canım benim kullandığım ilacı bir sor doktoruna istersen eğer kullanabilirsin derse ondan kullanırsın bu zamana kadar çok rahat kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
canım bebeğin için çok dua edecem hiç üzülme göreceksin çok sağlıklı bi bebeğin olacak inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırız canım.
günaydın
maşallahhhh kızımıza kocaman olmuşSlm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazditansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye basliyoruz 32 haftaylsa beraber ,bizden simdilik bu kadar
geçmiş olsun canım .ben sadece 4 lü test yaptırmıştım sonucum güzel çıkmıştı ama değerlerimi hatırlamıyorum şimdi .kafana takmamaya çalış canım şu testler o kadar yanıltıcı oluyorki ben şahsen inanmıyorum çıkan değerlere çünki çevremde o kadar çok kişiye çocuk hasta deyip sapasağlam doğurdular .inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın .bende yasini şerif okurum şifa olsun inşallahh .Benim kontrolümde yarın.bakalım nasıl kuzucum.Arkadaşlar size bi sorum olacak.uzun zamandır kafamı kurcalıyor.bu sayfaya yeni üye oldum sayılır o yüzen o dönem paylaşamadım sizlerle.benim 2li taramam 10.000/1 çıkmıştı.doktor gayet iyi dedi.dörtlü taramam ise 398/1 çıktı.ve beni baya korkuttu.1000 in altında çıkan değerleri yasal olarak tıp fakültesine yönlendirmek zorundayız dedi.bizde tıpa gittik.tabi ağla ağla.moral sıfır.ordada bişey demedi detaylıda bi sorun yok ama zaten down sendromu ultrasonda görünmez dedi.istersen amniyosentez yaparız dedi.onuda ben kabul etmedim.sonuçta kıpırtılarnı hissetmeye başlamıştım.Allahtan gelen kabulüm diyip dua ediyorum sadece.Ama başka doktorlarada gittik.onlar bu değerin son derece normal olduğunu doktorumun abarttığını söyledi.şimdi sadece kalan zamanın çabucak geçip oğlumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almak istiyorum.ama arasıra aklımada geliyor ve korkuyorum biraz.sizlerin taramalarınız nasıl çıkmıştı.bu konularda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca sizlerden bi ricam var.Yavrumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almak için herkese 1er yasin dağıtıyorum.ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur.sizlerdende okuyabilen olursa sadece 1 tane yasin çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim hepinize.umarım hepimiz yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.
çoook tatlıymış güle güle kullansın kuzucukkOoo mevlut kıyafetlerine gelmişiz ben bu tulumu aldım kısmetse mevlutte giydirmek için
Eki Görüntüle 782946
kizlar ben iki gün önce fark ettim göbegim asagi dogru indi. Göbek deligimi kafami iyice indirmeden göremiyorum. Esime dedim oda fark var dedi. Bugün ablam ile kamerdan görsütük daha göbegimi görür görmez " aaa göbegin asagi inmis cocuk pozisyon aliyor " dedi. Aklim karisti, dün doktor randevumuz vardi iptal etmek zorunda kladik ustalar vardi evde. Pazartesiye ertelendi. Bebegimi iki bucuk aydir hic görmedim, artik ultrason ile bakmiyor, kalp grafigi aletleri ile sadece kalbimi dinliyor...Ultrason zararli artik duyabiliyor rahatsiz etmeyelim diyor....
Bugün de ebe ile randevumuz vardi bir umut acaba ebe de fark edermi göbegim asagida diye dedim, ama ebemizde acil doguma gitmis randevuyu iptal ett( Göbegin asagi düsmesi durumu olan var mi?? yada bunu anlamini bilen??
öyle yapmaya calisiyorum, basim agridi endiseden....
Ben yikamayi denicem bakalim nasil olcak her seferinde... Ben ebenin söylediklerini paylasiyim, kulagima küpe olsun:))
aaa birde bebeis dogdugunda, emzirmeye basladigimizda dus alirken ilk saclarimizi yikama suyunu gögüslerimize degdirmiyoruz. Yara olmasina neden oluyormus..Basimizi egip ekitiyoruz ilk sampuanli suyu..
sağ kaburga ağrısı çeken var mı benden başka acaba? Ben bir haftadır yatıyorum.
kIZLAR mrb.benim bi sorunum var yaklaşık 15-20 gündür ara ara iç çamaşırımda ıslaklık oluyo akııntı gibi değil bildiğimiz saf su gibi bir ıslaklık acaba terliyomuyum ondan mı die düşünüyodum ama bu sabahda uyandığımda avuç içi kadar ıslanmıştı çok korktum acaba suyum sızıyo olabilirmi başına böyle bi durum gelen varmı kendi doktorum izinde salıya randevum var ama salıyı bekleyemiycem başka doktora sıra aldım saat 11de bi baktırıcam suyuma azalma falan varmı diye böyle bişey yaşayan varmı aranızda.
şimdi iş yerinde ölçtürdüm tansiyonu , bu seferde düşük çıktı 9-6 neyse 2 gün daha ölçtürcem bakalım yüksek çıkmasından iyi gerçi....maşallahhhh kızımıza kocaman olmuşayyy nst duyunca heyecan yaptım şimdi :18::18:tansiyonun inş düşer canım dikkat et kendine .bugün benimde randevüm var acaba bize ne dicek doktor amcamız .randevularımız kısalıcakmı bakalım
Face deki gruptan mı yaz günü o yüzden mi bu dinginlik topikte ya
maşallahhhh kızımıza kocaman olmuşayyy nst duyunca heyecan yaptım şimdi :18::18:tansiyonun inş düşer canım dikkat et kendine .bugün benimde randevüm var acaba bize ne dicek doktor amcamız .randevularımız kısalıcakmı bakalım
geçmiş olsun canım .ben sadece 4 lü test yaptırmıştım sonucum güzel çıkmıştı ama değerlerimi hatırlamıyorum şimdi .kafana takmamaya çalış canım şu testler o kadar yanıltıcı oluyorki ben şahsen inanmıyorum çıkan değerlere çünki çevremde o kadar çok kişiye çocuk hasta deyip sapasağlam doğurdular .inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın .bende yasini şerif okurum şifa olsun inşallahh .
çoook tatlıymış güle güle kullansın kuzucukk
canım belki göbeğinin duruş şekli öledir yani bebek biraz aşağıda duruyordur .benim arkadaşım yeni doğum yaptı onun göbüşü aynı senin tarif ettiğin gibi aşağıda duruyodiki sanki doğuma girecekmiş gibi .böle oturunca felan resmen bacaklarının üstüne çöküyodu göbüşü .3ncü doğumuydu ve dediğine göre onun vücut yapısından bütün hamileliklerinde öle olmuş .belki seninkide öle bişeydir tabii doktorunun görmesi iyi olur kalbini ferah tut stres yapma
geçmiş olsun canım .ben sadece 4 lü test yaptırmıştım sonucum güzel çıkmıştı ama değerlerimi hatırlamıyorum şimdi .kafana takmamaya çalış canım şu testler o kadar yanıltıcı oluyorki ben şahsen inanmıyorum çıkan değerlere çünki çevremde o kadar çok kişiye çocuk hasta deyip sapasağlam doğurdular .inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın .bende yasini şerif okurum şifa olsun inşallahh .
canım çok sağol teşekkür ederim.evet doktorlar korkutuyolar biraz.zaten ikinci çocuğum olursa 2li tarama dışında başka bi test yaptırmıcam.o daha güvenilirmiş.
kIZLAR mrb.benim bi sorunum var yaklaşık 15-20 gündür ara ara iç çamaşırımda ıslaklık oluyo akııntı gibi değil bildiğimiz saf su gibi bir ıslaklık acaba terliyomuyum ondan mı die düşünüyodum ama bu sabahda uyandığımda avuç içi kadar ıslanmıştı çok korktum acaba suyum sızıyo olabilirmi başına böyle bi durum gelen varmı kendi doktorum izinde salıya randevum var ama salıyı bekleyemiycem başka doktora sıra aldım saat 11de bi baktırıcam suyuma azalma falan varmı diye böyle bişey yaşayan varmı aranızda.
benim sürekli oluyor o ıslaklık bende en son senin gibi korkup doktoruma son randevuda sordum suyumuda kontrol etti ama bir sıkıntı,problem yok korkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?