2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu

kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu

Rabbim anali babali büyütsün , topigimizin en hizli bebegini :)
Bebegin sagligi nasil ?? Insallah hersey yolundadir ...
Ismi cok güzel , bahtida güzel olsun yavrucagin ..
Aysegülede cok gecmis olsun ..

Rabbim anali babali büyütsün , topigimizin en hizli bebegini :)
Bebegin sagligi nasil ?? Insallah hersey yolundadir ...
Ismi cok güzel , bahtida güzel olsun yavrucagin ..
Aysegülede cok gecmis olsun ..

amin canm inşallah ayşegül iyi ama moral çok ii değil bebek için şu 2 gün çok önemli tam 1 kilo doğdu saol iletirim canm

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim
Allah yardımcıları olsun .işallah küvezde çok kalmaz hemen kavuşur anne kız .Allah minik damlayı annesine babasına bağışlasın işallah.Bu arada kaç haftalık hamileydi ?

Allah yardımcıları olsun .işallah küvezde çok kalmaz hemen kavuşur anne kız .Allah minik damlayı annesine babasına bağışlasın işallah.Bu arada kaç haftalık hamileydi ?

inşallah canım amin 27+5günlükmüş sağ salim çıkar inşallah sadece anne baba gördü asla göstermiyolar

[SUB][/SUB]

Allahím korusun onu..benimle aynı günüde Rabbim bizlerede vakitli saatli sağlıkla versin işallah.

inşallah aman dikkat et kendine bebişinede inşallah hepinzin zamanında sağlıkla doğar ben büyttm salı günü ilk yaş günü allah sizede nasip etsin

amin canm inşallah ayşegül iyi ama moral çok ii değil bebek için şu 2 gün çok önemli tam 1 kilo doğdu saol iletirim canm

Ben onu daha ilerde saniyordum ((
Insallah insallah damlacik hemen toparlar kendini , tutunut annesine hayata sIkI sIKI
Annesinin ailesinin yüzünü güldürür rabbim ..
Ben inanyorum herseyin iyi olacagina insallah ..

Ben onu daha ilerde saniyordum ((
Insallah insallah damlacik hemen toparlar kendini , tutunut annesine hayata sIkI sIKI
Annesinin ailesinin yüzünü güldürür rabbim ..
Ben inanyorum herseyin iyi olacagina insallah ..

yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum

yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum

Sanirim küvezde biraz uzun biraktlar ..gerci tamamiyle bebegin gelisimine bagl
Acaba cigerler icin makinrlerlemi nefes alip verdiriyorlarki ?? Bir bilgin varmi ..
Insallah iyi bir hastanedir cok iyi sekilde ilgileniyorlardir hem aysegülle hem damla ile ..

canm ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 gün dayanır inşallah die ama dayanmadı açılma oldu makinneye bağlıymış evet her zamanki gttiği hastane cihazımız yeterli değil diye yaptıramadı doğumu bi hastanede yer yokmuş sonra bulundu artık iyi büyük bi hastane ambulansla gitti işte ilgileniyolar ama ben giderken artık biraz yürücekti daha hiç kalkmamış kızını görmeye gidememiş bi doğum anında uzaktan göstermişler

Canim ya ne zor durumdadir simdi ..
Haber aldikca bizide bilgilendir lütfen ..

günaydın kızlar .....

geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın ...

şükürler olsun , inş. sağlıkla kucağına da alsın bebeğini , rabbim anne babasına bağışlasın minik damlayı ,.....

ayy çok şükür sağlıkla dünyaya gelmesine çok sevindim hepimiz çok dua ettik onun için bizim ilkimiz oldu Damla bebek allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallahh.. annesine de sabırlar versin sağlıkla kucağına alır inşalah

Günaydınn annişlerr vee miinnoş yavruları yağmurlu serin bir sabahtan herkesee kocamannn günaydın diliyorumm vee gününüz güzel sağlıklı tekmelii ve paniksiz geçmesini dilerimmm..hepinizi kocaman öpüyorum:)))

Minik Damla'mız da hoşgelmiş dünyaya ilk bebeğimiz sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah :))

ayşegüle geçmiş olsun,Damla bebek aramıza hoşgeldi.sağlıklı güzel bir ömrü olsun.hayata sıkı sıkı tutun Damla bebek.Allahım bütün dualarımız onlar için ...

ahh canım ınsallah saglıkla buyur mınık kızımız.ılk bebegımız hosgelmıs.dualarımız damla ve aysegulle.buyusun kocaman kız olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…