2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar merhaba...ben resmen tepik manyağı oldum...hiç durmuyo fırlama kızım benim..içerde halay çektiğinden şüpheleniyorum... :)

canım anlaşılan senin kızda çok yaramaz benimdile içerde tünel kazıyo resmen bazen böğürlerşme öyle bi vuruyoki anam demekten kendimi alamıyorum canımı baya bi yakar oldu bu aralar gecede hiç uyutmuyo

sormacanım ya 8. ve 9. ayın daha zorlu geçeceğini söylüyorlar ama sıcak da sanırım çok etkiliyor şu anda...nefes alamıyorum bazen...daha bir çok şeyi de hazırlamadım..bakalım neler yapıcaz...

sormacanım ya 8. ve 9. ayın daha zorlu geçeceğini söylüyorlar ama sıcak da sanırım çok etkiliyor şu anda...nefes alamıyorum bazen...daha bir çok şeyi de hazırlamadım..bakalım neler yapıcaz...

evet canım sıcaklar olmasaydı yine iyiydi ama çok sıcak malum antalya sıcagı ve o igrenç nemi. benimde daha hiç bişeyim hazır degil bakalım böyle devam ederse bebegimin hiç bişyi hazır olmayack annem beşigini yorganını ıvırını zıvırını yapacak ama daha çok ekigi kalıyo allah yardımcımız olsun

Anamm ayni benim kızzzartik guclendiler tekmeler acayip hissediliyo.bide benimki ben calisirken daraliyo galiba.bi tepikliyo ki sormayinn.geceleri de sagima soluma yatmami istemiyo.hemen uyandiriyo.ah ah yaramaz olucak bu bebelerrrr

Canin cok gecmis olsun insallah cabucak iyilesirsinn.sana bakacak kimse varmi yakininda.varsa sen yat cnm.o agrilara dayanamazsin yoksa.Allah yardimcin olsun

günaydın kızlar....

canım o sertlik bende yemek yiyince oluyo özellikle eşim geçen dokununca karnıma korktu , niye böyle doğuruyon mu yoksa diye bana fayda eden şey maden suyu özellikle asidi olmayanı tercih ediyorum sarıkız falan içmiyorum yani ben trabzondayım hem buranın hem giresunun maden suyu karbondioksit olarak düşük galiba asit yok resmen ve bana fayda etti ....

günaydın tatlı anneler ve küçük melekleri nasılsınız bakalım,

bizi şimdiden heyecan sardı yarın hem kızımı görücem inş.
hemde şeker yüklememiz var bakalım nasıl çıkıcak sonucumuz :18: :18: :18:

kızlar o bol tepikler bizde de var kzıım bir vurmaya başlıyor aman diyorum içeri de horon tepiyor sanki
olsun onlar tepinsinler bizburdayız desinlerde katlanıcaz o kadarına inş.

canım çok geçmiş olsun , sana bakacak kimse yokmu yat dinlen bol bol , inş. çabuk iyileşirsin ...

Allah twz zamanda şifa versin işallah arkadaşım kıyamam sana .inan duamdasın Rabbim beterinden saklasın son olsun işallh

Günaydın .doktor kontrolü olan arkadaşlar Sağlıklı mutlu haberlerle dönün kontrolünüzden işallah.Bizim görüşümüz Eylül'de ilk haftası niye ayda bir çağırırlar anlamamki çağır işte doktor gibi 10 gündw bir.anneler nasi dayanır düşünen yok :18:

Son düzenleme:

hımmm.. geçmiş olsun canım... bana da ebe hızlı kilo alıyosun sende kesin şeker çıkar falan diyip canımı sıkmıştı ama değerim çok güzel çıktı ve doktorum ebeyi pek dinleme dedi açıkçası. sağlık ocaklarında ebelik yapan birinin bana aşı yapmasından fazla güvendiğim herhangi bir mantıklı yönlendirmesini ya da açıklamasını görmedim şimdiye kadar. sadece doktorumu dikkate alıyorum...
Ben de bebekte iyiyiz Allaha şükür kan, şeker, idrar hepsi güzel gidiyor güzel besleniyorum, günlük bir saat yürüyüş yapıyorum işe başlamama 2 hafta kaldı bu günlerin tadını çıkartıyorum

Günaydın kızlaaaarrr :)
doktor kontrolü olan herkese hayırlı haberler dilerim...

kızlar merhaba...ben resmen tepik manyağı oldum...hiç durmuyo fırlama kızım benim..içerde halay çektiğinden şüpheleniyorum... :)

çok hoşuma gidiyo bu tekme olayı yaaa :)) bazen böyle ciddi bi andayken falan tekme atıyo gülmemek için zor tutuyorum kendimi

Anamm ayni benim kızzzartik guclendiler tekmeler acayip hissediliyo.bide benimki ben calisirken daraliyo galiba.bi tepikliyo ki sormayinn.geceleri de sagima soluma yatmami istemiyo.hemen uyandiriyo.ah ah yaramaz olucak bu bebelerrrr

canım aslında düz yatmak i degil diye biliyorum sola yatmak bebegide anneyide rahatlatıyomuş o yüzden ben soluma dönüyorum hep kızımda başlıyo tekmelemeye bazen böyle sürtünüyo falan acayip oluyo içim sanki annesini seviyo elleriyle ayaklarıyla

yok canım benim yemekten sonra degil hep oluyo sabah falan kalkttıgımda catlıyorum resmen maden suyunu içiyorum kramplarım için midemide rahatlatıyo iyi geliyo bana.

canım benim ebem saolsun pek tatlı dilli drdan daha ilgili şeker yükleme günümün geldigini bile o söyledi bana ve sürekli arıyo sonuçlarm içim bişey gerektiginde falan saolsun. ay canım iki hafta da çok azmış ne cabuk geciyo günler ya daha dün hamile kalmak için ugraşıyoduk

kızlar sormayın bende içimde bi superman taşıdığımı düşünmeye başladım.ama çok zevkli açıp karnımı izliyorum seviyorum konuşup ninni söylüyorum.elimi koyduğum yere tepikciler atıp bana tepki verdikçe dahada hoşuma gidiyo.benim oğluşum genelde gündüzleri çk hareketli geceleri ben uyuyunca oda uyuyo.sabah 5-6 gibi bi iki tepik atıyo kalkıp bi bardak süt içiyorum.sonra gene uyuyo.acıkıyo yavrucum :)))

yaa ne şeker maşallah onaa
ben 5 gibi kalkıp kan hapımı içiyorum vallahi...
bu arada şanslısın çünkü bebeklerin anne karnında uyanık olduğu yani aktif tekme attığı saatleri doğumdan sonrada uyanık geçirdikleri, anne karnında uyudukları saatlerde de doğumdan sonra da uyuduklarına dair bir tez var...
benim ki gece tepik tepik vallahi korkuyoruzz babasıyla

kızlar nasılsınız cuma gunu şeker yuklemem vardı çok şükür iyi geccctı kızımda iyiydı artık çok fazla hareketlendık bızde hiç sag tarafıma yan yatamıyorum yattıgım aanda kızım hemn sagdan vuruyo sanırım ayaagı var uykumdan uyandırıyo benı bızımde basımız yukardaydı ama doktorum daha erken bı önemı yok dedi

Merhaba hamişler çok sıcakk nefesim çok daralıyor zor zamanlara girdik iyice kan ilçlarından omega 3 ler falan alınıyor ama ben hiçbir şey almıyorum bir tek elevit vermişti açıkçası onu da bıraktım ben biraz doğalöyollardan herşeyi alma taraftarıyım 32. Haftada kan ve idrar tahlılleri yapılacah umarım iyi çıkar.

Ben sık sık yazamıyorum ama takıp etmeye calısıyorum kızlar
Bugun doktor kontrolumuz vardı bebiş yine yuzunun yarısını kapadı guc bela görduk biraz pek nazlı olcak galıba :)
Kilolar konusulmus ben de 12 kılo aldım toplamda doktorum dikkat etmemi söyledi, sıcaklardan tempolu yuruyemıyorum sanırım ondan kılo alıyorum aslında cok yemıyorum
Ayak şişmeleri için soguk suyu onerıyorum kızlar hemen etkı edıyo şişliklere bikac gundur kovaya su doldurup ıcınde 15 20 dk ayaklarımı tutuyorum hem serınlıyorum hem de tombul ayaklardan kurtuluyorum :)
Buarada epidural yaptırcam sanırım doktorum da yaptır tabı dedi bakalım hayırlısı
Herkese saglıklı bol tepikli gunler :)

ya bende aylardır sitede başka bölümleri takip edip, bir yandan da ya benim gibi kasım annesi yok mu diye şaşırıyordum.neyse ki buldum sonunda. herkese merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…