- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu
ahh canım ınsallah saglıkla buyur mınık kızımız.ılk bebegımız hosgelmıs.dualarımız damla ve aysegulle.buyusun kocaman kız olsun ınsallah
ayşegüle geçmiş olsun,Damla bebek aramıza hoşgeldi.sağlıklı güzel bir ömrü olsun.hayata sıkı sıkı tutun Damla bebek.Allahım bütün dualarımız onlar için ...
Günaydınn annişlerr vee miinnoş yavruları yağmurlu serin bir sabahtan herkesee kocamannn günaydın diliyorumm vee gününüz güzel sağlıklı tekmelii ve paniksiz geçmesini dilerimmm..hepinizi kocaman öpüyorum:)))
Minik Damla'mız da hoşgelmiş dünyaya ilk bebeğimiz sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah :))
Allahım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.cimcime bildiin fırlama olmuş büyüyünce mum tutturur o annesine :) gidersen bizden çok selam söyle damlacık bizim ilk bebeimiz yeri başka olcak hep
kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim
Rabbim Ayşegülün yardımcısı olsun dua edicem.ç..çok üzüldüm ama nolur haber verin bize....
kızlar uzun süredir giremiyordum...trafik kazası geçirdik eşimle birlikte...adam arkasına bile bakmadan kaçtı gitti...ben hastanede kaldım...çok üzücü şeyler yaşadım..çok şükür iyiyim şimdi..Allah'ıma şükreediyorum bişey olmadı diye....mahkemelerde uğraştık....çok sıkıntılı durumlardı....Allah hepinizi korusun şer den beladan kazalardan...kötü şeyler hiç düşünmek istemiyorum...dua ediyordum zaten ve hepimiz içinde edeceğim....
kızlar bebeğimz doğdu 1 damlacık olduğu için annesi damla adını verdi ikiside iyi açılma 7 cm olduğu halde bebek hırpalanmasın diye sezeryenla doğdu
yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum
gözünüz aydın, Damlamız toparlansın merakla fotoğrafını bekliyoruz. :) doktorlar neden erken doğum olduğu konusunda bir açıklama yaptımı peki??
saol teşekkürler kese çok darmış malesef
saol teşekkürler kese çok darmış malesef
e doktor bunu görmemişmi. en son bebein duruşu ters falan demişti sanki yanlış hatırlamıyorsam. ve problem yoktu. yani doktorlarada güven yok. herşeyin hayırlısı tabiki. böyle olması gerekiyormuş. Rabbim sağlık versin. benim arkadaşımın bebeide 800 gr doğmuştu şimdi cin gibi maşallah nasıl tatlı. 3 yaşına girdi. ki ona yaşamaz demişlerdi. ailesi perişan olmuştu. Allaha emanet. uzun ömürler versin inşallah
kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim
Rabbim Ayşegülün yardımcısı olsun dua edicem.ç..çok üzüldüm ama nolur haber verin bize....
kızlar uzun süredir giremiyordum...trafik kazası geçirdik eşimle birlikte...adam arkasına bile bakmadan kaçtı gitti...ben hastanede kaldım...çok üzücü şeyler yaşadım..çok şükür iyiyim şimdi..Allah'ıma şükreediyorum bişey olmadı diye....mahkemelerde uğraştık....çok sıkıntılı durumlardı....Allah hepinizi korusun şer den beladan kazalardan...kötü şeyler hiç düşünmek istemiyorum...dua ediyordum zaten ve hepimiz içinde edeceğim....
kızlar dün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı kızım çok iyi bir sorun yok çok şükür ama şeker sonucumuz yüksek çıktı
1 saat sonra ki değerim 170 , 2. saat te 145 dr diyet verdi ama bakıyorum listeye ben o listeden daha az yemek yiyorum normalde
2 hafta sonra tekrar yapıcaz testi yine yüksek çıkarsa dahiliye ye yönlendircekmiş dr um, şekeri yüksek çıkanlar sizler neler yapıyorsunuz normale döndürmek için...
canım burda da mı buldun bizi , çok sağol desteklerin için , burdaki kızlara da çok faydan olur inanıyorum sana
çok üzüldüm rabbim inşallah her ikisinide sağlıklı bir şekilde kurtarır , hayırlısyla evlerine giderler, gelişmelerde haber verirsen seviniriz
canım çok geçmiş olsun neyse ki sizlere birşey olmadan atlatmışsınız rabbim korumuş
inşallah canım amin 27+5günlükmüş sağ salim çıkar inşallah sadece anne baba gördü asla göstermiyolar
yok ya daha çok erkendi nolduysa dün bi anda oldu anlamadık inşallah tek duamız o ama hiç aklıma kötü bişey gelmiyo iyi olcak inşallh küvezde ne kadar kalır merak ediyorum
çok geçmiş olsun ivanka neyseki ikinizde iyiymişsiniz allah bi daha göstermesinRabbim Ayşegülün yardımcısı olsun dua edicem.ç..çok üzüldüm ama nolur haber verin bize....
Benimde 50 lik yüksekti 100 lük normal çıkmıştı. Ama doktor bende şeker olduğunu söyledi. Çünkü suyu normalden biraz fazla ve bebek haftasına göre kilolu gitmeye başladı. O yüzden bana da diyet verdiler. Çok gibi gözüküyor ama hepsinin kalori hesabı var. Gerçekten uyarsan ya da en azından tatlıyı bile kessen faydasını gösteriyor. Diyetle düzenleyebilirsin canım. Ben bayramdan beridir hiç kilo almadım hatta yarım kilo verdim. Ama zaten totalde 13 kilo almış durumdayım...
günaydın herkese
geçmiş olsun ayşegül e, şimdi okuyabildim
çok geçmiş olsun canım yaaaRabbim bundan sonrasına ferahlık versin inşallah...
canım o listeye uyup biraz da yürüyüş yaparsan düşüyor içini ferah tut. bir arkadaşımda da benzer değer çıkmıştı ama bir zerre tatlı yemiyordu, meyveyi de taneyle falan yerdi. çok güzel bir şekilde düştü yani doğumda falan da hiç sorun çıkmadı...
Allah sağlıkla sıhatle ana babasıyla güzel bir ömür nasip etsin güzel yavruya, biraz hızlı, aceleci olacak demekki Damla hanım, Rabbim bahtını güzel etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?