arkadaslar bugun kontrolum vardı Bebeğimin akciğer çevresi bikac hafta gerideymiş :/ Kilosuda biraz düsük gibi 1300 civarındaymıs. bol bol süt ürünü tüket dedi doktorum belki 3kg bulur doğunca dedi. Yediklerim hep bana yaramıs yani besleyememısım bebegımı .. Zayıf olmasını okadar dert etmedim babasıda bende zayıf yapılardayız ama akciğer cevresnin gelişmemiş olmasına cok takıldım. ya tam gelişmini tamamlamadan doğarsa ? Ne gibi bi problemle karşılaşabilirim ?
arkadaslar bugun kontrolum vardı Bebeğimin akciğer çevresi bikac hafta gerideymiş :/ Kilosuda biraz düsük gibi 1300 civarındaymıs. bol bol süt ürünü tüket dedi doktorum belki 3kg bulur doğunca dedi. Yediklerim hep bana yaramıs yani besleyememısım bebegımı .. Zayıf olmasını okadar dert etmedim babasıda bende zayıf yapılardayız ama akciğer cevresnin gelişmemiş olmasına cok takıldım. ya tam gelişmini tamamlamadan doğarsa ? Ne gibi bi problemle karşılaşabilirim ?
Bence bunu dert etme , 33. 34. haftalardan itibaren bebegin akcogerleri tam gelismemisse anneye igne yapiyorlar
Mesela bunu erken dogum riski olan annelerede yapiyorlar ..
Bence takma bunu kafana , insallah gelsimini tamamlamis sekilde dogar bebeklerimiz hepimizin ..
Bu arada hepinize selam kizlar ...
Güzel bir gün gecirmenizi dilerim ..
Bebegim hareket ettiginde kasigima dogru ayagini geriyor :)))
Disardan tutabiliyorum :)))
Ben ayak diye düsünüyorum , dizleride olabilir cok sert cikinti :))
Cok sideetli tekmeliyor artik , durusuda ters oldugu icin asagiya asagiya tepip can yakyor , ama yinede süper :)
kızlar bana devlet doktorum 1 kg yakın olduğunu söyledi ama özelde 600 gr dedi
28. haftda 600 gr olurmu üzüldüm bende
o işte bir yanlışlık olmasın ,bence tekrar sor.1 kg. normal olanı.1 ay önceki kontrolünde ne kadardı ağırlığı?
bugün konntrolümüz vardı,kızım kıpır kıpırdı maaşallah.900 gr. olmuş.şeker yüklememde gizli şeker çıktı,ailemde olduğu için gelecekte de risk grubundaymışım.diyetisyene gönderdi doktorumuz,o da diyet verdi.
calsiyum kullanan var mı aranızda?calcimax-d verdi doktor ayrıca kan hapımı değiştirdi.calcimax çok fazla kullanınca yan etkileri varmış,reçetede okudum. ben düzenli olarak yoğurt,süt alan biriyim.yarın tekrar gidip soracağım doktora her gün içmek iyi değil diye biliyorum.
bu arada sezeryan olacak,tüp bebek olduğu için.18 kasım doğum tarihimiz...(ayy artık gün saymaya başlayacağız nerden nereyeeee,çok heyecanlıyım ,özledim güzel kokulum seni,sağlıkla gel güzel yavrucuğum:))
kızlar bana devlet doktorum 1 kg yakın olduğunu söyledi ama özelde 600 gr dedi
28. haftda 600 gr olurmu üzüldüm bende
Merhaba arkadaşlar az sonra alışvweişe çıkacağım .Alanlarınız vardır mutlaka lohusa pijaması ve hastahanede giymek için pijamalar balıcam bedenini nasıl almalıyım ? Bırde uzun kollumu kısa kollumu düşünemiyorum doğum kısmwtse 10 --15 kasım arası işallah yardım edermisiniz bana
damla bebek nasıl merak ediyorum :26:
iyi canım bu şekilde seyrederse sanrım o nefes alması için bağlı olan makinayı çıkartıcaklarmış sonrada küvezde devam ayşegül yarın taburcu tabi ordan ayrılmak istememiş hastanenin yanından bi pansiyon ayarladılar annesiyle kalıcak çünkü sevkettikleri hastane uzaktı baya
bian önce toparlar inş.
Allah anne babasına bağışlasın aceleci kuzuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?