2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar nasılsınız yaw gecen apartmandan bi komşu sinirlerimi zıplattı resmenne oldu size anlatayım. şimdi bu kadın benden baya büyük 4 çocugu var ve partmana yeni taşında neyse bunlar dışarda bahcede otururken bende slm verdim önceden hamile oldugumu biliyodu ama ayrıntılı konuşmamıştık hiç neyse biraz muhabbet ederken bebegin cinsiyetini sordu bende inşallah kızım olur dedim buraya kadar herşey normaldi ama kadın bi başladı işte olsun kızım bidakine erkek olur allah böylesini nasip etmiş işte falan diye başladı sanki ben kız istemiyomuşum gibi yanında bi komşu daha vardı kucagındada erkek torunu ama kadın benim hamile oldugumu şimdiye kadar fark etmemiş karnımın küçük oluşundan kadın pek bi sevindi ama cinsiyet konusunda da bişey demedi diger kadınsa çok moralimi çok bozdu sonra bende dedim eşimle biz kız istiyoduk falan diye ama kadın yinede kız oldugu için beni kendince teslli etmeye başladı tabi ben zor tutuyorum kendimi laf söylememek için bazı insanlar resmen cahiliye döneminden kalma rabbim bana isterse ilkinide ikincisinide kız verir benim buna karışacak gücüm ve haddim yok...

canım kafana takmaya değmez. cahille tartışılmaz demekki o kadın kızı olduğunda üzülmüş. çok ilginç halbuki bu mikleri karnımızda hissedince biz nasıl da mutlu oluyoruz minik bir yavrucak o. kız yada erkek ne fark eder. onlar bi,zim göznurumuz. Allah sağlık versin yeter.

Selam kızlar aranıza yeni katıldım, 27-11-2013 tarihinde benimde kızım olacak inŞallah, İzmir'de yaşayan anne adaylarıyla tanışmak istiyorum..kızımla 26. haftaya girdik kilosu 800 gr boyu 35 cm nasıl sizce kızlar? :)

Canım hiç canını skmana değmez. Senin komşun demiş, benim kayınbiraderim yaptı aynısını. Biz bütün sülale ( özellikle babaannesiyle dedesi) babamız da dahil çok kız istiyorduk. Cinsiyetini öğrenince sevincimizden aradık, kendisi farklı şehirde beni teselli etti! Kendisinin iki oğlu var, eşim de boşver dedi hiç ciddiye bile almadık :)

Canım merhaba, ben de İzmir'deyim. Foça'da oturuyorum. Benim de kızım olacak. 10 gün önce 853 gr olmuştu benim kızım. Özele mi gidiyorsun kontrole?

Herkese günaydınlar. çok kötü bir gün benim için dün gece kulak ağrısından uyuyamadım. kulağımdan iltihaplı kan geldi. sabah erkenden acile gittik doktor enfeksiyon kapmışsın dedi ilaç yazdı ama kullanmaya korkuyorum bebeğime zarar verir diye. yarın kendi doktoruma gidicem kullan derse kullanırım. dua edin geçsin ağrısı dayanılmaz.

Selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum 23. Haftadan beri erken başlayan kasılmalar yüzünden yatıyorum 4 gün hastanede yattım çıktım falan . Allah'a şükür 30. Haftayı bitirdi m . Bu kasılmalar rahim ağzımı etkilememişti taki 2 hafta öncesine kadar sonradan hızlı bir şekilde düştü . Önce 26 mm sonrada 23 mme. Şuan Allah'a emanet gidiyor heran herşey olabilirmiş . Dua edin kızlar 32. Haftayı görürsek herşey daha kolay olacak gibi..doktor ısrarla ciğer geliştirici iğneyi yApmadı hala kafam ona takıldı birde. Hepinize sevgiler

herkese merhaba memlekete anneanne babaaneeye ziyarete gitmiştik ne zamandır giremedim.nasılsınız annişler?

hoş geldin canım . bebeğinin kilosuda boyu da normal gibi. zaten bu haftalardan sonra hızlı büyücek.

çok geçmiş olsun canım. stres yapma bi de kendini fazla yorma mümkünse hep yat. zaten 30 haftayı geçmişsin hem bebek doğsada sağlıklı olur inşallah sen yinede dayanabildiğin kadar dayan. Allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun canım, benimde rahim ağzı kısalığım var ama daha önce bundan dolayı kaybım olduğu için 13. haftamda dikiş atıldı bu şekilde bu günlere geldik çok şükür, sen bol bol yatarak dinlenerek geçirirsen günlerini inan değil 32. haftayı 36- 38. haftaları dahi görürsün yterki yat dinlen canım, iyi bak kendine...

Günaydın kasım anneleri ve onların sabırısz minikleri haftanız gününüz sağlıklı güzel geçsin inşallahh:))

herkese günaydın,
Kızlar son 2 haftadır midem çok berbat çok çabuk bulanıyor istifar ediyorum.birde midem nasıl yanıo ne yesem ağzıma gelio böle ve acı veriyor cidden dengelide beslenemiyorum bus ebepten yüzünden moralim bozuk..midem yanması bulantısı havalar sıcak bir taraftan bu hafta doktora gidecez bakalım bebeğin gelişimi nasıl ama çokda iyi beslenemedim inşallah sorun olmaz Allah izniyle ağustos ayınıda atlatsak havalar az serinlese çok iyi olacak..

Günaydın ben de orene geldim.ama 10 gundur sag göğüs altindaki gerilme ve batma agrisi ile paralelindeki sirt agrim geçmedi gitti
devamli yatıyor um.Ayaga kalkınca basliyor hemen.sunu farkettim.yuzmeyi denedim .yüzerken hicbirsey olmuyor.Nazar olfugunu düşünüyorum. 4 doktor gordu birsey bulamadi.hergun okuyorum.10 gun once komsumuz aaa bu halinle ne guzel geziyorsuun sen dedi. ertesi gunu agrilarim basladi.

okuya okuya yenı geldım

Allah cümlemize sağlık sıhhat versin sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

damla bebek de inşallah sağlıkla bir an önce annesinin kollarına kavusur

sağ göğüs altında ağrıyı bende dun hıssettım zordu ve sırtıma vurdu.

pimpirikli olmamaya calısıyorum hemen dua okuyorum kızlar nazar için bir fatiha 3 Kulfu Allah 1 nas bir tanede felak okuyun alışkanlık haline getirin boş kaldığınızda aklınıza geldığınde

ben nazara cok ınanıyorum Aman kızlar eksık etmeyın

bırde cok bılgı vermeyın sağa sola nasılsın dıyenlere cok sükür iyiyim diyin gecistirin

Rabbim bu zor günlerde hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar yeni haftamız mutlu , sağlıklı geçer inşallah...

bilge canım çok haklısın herkese bilgi vermemek gerek hemen göze geliyoruz çünkü...
aman dayanın kızlar az kaldı nazar değdirmeyelim kendimize...

meraba kızlar bnm bebegımn gelısımı bıraz gerıden gıdıyo...duzenlı ve dengeli beslenıyorum ama doktor bazı bunyelerde bu yasanabılıyo dedı 29. haftası ıcındeyım bebegm daha 1040gr her hafta gelısıyo ama gerıden gelıyoruz bz bıraz..bıde sag goğsunun altında bnden baska agrı hısseden anne adayı varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…