2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın güzel anneler ve minik tostoslari.
Umarim herkez iyidir ve hersey yolunda gidiyordur.
Sıcaklar la fena başım dertte, cildiriyorum resmen, sali günü sağlık ocaginda kontrolumuz vardi evime iki adimlik yer, gidip gelene kadar fenalik gecirdim eve zor attim kendimi, geceleri uyuyamiyorum ne sağ ne sol ne sırt üstü farketmiyor. Odamizin biri serin oluyor orada yatiyorum ama babamiz şikayetçi bu durumdan daha doğmadan ayırdı bizi diyor :-( ikisinide mutlu etmeye çalışıyorum , kucuk hanim hareketi kesince babamizin yanina geçiyoruz .
Hepinizin aynimi bilmiyorum ama bizim küçük hanim maşallah her an hareket halinde kipir kipir ne gece ne gündüz hic bir ayrimimiz yok. Iki sabah babamizin sirtini tekmeliyoruz kurulu saat gibi :-D
Bizim test mest kalmadi cok şükür hepsi bitti geçti, darisi herkezin başına, artik kontrollerimiz nst ile baslayip bitecek sona çok yaklaştı buda biraz urkutmeye başladı beni, daha vakit var diyorlar ama su gibi geçiyor vakit daha dün gibiydi kese görmeye,kalp.sesi duymaya gidisim, gobegim belli oldumu olmadimi diye her sabah kalkinca aynaya bakmaya.... ve simdi 30.Haftadayim ufffffffff harbi yaklasmisim iyice sona :-D
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun inşallah. Saglikla sihhatle bir avazda kurtulup yavrularimizi kucagimiza almak nasip olsjn inşallah. Merhametli doktorlar ebeler hemsirelere dek gelelim inşallah.
Kizim ve ben teyzelerini ve tostoslarini çok çok çok opuyoruz.

günaydın annişler ve baldan datlu kuzuları , biz bugün randevusu olanlara dahiliz bakalım ne durumdayız çok merak ediyorum 3 kilo aldım bu ay bir tek o kesin herkes minik kuşların hareketli olduğundan bahsediyo benim tembel kızçem bile 2 gündür bayağı hareketli galiba yer dar gelmeye başladı diye düşünüyorum o yüzden kilosunu çok merak ediyom , doğum stresim yok diyorum ama dün akşam rüya gördüm güya doğum yapacam çok telaş ediyom bir anda dizilerin özeti gibi o ara kesildi doğurmuşum diyorum ki hiç hatırlamıyorum ne kadar kolay oldu ama bebişimi görmedim rüyamda hemde bu zamana kadar hiç

günaydın kızlar ve minik yawruşlar..

ayyy iremcim çok güldürdün beni sen ve kızçen çok yaşa emi demek dizilerin özeti gibi :) ben ara ara görüyorum bebişimi hatta geçenlerde doğurmuşum marketteyiz bizim kız ayaklanmış bile marketi talan ediyordu rafların arasında pıtır pıtır geziyordu bikeresinde de emziriyordum. inşallah kontrolünüzde çok güzel geçer.....

Son düzenleme:
doktorlar neden olduğuna dair bişy söylemiyorlar mı darbe almadıysan neden acaba çok geçmiş olsun

ama öyle oldu doğurmak için gelmiş gibiydim baktım doğurmuşum Ben hazırlıklara kafa taktım evde biraz yapılacak iş var o yüzden gördüm ruyayı galiba bir an önce hazır olsun derken bende filmi fazla sardım doğurdum galiba Normalde rüya görmem zaten bu 2. Mi ne ilkinide hatırlamıyom Sağol canım hepimiz güzel haberler alalım inş. , özlemişim kızımı gelsin öğleden sonra

merhaba arkadaşlar,

birşey danışmak istiyorum kısmetse bebeğimin giysi alışverişini bu hafta tamamlayacağım daha doğrusu ananesi kızımın giysi alışverişini yapacak herşeyinide (gerekli olacak) almak istiyor ama ne ve neyden kaç adet alsam bilmiyorum internette araştırayım diyorum herkes farklı bişeyler yazmış alış veriş listeleriyle ilgili öle gereksiz bir şekilde de alışveriş yapmak istemiyorum eksik te kalmasın istiyorum ne olur bana yardımcı olunn :)

Ben günde bir saat yürüyorum eve geldiğimde ellerim ve ayaklarım davul gibi şişmiş oluyor, duş alıp uzanıyorum hemen... Vallahi bende hızlı kilo alıyorum diye üzülüyodum doktorum "yediklerine dikkat ediyosun, harekette ediyosun buna rağmen alıyosan al yani herkesin bünyesi farklıdır" dedi ve noktayı koydu

ya bende aylardır sitede başka bölümleri takip edip, bir yandan da ya benim gibi kasım annesi yok mu diye şaşırıyordum.neyse ki buldum sonunda. herkese merhaba

hoş geldin canım
ben de özellkile 2012 kasım anneleri ve 2013 eylül ekim annelerini de okuyorum ara sıra.... yakın ve uzak gelecekte beni ve yavrumu neler bekliyor diye...

Bu testler ne büyük külfetmiş aynı şekilde üzerimden büyük bi yük kalktı sanki, Allah bundan sonra hayırlı ve sağlıklı olan doğumu nasip etsin hepimize inşallah

hadi güzel haberlerle dön inşallah.. rüyamda 2 kere doğum yaptığımı 2 kere de bebeğimin yüzünü gördüm uyandığımda pek hatırlamıyodum ama gördüğümü biliyodum bütün gün sırıtmıştım mutluluktan :))

vallahi uzun uzun cevaplanması gereken bi soru sormuşsun arkadaşım.. ben hepsini aynı anda almadığım için tam liste veremeyeceğim ama şu ana kadar aldıklarım:
1 tane 11 parça hastane çıkışı
1 tane 5 parça hastane çıkışı
3 iç zıbın
3 tek alt
3 tek üst

kıyafet olarak aldıklarım şimdilik bu kadar... battaniyeler uyku seti havlu banyo seti bakım seti vs falan da var ama senin sorduğun sadece kıyafet sanırım...

bi de iki hafta içinde bi daha alışverişe çıkıcaz mevlüt seti alıcam kısmetse.

sıkıntılı bu iş sanırım dört dörtlük tamamlayamayacağız

sıkıntılı bu iş sanırım dört dörtlük tamamlayamayacağız

yok canım yaaa hiç sıkıntılı değil hatta çok güzel eğlenceli, problem halinde görme sakın... hepsini aynı gün alıp bitirmek zorunda mısın ki? çık bak dükkanları dolaş içine sinen şeyleri al bence... sonuça hastane çıkışı ve bu yazdıklarım ilk etap için olmazsa olmazlar, eksikleri yavaş yavaş tamamlarsın :)

canım aynen bende ilk günler için çok gereksiz şeyler almadım.çabuk büyüyor çünkü.ben bir tane hastane çıkışı,5yada6 tane zıbın(ilk zamanlar çok lazım oluyormuş zıbın) bi kaçtane altı ayaklı pantolonlardan,2 yada 3 takım alt üst elleri ve ayakları kapalı,1 tane küçük boy biberoni2 tane emzik,yedek biberon başlığı,biberon temizleyici,ateş ölçer,hastane için yeni doğan bebek bezi,battaniyesi,bebek çantası,ağız mendili,bi kaç takım çorap aldım.ayrıca kendm için şimdi lohusa pijama takımı bakıyorum bide bebek arabamız kaldı.bunlar alınması gerekenler diye düşünüyorum.ekstra daha fazlası sonradan ihtiyaç oldukça alınır bence.kıyafetlere çok masraf yapmak istemiyorum bende.e yeğeniminde bi kaçtane kıyafeti vardı aldım onlardan.tamamlanıyo bi şekilde.

Kızlar almıcam diyorum ama dayanamıyorum.butik bebede harika şeyler var.her hafta bi sipariş veriyorum.şimdide mevlüt takımı ve alt açma takımı aldım:) aslında mevlüt takımına çok erken ve ailemin yanındada değilim.ama genede anısı olsun diye sipariş verdim.paylaşabilirsem resimlerini paylaşıcam burdan:)))

selam kızlar arada bakıyorum aldıklarımı ekliyorum falan ama buradan 1 haftadır mereba diyememiştim pek kimseleri göremiyorum artık sıcaklardan bende cok takılmıyorum inşalah herkes iyidir yeni arkadaşlar görüyorum hoşgeldiniz

canım çok güzel aldıkların Allah sağlıkla giymesini nasip etsin inşallah... mevlüt takımı için de hiç erken değil bence. ben de iki hafta sonra bi alışverişe daha çıkacağım o zaman alıcam. bizde mevlüt 40 çıkmadan ya da çıkar çıkmaz yapılır. o lohusa halimle aralık soğuğunda mevlüt takımı arayamam ki dükkan dükan.. ee başkasının alacağı da benim zevkime uymaz biliyorum. mevlüt günü fotoğraflarda yakışıklım şık görünsün istiyorum yanii bence sen de en iyisini yapmışsın. fiyatını da sölesen çok sevinirim benim de aklımda bulunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…