eErGiNSeNa yazı rengini nasıl değiştirdin?ben de değiştirmek istiyorum ama girişimlerim başarısız oldu
AYYY Canım saoll yaa meraklanmıssınnn..
kızlarrrrrrrr yok böle birseyy yaaaaa kalp atıslarını duyduk 6+3 olmusum oyle mutlu oldum kı bılıyorsunuz zor buldugumuz ıcın orda gozyaslarımı tutamadım yaa dr her gıtmemde salya sumuk aglıyorum hep allaha ne kadar sukretsek az ınanınnn mucıze kucucukk bır seyden nasıl kalp atısları cıkıyor yaa oyle ılgınckiiiiiiiiiiii
buarada cok ıyı dedı kalp atısları 135 atıyormuşşş 80 atsa dedı saglıklı gebelık dıyemem umudunu kes derdım dedı ama 135 cok ıyı dediii 2 ci kez mutlu oldummm
buarada mıgde bulantısını tekrar sordummmmm
dedıkı evet saglıksız derdım dedı bulanmadıgı ıcın ama nasıl derdım dedi eger mıgden basta bulansa ve mıgde bulantın kesılseydı eger ozaman gene saglıksız gıden bırsey var derdım dedii senın hıc bulanmadıgı ıcın gayet ıyı sanslı %20 kısının arasındasın ıste daha ne ıstıyorsun dedii..
ayyy canım doktorum zor buldugumuz ıcın haftaya gene cagırdı normalde 2 hafta sonra cagırcaktı ama bız torpilliyiz
umarım en yakınnnn zamanda sızde uyarsınızzzzzzzzzzzzzz
burda çoğumuzun kaybı var ..ne kadar üzücü...
benimde iki düşüğümde bebeğin kalp atışı alınmadı..
şimdi elim ayağım buz kesiyor... Allahım inş. nasip eder yavrularımızı bu defa..
ben 4+3 ken gittim..küçücük bir kese vardı..şimdi ittiğimde 6+3 olucam görünür mü bilmiyorum..
Allah tamamına erdirsin inş. hepimizin hamileli,ğini..
sağlıkla kucağımıza alıp ,huzurla büyütelim yavrularımızu..amin
ohh gözün aydın..darısı bizlere olsun..
aynen canim, dun doktoru beklerken benim tansiyon gitti,el ayak buz,esimin de benim de bagirsaklar mide mahvoldu. bir de vajinal yapildi, ilk bebegimi kaybettigimi vajinal icimdeyken ultrasonda gormustum o yuzden illetim var.ne dualar ettim ultrasonda gorene kadar. Allah hepimize saglikla tamamina erdirsin.
neden kımse cevap vermıyo soruma
filizzz nerdesin kz. gelmedin mi doktordan :) hadi ikiz oldklarini soyle :)
hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
amiin
pöf benimde vajinal baktı..kalp atışınada öyle bakacak..
ya ben muayenede keseyi görene kadar dr.un sorularını bile duymamışım:)
sırtım su kesmişti ..millet güle eğlene gider bizler korka korka..ne yapalım Allaha emanetler kuzular...
slm kızlar bende belırtıler ıyıce kayboldu sankıyarin doktora gitmeye karar verdik 2 gun daha dayanamayacagim.mide bulantilariniz devam ediyor mu sizlerin biz bugun 7+3 olduk
canim stres yapma,yarin gidecekmissin doktora,dinlen bol bol yorulma stres de yapmamaya calis. insallah yarin iyi haberler alirsin.
cumaydi randevu yarin gidecegiz canim bakalim ne diyecek ya
ah canim insallah su riskli 3 ay bitsin hayirlisiyla biz de gule oynaya gideriz insallah :)
ne oldu ki canım..ters bişeymi var..
yokda canim ne bileyim 12 gun gecti en son muayeneden bende de bulanti filan olmayinca gideyim dedim sadece sol kasigimda batma oluyor 2 gundur baskada belirti kalmadi bende7+3 olduk kalp atisini ve bebisi goruru herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?