2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah güç kuvvet versin damla bebeğe nerde doğum yaptı acaba?
meleğim benim resim çekebilme imkanınız olursa ekleyin :)

Allah güç kuvvet versin damla bebeğe nerde doğum yaptı acaba?
meleğim benim resim çekebilme imkanınız olursa ekleyin :)

biz manisada oturuyoruz ya izmir kent hastanesnde yer yokmuş uşak medical parkta yaptı yasakmış ya bzde çok merak ediyoruz eşine çek dedik ama izin vermemişler olurda çekerlerse koyarım ben

amin canım şimdi konuştumda 1,5 ay kalırmış bebek bugün beslemeye başlamışlar işte bi yemek kaşığı kadar geldi süt diyo onunda hepinize selamı var

sağlıkla büyüsünde kalsın bişey olmaz
maşallah sütü gelmişse daha çabuk kilo alır damlacık..

evet ya yaşıcak iyi ya önemli olan o evet azda olsa gelmeye başlamış yara olmuş bide sütü içtkce büyür

benim yeğenimde aynı sebeple 7.5 aylık doğdu
oda 1 ay kaldı küvözde
şimdi tepemizde dolanıyo :))
ablamın sütü yoktu yinede toparladı kısa zamanda
damlada hemencik toparlar annesinin kucağında, evinde büyür inş.

biz manisada oturuyoruz ya izmir kent hastanesnde yer yokmuş uşak medical parkta yaptı yasakmış ya bzde çok merak ediyoruz eşine çek dedik ama izin vermemişler olurda çekerlerse koyarım ben

anladım..böyle bi durumda her hastane tam teşekküllü olmuyor ondan sordum :)
habersiz bırakma bizi

örnekleri çok ya maşallah olumsuz bişeyde demediler zaten hiç ablanın hiç mi gelmedi ?amin canm saol iyi dileklerin için

anladım..böyle bi durumda her hastane tam teşekküllü olmuyor ondan sordum :)
habersiz bırakma bizi

evet ya doktoru doğumu yaptırmak sorun değil sen yaparsn ertesi gün kalkarsın ama bebek riskli 1 kiloluk bebeği kaldırmaz bizim burası dedi ondan gönderdi tabiki de haber aldıkca söylerim eve geldimi kendi ağzından dinlersiniz artık

canım hamur işi olan şeyleri kes. kuruyemiş (özellikle ceviz badem fındık), süt, ayran, peynir, et yada kuru bakliyat yemekleri, az meyve, bol sebze besle bakalım bi kendini emin ol hemen toparlar kuzun... sen de sağlıklı büyüyor olursun :)

benim de sıkıntı ettiğim konu. geçenlerde baktım ama hiç beğenemedim lohusa pijamalarını hepsinin önüne ya leylek ya bebek resmi yapmışlar.... sevimli değil spor şık bişeyler istiyorum beeeennn bi de sen alınca fiyatlarını yazar mısın bana?

canım ben calsiyum hapı kullanıyorum.adı magnorm 365mg.bi ara ayaklarım ve ellerim çok şişiyodu.doktor vermişti kullandım.suda eritip içiyosun günde 3 kez.faydasını gördüm.bıraktım.sonra gene ayaklarım çok ağrımaya başladı üzerine basamaz hale geldim özellikle sabahları ve ellerimde ara ara uyuşma oldu.doktorum yeniden verdi.dünden beri yeniden kullanmaya başladım.yan etkilerindede dediğin gibi uzun süreli kullanımının zararlı olduğu yazılmıyor.

Kızlaaar meraba hepinizeee.Bişey sorucam.bu hamilelik psikolojisi beni fena etkilemeye başladı.fiziksel görünüm değişti.E eski halim kalmayınca bazen kendimi bi garip hissediyorum eşimin başının etini yiyorum sen beni sevmiyosun artık falanda filan.e eşim ciddiye almıyor tabi hamilelik psikolojisi hormonlarını etkiledi diyo(huyum değişti resmen.herkeslerde varmı bu psikoloji yoksa ben abartıyomuyum ki acaba biraz.

Masallahh iyi olduklarina cok sevindim ne guzel anne sutuyle daha cabuk toparlar damla kizimiz insaallah allah kucagina almayi nnasip etsin insaallah canim

amin canm ya inşallah toparlanır bian önce teşekkürler kıyamam ağlıyomuş ama duyulmuyomuş sesi küvezde ya bacağındaki bandaj çıkarken kanamış çok üzüldüm teni hassas ya

Ben de aynen öyleyim, sürekli kavga çıkartıyorum. Zaten sıcak, bir de hamilelik ben de huy değiştirdim valla

Pöfff 2 ay kaldı diyorum ama tecrübeli arkadaşlar bu psikoloji doğumdan sonrada 1 yıl falan sürüyo dedi Allah eşlerimize sabır ve bol sevgi versin ne diyim

o kişinin takıntılarına göre degişir cnm ya öle dusunup şartlanmayalım ben yeniden dogmuş gibi olcagımı dusunuyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…