2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

allah sabır versın gercekten zor bı durum bıran once toparlansınn ınsallahhhhhhhh bıze gene yaz merakta koyma canım :)

allah sabır versın gercekten zor bı durum bıran once toparlansınn ınsallahhhhhhhh bıze gene yaz merakta koyma canım :)

ayaklı gazete gibiyim zaten tamam canm haber veririm 2 saatte bir süt götürüyolarmış bebeğe kıyamam ağlıyomuş ama ağzındaki borulardan ses çıkmıyomuş duydukca üzülüyorum burda ayşegülü hiç düşünemiyorum

herkese günaydin,

dün gece acile gittik, tansiyonum 14-9 idi. Cak acaip bir rahatsizli bu tansiyon yükselmesi. Neyse ilk önce ebe geldi bebegin kalp atislarini takip edecegi alete bagladi. 45 dk dinledik. sonra doktor geldi ultrason ile bakti, alttan ultrason ile rahim agzi acilmismi diye bakti. acaip aletler ile bebegin icinde bulundugu sivi eksilmismi diye bakti. sonunda hepsine iyi dedi, ama kendi doktoruna görün ve tansiyonu takip et dedi. Bebek kilolu oldugundan sekerine baktirdin mi diye sordu bende doktorum bakmadi daha dedim. Baktir dedi. Gece döndük..Cok sükür bunuda böyle atlattik ama sanirim artik hastane yollari sik sik görünmeye basladi bu saatten sonra...aa ayrica bebegim pozisyon almis bas asagi duruyo, büyük ihtimal normal dogum olur dedi, dikkat et agir is yapma dedi..

günaydın annişler ve tatlı melekleri güzel bir haftasonu geçiririz hepimiz inşallah...
biz kızımla erkenciyiz bu sabah

canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklarında etkisi var sanırım bu değişimimizde ,
ay ne güzel bebişin pozisyonunu almış bile darısı bizlere inşallah...

kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim

ay canım yaaa ilk bebişlimiz dünyaya geldi demekkii..inşallah herşey yolundadır minişin adı damla olmuş adıyla bir yaşasın inşallah..ayşegüle de çok geçmiş olsun..dualarımız onlarla..
benim arkadaşım da 6,5 aylık doğum yaptı..yaklaşık 3 ay küvezde kaldı bebişi..şimdi 8 yaşında..maşallah yaşıtlarından bile iri bir kız..
damlacık ta öyle olacak inşallah..

Mrb kızlar ben uzun süredir giremiyodum topiğe. Ayşegül ve Damlaya çok üzüldüm Rabbim yardımcıları olsun inşallah sağlıklarına kavuşurlar.

günaydınn kıslarr ve bebişleriii Rabbim ayşegüle ve minik damlaya kuvvet versin.. canım benim minnacıkdır şimdi o ama çokda güçlü tutunacak hayata öğrendiğim günden beri hergün dua ediyorum minik damlamıza ve annesine.

çok geçmiş olsun tatlımm. sona yaklaşıyoruz artık sıksık dr yolu gözükmesi normal bence bende geçdiğimiz çarşamba gidecekdim konturole doktorum izne ayrılmış pazartesi gideceğim valla merakdan çatlıyorum bebeğim bayağı büyüdü çünkü karnım irileşdi ve haraketlerini daha iyi hissediyorum yaa bide işyerinde ve etrafımdakiler karnımın fazla iri olduğunu söylüyolar çok kafaya takdım biran evvel druma sormalıyım

Geçmiş olsun canım. Beni de doktor çarşamba günü hastaneye yatırdı. Öylesine baktırdığımız nst den düzenli kasılmalar çıkınca neye uğradığımızı şaşırdık. Açılma var mı diye bakıldı tekrar nst çekildi serviste hepsi temiz geldi çok şükür. Celestone iğne yapıldı akciğer gelişimi için. Erken doğum riskim var suyu fazla diye. Benim kontrollerimde haftada bire düştü bakalım. Her hafta serviks boyuna bakılacak. Bebeğimde hızla kilo alıyor. Böyle giderse sezeryana alırız dediler. Diyetime de o kadar dikkat ediyorum ki bayramdan beridir hiç kilo almadım. Benim yükleme testlerim normal gelmişti onları ihmal etme mutlaka yaptır şeker ölçümlerini.
Ayşegüle de çok geçmiş olsun. İnşallah damla bebek bu günleri de atlatıp sağlıklı bir şekilde annesine kavuşacak. Dualarımız sizinle...

Benimde karnım haddinden fazla iri. Ama bizim suyumuz fazla olduğundan bir de hamilelikten önce zaten 10 cm çapında bir kistim vardı o alınacaktı ameliyatla ama ben hamile kaldım mucize bir şekilde. O da sıkıştırıyor beni sanırım. Karnının iriliğini dert etme bence kiminin iç karnı dar oluyor o yüzden karın çok dışarıya çıkıyor. Doktora sorarsın ama herkesin hamileliği farklı farklı yani. Etrafa çok kulak asmamak lazım...

geçmiş olsun canım.artık dikkat etmek lazım bu haftalardan sonra.benimde bi sonraki randevum 16 eylülde o zaman belli olcak bi çok şey.iki gün önce benimde baş aşağı duruyodu.bakalım hayırlısı artık.doktorum yürüyüş bile yapmıcaksın dedi bana.erken doğuma sebep olabiliyomuş.

çok sevindim canım ii oldukalrına ama ayağı kanamış dedim ayy ninnacık o yaa canım benimm ağlasın ağlasın ciğerleri açılsın :)) herzaman haberdar et canım bizi ayşegülde döndüğünde bizi merakta bırakmasın dualrımız onlarla allah sağlık versin her ikisinede

bütün topik merakla sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz .kıyamammm canım yaa atlatacak bu günleri annesinin sütü şifa olsun damla kıza .rabbim ikisinede güç kuvvet versin

çook geçmiş olsun kızlar aman dikkat edelim artık bu son zamanlarımız daha bi özen istiyo galiba .hayırlısıyla gününde doğurmak nasip olsun hepimize inş .dün gece yine rüyamda doğum yaptım .kızım yanımda yatıyodu uyuyomuş yavrum ayy diyorum emzirmedim yavrumu aç kaldı .sonra emziriyorum falan güzel bi rüyaydı .

canım bendede miyom var zaten en son konturolumde 7 santim çapndaydı ama herkese bunu anlatamazsınki. zaten minyon tipli biriyim sadece karnım çıkdı genişlemedim valla milletin gözüne gelecem nazara geleceğim diye korkuyorum :18: 2 hafta sonra inşallah izne ayrılacağım o zaman akşamdan akşama dışarı çıkarım kimselerede gözükmem :)))

ben erken diye düsünüyorum ama herseyin hayilrisi. Burasi sicak degil sicaktan degil tansiyonum. Sanirim hamilelik tansiyonu baslicak, buda erken dogum demektir dedi. Hergün ölcücem araliklarla insallah düzelir. Sagol iyi dileklerin icin, tuzu azaltin arkadaslar...bol su icin..

benimki de cok iri herkes sanki haftaya dogurcan gibi diyorlar. Bende sordum doktora aciklamasi yok dedi. Senin bünyen bu dedi...Artik ne diyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…