2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

saol haber verdiğin için
Allah yardımcınız olsun
Sağlıkla sıhatle Rabbim uzun ömür versin hem bebişe hem ayşegüle inşallah
neden oyle oldu bı belirti bi sorun var mıydı ki

Neyse buradaki arkadaslarda eminim dualarını eksik etmezler
yaramaz kuzunun ne acelesi varmış

hayırlısı olsun bakalım

yoktu bişey canım ya dün bi ağrı girdi bu sabahta kanama tek duamız bebeğin yaşaması hastane uzaktı benmde bebeğim var gidemedim akşama gidicem inşallah

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

allahh yardımıcısı olsunn hayırlı haberleriniz olsun inş. inşallah bebeğe ve annesine birşey olmaz ve bizi de bi
lgilendirirsiniz gelişmelerden dualrımız onlarla inşallah

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. Ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

rabbim yardımcısı olsun inş. Sağlıkla kucağına alır bebeğini ......

inşallah güzel haberlerinide burdan yazarsınız rabbim ikisininde yar ve yardımcısı olsun inş....

Rabbim Ayşegülün yardımcısı olsun dua edicem.ç..çok üzüldüm ama nolur haber verin bize....

kızlar uzun süredir giremiyordum...trafik kazası geçirdik eşimle birlikte...adam arkasına bile bakmadan kaçtı gitti...ben hastanede kaldım...çok üzücü şeyler yaşadım..çok şükür iyiyim şimdi..Allah'ıma şükreediyorum bişey olmadı diye....mahkemelerde uğraştık....çok sıkıntılı durumlardı....Allah hepinizi korusun şer den beladan kazalardan...kötü şeyler hiç düşünmek istemiyorum...dua ediyordum zaten ve hepimiz içinde edeceğim....

çok geçmiş olsunn allah korumuş bebişin de iyidir inşallah

kzlar rısklı bı durum hıssedersenız kendınızde el mübdi çekin bebegınızı rabbım korusun aysegul arkadasımızınkinide

ahhh canım cok gecmıss olsunnnnn cok uzuldum yaa rabbım korumus sızı

ahh canım ya kıyamammmmm kacıncı haftasındaydı acaba rabbımın ıznı ıle ınsallahh bısey olmazzz bızım komsumuzda 28 haftasında dogurdu suan cocugu 2 yasında saglıklı hıc korkmasınnn rabbımın taktırı ınsallahh kuvezde az kalırda saglıkla evlerıne doner cok selam soyleyınnn ve bızı mutlaka haberdar edın olurmu

kızlar dün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı kızım çok iyi bir sorun yok çok şükür ama şeker sonucumuz yüksek çıktı
1 saat sonra ki değerim 170 , 2. saat te 145 dr diyet verdi ama bakıyorum listeye ben o listeden daha az yemek yiyorum normalde
2 hafta sonra tekrar yapıcaz testi yine yüksek çıkarsa dahiliye ye yönlendircekmiş dr um, şekeri yüksek çıkanlar sizler neler yapıyorsunuz normale döndürmek için...

canım burda da mı buldun bizi , çok sağol desteklerin için , burdaki kızlara da çok faydan olur inanıyorum sana

çok üzüldüm rabbim inşallah her ikisinide sağlıklı bir şekilde kurtarır , hayırlısyla evlerine giderler, gelişmelerde haber verirsen seviniriz

canım çok geçmiş olsun neyse ki sizlere birşey olmadan atlatmışsınız rabbim korumuş

canım çok geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle.haberleri buradan paylaşırsan seviniriz.

Bu arada bugün kontrolümüz vardı.kuzum 1295gr 38cm olmuş.kocaman olmuş.herşey yolundaymış allaha şükür.kalp atışlarını bile düzgün dinleyemedik.yaramaz bi velet olcak bu dedi doktor abisi.Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasp etsin.

Benimde 50 lik yüksekti 100 lük normal çıkmıştı. Ama doktor bende şeker olduğunu söyledi. Çünkü suyu normalden biraz fazla ve bebek haftasına göre kilolu gitmeye başladı. O yüzden bana da diyet verdiler. Çok gibi gözüküyor ama hepsinin kalori hesabı var. Gerçekten uyarsan ya da en azından tatlıyı bile kessen faydasını gösteriyor. Diyetle düzenleyebilirsin canım. Ben bayramdan beridir hiç kilo almadım hatta yarım kilo verdim. Ama zaten totalde 13 kilo almış durumdayım...

Rabbim yardimcilari olsun her ikisininde..
Insallah sag salim gerceklesmistir dogumu , ve kucagina almak nasip olur aysegüle ..
Iyi haberlerle gelirsin insallah ..

Cok cok gecmis olsun ivanka , rabbim korumus ..
Dualatin icinde hepimiz cin locaman bir amin diyorum..

Herkese selam olsun kizlar ..
Insallah herkesler iyidir ..
Arkadaslarin bazilari gelemiyormu veya sadece facedelermi bilemiyorum ...
Insallah herkesler iyidir , bebkler sagliklidir
Tatilmizi degerlendiriyoruz biz , göller hayvanat bahceleri , büyük oglumla dolu dolu vakit gecirmeye calisiyorum , minigim dogunca ilk basta zor olacak ..

Cok gecmis olsunnnn, Allah yardimciniz olsun... AYY haberler neden bu hafta hep üzücü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…