2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım bebeğin için çok dua edecem hiç üzülme göreceksin çok sağlıklı bi bebeğin olacak inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırız canım.

Teşekkür ederim canım.anneler biraz evhamlı oluyo.doktorlarda bunu dikkate alarak davransa daha iyi olur aslında.onlar yıllardır bu işi yapıyo.tabiki riskler söylenecek ama daha rahatlatıcı bi şekilde söylense daha iyi olur biz annelerin psikolojisi açısından.

kIZLAR mrb.benim bi sorunum var yaklaşık 15-20 gündür ara ara iç çamaşırımda ıslaklık oluyo akııntı gibi değil bildiğimiz saf su gibi bir ıslaklık acaba terliyomuyum ondan mı die düşünüyodum ama bu sabahda uyandığımda avuç içi kadar ıslanmıştı çok korktum acaba suyum sızıyo olabilirmi başına böyle bi durum gelen varmı kendi doktorum izinde salıya randevum var ama salıyı bekleyemiycem başka doktora sıra aldım saat 11de bi baktırıcam suyuma azalma falan varmı diye böyle bişey yaşayan varmı aranızda.

maşallahhhh kızımıza kocaman olmuş ayyy nst duyunca heyecan yaptım şimdi :18::18:tansiyonun inş düşer canım dikkat et kendine .bugün benimde randevüm var acaba bize ne dicek doktor amcamız .randevularımız kısalıcakmı bakalım
geçmiş olsun canım .ben sadece 4 lü test yaptırmıştım sonucum güzel çıkmıştı ama değerlerimi hatırlamıyorum şimdi .kafana takmamaya çalış canım şu testler o kadar yanıltıcı oluyorki ben şahsen inanmıyorum çıkan değerlere çünki çevremde o kadar çok kişiye çocuk hasta deyip sapasağlam doğurdular .inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın .bende yasini şerif okurum şifa olsun inşallahh .
Ooo mevlut kıyafetlerine gelmişiz ben bu tulumu aldım kısmetse mevlutte giydirmek için
Eki Görüntüle 782946
çoook tatlıymış güle güle kullansın kuzucukk

canım belki göbeğinin duruş şekli öledir yani bebek biraz aşağıda duruyordur .benim arkadaşım yeni doğum yaptı onun göbüşü aynı senin tarif ettiğin gibi aşağıda duruyodiki sanki doğuma girecekmiş gibi .böle oturunca felan resmen bacaklarının üstüne çöküyodu göbüşü .3ncü doğumuydu ve dediğine göre onun vücut yapısından bütün hamileliklerinde öle olmuş .belki seninkide öle bişeydir tabii doktorunun görmesi iyi olur kalbini ferah tut stres yapma

günaydın

aklımızda bulunsun

sağ kaburga ağrısı çeken var mı benden başka acaba? Ben bir haftadır yatıyorum.

geçmiş olsun canım, sen hala iyileşemedin mi:44: Allah kolaylık versin...

canım ara ara benim de oluyor ama gece daha hiç rastlamadım. genelde yürüyüşten döndüğümde görüyorum. ter olduğunu düşünüyorum ben...çok endişendiysen sen bi doktora görün tabi bize de haber ver

şimdi iş yerinde ölçtürdüm tansiyonu , bu seferde düşük çıktı 9-6 neyse 2 gün daha ölçtürcem bakalım yüksek çıkmasından iyi gerçi....

Inş. Güzel haberlerle dönersin , ben başından söylemişti 32 den itibaren 2 haftada bir çağırcam nst ye gircen diye o yüzden heyecan yok daha var diye düşünüyom ben rahatım valla

merhaba kızlarr hepimize bol tepikli ,sancısız ağrısız evhamsız bir gün olsun .
bugün bende kızımı görmeye gidicem 1 ay oldu özledim kuzumu .bakalım kilosu ,sağlığı nasılmış .

kızlar selam öncelikle inşallah hepiniz ağlırsınız bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza gerçekten oduygu çok farklı sizde göreceksiniz o mutluluk başka hiç bişeyde yokkk.
bu arada ben 2012 kasım annesiyim belki sormak istediğiniz bişeyler olur diye yazmak istedim ben seve seve cevaplarım
insan bu dönemde zorlanıyo açıkçası
kafanızda birsürü sorular..

iki gün öncesine kadar normaldi göbegimm. simdi gögüslerim ile arasi epey acildi, fark edebiliyorum. Ebemizi aradik hala dogumda, hastaneye gidip suyun durumunu test ettirin dedi. Azicik ic camasirim islaniyor. Bilemedim valla, gwreksiz panik yapip hecanlanmak da istemiyorum. Annem yetisemicek diye üzülmeye basliyorum artik...agrim sancim yok, bilmeeidm yani..

benim sürekli oluyor o ıslaklık bende en son senin gibi korkup doktoruma son randevuda sordum suyumuda kontrol etti ama bir sıkıntı,problem yok korkma dedi

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…