kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim
kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu
Rabbim anali babali büyütsün , topigimizin en hizli bebegini :)
Bebegin sagligi nasil ?? Insallah hersey yolundadir ...
Ismi cok güzel , bahtida güzel olsun yavrucagin ..
Aysegülede cok gecmis olsun ..
Allah yardımcıları olsun .işallah küvezde çok kalmaz hemen kavuşur anne kız .Allah minik damlayı annesine babasına bağışlasın işallah.Bu arada kaç haftalık hamileydi ?kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim
Allah yardımcıları olsun .işallah küvezde çok kalmaz hemen kavuşur anne kız .Allah minik damlayı annesine babasına bağışlasın işallah.Bu arada kaç haftalık hamileydi ?
inşallah canım amin 27+5günlükmüş sağ salim çıkar inşallah sadece anne baba gördü asla göstermiyolar
[SUB][/SUB]
Allahím korusun onu..benimle aynı günüde Rabbim bizlerede vakitli saatli sağlıkla versin işallah.
inşallah canım amin 27+5günlükmüş sağ salim çıkar inşallah sadece anne baba gördü asla göstermiyolar
amin canm inşallah ayşegül iyi ama moral çok ii değil bebek için şu 2 gün çok önemli tam 1 kilo doğdu saol iletirim canm
Ben onu daha ilerde saniyordum((
Insallah insallah damlacik hemen toparlar kendini , tutunut annesine hayata sIkI sIKI
Annesinin ailesinin yüzünü güldürür rabbim ..
Ben inanyorum herseyin iyi olacagina insallah ..
yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum
Sanirim küvezde biraz uzun biraktlar ..gerci tamamiyle bebegin gelisimine bagl
Acaba cigerler icin makinrlerlemi nefes alip verdiriyorlarki ?? Bir bilgin varmi ..
Insallah iyi bir hastanedir cok iyi sekilde ilgileniyorlardir hem aysegülle hem damla ile ..
canm ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 gün dayanır inşallah die ama dayanmadı açılma oldu makinneye bağlıymış evet her zamanki gttiği hastane cihazımız yeterli değil diye yaptıramadı doğumu bi hastanede yer yokmuş sonra bulundu artık iyi büyük bi hastane ambulansla gitti işte ilgileniyolar ama ben giderken artık biraz yürücekti daha hiç kalkmamış kızını görmeye gidememiş bi doğum anında uzaktan göstermişler
Canim ya ne zor durumdadir simdi..
Haber aldikca bizide bilgilendir lütfen ..
Rabbim Ayşegülün yardımcısı olsun dua edicem.ç..çok üzüldüm ama nolur haber verin bize....
kızlar uzun süredir giremiyordum...trafik kazası geçirdik eşimle birlikte...adam arkasına bile bakmadan kaçtı gitti...ben hastanede kaldım...çok üzücü şeyler yaşadım..çok şükür iyiyim şimdi..Allah'ıma şükreediyorum bişey olmadı diye....mahkemelerde uğraştık....çok sıkıntılı durumlardı....Allah hepinizi korusun şer den beladan kazalardan...kötü şeyler hiç düşünmek istemiyorum...dua ediyordum zaten ve hepimiz içinde edeceğim....
kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?