Ben de aynen öyleyim, sürekli kavga çıkartıyorum. Zaten sıcak, bir de hamilelik ben de huy değiştirdim valla
iyi canım bu şekilde seyrederse sanrım o nefes alması için bağlı olan makinayı çıkartıcaklarmış sonrada küvezde devam ayşegül yarın taburcu tabi ordan ayrılmak istememiş hastanenin yanından bi pansiyon ayarladılar annesiyle kalıcak çünkü sevkettikleri hastane uzaktı baya
allah sabır versın gercekten zor bı durum bıran once toparlansınn ınsallahhhhhhhh bıze gene yaz merakta koyma canım :)
herkese günaydin,
dün gece acile gittik, tansiyonum 14-9 idi. Cak acaip bir rahatsizli bu tansiyon yükselmesi. Neyse ilk önce ebe geldi bebegin kalp atislarini takip edecegi alete bagladi. 45 dk dinledik. sonra doktor geldi ultrason ile bakti, alttan ultrason ile rahim agzi acilmismi diye bakti. acaip aletler ile bebegin icinde bulundugu sivi eksilmismi diye bakti. sonunda hepsine iyi dedi, ama kendi doktoruna görün ve tansiyonu takip et dedi. Bebek kilolu oldugundan sekerine baktirdin mi diye sordu bende doktorum bakmadi daha dedim. Baktir dedi. Gece döndük..Cok sükür bunuda böyle atlattik ama sanirim artik hastane yollari sik sik görünmeye basladi bu saatten sonra...aa ayrica bebegim pozisyon almis bas asagi duruyo, büyük ihtimal normal dogum olur dedi, dikkat et agir is yapma dedi..
kızlar ben ayşegülün (trnysgül) ün eltisiyim bugün doğum yapıyo 7. ay bile dolmadı daha dün aniden sancılandı şuan doğumda bebeğimzi hemen küveze alıcaklar dua edin bi haber vermek istedim
Face deki gruptan mı yaz günü o yüzden mi bu dinginlik topikte ya
herkese günaydin,
dün gece acile gittik, tansiyonum 14-9 idi. Cak acaip bir rahatsizli bu tansiyon yükselmesi. Neyse ilk önce ebe geldi bebegin kalp atislarini takip edecegi alete bagladi. 45 dk dinledik. sonra doktor geldi ultrason ile bakti, alttan ultrason ile rahim agzi acilmismi diye bakti. acaip aletler ile bebegin icinde bulundugu sivi eksilmismi diye bakti. sonunda hepsine iyi dedi, ama kendi doktoruna görün ve tansiyonu takip et dedi. Bebek kilolu oldugundan sekerine baktirdin mi diye sordu bende doktorum bakmadi daha dedim. Baktir dedi. Gece döndük..Cok sükür bunuda böyle atlattik ama sanirim artik hastane yollari sik sik görünmeye basladi bu saatten sonra...aa ayrica bebegim pozisyon almis bas asagi duruyo, büyük ihtimal normal dogum olur dedi, dikkat et agir is yapma dedi..
herkese günaydin,
çok geçmiş olsun tatlımm. sona yaklaşıyoruz artık sıksık dr yolu gözükmesi normal bencebende geçdiğimiz çarşamba gidecekdim konturole doktorum izne ayrılmış pazartesi gideceğim valla merakdan çatlıyorum bebeğim bayağı büyüdü çünkü karnım irileşdi ve haraketlerini daha iyi hissediyorum yaa bide işyerinde ve etrafımdakiler karnımın fazla iri olduğunu söylüyolar çok kafaya takdım biran evvel druma sormalıyım
herkese günaydin,
ayaklı gazete gibiyim zaten tamam canm haber veririm2 saatte bir süt götürüyolarmış bebeğe kıyamam ağlıyomuş ama ağzındaki borulardan ses çıkmıyomuş duydukca üzülüyorum burda ayşegülü hiç düşünemiyorum
bütün topik merakla sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz .kıyamammm canım yaa atlatacak bu günleri annesinin sütü şifa olsun damla kıza .rabbim ikisinede güç kuvvet versinayaklı gazete gibiyim zaten tamam canm haber veririm2 saatte bir süt götürüyolarmış bebeğe kıyamam ağlıyomuş ama ağzındaki borulardan ses çıkmıyomuş duydukca üzülüyorum burda ayşegülü hiç düşünemiyorum
herkese günaydin,
Geçmiş olsun canım. Beni de doktor çarşamba günü hastaneye yatırdı. Öylesine baktırdığımız nst den düzenli kasılmalar çıkınca neye uğradığımızı şaşırdık. Açılma var mı diye bakıldı tekrar nst çekildi serviste hepsi temiz geldi çok şükür. Celestone iğne yapıldı akciğer gelişimi için. Erken doğum riskim var suyu fazla diye. Benim kontrollerimde haftada bire düştü bakalım. Her hafta serviks boyuna bakılacak. Bebeğimde hızla kilo alıyor. Böyle giderse sezeryana alırız dediler. Diyetime de o kadar dikkat ediyorum ki bayramdan beridir hiç kilo almadım. Benim yükleme testlerim normal gelmişti onları ihmal etme mutlaka yaptır şeker ölçümlerini.
Ayşegüle de çok geçmiş olsun. İnşallah damla bebek bu günleri de atlatıp sağlıklı bir şekilde annesine kavuşacak. Dualarımız sizinle...
Benimde karnım haddinden fazla iri. Ama bizim suyumuz fazla olduğundan bir de hamilelikten önce zaten 10 cm çapında bir kistim vardı o alınacaktı ameliyatla ama ben hamile kaldım mucize bir şekilde. O da sıkıştırıyor beni sanırım. Karnının iriliğini dert etme bence kiminin iç karnı dar oluyor o yüzden karın çok dışarıya çıkıyor. Doktora sorarsın ama herkesin hamileliği farklı farklı yani. Etrafa çok kulak asmamak lazım...
günaydın annişler ve tatlı melekleri güzel bir haftasonu geçiririz hepimiz inşallah...
biz kızımla erkenciyiz bu sabah
canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklarında etkisi var sanırım bu değişimimizde ,
ay ne güzel bebişin pozisyonunu almış bile darısı bizlere inşallah...
çok geçmiş olsun tatlımm. sona yaklaşıyoruz artık sıksık dr yolu gözükmesi normal bencebende geçdiğimiz çarşamba gidecekdim konturole doktorum izne ayrılmış pazartesi gideceğim valla merakdan çatlıyorum bebeğim bayağı büyüdü çünkü karnım irileşdi ve haraketlerini daha iyi hissediyorum yaa bide işyerinde ve etrafımdakiler karnımın fazla iri olduğunu söylüyolar çok kafaya takdım biran evvel druma sormalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?