz ağrısı var kalkamiyorum yatalak oldum gibi bisey.gogus kafesi kemiginin ucu kikirdak yapı. orası zedelenmis.ne zaman eski halime donerim birsey demedi dr.darbe de almadım sag kaburgama((agridan agliyorum.ne olur dua edin iyileşeyim.
canım aslında buralardayım ama pek yazmıyorum sadece bakınıyorum öye. canım şekerim sınırda çıktı işte yeyip yememem gerenleri faln söyledi dr yle işte kuzum aslında ebe çok şaşırdı sende nasıl şeker olur diye çünkü kilo alımım falan o kadar çok degil adece 3,5 kilo almışım şimdiye kadar bide kansızlıgım çok işte bende böyle canım sende havalar nasıl bebek nasıl
kızlar merhaba...ben resmen tepik manyağı oldum...hiç durmuyo fırlama kızım benim..içerde halay çektiğinden şüpheleniyorum... :)
Anamm ayni benim kızzzartik guclendiler tekmeler acayip hissediliyo.bide benimki ben calisirken daraliyo galiba.bi tepikliyo ki sormayinn.geceleri de sagima soluma yatmami istemiyo.hemen uyandiriyo.ah ah yaramaz olucak bu bebelerrrr
günaydın kızlar....
canım o sertlik bende yemek yiyince oluyo özellikle eşim geçen dokununca karnıma korktu , niye böyle doğuruyon mu yoksa diyebana fayda eden şey maden suyu özellikle asidi olmayanı tercih ediyorum sarıkız falan içmiyorum yani ben trabzondayım hem buranın hem giresunun maden suyu karbondioksit olarak düşük galiba asit yok resmen ve bana fayda etti ....
hımmm.. geçmiş olsun canım... bana da ebe hızlı kilo alıyosun sende kesin şeker çıkar falan diyip canımı sıkmıştı ama değerim çok güzel çıktı ve doktorum ebeyi pek dinleme dedi açıkçası. sağlık ocaklarında ebelik yapan birinin bana aşı yapmasından fazla güvendiğim herhangi bir mantıklı yönlendirmesini ya da açıklamasını görmedim şimdiye kadar. sadece doktorumu dikkate alıyorum...
Ben de bebekte iyiyiz Allaha şükür kan, şeker, idrar hepsi güzel gidiyorgüzel besleniyorum, günlük bir saat yürüyüş yapıyorum işe başlamama 2 hafta kaldı bu günlerin tadını çıkartıyorum
kızlar sormayın bende içimde bi superman taşıdığımı düşünmeye başladım.ama çok zevkli açıp karnımı izliyorum seviyorum konuşup ninni söylüyorum.elimi koyduğum yere tepikciler atıp bana tepki verdikçe dahada hoşuma gidiyo.benim oğluşum genelde gündüzleri çk hareketli geceleri ben uyuyunca oda uyuyo.sabah 5-6 gibi bi iki tepik atıyo kalkıp bi bardak süt içiyorum.sonra gene uyuyo.acıkıyo yavrucum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?