2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu

Allahım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.cimcime bildiin fırlama olmuş büyüyünce mum tutturur o annesine :) gidersen bizden çok selam söyle damlacık bizim ilk bebeimiz yeri başka olcak hep

ahh canım ınsallah saglıkla buyur mınık kızımız.ılk bebegımız hosgelmıs.dualarımız damla ve aysegulle.buyusun kocaman kız olsun ınsallah

ayşegüle geçmiş olsun,Damla bebek aramıza hoşgeldi.sağlıklı güzel bir ömrü olsun.hayata sıkı sıkı tutun Damla bebek.Allahım bütün dualarımız onlar için ...

Allahım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.cimcime bildiin fırlama olmuş büyüyünce mum tutturur o annesine :) gidersen bizden çok selam söyle damlacık bizim ilk bebeimiz yeri başka olcak hep

hepinize teşekkürler kızlar bütün iyi dileklerinizi ileticem sizede hayırlı doğumlar

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

rabbim allahım sağlıklı uzun ömürler versin annesine babasına bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah topiğimizin ilk mis kokulusu

sizede çok geçmiş olsun canımm rabbim kormuş. bununla atlatmışsınız şükürler olsun.

rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza alıp büyütelim (aminnn).

kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu

gözünüz aydın, Damlamız toparlansın merakla fotoğrafını bekliyoruz. :) doktorlar neden erken doğum olduğu konusunda bir açıklama yaptımı peki??

yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum

Benim esimde 7 aylik, 800 gr dogmus. 3 hafta kalmis küvezde. Hayata siki siki tutunmus, ama cok gec kilo almis. O yüzden de cok kalmis küvezde. iki ayda hastanede kalmis..Rabbim damlaciga güc kuvvet versin insalllah, ailesinede ferahlik...

saol teşekkürler kese çok darmış malesef

e doktor bunu görmemişmi . en son bebein duruşu ters falan demişti sanki yanlış hatırlamıyorsam. ve problem yoktu. yani doktorlarada güven yok. herşeyin hayırlısı tabiki. böyle olması gerekiyormuş. Rabbim sağlık versin. benim arkadaşımın bebeide 800 gr doğmuştu şimdi cin gibi maşallah nasıl tatlı. 3 yaşına girdi. ki ona yaşamaz demişlerdi. ailesi perişan olmuştu. Allaha emanet. uzun ömürler versin inşallah

kesenin darlığını fark etmesi lazım bence de ama duruşun ters oluşu için erken değil mi?? ben ne zaman gitsem oğlumu başka şekilde görüyorum. çocuk yeri bol buldu dönüp duruyor maşallah... :)

günaydın herkese

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

geçmiş olsun ayşegül e, şimdi okuyabildim

çok geçmiş olsun canım yaaa Rabbim bundan sonrasına ferahlık versin inşallah...

canım o listeye uyup biraz da yürüyüş yaparsan düşüyor içini ferah tut. bir arkadaşımda da benzer değer çıkmıştı ama bir zerre tatlı yemiyordu, meyveyi de taneyle falan yerdi. çok güzel bir şekilde düştü yani doğumda falan da hiç sorun çıkmadı...

Allah sağlıkla sıhatle ana babasıyla güzel bir ömür nasip etsin güzel yavruya, biraz hızlı, aceleci olacak demekki Damla hanım, Rabbim bahtını güzel etsin

ilk bebişimiz damlamız hoşgelmiş:)))) ay okadar duygulandım ki ağlayarak yazıyorum:) her doğan minişe ağlayacagız sevınçten anlaşılan:)))) Allah damlacıgıda anneciğinide korusun:)

damla bebek hoşgelmiş dünyaya minik kalbine rabbim güç versin annesine kuvvet versin inşallah çok duygulandık ilk bebeğimiz herpimize hayırlı uğurlu olsun umut olsun rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah

inşallah canım amin 27+5günlükmüş sağ salim çıkar inşallah sadece anne baba gördü asla göstermiyolar

yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum

allah saglık sıhhat versın bebegımıze ınsallah annesıde ınsallah kendını bıran once toparlar...
dedım ya komsunun kızıda 28 haftasında dogdu o 1 ay falan kaldı sanırım kuvezde anne ve babadan baskasına gstermedıler sadece süt sagıp verdıler hergun hast. gıdıp geldıler ınsallahh hemen toparlar kendını ve bıan once bebegıne kavusur..
butun dualarımızzzzzzzz aysegul ve damla bebeğimizleee.....

çok geçmiş olsun ivanka neyseki ikinizde iyiymişsiniz allah bi daha göstermesin

allahım annesine babasına bağışlasın damla kızı .inşallah sağlıkla evlerine giderler .ayşegüle de çokk geçmiş olsun .damlacık acele etmiş annesini görmek için .dualarımız onlar için şu mubarek satte rabbim şifalar versin .

Son düzenleme:

canım uymaya başladım listeye inş. düzelir senin gibi , bende şeker yok suyum ve bebeğin kilosu haftasınla uyuyor ama oluyor işte
işin ilginç tarafı tatlıyı da çok tüketmiyorum , şimdiden sonra da yemem artık ...
bende toplam 3 kilo verdim ilk başta şuana kadar da 4.5 kilo aldım yani ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri 1,5 kilo almış oluyorum

ayşegülün gözü aydun çok sevindim sağ sağlim kavuştu damlasına, rabbim inş. en kısa sürede kucağına alıp evine götürmeyi de nasip eder...

tatlım listeye uymaya başladım benim kısıntım yürüyüş malesef yasak bana serklajım var 13. haftadan beri sürekli evde istirahat halindeyim, bende tatlı yı pek yemiyordum zaten meyvede günde 1 tane listemde günde 2 - veya 3 meyve var ama inş. benimde düşerde yavruma birşey olmadan alırım kucağıma...

arkadaslar bugun kontrolum vardı Bebeğimin akciğer çevresi bikac hafta gerideymiş :/ Kilosuda biraz düsük gibi 1300 civarındaymıs. bol bol süt ürünü tüket dedi doktorum belki 3kg bulur doğunca dedi. Yediklerim hep bana yaramıs yani besleyememısım bebegımı .. Zayıf olmasını okadar dert etmedim babasıda bende zayıf yapılardayız ama akciğer cevresnin gelişmemiş olmasına cok takıldım. ya tam gelişmini tamamlamadan doğarsa ? Ne gibi bi problemle karşılaşabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…