iyi canım bu şekilde seyrederse sanrım o nefes alması için bağlı olan makinayı çıkartıcaklarmış sonrada küvezde devam ayşegül yarın taburcu tabi ordan ayrılmak istememiş hastanenin yanından bi pansiyon ayarladılar annesiyle kalıcak çünkü sevkettikleri hastane uzaktı baya
Allah güç kuvvet versin damla bebeğe nerde doğum yaptı acaba?
meleğim benim resim çekebilme imkanınız olursa ekleyin :)
amin canım şimdi konuştumda 1,5 ay kalırmış bebek bugün beslemeye başlamışlar işte bi yemek kaşığı kadar geldi süt diyo onunda hepinize selamı var
sağlıkla büyüsünde kalsın bişey olmaz
maşallah sütü gelmişse daha çabuk kilo alır damlacık..
evet ya yaşıcak iyi ya önemli olan o evet azda olsa gelmeye başlamış yara olmuş bide sütü içtkce büyür
biz manisada oturuyoruz ya izmir kent hastanesnde yer yokmuş uşak medical parkta yaptı yasakmış ya bzde çok merak ediyoruz eşine çek dedik ama izin vermemişler olurda çekerlerse koyarım ben
benim yeğenimde aynı sebeple 7.5 aylık doğdu
oda 1 ay kaldı küvözde
şimdi tepemizde dolanıyo :))
ablamın sütü yoktu yinede toparladı kısa zamanda
damlada hemencik toparlar annesinin kucağında, evinde büyür inş.
örnekleri çok ya maşallah olumsuz bişeyde demediler zaten hiç ablanın hiç mi gelmedi ?amin canm saol iyi dileklerin için
anladım..böyle bi durumda her hastane tam teşekküllü olmuyor ondan sordum :)
habersiz bırakma bizi
yok canım oda bi kaşık anca geldi sonra ablam çok üzülünce hepten kurudu..
Kızlar cok tesekkür ederim birazda olsa rahatladı içim. Daha çok bebeğe yarayan şeyleri tüketmeye dikkat edersem sanırım cok bir problemimiz kalmaz :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Merhaba arkadaşlar az sonra alışvweişe çıkacağım .Alanlarınız vardır mutlaka lohusa pijaması ve hastahanede giymek için pijamalar balıcam bedenini nasıl almalıyım ? Bırde uzun kollumu kısa kollumu düşünemiyorum doğum kısmwtse 10 --15 kasım arası işallah yardım edermisiniz bana
bugün konntrolümüz vardı,kızım kıpır kıpırdı maaşallah.900 gr. olmuş.şeker yüklememde gizli şeker çıktı,ailemde olduğu için gelecekte de risk grubundaymışım.diyetisyene gönderdi doktorumuz,10 kilo almışsın ,fazla dedi,o da diyet verdi.
calsiyum kullanan var mı aranızda?calcimax-d verdi doktor ayrıca kan hapımı değiştirdi.calcimax çok fazla kullanınca yan etkileri varmış,reçetede okudum. ben düzenli olarak yoğurt,süt alan biriyim.yarın tekrar gidip soracağım doktora her gün içmek iyi değil diye biliyorum.
bu arada sezeryan olacak,tüp bebek olduğu için.18 kasım doğum tarihimiz...(ayy artık gün saymaya başlayacağız nerden nereyeeee,çok heyecanlıyım ,özledim güzel kokulum seni,sağlıkla gel güzel yavrucuğum:))
evet ya yaşıcak iyi ya önemli olan o evet azda olsa gelmeye başlamış yara olmuş bide sütü içtkce büyür
Masallahh iyi olduklarina cok sevindim ne guzel anne sutuyle daha cabuk toparlar damla kizimiz insaallahallah kucagina almayi nnasip etsin insaallah canim
Kızlaaar meraba hepinizeee.Bişey sorucam.bu hamilelik psikolojisi beni fena etkilemeye başladı.fiziksel görünüm değişti.E eski halim kalmayınca bazen kendimi bi garip hissediyorum eşimin başının etini yiyorum sen beni sevmiyosun artık falanda filan.e eşim ciddiye almıyor tabi hamilelik psikolojisi hormonlarını etkiledi diyo(huyum değişti resmen.herkeslerde varmı bu psikoloji yoksa ben abartıyomuyum ki acaba biraz.
Ben de aynen öyleyim, sürekli kavga çıkartıyorum. Zaten sıcak, bir de hamilelik ben de huy değiştirdim valla
Pöfff 2 ay kaldı diyorum ama tecrübeli arkadaşlar bu psikoloji doğumdan sonrada 1 yıl falan sürüyo dediAllah eşlerimize sabır ve bol sevgi versin ne diyim
biz manisada oturuyoruz ya izmir kent hastanesnde yer yokmuş uşak medical parkta yaptı yasakmış ya bzde çok merak ediyoruz eşine çek dedik ama izin vermemişler olurda çekerlerse koyarım ben[/Bende Manisada yaşıyorum siz hangi semttesiniz ?
biz manisada oturuyoruz ya izmir kent hastanesnde yer yokmuş uşak medical parkta yaptı yasakmış ya bzde çok merak ediyoruz eşine çek dedik ama izin vermemişler olurda çekerlerse koyarım ben[/Bende Manisada yaşıyorum siz hangi semttesiniz ?
alaşehirdeyiz canm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?