2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bence bunu dert etme , 33. 34. haftalardan itibaren bebegin akcogerleri tam gelismemisse anneye igne yapiyorlar
Mesela bunu erken dogum riski olan annelerede yapiyorlar ..
Bence takma bunu kafana , insallah gelsimini tamamlamis sekilde dogar bebeklerimiz hepimizin ..

Bu arada hepinize selam kizlar ...
Güzel bir gün gecirmenizi dilerim ..
Bebegim hareket ettiginde kasigima dogru ayagini geriyor :)))
Disardan tutabiliyorum :)))
Ben ayak diye düsünüyorum , dizleride olabilir cok sert cikinti :))
Cok sideetli tekmeliyor artik , durusuda ters oldugu icin asagiya asagiya tepip can yakyor , ama yinede süper :)

canım senden sanırım bir hafta kadar öndeyim bir hafta önce doktora gittiğimde 1100gr dı bebeğimin kilosu doktor güzel dedi... seninki daha büyük olmasına rağmen niye böyle demiş anlayamadım...akciğer gelişimi de kendini toparlar inşallah üzülme en kötü ihtimalle iğne olursun....moralini bozup kendini de bebeği de üzme emi...

benim yaramaz da bol tepikliyor ama daha hiç can yakıcı tekmesi olmadı sanırsam bu kötü bişey mi sence?

Ayy ilk bebeğimiz gelmiş çok duygulandım evet erken olmuş ama Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah rabbimden annesi v ebebek için bol şifa diliyorum.

Canım bence sakın dert etme özellikle kilosunu 1300 grbiraz zayıf niye demiş anlamadım gayet normal hatta şu anda takviminde bile 1300 gr. Yazıyor kilo konusunu sakın başkalarıyla kıyaslama çünkü ağırlık değer aralığı baysğı geniş tutuluyor belki 3 kiloyu bulurmuş görür o doktor doğunca Allahun izniyle sağlıklı bebekler doğuracağız.

kızlar bana devlet doktorum 1 kg yakın olduğunu söyledi ama özelde 600 gr dedi
28. haftda 600 gr olurmu üzüldüm bende

bugün konntrolümüz vardı,kızım kıpır kıpırdı maaşallah.900 gr. olmuş.şeker yüklememde gizli şeker çıktı,ailemde olduğu için gelecekte de risk grubundaymışım.diyetisyene gönderdi doktorumuz,10 kilo almışsın ,fazla dedi,o da diyet verdi.
calsiyum kullanan var mı aranızda?calcimax-d verdi doktor ayrıca kan hapımı değiştirdi.calcimax çok fazla kullanınca yan etkileri varmış,reçetede okudum. ben düzenli olarak yoğurt,süt alan biriyim.yarın tekrar gidip soracağım doktora her gün içmek iyi değil diye biliyorum.

bu arada sezeryan olacak,tüp bebek olduğu için.18 kasım doğum tarihimiz...(ayy artık gün saymaya başlayacağız nerden nereyeeee,çok heyecanlıyım ,özledim güzel kokulum seni,sağlıkla gel güzel yavrucuğum:))

Son düzenleme:
o işte bir yanlışlık olmasın ,bence tekrar sor.1 kg. normal olanı.1 ay önceki kontrolünde ne kadardı ağırlığı?

bir ay önce zaten o kadardı hemen hemen ayın 15inde gittim devlet doktoruma dediki 980 gr.2 gün sonra ultrason resmi almak için özeldeki doktoruma gittim demezmi 600 gr..sinirlendim bende bana 11 aralık doğum tarihi diyor bi sene kalacak heralde bi yanlışlık olmasın dedim
bidaha ölçtü biraz daha yüksek rakam verdi ama ben çoktan bidaha gelmicem diye yeminler ediyodum kendime

Kızlar cok tesekkür ederim birazda olsa rahatladı içim. Daha çok bebeğe yarayan şeyleri tüketmeye dikkat edersem sanırım cok bir problemimiz kalmaz :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Bu arada hepinize selam kizlar ...
Güzel bir gün gecirmenizi dilerim ..
Bebegim hareket ettiginde kasigima dogru ayagini geriyor :)))
Disardan tutabiliyorum :)))
Ben ayak diye düsünüyorum , dizleride olabilir cok sert cikinti :))
Cok sideetli tekmeliyor artik , durusuda ters oldugu icin asagiya asagiya tepip can yakyor , ama yinede süper :)[/QUOTE]

Benimde bi kaç hafta öncesine kadar tekmeleri hep alt tarafa baskı yapıyodu.korkuyodum çıkcak diye:)) ama 2 haftadır başı aşağıda ayaklarıda sağ üstte.bazen deli tekmeler atıyo oğluşum.ama canımı acıtacak boyutta değil henüz.sadece bazen acaip gıdıklıyo içimi bi garip oluyorum balık gşbş kayıyo.değişik hareketler.çok hoşuma gidiyo:)

Ayşegüle çok geçmiş olsun.. minik Damla da umarım en kısa sürede küvezden çıkar sağlığına kavuşur. anneciğini çok bekletmez inşallah.. Allahım hepimizin yavrusunu koru. Amin..

maşallahhhh kızına canımm şeker den de korkma diyetle halledersin bebn hamileliğin de insülin kullanmış ve turp gibi bebeği olan insan biliyorum o yüzden takma kafana canım benimde calcimax sanırım adını tam hatrlaymıcam ama dokto banada hergün diye yazmış ama ben bir gün içiyorsam ikinci gün içmiyorum yoğurt peynir hergün tüketen biriyim sormadım da kendim bu şekilde koydum düzenimi bakalım gidince söylerim ben böyle yaptım diye:)) allah hayırlı doğumlarla karşılaştırsın hepimizi inş. :)))

Merhaba arkadaşlar az sonra alışvweişe çıkacağım .Alanlarınız vardır mutlaka lohusa pijaması ve hastahanede giymek için pijamalar balıcam bedenini nasıl almalıyım ? Bırde uzun kollumu kısa kollumu düşünemiyorum doğum kısmwtse 10 --15 kasım arası işallah yardım edermisiniz bana

:) herşey gönlümüzce olsun :) bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım.. İnşallah

canım ben uzunkollu önden düğmeli 2 tane pijama aldım.soğuk olur heralde 2 tanede kalın çorap al da üşütme ayaklarını :)

damla bebek nasıl merak ediyorum :26:

iyi canım bu şekilde seyrederse sanrım o nefes alması için bağlı olan makinayı çıkartıcaklarmış sonrada küvezde devam ayşegül yarın taburcu tabi ordan ayrılmak istememiş hastanenin yanından bi pansiyon ayarladılar annesiyle kalıcak çünkü sevkettikleri hastane uzaktı baya

bian önce toparlar inş.

Allah anne babasına bağışlasın aceleci kuzuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…